Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na bazarek kurtkowo bluzowy dla Lady i Lusi. Lusia jedzie do dąbrowy - trochę kasy na to potrzeba :)

Zapraszam - mam już podszykowane inne bazarki, więc mam nadzieję, że troszkę pieniędzy się uzbiera.
Zachęcam do zakupów, rzeczy naprawdę fajne, porządne. Dostałam je od osoby która zawsze patrzy jak coś jest wykonane, tzn z jakich materiałów...Osoba ta zna się na wszystkich systemach odzieżowych typu tex :) (goretex, sympatex....) jak również na nieprzemakalności butów, kurtek itp....

http://www.dogomania.pl/threads/188928-Bluzy-i-kurtki-w-lecie-TAK-na-wieczory-przy-ogniskach-rower-%C5%BCagle!!!-Do-19.07?p=15017027#post15017027

Posted

anhata napisał(a):
Słuchajcie, słuchajcie...ile będzie wynosił mniej więcej koszt transportu Lusi do nowego domku ? Teraz na bazarkach dokłądniej przeczytałam.

Anna zrobi jakieś 500km.
Nie mam pojęcia jaki napęd ma jej samochód. Ropa, benzyna, gaz?
Gaz najtańszy jak dotąd :(

Ale przykładowo dla diesla przy spalaniu 6l/100km to wyjdzie ok 140zł

Posted

Mój disel spala 5/1oo ale narazie się naprawia. Spoko, na olej gdzies tam sie wyskrobie a jeżeli jest już 70 zł to kupa kasy. Damy radę. Żal mi tylko rozstania z Lusią. Nawet mi się myslec nie chce.

Posted

My sie chcemy dołożyc do transportu. Na szczęście. Na tych zdjęciach co Włodi robił, Lusia wyszła przeuroczo. Ta postawa. Bardzo dobrze ułożona sunia. Zawsze chciałam mieć tak dużego psa.

A saldo suń tzn. ? To jest też konto Tiny tak ?

Posted

Beata M napisał(a):
Aniu jak samopoczucie?

Nie przypominaj Annie....\
:(
Zamiast cieszyć się, to się smucimy....
A przecież Lusia jedzie do swojego domu !