Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale rozpoczął się ten tydzień dla Waszego schroniska! :multi: Bardzo się cieszę! Trzymajcie tak dalej, to do końca tygodnia będzie pusto w schronisku :evil_lol:

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brydzia']ulotki będą jutro, natomiast w sobotę o 13 będzie pokaz szkolenia psów przez policję, oczywiście przy naszym przytulisku:p[/QUOTE]

A jak mam je dostać ? :lol: Bo w sklepie bym mogła powiesić i miało być ze skrzynkami :razz:

Posted

Superaśnie że Pieski znajdują nowe domki :multi::multi::multi: Cieszę się niezmiernie!! Ja czekam na wizytę prze adopcyjną :loveu: Jak dobrze pójdzie to na weekend Luncia będzie miała koleżankę. Sunia przyjedzie z pod Warszawy :loveu:
A oto Zojka:

Posted

[quote name='galagutek']Superaśnie że Pieski znajdują nowe domki :multi::multi::multi: Cieszę się niezmiernie!! Ja czekam na wizytę prze adopcyjną :loveu: Jak dobrze pójdzie to na weekend Luncia będzie miała koleżankę. Sunia przyjedzie z pod Warszawy :loveu: Mogę się pochwalić że ratujemy maleństwo od uśpienia, sunia jest w schronisku od 1,5 roku, jest malutka i wychudzona. Pani nam powiedziała że jeśli przed zimą mała nie znajdzie domu to będą musieli ją uśpić, bo mają takie przepisy... :placz: Nie wiem kto takie okrucieństwo wymyślił, żeby usypiać młode i zdrowe psiaki...
A oto Zojka:

Witam serdecznie Galagutek!

Bardzo proszę o pilny kontakt na PW.

Nie wiem skąd Pani ma takie informacje... Zojka od ponad miesiąca nie przebywa w schronisku. I nie wiem skąd sie Pani wzięło to, że Zojka mu być uśpiona.
Jesli to z Pani Narzeczonym rozmawiałam przez telefon, a zapewne tak, bardzo proszę o PILNY kontakt ze mną. W takiej sytuacji sprawa adopcji Zojki zostaje wstrzymana do czasu wyjaśnienia sytuacji.

Tak poza tym Zojka w schronisku przebywała TYLKO miesiąc.

Skoro macie PAństwo adoptować Zojkę to powinniście wiedzieć o Niej więcej. Nie wiem czemu Pani wypisuje takie bzdury!!!

Posted

Przepraszam raz jeszcze... :oops: :oops: :oops: Nie wiem co we mnie wstąpiło, po prostu połączyłam 2 sprawy... Obecną z Zojką i stytuacją z przed lat... Przepraszam raz jeszcze... Żegnam się z tym Forum bo wstyd mi za samą siebię, więcej nie będę pisała...
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz BARDZO PRZEPRASZAM :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='galagutek']Przepraszam raz jeszcze... :oops: :oops: :oops: Nie wiem co we mnie wstąpiło, po prostu połączyłam 2 sprawy... Obecną z Zojką i stytuacją z przed lat... Przepraszam raz jeszcze... Żegnam się z tym Forum bo wstyd mi za samą siebię, więcej nie będę pisała...
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz BARDZO PRZEPRASZAM :oops: :oops: :oops:[/QUOTE]

Ok, sprawa została wyjaśniona. Na przyszłosc bardzo proszę panować nad swoja wyobraźnia, bo aż mi serce stanęło jak przeczytałam takie historie niestworzone.
Więc spokojnie, nikt tu nikogo nie zje na pewno :) przeprosiny przyjete więc zapraszam do udzielania sie.

Posted

informacje już potwierdzone w sobotę o godz. 13 będzie policja z psami,podpowiedzą jak szkolić psy,a w sobotę i niedzielę będzie nas wspierać rodzina Pawlickich (żużlowcy), będą rozdawć autografy i jak ktoś będzie chciał pstryknąć fotki to też bedą do dyspozycji:lol: mam nadzieję,że przed zimą otworzą sie ciepłe serca naszych mieszkańców i jak najwięcej naszych podopiecznych trafi do cieplutkich domów:p

