Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='USH']

A co?
Już sie nie podoba :cool1: ??

ah ah ah jaka elokwencja ... darowałabys sobie, ale jak można by było odpuscic sobie wrodzoną złosliwość, prawda :mad: :lol:

Posted

Ciężka praca z tymi zdjęciami... uff
właśnie kończę galerię na mojej stronie i serdecznie zapraszam do oglądania :eviltong:
Zdjęcia są w większosci mojego autorstwa, jeśli ktoś chce to może je użyć na swojej stronie.

Jeśli ktos robił zdjęcia haszczaków na finałach i moze je udostepnić, to bedę wdzięczna. Ja mam tylko grupe reproduktora "Hydraulika" i słabe zdjęcie mojej hodowli - poszukuję lepszych :loveu:

Pozdrawiam
Żaneta
www.arktogea.huskies.pl

Posted

Cieszę się, że na klubówce można było zobaczyć kilka nowych imporcików, które przez ten rok pewnie ostro będą walczyc miedzy sobą :mad:
ale było też kilka ładnych młodziaków wyhodowanych już w Polsce!! serce sie raduje, że przez tych kilka ostatnich latek tak mocno podwyższyliśmy "jakość" Polskich husky. Nowe importy dużo wniosły i teraz to zaczyna procentować. Mam nadzieję, że prócz wystaw w kraju, również na zachodzie będą się pokazywać, żeby przekonać niedowiarków i tych wszystkich, którzy nie biorą Polski pod uwagę jako równej sobie konkurencji, że nasze psy są dobre i wartościowe.
Odnoszę wrażenie, że jeszcze parę lat, a będziemy potęgą w husky :evil_lol:

Monika, mam nadzieję, że w tym roku pokażesz się ze swoją gromadką na wystawach, bo ostatnio tylko importujesz i importujesz, ale ja nic z tych Twoich importów na ringu nie widziałam, a bardzo bym chciała :cool3:

Pozdr

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Ciężka praca z tymi zdjęciami... uff
właśnie kończę galerię na mojej stronie i serdecznie zapraszam do oglądania :eviltong:

Nie powiekszaja się sunie z otwratej i championów :placz:

Posted

[quote name='sh_maniak']ah ah ah jaka elokwencja ... darowałabys sobie, ale jak można by było odpuscic sobie wrodzoną złosliwość, prawda :mad: :lol:

Tak uwazam i tyle, nie ma w tym nic zlosliwego, poprostu wedlug mnie tak jest. Nie wiem co ciebie tak w tym zabolalo.
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania , wiec wrzuc na luz.

Posted

Zaneta, super zdjecia!!! :)
A to zdjecie Laredo, ktore zrobilas, to jedno z jego najfajniejszych zdjec - nie tylko sposrod zrobionych na tej wystawie ale w ogole :multi: :thumbs:

Posted

[quote name='USH']

Tak uwazam i tyle, nie ma w tym nic zlosliwego, poprostu wedlug mnie tak jest. Nie wiem co ciebie tak w tym zabolalo.
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania , wiec wrzuc na luz.

a co niby uwazasz, bo chyba wątek straciłam ...
bo ja tam widziałam narzucanie twojego zdania mi :angryy: , a to boli i jest obrazliwe....
I miej sobie swoje zdanie, a moje niech cie nie interesuje. :p

Posted

A to zdjecie Laredo, ktore zrobilas, to jedno z jego najfajniejszych zdjec
No wiesz, Żaneta robi same dobre zdjęcia :-) Na przykład ja wychodzę na nich młodziej o 20 lat, a nasze psy to w ogóle wolę oglądać na jej fotkach niż w rzeczywistości ;-)

[quote name='ShManiak']Nie powiekszaja się sunie z otwratej i championów Hmmm... suki w tym wieku już raczej się nie powiększają, co najwyżej w okolicy brzucha 30 dni po cieczce ;-)

Pzdr

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
No wiesz, Żaneta robi same dobre zdjęcia :-) Na przykład ja wychodzę na nich młodziej o 20 lat, a nasze psy to w ogóle wolę oglądać na jej fotkach niż w rzeczywistości ;-)

Chcesz powiedziec, ze moj Laredo nie wyglada tak ladnie w rzeczywistosci? :mad: :eviltong: ;)

Posted

Laredo ślicznie wyglądał, bo to śliczny pies. I dlatego ładnie wyszedł na zdjęciu :eviltong: .
A tak wogóle to ja nie jestem do końca zadowolona z tych zdjęć. Zdecydowanie wolę sesje plenerowe ;).

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Laredo ślicznie wyglądał, bo to śliczny pies.

:loveu:
Cyraneczka napisał(a):
Zdecydowanie wolę sesje plenerowe ;).

Mam nadzieje, ze sie kiedys na taka zalapiemy :)

Posted

> Ja naprawdę nic nie mam do importów, sam przecież mam same importy w kojcach i będę miał ich coraz więcej.

Cytat ze słownika:
"Import - Sprowadzanie z zagranicy produktów i usług do kraju macierzystego."
Czyżby Arktogea mieszkała za granicą? ;)

Z drapnięciami dla wszystkich piesów
Hania

Posted

Huskuś napisał(a):
> Ja naprawdę nic nie mam do importów, sam przecież mam same importy w kojcach i będę miał ich coraz więcej.

Cytat ze słownika:
"Import - Sprowadzanie z zagranicy produktów i usług do kraju macierzystego."

Hania

:lol: :lol: :lol: ;)

Posted

Huskuś napisał(a):

Hania

Biorąc pod uwagę fakt, że nie mieszkam w Kątach, ani nawet niedaleko nich, w Warszawie też nie mieszkam... to można by idąc tym tropem pomyśleć, że za granicą mieszkam, napewno warszawy... i jeszcze paroma inntmi :evil_lol:

Posted

Kiedys kiedys na stronach Eskimoskiego Domku jako psy czy suczki importowane byly poprostu pieski z innych hodowli;) Teraz juz nie ma takiego podzialu i w importach sa tylko psiaki z innych krajow.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...