Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiki4']Dzięki ;) Może też pojadę jak się mama zgodzi :razz:[/QUOTE]
Musisz z Lisą jechać.. :cool3: Bo jak nie to:mad: ja kocham Twoją sunie:loveu:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jolkablaszczyk']alez tu wszyscy rozgorączkowani - super :) a tu jeszcze trzeba tyle poczakać - straszne ale w koncu doczekamy sie, no nie? :)[/quote]
Musimy :evil_lol:

A ja bym chciała juz sierpień :loveu:

Posted

[quote name='gossia']Musisz z Lisą jechać.. :cool3: Bo jak nie to:mad: ja kocham Twoją sunie:loveu:[/quote]

Z Lisą pojadę jak nie będzie miała rui :roll: Bo ona skończy już w tedy rok :loveu:

Mama mówi, że się zastanowi, a to dobry znak :multi: Ile Ty masz lat bo mama mówi, że mnie samej nie puści to przynajmniej powiem, że Ty też jedziesz sama :eviltong:

Posted

[quote name='jolkablaszczyk']alez tu wszyscy rozgorączkowani - super :) a tu jeszcze trzeba tyle poczakać - straszne ale w koncu doczekamy sie, no nie? :)[/quote]
[COLOR=Blue]Noo na pewno!;)[/COLOR]

[COLOR=Blue]A no właśnie i żeby żadnemu inteligentowi nie przyszło na myśl jechania z suką z cieczką:p
[/COLOR]

Posted

[quote name='Feigned']no, byłoby nie ciekawie.. :eviltong:
chociaż Axel i tak by nie zauważył różnicy. :lol:[/quote]
[COLOR=Blue]czyżby bezkulkowiec?:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Pestka']
A ja bym chciała juz sierpień :loveu:[/quote]
A ja bym chciała żeby moi rodzice się zgodzili :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vini.']A ja mam takie pytanie- czy musze brać kaganiec dla mojego psa? Bo na ubiegłe wakacje szukałam dla swojej po całym mieście i nie znalazłam odpowiedniego ;/ Wszystkie są za duże :/[/quote]

nie myślę że nie musisz masz małego psa i z pewnością nad nim zapanujesz ;) a jak nie to na ręce weźmiesz i po problemie :diabloti:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']wierzę w was :evil_lol: Namawiajcie namawiajcie

Ja też jeszcze muszę trochę powalczyć żeby Bartiego wziąść bo rodzice mają lekkie opory :diabloti:[/quote]

U mnie są szanse, że pojadę :multi: Czekam do jutra ... tylko nie wiadomo jeszcze czy dam radę wziąć psa :-(

Posted

Ewa myślisz że ktoś się przyczepi na brak kagańca u jolka ? przeż to takie słodziutkie, malutkie zwierzątko do torebeczki.. nie wiem jak u Was ale u mnie jest takie przekonanie i o ile na onka czy staffika nawet szczeniaka bez kagańca się patrzy nie wiadomo jak to jolecek moze wsystko :loveu: kocham polskie uświadomione społeczeństwo :roll: nie mam nic do yorków, ale babcie wszystkie mnie dobijają :shake:

Pokaże Wam kaganiec Piksel, suni Ulv..., zrobione na zlocie w Sulistrowicach ^^
[IMG]http://i36.tinypic.com/s0wpk2.jpg[/IMG]
żeby nie było że mam malutką komórkę:
[IMG]http://i37.tinypic.com/xnyd11.jpg[/IMG]
:evil_lol: zarąbisty nie ?
pies wygląda tak:

[IMG]http://wd8.photoblog.pl/lvp4/200909/28/47214747.jpg[/IMG]

Posted

taaa Piksel miała świetny kaganiec, to chyba dla kota był:)

a co do mnie, do nas, hmm... jeśli chodzi o mnie to myślę że na moje towarzystwo możecie liczyć, co do Pawła, on wyjeżdża na rok teraz więc czy w tym czasie będzie mógł jechać ze mną to mało prawdopodobne.
Dam jeszcze znać w jakim składzie się wybiorę. Musze poważnie wszystko przemyśleć.

Posted

[quote name='Vini.']Bo mi to nie problem, kupić dla mojej kaganiec ;] Nie trzymam się zasady- mały i łagodny to kagańca nie musi. Tylko to już nie moja wina, że aż tak małych NIE MA![/QUOTE]

Ja też miałam problem z kagańcem, ale kupiłam rozmiar 1 sama sobie zwężyłam może to zbyt estetycznie nie wygląda ale jest.;)

Posted

A ja się zastanawiam nad wzięciem jednak swojej Diany. (:
Bo jeśli z Magdą pojedziemy, to pojedziemy samochodem, a wtedy nie byłoby już takiego problemu.

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]czyżby bezkulkowiec?:diabloti:[/COLOR]
[/quote]

ahaś. :diabloti:

Axel i kaganiec, hahah :evil_lol: ale to będzie wyglądało zarąbiście :razz:
jak ktoś będzie chciał pogłaskać to będę mówić "proszę nie dotykać, on jest agresywny" :diabloti:
nie no dobra, żartuje.. :evil_lol:
a tak serio to szanse, że pojade są sporawe.. :loveu:

a ten kaganiec to tak bardziej na wszelki wypadek nie? :cool3:

Posted

Anitko, wykreśl mnie póki co ;) jednak nie jestem w stanie się zdeklarować tak duzo czasu przed zlotem ;)
Jakbym się jednak namyśliła, to może Madzia z Martą przyjmą nas choć na podłogę :cool3::eviltong:

Posted

[quote name='Iza.']Anitko, wykreśl mnie póki co ;) jednak nie jestem w stanie się zdeklarować tak duzo czasu przed zlotem ;)
Jakbym się jednak namyśliła, to może Madzia z Martą przyjmą nas choć na podłogę :cool3::eviltong:[/quote]

phi.. na wycieraczke. :evil_lol:
nie no doobra :diabloti: coś by się wykombinowało :eviltong: