Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

SHManiak a czemu Cię nie było? Pewnie w tango poszłaś na Sylewstra i jeszcze nie wróciłaś do świata żyw... to znaczy karnawał się kończy chyba, może czas się za siebie zabrać ;-) Przecież tak nie można, jaki ty przykład dajesz młodszym :-)

miska napisał(a):
Moze sobie daruje skoro tu sa

Może niekoniecznie, bo za 20 lat jak kogoś zainteresują wyniki i fotki z klubówki to śmiem twierdzić, że nie wpadnie na pomysł kopania w archiwum Dogomani, a Huskyworldu... zdecydowanie tak. Więc nie marudź tylko rób swoje :eviltong:

Huskus napisał(a):
To może ktoś przywiedzie dermatologa z importu zamiast psa?

Ale z papierami czy bez? I chyba lepiej samicę, to zdecydowanie bardziej rozwojowa opcja ;-) I podrzucimy Pmazzz'owi na przechowanie...

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HUSKYTEAM']...

Ale z papierami czy bez? I chyba lepiej samicę, to zdecydowanie bardziej rozwojowa opcja ;-) I podrzucimy Pmmazz'owi na przechowanie...

UUUU dajcie znać jak znajdziecie coś atrakcyjnego...tzn. atrakcyjną samicę dobrze zbudowaną i kątowaną....byle bez wstawek silikonowych....od razu biorę do siebie.... :evil_lol:

Posted

A ja z całkiem innej beczki : czy ktoś z bywających tu wystawców może mi "rozjaśnić" dlaczego klasa championów psów w Katowicach podobno będzie pusta?

NigdyNigdy -> dzięki za wskazówki co do sposobu pozyskania wydawnictwa z łódzkiej klubówki 2005 :)

Posted

[quote name='Miśka']ladne zdjecie Bursztysia i Atylli Primamore Polonica mi potrzebne bardzo bardzo.... Kto ma, kto ma?

Juz mozna ogladac zdjecia na www.husky.w.pl, zostaly jeszcze do wklepania dane o psach... :mdleje:
Mirka ja Ci wysłalam zdjęcie Bursztyna;) poszukam innych:cool1:

Posted

Savannah napisał(a):
Mirka ja Ci wysłalam zdjęcie Bursztyna;) poszukam innych:cool1:

innych :-) bo na tym... chyba ze jakby wyciac Bursztyna.... :p
takie robione z boku mi sie marzy...

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
SHManiak a czemu Cię nie było? Pewnie w tango poszłaś na Sylewstra i jeszcze nie wróciłaś do świata żyw... to znaczy karnawał się kończy chyba, może czas się za siebie zabrać ;-) Przecież tak nie można, jaki ty przykład dajesz młodszym :-)

no wiesz, ja juz dwa razy w tym roku ne wystawie byłam :eviltong: , wiec nie jest tak źle :cool1:
A ten NDM tak daleko od Opola :cool3:

Dzisiaj moje psie dziecko zagrało w W11 :loveu: :multi: Sunia Efra_husky z forum :multi:

Posted

[quote name='Huskuś']> Dr Dembele to bardzo znany i ceniony w kraju dermatolog- tak gwoli ścisłości [quote name='Huskuś']

A wlaśnie, czy coś fajnego powiedział w swojej działce?
Dermatologia to także ciekawy temat. I jak pamiętasz Kasiu po moich poszukiwaniach - egzotyczna w Polsce. Po prostu nie ma takiej specjalizacji w tym kraju.

Oj powiedział oczywiście wiele ciekawych i praktycznych rzeczy, ale trudno by było tu przytaczać cały wykład ;-)
Miłe jest to, że po wykładzie można było bez przeszkód poprosić o poradę w zakresie jakiegoś konkretnego przypadku.

[quote name='SH']NigdyNigdy -> dzięki za wskazówki co do sposobu pozyskania wydawnictwa z łódzkiej klubówki 2005

My pleasure :diabloti:

[quote name='jolka11']a tu cudnie szalona Jagienka [quote name='jolka11']http://images3.fotosik.pl/26/1jesxr6qytv23nno.jpg

Jak ja tej baby wstrętnej nie lubię….:evil_lol:
Nawet tu, na tym zdjęciu, musiał mi stanąć na bucie ;-)

[quote name='Miśka']ladne zdjecie Bursztysia i Atylli Primamore Polonica mi potrzebne bardzo bardzo.... Kto ma, kto ma?
Wstyd się przyznać, ale nie poratuję. :oops:
Jak się pstryka zdjęcia biegając z psem, to aparat zdjęcia wychodzą nie bardzo ostre ;-)

Posted

[SIZE="4"]Przypominam osobom udzielającym się w tym topiku, że wielkość wstawionego zdjęcia to max 500 x 500.
Wiele osób tutaj powstawiało zdjęcia o wiele większe, co jest niezgodne z regulaminem.

Proszę o wstawianie pomniejszonych zdjęć lub linków.

Posted

nie gniewam sie :eviltong: szkoda ze na club nie mogl pokazac swoich urokow :mad: :angryy:
qrde nie kojarze czemu jakos dzisiaj nie mam glowy do myslenia a tak dawno godolysmy ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...