Marta_Ares Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ja tez jestem za krowkami :D jakby ktoś był chetny na szeleczki policyjne to zapraszam na PW :) Quote
Arden Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To ja jeszcze pomęczę temat tych szelek z ezydoga... ma ktoś może jakieś ładne zdjęcia na psie? 8) Żebym wiedziała, jak to wygląda w praktyce, jak się układają i w ogóle... jakoś nie mogę znaleźć :) Quote
Unbelievable Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A ja bym prosiła o szerokość tego paska na klacie w Ezydogach w S/ XS, wiem że ktoś kiedyś podawał ale wyszukiwarka nie działa ;) Quote
agaciaaa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Arden']To ja jeszcze pomęczę temat tych szelek z ezydoga... ma ktoś może jakieś ładne zdjęcia na psie? 8) Żebym wiedziała, jak to wygląda w praktyce, jak się układają i w ogóle... jakoś nie mogę znaleźć :)[/QUOTE] Zajrzyj do naszej galerii, od strony 1436 są fotki w ezydogach. Ładne to one nie są, ale może coś zobaczysz :eviltong: Quote
Arden Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja w Waszej galerii utknęłam gdzieś w okolicy 1400 strony ;) ale to nadrobię... A zdjęcia jak najbardziej pokazują to, o co mi chodziło, dziękuję :) Quote
gops Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Unbelievable']A ja bym prosiła o szerokość tego paska na klacie w Ezydogach w S/ XS, wiem że ktoś kiedyś podawał ale wyszukiwarka nie działa ;)[/QUOTE] podawalm ja i puzzle ale kurcze juz nie pamietam za bardzo bylo to cos kolo 4-5cm Gram malej klaty nie ma to powinny byc okey Quote
Unbelievable Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='gops']podawalm ja i puzzle ale kurcze juz nie pamietam za bardzo bylo to cos kolo 4-5cm Gram malej klaty nie ma to powinny byc okey[/QUOTE] a ja zapamiętałam, że w granicach 7cm :evil_lol: dzięki za odpowiedź ;) Quote
MakeBelieve Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Pomóżcie, jakiego rogza dla daisy jeszcze wziąć do odblasku różowego? Rozmiar S lub M, wszystkie rodzaje ;pp Quote
gops Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Unbelievable']a ja zapamiętałam, że w granicach 7cm :evil_lol: dzięki za odpowiedź ;)[/QUOTE] az tak zle nie bylo hehe Quote
Diora Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wiecie może czy fioletowy łańcuszek - zacisk Rogza będzie pasował odcieniem do smyczy jaszczurkowej? Napaliłam się strasznie, ale boję się, że nie będą razem ładnie wyglądać... Quote
Marta_Ares Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Diora']Wiecie może czy fioletowy łańcuszek - zacisk Rogza będzie pasował odcieniem do smyczy jaszczurkowej? Napaliłam się strasznie, ale boję się, że nie będą razem ładnie wyglądać...[/QUOTE] wydaje mi sie ze tak, jutro moge sprawdzic bo mam to i to :) Quote
Diora Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Super, byłabym wdzięczna :) A może ma ktoś na zbyciu czarny lub fioletowy łańcuszek Rogza XL ? :diabloti: Quote
Okamia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Chciałam się zapytac czy ktoś używa półzacisków Ami Play? I czy jest z nich zadowolony? Zastanawiam się nad zakupem i nie wiem czy warto. zastanawiam się też nad wzorem dla mojej haszczki ;) Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Diora']Super, byłabym wdzięczna :) A może ma ktoś na zbyciu czarny lub fioletowy łańcuszek Rogza XL ? :diabloti:[/QUOTE] przepraszm najmocniej zapomnialam od Tzta wziasc dzisiaj tych szelek jutro na pewno to sprawdze. A ja poszukuje smyczy 16mm rogza fioletowej, obrozy raf camo 16 / 20 albo 25mm..... :D Quote
zaba14 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 niedawno kupiliśmy do tej smyczy: [URL]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1512[/URL] taką czerwoną obroże, podszywaną skórą, dość wygodne dla psiaka ;) ale zdecydowanie bardziej lepiej mi sie prowadzi psiaka na szelkach :D musze sie odzwyczaić :D [IMG]http://img707.imageshack.us/img707/6198/obroza.jpg[/IMG] Quote
Kateczka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 wreszcie mam zdjecie nowego Rogza:loveu: [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/1171/dsc09950q.jpg[/IMG] [IMG]http://img37.imageshack.us/img37/4258/dsc09949j.jpg[/IMG] Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kateczka super! ale i tak bardziej mi sie podobal w tym pomaranczu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gops Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ten niebeiski tez bardzo pasuje! ale ejdnak tamta szerokosc byla lepsza zaba a to ferplast? Quote
Lucky. Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Do nas doszły rogzy - pink hearts ale pink jednak za mały ... Quote
gops Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Lucky.']Do nas doszły rogzy - pink hearts ale pink jednak za mały ...[/QUOTE] to jaki rozmair wzielas? Lka za mala? pokaz zdjecia Quote
zaba14 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='gops']ten niebeiski tez bardzo pasuje! ale ejdnak tamta szerokosc byla lepsza zaba a to ferplast?[/QUOTE] nie, nie wiem co to za firma, wyrzuciłam metke :/ Quote
gops Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='zaba14']nie, nie wiem co to za firma, wyrzuciłam metke :/[/QUOTE] a abrdzo podbnie wyglada :) te podszycie i kolorek ja wczoraj zamowilam woze brazowa skore , coraz bardziej mi sie skorzane podobaja Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='gops']to jaki rozmair wzielas? Lka za mala? pokaz zdjecia[/QUOTE] M-ki na zatrzask :) Quote
Recommended Posts