Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To XL zmniejszona na maksa bo moja sucz ma 40cm w szyi ;)
Ja kiedyś kupiłam chyba za 50zł XXL z rogza, ale za wielki na moją sukę i ten zatrzask gigantyczny :P na duże i masywne psy rewelka!! :)

sugarr a co Ty masz za psiaka??

Posted

ONkę, ale taką w typie, jest masywna dość, ale niska. Za to ma bardzo gęste futro i obróżek 2,5 prawie nie widać, dlatego szkoda mi kasy na rogza w tej szerokości, bo i tak go nie będę widzieć :cool3: Ale skoro xxl jest zbyt masywny dla staffika, to chyba dla niej też będzie, więc może lepiej że nie kupiłam.

Posted

[quote name='dog193']Ja się cieszę, że mój pies jest krótkowłosy - widać każdą obrożę :lol:[/QUOTE]

Iwan niby też krótkowłosy, ale czasem widzę tylko połowę obróżki wśród tych kłaków :)

Posted

Jazz w 4pawz :) już tutaj nie wchodze, bo faktycznie można zwariować.. ciągle się chce więcej i więcej :roll:

[IMG]http://i1167.photobucket.com/albums/q638/chrupcia1/DSCN0632-Kopia-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1167.photobucket.com/albums/q638/chrupcia1/DSCN0635-1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='chrupcia']Jazz w 4pawz :) już tutaj nie wchodze, bo faktycznie można zwariować.. ciągle się chce więcej i więcej :roll:
[/QUOTE]

Pół biedy jak się ma małego psa i akcesoria automatycznie są tańsze niż te dla psów dużych :evil_lol:

Śliczne szelki, ja też czekam właśnie na szelki 4pawz :loveu:

Posted

[quote name='vege*']Pół biedy jak się ma małego psa i akcesoria automatycznie są tańsze niż te dla psów dużych :evil_lol:

Śliczne szelki, ja też czekam właśnie na szelki 4pawz :loveu:[/QUOTE]
niby tańsze, ale i tak się nazbiera... teraz czekam na kolejną obroże.. jeszcze tylko smycz z rogza, szelki z furkidz i basta! :evil_lol:
[quote name='paulaa.']chrupcia świetne są. :loveu: ile mniej więcej kosztują norwegi z 4paws ? bo się przymierzamy do zakupu jakiś, ale z kieszeni troche pusto.. :roll:[/QUOTE]
dzięki :) nie drogie, naprawdę, w sumie byłam w szoku ;) chociaż na Twojego psa pewnie trochę więcej będą kosztować.
[quote name='omry']Szkoda, że ta rączka tak nieładnie leży.[/QUOTE]
troszkę długa, ale w niczym to nie przeszkadza ;)

Posted

[quote name='chrupcia']szelki z furkidz

dzięki :) nie drogie, naprawdę, w sumie byłam w szoku ;) chociaż na Twojego psa pewnie trochę więcej będą kosztować.
[/QUOTE]
Furkidz będzie robił szelki? :-)

Ja też byłam mile zaskoczona ceną norwegów 4pawz :-)

Posted

[quote name='vege*']Furkidz będzie robił szelki? :-)
[/QUOTE]
tak słyszałam ;) Corse pisała że wkrótce się pojawią, więc czekam, bo jeszcze jedne nam się przydadzą :)

Posted

[quote name='Marchewkowy']Jaki kolorek wzięłaś?[/QUOTE]

zwykla czarna.

ale potrzebuje jeszcze jednej i jestem na maksa w kropce-czy wziac miekkie i lekkie tylko np. granatowa, czy ta z odblaskowa nitka.
moj TZ wzial psy na spacer i szukal drugiego miekkiego i lekkiego i byl zawiedziony, ze tylko jedno mamy.

[quote name='zaba14']Moja raz jeszcze w turkusie
[img]http://img841.imageshack.us/img841/6393/dsc0281v.jpg[/img]

[img]http://img717.imageshack.us/img717/7595/dsc0275qt.jpg[/img]

Czekamy teraz na różowego lupine i szelki z ezy doga mam nadzieje że rozmiarowo już będzie okej :P[/QUOTE]

czemu to ciagle pokazujesz. masz tego wiecej nie robic. to jest wstretne w stosunku do innych. to bardzo brzydko tak robic!!!!
tego lupina tez nie pokazuj-ok?:)))

Posted

[quote name='a_niusia']zwykla czarna.

ale potrzebuje jeszcze jednej i jestem na maksa w kropce-czy wziac miekkie i lekkie tylko np. granatowa, czy ta z odblaskowa nitka.
moj TZ wzial psy na spacer i szukal drugiego miekkiego i lekkiego i byl zawiedziony, ze tylko jedno mamy.
[/QUOTE]
Może kup tą z nitką i sama zobaczysz, która jest wygodniejsza, zawsze można sprzedać i dokupić drugą taką samą skoro jest wygodna ;-)

Posted

[quote name='a_niusia']zwykla czarna.

)[/QUOTE]
fioletowy komplet z nitką jest na wątku o sprzedaży , myślę że jakbyś spytała to smycz mogła byś samą kupić , zawsze to taniej :)

Posted

[quote name='gops']fioletowy komplet z nitką jest na wątku o sprzedaży , myślę że jakbyś spytała to smycz mogła byś samą kupić , zawsze to taniej :)[/QUOTE]
Tak, pytałam o to samo i można kupić samą smycz.

Posted

ooo nie, nie:)))

ja sie w sprzedawanie na pewno nie bede bawic, to nie na moja glowe.

podoba mi sie ta z nitka, ale ta nasza jest taka mieciutka, ze chyba kupie druga-nie ma juz czarnej na pelnej misce;((

Posted

[quote name='gops']fioletowy komplet z nitką jest na wątku o sprzedaży , myślę że jakbyś spytała to smycz mogła byś samą kupić , zawsze to taniej :)[/QUOTE]

do niczego mi fioletowa smycz nie pasi. tylko do jelonkow, ale do nich juz mam smycz.
w gre wchodzi tylko uniwersalny kolor-czarny lub granat:)

Posted

Ja też się przymierzam do smyczy dla suk. Jaką proponujecie do obróżek Ezy Dog - fiolet i róż? Kompletować pod kolor, czy lepiej czarne uniwersalne? Znowu siedzę tydzień i nie umiem się na nic zdecydować.

Posted

:D Ja ostatnio szukam jakiejś obroży "sportowej" z podszyciem, do biegania przy rolach i tak sobie myślę o Ezydog moro różu.
Zastanawiam się czy nie będzie zbyt jasna i "brudząca" ;)