Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem ogłoszenia Lusi robi zuzlikowa i tula. Nie wiem, czy ogłoszenia robi Lilith ale chyba nie bo na wątek też nie zagląda. W "Moim psie" Olu to szkoda pieniędzy. Ja nie umiem sprawdzic, ale może przydałoby się allegro wyróżnione. Z tym, że akurat Lusia jest psem absolutnie niekłopotliwym. Dużo większe problemy mam z Tiną, która atakuje Ritę jak nie widzę. Wie, że robi żle i jak tylko zobaczę to udaje, że to absolutnie nie ona. Postępy Tiny w obłaskawianiu są ale bardzo bardzo powolne. Teraz obraziła się na mnie za chęc wyprowadzenia jej za furtkę.

Posted

Ogłaszaniem Lusi zajmuję się również ja.
Allegro od czasu do czasu robię.
Nie jest to tak, że kończy się jedno i od razu odnawiam. Odczekuję zazwyczaj tydzień.
W tym tygodniu zrobię jeszcze allegro dla Lusi.

Wczoraj odnowiłam znów gumtree, żeby było na pierwszej stronie.
Robię raz na Kraków, raz na Warszawę
A ogłaszam z takim tekstem
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Lusia-duze-jest-piekne-W0QQAdIdZ213310631

http://www.allegro.pl/item1094953071_lusia_piekny_duzy_pies.html

Posted

umówmy sie, że ja niczego nie żądam. Na pw piszę to samo co oficjalnie na wątku a to, że Ci podziękowałam na pw to chyba nie dyshonor. Powtarzam oficjalnie jeszcze raz; chętnie przejmę wątek bo np nie zgadzam się z Twoją oceną, że Lusia i Tina są u nie na DT płatnym. Ja napisałabym, że są u mnie na DT.

Posted

Dałabym sobie głowę uciąc, że widziałam tu post lilith który gdzieś zniknął. W każdym bądż razie podtrzymuję swoją gotowośc poprowadzenie wątku Lusi.

Posted

[quote name='Ammounie']Trzymajcie kciuki! Są dwa chętne domki! :-) Napiszę więcej jak będę mogła![/QUOTE]

O, a skąd te domki????
Fajnie by było.

Pisz !!!!!

Posted

220km od radomia - nie znam nikogo stamtąd, ale jakoś poszukam

Wysłałam prośbę na ogólny wątek schroniskowy sosnowca i katowic, moze ktoś nam pomoże. Podałam link do wątku Lusi.

Posted

Wysłałam prośbe na pw do jotki i czekam na odpowiedż. Jak zwykle pomogła niezawodna zuzlikowa. To na jej pw odpowiedziała dogomaniaczka która kiedyś mieszkała w Dąbrowie Gór. i podpowiedziała kto ew. może pomóc.

Posted

:lol:Odpowiedziałam już wszystkim, którzy napisali do mnie pw. Jak dostanę namiary, umówię się z ludźmi. Na co mam zwrócić szczególną uwagę ze względu na Lusie. Napiszcie mi na pw kompendium wiedzy o Lusi, bardzo mi brakuje czasu żeby przebijać się przez wątek.

Posted

Jotka dostała dane na pw. Umówi się z panią . Cierpliwości, państwo wyjeżdzaja na urlop 10-go lipca na dwa tygodnie tak, że Lusia i tak pojedzie pod koniec lipca do swojego ew.nowego domku.

Posted

[quote name='AnnaA']Jotka dostała dane na pw. Umówi się z panią . Cierpliwości, państwo wyjeżdzaja na urlop 10-go lipca na dwa tygodnie tak, że Lusia i tak pojedzie pod koniec lipca do swojego ew.nowego domku.[/QUOTE]

Lusieńko...Ty wiesz- zawsze i mocno...POWODZENIA dziewczynko...wartaś tego!!!

Posted

Z rozmowy mojej z panią i z rozmowy Ammounie z pania widac, że naprawdę chyba tym razem to jest to. Będzie mi bardzo trudno rozstawac się z Lusią ale wiem, że to dla jej dobra. Zresztą sama ja tam zawiozę i postaram się jej wytłumaczyc, że tak byc musi i że takie rozwiązanie jest dla niej dobre.

Posted

Nie wiem gdzie ją wypatrzyli. Nie zapytałam ale jeszcze zapytam. Państwo maja jeszcze jednego kundelka ale Pani zawsze marzyła o dużym psie. Jest ogródek, domek są dzieci i wnuki. Rozmawiałam z Panią, że Lusia z racji swoich gabarytów może niechcący takiego wnuka przewrócic, ale Pani jest na to przygotowana. Widac, że się w Lusi zakochała i mam nadzieje, że jej to nie minie. Lusia zawsze może do mnie wrócic i ja Panią Olę w tym upewnię.

Posted

SUPER :)
To znaczy, że to dobry dom.
Trudno Lusieńki nie pokochać. Ona jest taka śliczna.
AnnaA zobaczysz, jej tam będzie dobrze...choć wiem, ze Tobie smutno.