sh_maniak Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 po jakich rodzicach jest, gadaj :eviltong:
---------- Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 To ja Cie teraz Monika wyrecze, tez sorry :eviltong: Lesio jest po Serhacie i Chestochowie :) a miocie mial jeszcze slodziastego braciszka - Red Deer :loveu:
Monika R. Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Serhat(Ice-T x Belleek) i Czestohowa(Perry x Clia de Yukon Bay "Bilka")
Asdf Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 To może teraz ja :) Sherha i Veromont = bracia :loveu: Do tego Czesto w jedym kojcu z Shapem mieszkala.. itd :)
Monika R. Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 no teraz my z Agą to rodzina :cool1: a kolorku takiego to zaden nie ma:eviltong:
sh_maniak Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Monika R. napisał(a):Serhat(Ice-T x Belleek) i Czestohowa(Perry x Clia de Yukon Bay "Bilka") super :) :)
sh_maniak Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='USH']A co? Już sie nie podoba :cool1: ?? ah ah ah jaka elokwencja ... darowałabys sobie, ale jak można by było odpuscic sobie wrodzoną złosliwość, prawda :mad: :lol:
Cyraneczka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ciężka praca z tymi zdjęciami... uff właśnie kończę galerię na mojej stronie i serdecznie zapraszam do oglądania :eviltong: Zdjęcia są w większosci mojego autorstwa, jeśli ktoś chce to może je użyć na swojej stronie. Jeśli ktos robił zdjęcia haszczaków na finałach i moze je udostepnić, to bedę wdzięczna. Ja mam tylko grupe reproduktora "Hydraulika" i słabe zdjęcie mojej hodowli - poszukuję lepszych :loveu: Pozdrawiam Żaneta www.arktogea.huskies.pl
Cyraneczka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Cieszę się, że na klubówce można było zobaczyć kilka nowych imporcików, które przez ten rok pewnie ostro będą walczyc miedzy sobą :mad: ale było też kilka ładnych młodziaków wyhodowanych już w Polsce!! serce sie raduje, że przez tych kilka ostatnich latek tak mocno podwyższyliśmy "jakość" Polskich husky. Nowe importy dużo wniosły i teraz to zaczyna procentować. Mam nadzieję, że prócz wystaw w kraju, również na zachodzie będą się pokazywać, żeby przekonać niedowiarków i tych wszystkich, którzy nie biorą Polski pod uwagę jako równej sobie konkurencji, że nasze psy są dobre i wartościowe. Odnoszę wrażenie, że jeszcze parę lat, a będziemy potęgą w husky :evil_lol: Monika, mam nadzieję, że w tym roku pokażesz się ze swoją gromadką na wystawach, bo ostatnio tylko importujesz i importujesz, ale ja nic z tych Twoich importów na ringu nie widziałam, a bardzo bym chciała :cool3: Pozdr
sh_maniak Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Cyraneczka napisał(a):Ciężka praca z tymi zdjęciami... uff właśnie kończę galerię na mojej stronie i serdecznie zapraszam do oglądania :eviltong: Nie powiekszaja się sunie z otwratej i championów :placz:
Asdf Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='sh_maniak']ah ah ah jaka elokwencja ... darowałabys sobie, ale jak można by było odpuscic sobie wrodzoną złosliwość, prawda :mad: :lol: Tak uwazam i tyle, nie ma w tym nic zlosliwego, poprostu wedlug mnie tak jest. Nie wiem co ciebie tak w tym zabolalo. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania , wiec wrzuc na luz.