Posted

[quote name='brydzia']informacje już potwierdzone w sobotę o godz. 13 będzie policja z psami,podpowiedzą jak szkolić psy,a w sobotę i niedzielę będzie nas wspierać rodzina Pawlickich (żużlowcy), będą rozdawć autografy i jak ktoś będzie chciał pstryknąć fotki to też bedą do dyspozycji:lol: mam nadzieję,że przed zimą otworzą sie ciepłe serca naszych mieszkańców i jak najwięcej naszych podopiecznych trafi do cieplutkich domów:p[/QUOTE]

Powiesiłam dwa plakaty w szkole, jeden duży i mały, a jutro rano jak pójdę po bilety to zostawię w sklepie ;)

Dzisiaj jak zobaczyłam, że śnieg spadł to się ucieszyłam bo uwieelbiam śnieg, a potem pomyślałam o tych biedotach :shake:

Nadal aktualne jest ta ''zbiórka kurtek i bluz'' bo będę miała kilka takich, a szkoda żeby poszły do spalenia skoro mogą się jeszcze przydać :p

Posted

[quote name='sabina***']Tak, kurtki nieprzemakalne i bluzy z polaru pewnie się przydadzą.

A ja dziś zajechałam aż do Wilkowic wieszać plakaty:razz:[/QUOTE]

Zaraz daję nura do piwnicy i zobaczymy co się tam znajdzie :lol:

Ło...było trzeba powiedzieć to dałabym mojej imienniczce co dojeżdża z Wilkowic, rozwiesiłaby :razz:

Posted

Dziś słyszałam reklamę waszej akcji na Esce, czy można te rzeczy, np. koce przynieść na dni otwarte?? Mam zamiar się wybrać o ile mi nic nie wypadnie. Pozdrawiam :kiss_2:

Posted

Nasze nowe nabytki niestety :shake::shake:
[IMG]http://cms.halpress.eu/files2/68766/obraz_02.jpg[/IMG]

[IMG]http://cms.halpress.eu/files2/68766/obraz_01.jpg[/IMG]

[IMG]http://cms.halpress.eu/files2/68766/obraz_131.jpg[/IMG]

Posted

Dziewczyny macie więcej zdjęć tego pierwszego psa? Jakiś czas temu pewien pan z Leszna za moim pośrednictwem adoptował podobnego psa. Może mu uciekł?

Poniżej wklejam zdjęcia Clifforda. Czy jesteście w stanie określić czy to ten pies? Na moje oko nie, ale wolę się upewnić na 100%.

Oto zdjęcia Cliffa. Są one z lipca, to młody pies, więc mógł się troche zmienić przez te kilka miesięcy.

Posted

Clifford jest bardzo ale to bardzo podobny do psiaka z przytuliska. Jendak trudno powiedzieć na 100% że to ten sam. Trafił tutaj w zeszły piątek i jak dotąd nikt o niego pytał. Jeśli masz namiary na właściciela to spytaj czy nadal ma tego psiaka. A najlepiej to przyjdź jutro lub w niedzielę do przytuliska i wtedy będzie wiadomo czy to Clifford.

Posted

W takim razie za chwilkę napiszę maila do właściciela Clifforda. Ja niestety do Leszna mam kawałek drogi. Osobiście nigdy nie widziałam ani Clifforda, ani jego Pana, więc sama nawet nie będę w stanie określić czy to ten pies. Tak jak pisałam, ja tylko pośredniczyłam w tej adopcji. Właściciel Clifforda był zainteresowany adopcją psiaka, który znalazł już dom i wówczas podesłałam mu kilka propozycji i tak trafiło włąśnie na Clifforda. Bezpośdrednio adopcją zajmowała się osoba, która opiekowała się tym psem. Ja jedynie cały czas miałam kontakt mailowy z tym panem. Wydawał się naprawdę odpowiedzialną osobą, więc jeżeli to Clifford, to rozważam tylko opcję, że pies uciekł. Nie wierzę, żeby w grę wchodziła możliwość pozbycia się psa :shake: Zobaczymy co mi ten pan odpisze.

Posted

sabina*** napisał(a):
No pewnie;) będziemy pstrykać fotki naszym ślicznotom:loveu:

Gizmo73 napisał(a):
Im więcej fotek tym lepsza reklama a więc i większa szansa dla naszych psiaków na nowe domki ;)

To super :razz: Mam nadzieję, że nikt mnie nie oskarży o nic :evil_lol:

Ale do konca nie wiem czy wezmę, bo ojciec weźmie chyba do Niemiec:angryy: