Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja jeszcze pomęczę temat tych szelek z ezydoga... ma ktoś może jakieś ładne zdjęcia na psie? 8) Żebym wiedziała, jak to wygląda w praktyce, jak się układają i w ogóle... jakoś nie mogę znaleźć :)

Posted

[quote name='Arden']To ja jeszcze pomęczę temat tych szelek z ezydoga... ma ktoś może jakieś ładne zdjęcia na psie? 8) Żebym wiedziała, jak to wygląda w praktyce, jak się układają i w ogóle... jakoś nie mogę znaleźć :)[/QUOTE]

Zajrzyj do naszej galerii, od strony 1436 są fotki w ezydogach. Ładne to one nie są, ale może coś zobaczysz :eviltong:

Posted

Ja w Waszej galerii utknęłam gdzieś w okolicy 1400 strony ;) ale to nadrobię... A zdjęcia jak najbardziej pokazują to, o co mi chodziło, dziękuję :)

Posted

[quote name='Unbelievable']A ja bym prosiła o szerokość tego paska na klacie w Ezydogach w S/ XS, wiem że ktoś kiedyś podawał ale wyszukiwarka nie działa ;)[/QUOTE]
podawalm ja i puzzle
ale kurcze juz nie pamietam za bardzo
bylo to cos kolo 4-5cm
Gram malej klaty nie ma to powinny byc okey

Posted

[quote name='gops']podawalm ja i puzzle
ale kurcze juz nie pamietam za bardzo
bylo to cos kolo 4-5cm
Gram malej klaty nie ma to powinny byc okey[/QUOTE]

a ja zapamiętałam, że w granicach 7cm :evil_lol: dzięki za odpowiedź ;)

Posted

Wiecie może czy fioletowy łańcuszek - zacisk Rogza będzie pasował odcieniem do smyczy jaszczurkowej? Napaliłam się strasznie, ale boję się, że nie będą razem ładnie wyglądać...

Posted

[quote name='Diora']Wiecie może czy fioletowy łańcuszek - zacisk Rogza będzie pasował odcieniem do smyczy jaszczurkowej? Napaliłam się strasznie, ale boję się, że nie będą razem ładnie wyglądać...[/QUOTE]
wydaje mi sie ze tak, jutro moge sprawdzic bo mam to i to :)

Posted

Chciałam się zapytac czy ktoś używa półzacisków Ami Play? I czy jest z nich zadowolony? Zastanawiam się nad zakupem i nie wiem czy warto. zastanawiam się też nad wzorem dla mojej haszczki ;)

Posted

[quote name='Diora']Super, byłabym wdzięczna :)

A może ma ktoś na zbyciu czarny lub fioletowy łańcuszek Rogza XL ? :diabloti:[/QUOTE]
przepraszm najmocniej zapomnialam od Tzta wziasc dzisiaj tych szelek jutro na pewno to sprawdze.

A ja poszukuje smyczy 16mm rogza fioletowej, obrozy raf camo 16 / 20 albo 25mm..... :D

Posted

niedawno kupiliśmy do tej smyczy:
[URL]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1512[/URL]
taką czerwoną obroże, podszywaną skórą, dość wygodne dla psiaka ;) ale zdecydowanie bardziej lepiej mi sie prowadzi psiaka na szelkach :D musze sie odzwyczaić :D
[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/6198/obroza.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='gops']ten niebeiski tez bardzo pasuje!
ale ejdnak tamta szerokosc byla lepsza

zaba a to ferplast?[/QUOTE]

nie, nie wiem co to za firma, wyrzuciłam metke :/

Posted

[quote name='zaba14']nie, nie wiem co to za firma, wyrzuciłam metke :/[/QUOTE]

a abrdzo podbnie wyglada :) te podszycie i kolorek

ja wczoraj zamowilam woze brazowa skore , coraz bardziej mi sie skorzane podobaja