Miśka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='sh_maniak']Nie powiekszaja się sunie z otwratej i championów :placz: wpisz http://www.arktogea.huskies.pl/polskie/wystawy/klubowka06/30.jpg i zmieniaj numerki od 30 do 35 ;-)
---------- Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Zaneta, super zdjecia!!! :) A to zdjecie Laredo, ktore zrobilas, to jedno z jego najfajniejszych zdjec - nie tylko sposrod zrobionych na tej wystawie ale w ogole :multi: :thumbs:
sh_maniak Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='USH']Tak uwazam i tyle, nie ma w tym nic zlosliwego, poprostu wedlug mnie tak jest. Nie wiem co ciebie tak w tym zabolalo. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania , wiec wrzuc na luz. a co niby uwazasz, bo chyba wątek straciłam ... bo ja tam widziałam narzucanie twojego zdania mi :angryy: , a to boli i jest obrazliwe.... I miej sobie swoje zdanie, a moje niech cie nie interesuje. :p
sh_maniak Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Miśka']wpisz http://www.arktogea.huskies.pl/polskie/wystawy/klubowka06/30.jpg i zmieniaj numerki od 30 do 35 ;-) dzięki ;);)
HUSKYTEAM Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A to zdjecie Laredo, ktore zrobilas, to jedno z jego najfajniejszych zdjec No wiesz, Żaneta robi same dobre zdjęcia :-) Na przykład ja wychodzę na nich młodziej o 20 lat, a nasze psy to w ogóle wolę oglądać na jej fotkach niż w rzeczywistości ;-) [quote name='ShManiak']Nie powiekszaja się sunie z otwratej i championów Hmmm... suki w tym wieku już raczej się nie powiększają, co najwyżej w okolicy brzucha 30 dni po cieczce ;-) Pzdr
---------- Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):No wiesz, Żaneta robi same dobre zdjęcia :-) Na przykład ja wychodzę na nich młodziej o 20 lat, a nasze psy to w ogóle wolę oglądać na jej fotkach niż w rzeczywistości ;-) Chcesz powiedziec, ze moj Laredo nie wyglada tak ladnie w rzeczywistosci? :mad: :eviltong: ;)
Cyraneczka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Laredo ślicznie wyglądał, bo to śliczny pies. I dlatego ładnie wyszedł na zdjęciu :eviltong: . A tak wogóle to ja nie jestem do końca zadowolona z tych zdjęć. Zdecydowanie wolę sesje plenerowe ;).
Gosia & c.o. Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 A w tym to Żanetko jesteś nie do pobicia :):) Zresztą te fotki z klubówki też bardzo ładne ;)
---------- Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Cyraneczka napisał(a):Laredo ślicznie wyglądał, bo to śliczny pies. :loveu: Cyraneczka napisał(a):Zdecydowanie wolę sesje plenerowe ;). Mam nadzieje, ze sie kiedys na taka zalapiemy :)
Huskuś Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 > Ja naprawdę nic nie mam do importów, sam przecież mam same importy w kojcach i będę miał ich coraz więcej. Cytat ze słownika: "Import - Sprowadzanie z zagranicy produktów i usług do kraju macierzystego." Czyżby Arktogea mieszkała za granicą? ;) Z drapnięciami dla wszystkich piesów Hania
Daisunia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Huskuś napisał(a):> Ja naprawdę nic nie mam do importów, sam przecież mam same importy w kojcach i będę miał ich coraz więcej. Cytat ze słownika: "Import - Sprowadzanie z zagranicy produktów i usług do kraju macierzystego." Czyżby Arktogea mieszkała za granicą? ;) Z drapnięciami dla wszystkich piesów Hania :lol: :lol: :lol: ;)
Cyraneczka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Huskuś napisał(a): Czyżby Arktogea mieszkała za granicą? ;) Z drapnięciami dla wszystkich piesów Hania Biorąc pod uwagę fakt, że nie mieszkam w Kątach, ani nawet niedaleko nich, w Warszawie też nie mieszkam... to można by idąc tym tropem pomyśleć, że za granicą mieszkam, napewno warszawy... i jeszcze paroma inntmi :evil_lol:
agacia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Kiedys kiedys na stronach Eskimoskiego Domku jako psy czy suczki importowane byly poprostu pieski z innych hodowli;) Teraz juz nie ma takiego podzialu i w importach sa tylko psiaki z innych krajow.
Recommended Posts