AnnaA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Lusia jest u mnie na DT i nigdy nie było inaczej z tym, że zdaję sobie sprawę z tego jak trudno będzie ją wyadoptowac. Ja nie pisałam, że Lilith masz prowadzic wątek Lusi; ja przyjęłam, że ten wątek założyłas w związku z czym go prowadzisz chyba, że teraz ja czegoś nie wiem. A rozliczenia będę prowadzic wspólnie na wątku Tiny. Quote
lilith27 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='AnnaA'] Może jeszcze o kimś nie wiem bo uczciwie przyznaje, że ja dbam o obsługę psów a resztę zostawiam prowadzącej wątek Lusi czyli Lilith.[/QUOTE] pozdrawiam Quote
lilith27 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 .............................................. Quote
Monday Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Cisza u Lusi. Ja cały czas ją ogłaszam...tytuł zmieniam, żeby przyciągnął uwagę - teraz mam "LUSIA - duże jest piękne" Wyświetleń nawet dużo...ale chyba odzew zerowy :( Quote
lilith27 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 ehssssssss.......szkoda lusia to bardzo fajny psiaczek...... Quote
AnnaA Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dziękuję ci bardzo Mondej za ogłoszenia dla Lusi. To naprawdę idealny pies. Dzisiaj rano na spacerze uciekł mi mój Kaktus /wysunął sie ze smyczy/. O niego się nie obawiałam bo on zna okolice i wiedziałam, że wróci. Zdenerwowałam sie natomiast o Lusię bo ona długonoga i szybka oczywiście pognała za nim. Reszta towarzystwa stara i nieruchawa została ze mną, zaprowadziłam do domu i już miałam wsiadac w samochód jechac szukac Lusi a tu patrzę, leci zziajana. Kaktus też wrócil ale dopiero po godzinie. Quote
lilith27 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 coś słychać u Lusi dobrego? Ola miała dać pieski do gazet? nie było odzewu? Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='lilith27']coś słychać u Lusi dobrego? Ola miała dać pieski do gazet? nie było odzewu?[/QUOTE] Być może dziś będą jakieś dobre wieści, ale nic jeszcze nie wiem. Jeśli nie to wznawiamy ogłoszenia Lusi. Tinusi dajemy jeszcze trochę czasu na socjalizację. Quote
AnnaA Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Niestety, pan początkowo zainteresowany Lusią nie odbiera telefonu i nie reaguje na wiadomości mailowe. Lusia w takim razie bez zmian. Quote
Ammounie Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='AnnaA']Niestety, pan początkowo zainteresowany Lusią nie odbiera telefonu i nie reaguje na wiadomości mailowe. Lusia w takim razie bez zmian.[/QUOTE] Zamówiłam dla Lusi ogłoszenia. Quote
lilith27 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 znaczy zapewne, że się rozmyślił, ale nie ma odwagi na rozmowę ciężko się rozmawia z ludźmi w przedmiocie adopcji psa te zwroty akcji.....zamysłów, obietnic......... no nic.....jeśli się rozmyślił, a nie jest to faktycznie inny problem.......to znaczy, że był nie wart luśki Quote
AnnaA Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nadal cisza, ale Lusia jest taka słodka, że nie ma z nią zadnych kłopotów z tym, że zrobiłaby miejsce dla innego psiaka. Quote
AnnaA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Potrzebna wizyta przedadopcyjna dla Lusi w Świdnicy. Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 AnnaA napisał(a):Potrzebna wizyta przedadopcyjna dla Lusi w Świdnicy. adkaaaa5 wyraziła zgodę na wizytę przedadopcyjną, jeżeli do przyszłego tygodnia nikogo nie znajdziemy...może jednak dopiero w przyszłym tygodniu,więc jeśli nikt wcześniej nie będzie mógł,dajcie jej znać i przekażcie konieczne informacje(dane domku,Lusieńka). Quote
AnnaA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Bardzo dziękuje zuzlikowa, trzymam rekę na pulsie. Quote
AnnaA Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 adkaaaa5 obiecała wizytę przedadopcyjną w tym tygodniu. Rozmawiałam z panią, uprzedziłam, że adkaaaa5 sie do niej wybiera. Pani nadal podtrzymuje chęc przygarnięcia Lusi. Zobaczymy co powie adkaaaa5. Czekam z niecierpliwością. A Lusia jak zwykle przemiła. Quote
Monday Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 AnnaA...podejrzewam, że sama będziesz chciała zobaczyć ten przyszły dom Lusieńki....:) Mówiłaś, że to przewspaniała sunia. Quote
AnnaA Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Domek niestety daleko, nie dam rady ale będzie to adopcja z okresem próbnym. Lusia zawsze bedzie mogła do mnie wrócicgdyby niezaaklimatyzowała sie w nowym domu. Quote
Ammounie Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Pani zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, długo rozmawiałyśmy przez telefon. Widać że jest to państwa świadoma i przemyślana decyzja i że bardzo kochają zwierzęta. Martwię się jedynie tym że Lusia miałaby tam mieszkać w mieszkaniu, a tu u Ani biegała cały dzień i miała dużo ruchu. No cóż zobaczymy jak wizyta przedadopcyjna. Quote
AnnaA Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kochani, tak na dobrą sprawę to Lusia wcale tak po tym ogrodzie nie biega. Najlepiej wychodzi jej leżenie na kanapie. Fakt, że bardzo dobrze u mnie się czuje, ja też bardzo jestem do niej przywiązan i bardzo ją kocham ale jest jak jest, dla Lusi dobra trzeba poszukac jej nowego domu póki ma jeszcze jakieś szanse. Quote
Recommended Posts