omry Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Marta_Ares']to ja odpiszę :) nowe klipsy do obroży 2 i 2,5cm są profilowane ;) 3cm niestety już nie. Mięta cieszy się takim powodzeniem, że muszę zadzwonić do hurtowni i zamówić kolejne krążki, może przy okazji inną szerokość :diabloti:[/QUOTE] Marta a jak tam nasze zamówienie? Jedzie już do nas? Bo nie mogę się doczekać kompletnie :diabloti: Quote
HexaWHWT Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Marta_Ares'] Mięta cieszy się takim powodzeniem, że muszę zadzwonić do hurtowni i zamówić kolejne krążki, może przy okazji inną szerokość :diabloti:[/QUOTE] mam nadzieję, że będzie z mięty 2cm do smyczy ;) Quote
Esse. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='omry']Marta a jak tam nasze zamówienie? Jedzie już do nas? Bo nie mogę się doczekać kompletnie :diabloti:[/QUOTE] Ja również nie mogę się doczekać, tym bardziej, że pieniążki przelałam 28.05 :eviltong: Quote
japanisze Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='gops']o to nawet nie wiedziałam że takie coś jest , myślałam że klips to klips. powiem szczerze że nie wiem czy mają takie bo obroży nie miałam od nich z klipsem tylko szelki , ale nie zauważyłam by coś u innych odstawało brzydko więc chyba są profilowane . może ze zdjęcia odgadniesz : [URL]http://allegro.pl/obroza-obroze-z-serii-twist-nowe-kolory-i2401071832.html[/URL] wiem że maja parę klipsów do wyboru , te co na aukcji i jeszcze 2 inne pewnie trzeba tylko do nich napisać co się chcę .[/QUOTE] No właśnie chodzi o to, by nie odstawało :) Dzięki za odpowiedź! [quote name='Marta_Ares']to ja odpiszę :) nowe klipsy do obroży 2 i 2,5cm są profilowane ;) 3cm niestety już nie. Mięta cieszy się takim powodzeniem, że muszę zadzwonić do hurtowni i zamówić kolejne krążki, może przy okazji inną szerokość :diabloti:[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź! Mięta i łosoś w jakich są szerokościach? I ostatnie pytanie - które taśmy są najgrubsze? Zależy mi, żeby obróżka nie była zbyt cienka. Czy mięta i łosoś są grube? Quote
Chefrenek Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='japanisze']No właśnie chodzi o to, by nie odstawało :) Dzięki za odpowiedź! Dzięki za odpowiedź! Mięta i łosoś w jakich są szerokościach? I ostatnie pytanie - które taśmy są najgrubsze? Zależy mi, żeby obróżka nie była zbyt cienka. Czy mięta i łosoś są grube?[/QUOTE] Asiu, to są te co Dagna kupiła? A w ogóle to te jak i inne obróżki handmade powinny być sprzedawane na wystawach ;) To taka moja drobna sugestia :D Quote
Hill. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Hill.']Czy ktoś wie jak to jest z tymi rozmiarami obroży EzyDog? [COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Rozmiar "Small" o szerokości 28mm przeznaczony jest dla psa o obwodzie szyi od 35 do 38cm [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]Rozmiar "XXSmall" [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]o szerokości 35mm [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]przeznaczony jest dla psa o obwodzie [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]szyi od 26 do 29cm [FONT=Tahoma]Rozmiar "XXSmall" o szerokości 18mm przeznaczony jest dla psa o obwodzie [/FONT][FONT=Tahoma]szyi od 26 do 29cm (dane z pełnej miski) [FONT=Verdana]Już się w tym pogubiłam [/FONT]:oops: [/FONT][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Powtórzę się... Czy ktoś mógł by pomóc? Quote
sundari Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) ...ostatnio zakochałam się w obróżkach Furkidz.. jednak zastanawiam się czy wyglądałaby dobrze na małym piesku (8kg 39cm w kłębie).. ale za to z dłuugą szyją.. ;) A jeśli nie furkidz to może ktoś by nam coś doradził... :oops: Wklejam zdjęcia suni - jeszcze w obróżce, którą dostała z wyprawką z fundacji. ;) taaaaka mam długą szyję :lol: Edited June 10, 2012 by sundari Quote
