AnnaA Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Foto Lusiaczka jest dużo na tym watku tj str. 1, 2, 18 i 21. Tel 509 142 552 lub domowy /48/624 12 42. Bardzo bardzo dziękuję. Ja w temecie ogłoszeń i allegro jestem zupełnie nie kumata. Lusiaczek jest bardzo kochanym psem ale na adopcję nie bardzo ma chyba szansę tymbardziej, że domek musi byc wyjątkowy. Bardzo dziękuję za pamięc o Lusi. Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 AnnaA napisał(a):Foto Lusiaczka jest dużo na tym watku tj str. 1, 2, 18 i 21. Tel 509 142 552 lub domowy /48/624 12 42. Bardzo bardzo dziękuję. Ja w temecie ogłoszeń i allegro jestem zupełnie nie kumata. Lusiaczek jest bardzo kochanym psem ale na adopcję nie bardzo ma chyba szansę tymbardziej, że domek musi byc wyjątkowy. Bardzo dziękuję za pamięc o Lusi. Dzięki...mnie się czasami udaje, więc pozapisuję focie i allegro klecić bedziemy! A czy są specjalne wymagania co do domku Lusieńki?...ew. jakieć informacje o Lusi,które trzeba w ogłoszeniu zamieścić(np. o stosunku do ludzi,psiaków,kotów...ew.jakieś zdrowotne)? Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Foteczki już znalazłam...zapisałam...poobrabiam...i robimy!!! Quote
AnnaA Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ze zdrówkiem nie mamy kłopotów. Domek musi Lusię pokochac i byc taki przyjazny dla zwierzat. To nie może byc gospodarstwo rolne z budą i łańcuchem - ale to wszystkie dogomaniaczki wiedzą. Bardzo przyjazna dla ludzi, zwierzat. Trochę jeszcze niepewna do obcych. Ale generalnie to pies ideał. Oddam tylko do bardzo dobrego domu. Bardzo dziękuje, bardzo. Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 AnnaA napisał(a):Ze zdrówkiem nie mamy kłopotów. Domek musi Lusię pokochac i byc taki przyjazny dla zwierzat. To nie może byc gospodarstwo rolne z budą i łańcuchem - ale to wszystkie dogomaniaczki wiedzą. Bardzo przyjazna dla ludzi, zwierzat. Trochę jeszcze niepewna do obcych. Ale generalnie to pies ideał. Oddam tylko do bardzo dobrego domu. Bardzo dziękuje, bardzo. I tak trzymać!!! Dzięki za info!!! Pozdrawiam...nie tylko obie Panie...resztę domowników też!!! Quote
Monday Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No to ja również pomogę z ogłoszeniami. Ale linków wklejać nie będę...ogłoszenia na standardowych stronach ogłoszeniowych robię. Allegro jest/będzie, więc nie będę dublować. Na gumtree kładę szczególny nacisk. Codziennie lub co dwa dni kasuję wszystkie ogłoszenia i zamieszczam od nowa. Skorzystam z tekstu ogłoszeniowego z pierwszej strony...a nr telefonów to może te co AnnaA podała będę wklejać? Fajnie, że suczka ma dobry tymczas :) Quote
Monday Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Czy na gumtree Kraków jest sens dawać ogłoszenia? Ew. transport wchodziłby w grę? Taką dużą dziewczynę to może ktoś zechce...no, na działkę - w sensie, że mieszkałaby w domu, gdzie jest ogród/podwórko...teraz sporo nowych domków się pobudowało, posiadanie psa jest chyba "modne"/"konieczne"...znajdą się ludziska, dla których stanie się oczkiem w głowie :) A jak Lusia do dzieciaków? Spokojnie może z nimi przebywać/mieszkać...? Quote
lilith27 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 ciocia zuzlikowa jak obiecałam pamiętaj daj nr konta tylko Quote
zuzlikowa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 lilith27 napisał(a):ciocia zuzlikowa jak obiecałam pamiętaj daj nr konta tylko Kochana...ja mam dziurawą pamięć...przypomnij proszę! A tu allegro Lusieńki...muszę poprawić(cóż, nie wszystko jeszcze opanowałam!), ale niech już idzie...niech dziewczynkę widać...a i tak za godzinkę będzie ciut inne...to mnie nie zadowala. http://www.allegro.pl/item922246841_mastif_pirenejski_do_dzieci_i_kobiet_szuka_domu.html Quote
lilith27 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 obiecałam, że pokryje koszty wyróżnienia Quote
AnnaA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jak Lusia do dzieci to narazie nie wiem, ale ona generalnie do ludzi jest na tak z tym, że jest żywiołowa i małe dziecko może przewrócic. Tak jak pisałam, ona do nowych osób jest nieufna ale predzej ucieknie niż zaatakuje. Do Krakowa też ją mogę zawieżc ale tylko do bardzo sprawdzonego domku. Ja poprostu bardzo się do niej już przywiazałam i musiałabym miec 110% pewności, że jej nie krzywdzą! Quote
zuzlikowa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tak więc poprawiłam allegro...teraz jest lepiej i czytelniej...wpisałam też wypunktowane przez Annę uwagi...wyróżniłam...jest na 14dni. Lusieńko...znajdź tego najwspanielszego człowieka...gdziekolwiek jest! Quote
zuzlikowa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Acha...jeszcze raz podrzucam link...na wszelki wypadek! http://www.allegro.pl/new_item_preview.php Quote
zuzlikowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='AnnaA']Dziękujemy, ja i Lusia. Cudnie dziś nazwanie dla Walentynek widziałam...walenie w tynki...a niech sobie będzie i walenie, ale serducha i tak wysyłam...powodzenia Quote
AnnaA Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ale za wyróżnienie to z tego co wiem trzeba zapłacic. Proszę podaj mi jakie to koszty to zwrócę bo wiem jakie narazie masz wydatki zwiazane z Bercikiem. Proszę! Quote
Monday Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Allegro dla Lusi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=925638962 Inne ogłoszenia też porobię... Oby znalazła dobry domek. Quote
zuzlikowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Monday']Allegro dla Lusi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=925638962 Inne ogłoszenia też porobię... Oby znalazła dobry domek. A to dobre...Lusieńka ma dwa allegra...Wartaś tego dziewczynko!!!Warta! Quote
Monday Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Oby tylko nie skasowali.... Sporo wejść od wczoraj już ma. Quote
zuzlikowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Monday napisał(a):Oby tylko nie skasowali.... Sporo wejść od wczoraj już ma. Nie są takie same...więc nie powinno być problemu! Quote
zuzlikowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Poprawiłam treść, tak by nie budziła wątpliwości co do wieku i nakazywała rozsądek przy małych dzieciach... Powodzenia Lusieńko! Inne ogłoszenia też by się przydały...niestety nie bardzo sobie z nimi radzę... Monday- dasz radę? Quote
Monday Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tak...wczoraj już część ogłoszeń umieściłam. Codziennie będę po kilka robić. Wypiszę później strony na których robię ogłoszenia, musiałam zawęzić zakres ogłaszania, bo nie wyrabiam się. Quote
AnnaA Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Bardzo bardzo dziękuję jeszcze raz dziewczyny w imieniu Lusiaka i własnym. Chyba nie uda mi sie tego nauczyc. Quote
zuzlikowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Pilnuj Anno psiaków...ja tego nie mogę robić i żałuję! Niech każda zrobi, to co może i umie, a będzie lepiej! Monday...dzięki! Quote
Recommended Posts