japanisze Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Chefrenek']Asiu, to są te co Dagna kupiła? A w ogóle to te jak i inne obróżki handmade powinny być sprzedawane na wystawach ;) To taka moja drobna sugestia :D[/QUOTE] To te :) Fajne niektóre kolorki są - mnie się podoba mięta i łosoś właśnie, róże też są niczego sobie i zielenie... wychodzi na to, że mi się prawie wszystkie podobają ;) Quote
Marta_Ares Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='omry']Marta a jak tam nasze zamówienie? Jedzie już do nas? Bo nie mogę się doczekać kompletnie :diabloti:[/QUOTE] dzisiaj postaram się zdjęcia wstawić, a wyjdzie jutro ;) w poniedziałek powinno być u Was. [quote name='Esse.']Ja również nie mogę się doczekać, tym bardziej, że pieniążki przelałam 28.05 :eviltong:[/QUOTE] wysłałam PW z prośbą o więcej szczegółów, bo zamawiane chyba przez allegro? [quote name='HexaWHWT']mam nadzieję, że będzie z mięty 2cm do smyczy ;)[/QUOTE] to będę wiedziała w poniedziałek ;) [quote name='japanisze']No właśnie chodzi o to, by nie odstawało :) Dzięki za odpowiedź! Dzięki za odpowiedź! Mięta i łosoś w jakich są szerokościach? I ostatnie pytanie - które taśmy są najgrubsze? Zależy mi, żeby obróżka nie była zbyt cienka. Czy mięta i łosoś są grube?[/QUOTE] Ale jaki łosoś?? mięta jest obecnie tylko w szerokości 2,5cm, mięta jest troszkę taka sztywniejsza, jakbym miała porównach to coś w podobie lupina chyba, zieleń i róż są cieńsze, ale dodatkowo naszywane na grubszą lub cieńszą taśmę od spodu, żeby cała obroża była grubsza. [quote name='Chefrenek']Asiu, to są te co Dagna kupiła? A w ogóle to te jak i inne obróżki handmade powinny być sprzedawane na wystawach ;) To taka moja drobna sugestia :D[/QUOTE] my już swój debiut na wystawie mieliśmy w zeszłym roku :diabloti: obecnie czasu brak [quote name='Hill.']Powtórzę się... Czy ktoś mógł by pomóc?[/QUOTE] a tu nie chodzi przypadkiem o starą i nową serię ezydoga?? Quote
gops Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Hill.']Powtórzę się... Czy ktoś mógł by pomóc?[/QUOTE] to stara i nowa seria, nowa jest węższa . Quote
Hill. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) Dziękuję. A co myślicie o takich obrożach? [IMG]http://i47.tinypic.com/313jdwx.jpg[/IMG] Ogólnie mam problem z dobraniem obroży mojemu psu - ma 5 miesięcy, niezbyt długą szyję (ok 12cm) o obwodzie 30cm. Jak myślicie jaką szerokość i rozmiar powinnam dobrać z EzyDogów? Z szerokości wydaje mi się, ż[B]e[/B] 2,8cm pasuje najlepiej, ale jest o 5cm za długa. Ciekawe jest też to, że S jest tylko 8zł tańsza od L... XXS za mała, S za duża. XS jest tylko czerwona, ale jeśli była by dobra to da się przeboleć (mój pies ma wszystko niebieskie :lol:), ale ta z kolei ma aż 3,5cm. No i jest o 2-3 cm za duża, ale on jeszcze trochę podrośnie. Edited June 8, 2012 by Hill. Quote
gops Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Hill.']Dziękuję. A co myślicie o takich obrożach? [IMG]http://i47.tinypic.com/313jdwx.jpg[/IMG] Ogólnie mam problem z dobraniem obroży mojemu psu - ma 5 miesięcy, niezbyt długą szyję (ok 12cm) o obwodzie 30cm. Jak myślicie jaką szerokość i rozmiar powinnam dobrać z EzyDogów? Z szerokości wydaje mi się, ż[B]e[/B] 2,8cm pasuje najlepiej, ale jest o 5cm za długa. Ciekawe jest też to, że S jest tylko 8zł tańsza od L...[/QUOTE] a pies jakiejś rasy ? wtedy by było łatwiej sobie wyobrazić albo wrzuć jakieś zdjęcie psa . na 30cm w szyi to raczej dość mały pies więc myślę że 3cm to max szerokości . nie opłaca się kupować ezy doga szczeniakowi bo maja mały zakres regulacji , pies raczej wyrośnie a obroża tania nie jest, wstrzymaj się jeszcze parę miesięcy. ja będe czekać aż pies skończy chociaż 8-9 miesięcy i dopiero wtedy kupię i tak też Ci radzę :) Quote
Hill. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Manchester Terrier. Jakiś super mały to nie jest - 10kg, 40cm w kłębie, ale szczupły. [IMG]http://i47.tinypic.com/wv1z7k.jpg[/IMG] No to może rzeczywiście się wstrzymam... Teraz tak mnie pogoniło bo jest fajna promocja z 40, na 28zł, ale jakbym miała potem kupować kolejną to poczekam ;) Quote
BestBibi Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='japanisze']To te :) Fajne niektóre kolorki są - mnie się podoba mięta i łosoś właśnie, róże też są niczego sobie i zielenie... wychodzi na to, że mi się prawie wszystkie podobają ;)[/QUOTE] To te :)) Asia mnie też się podoba większość kolorków choć ja na lato szukam takich intensywnych bardziej i mięta i turkus za mną łażą i odczepić się nie chcą i tylko chciałabym 3 cm a nie 2,5 ...i chyba mam wyjście = mięta plus podkład z siateczki tylko problem w tym, że czarna będzie za smutna. Marta może już są inne kolorki tych siateczkowych podkładów? :diabloti: Quote
gops Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Hill.']Manchester Terrier [IMG]http://i47.tinypic.com/wv1z7k.jpg[/IMG] No to może rzeczywiście się wstrzymam... Teraz tak mnie pogoniło bo jest fajna promocja z 40, na 28zł, ale jakbym miała potem kupować kolejną to poczekam ;)[/QUOTE] a ta rasa to chyba dużo większa już nie rośnie ? jeśli Ci tak zależy to weź taką żeby miała regulację chociaż do 30paru cm w razie czego, bo faktycznie się opłaca . piękny pies ;) Quote
gops Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='BestBibi']To te :)) Asia mnie też się podoba większość kolorków choć ja na lato szukam takich intensywnych bardziej i mięta i turkus za mną łażą i odczepić się nie chcą i tylko chciałabym 3 cm a nie 2,5 ...i chyba mam wyjście = mięta plus podkład z siateczki tylko problem w tym, że czarna będzie za smutna. Marta może już są inne kolorki tych siateczkowych podkładów? :diabloti:[/QUOTE] ja wzięłam neonke 2,5cm + czarna pianka , jak przyjdzie to pokaże i ocenisz czy wygląda smutnie :lol: Quote
BestBibi Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 o proszę :) to super - obejrzę sobie jak wygląda to połączenie. p.s. za smutna dla mnie ale niekoniecznie dla każdego ;) Quote
Hill. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 A dziękuję :] On prawdopodobnie będzie jeszcze trochę większy, bo miał bardzo mały miot (tylko on i brat). U nich często są promocję to pewnie jeszcze za jakiś czas się załapię. Quote
japanisze Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Marta_Ares'] Ale jaki łosoś?? [/QUOTE] No nie taka ryba, tylko taki kolor :evil_lol: nr 3 tu: [url]http://allegro.pl/obroza-obroze-z-serii-twist-nowe-kolory-i2401071832.html[/url] Quote
Marchewkowy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Hill.']Manchester Terrier. Jakiś super mały to nie jest - 10kg, 40cm w kłębie, ale szczupły. [IMG]http://i47.tinypic.com/wv1z7k.jpg[/IMG] No to może rzeczywiście się wstrzymam... Teraz tak mnie pogoniło bo jest fajna promocja z 40, na 28zł, ale jakbym miała potem kupować kolejną to poczekam ;)[/QUOTE] słodki, z jakiej jest hodowli :)))? Quote
Yuveza Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 No nie no dopiero teraz inna szer mięty, jak ja już zamowilam :evil_lol: Quote
HexaWHWT Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='westie_justa']No nie no dopiero teraz inna szer mięty, jak ja już zamowilam :evil_lol:[/QUOTE] to zamówisz kolejną obróżkę Justa ;) Quote
FredziaFredzia Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Podpowiedzcie mi, czy są szelki rogz cow patch w rozmiarze L? Albo M-L? Quote
monika15 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Za mną od dawna "chodzi" komplet od DS tylko, że za nic nie moge się zdecydować, który kolor wybrać:evil_lol: Mam cztery opcje: zieleń neon, mięta, pomarańcz czy turkus? Pomóżcie:lol: (dla psiaka z mojego avka) Quote
japanisze Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Podpowiedzcie mi, czy są szelki rogz cow patch w rozmiarze L? Albo M-L?[/QUOTE] Niestety nie - ten wzór tylko mały rozmiar :/ Mnie się też podoba! Quote
Recommended Posts