Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Tu są pełne wyniki, nie mogę ich wkleić, bo konputer mi odrzuca ;-(.

[URL="http://www.arktogea.huskies.pl/polskie/wystawy/klubowa2006_wyniki.htm"]http://www.arktogea.huskies.pl/polskie/wystawy/klubowa2006_wyniki.htm[/URL]

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim zwycięskim psom z wystawy klubowej
oraz ich właścicielom , składa serdeczne życzenia :multi::multi::multi:

właściciel pływającego po ringu psa :placz:

Posted

Gratki dla wszystkich zwyciężców z dogomanii :p Ogólnie było fajnie, chociaż my zostaliśmy bez sukcesów ale dziękuje za nieocenioną pomoc w przygotowaniach Monice i Asi:loveu:

Posted

a ja w koncu w domku:)) wszedzie dobrze ale w domku najlepiej:))
ja powiem tak..ze mam mieszane uczucia po tej klubówce...jakas mało klubówkowa:)) W Łodzi bardziej mi sie podobało. A i przepraszam niektórcyh ze dzisiaj malo gadatliwa bylam..ale za duzo przeszłam w ciagu kilku godzin, do tego zmeczenie, stres i juz mi siadały nerwy powoli. Chyba przejde na emeryture bo to chyba takie maratony i tyle km to juz nie dla mnie:shake:
Gratulacje dla wszystkich:multi:

Posted

Ja też włąsnie dotarłam do domku jestem wykonczona - a niestety czekam mnie noc z technologia organiczna :placz: no i o 8 rano egzamin.

Gratulacje dla wszystkich :) :) :) mamy sporo fotek ale to tak moze jutro :)

Posted

Gatulacje dla wszystkich! W szczególności na brawa zasłużyły psiaki z Eskimoskiego Domku - to była ich wystawa i jeżeli chodzi o konkurencje na ringu zwykłym, zasłużenie rozwaliły konkurencję czyli nas między innymi w sukach :-) Słowa uznania dla Arktogea VIXEN (pieprzyć psa, brawa dla wystawczyni!) za dokończenie Mł.Ch. w pięknym stylu i w mocnej konkurencji.

A szczególne podziękowania kieruję do dziewczyn za to, że się wzajemnie nie zagryzły ;-)

Pzdr

Posted

Witam wszystkich...

mnie po całej imprzie nasunęła się jedna myśl...

popatrzcie na wyniki i sami zobaczycie, że wszystkie klasy oprócz suk - ch wzięły POLSKIE psy...a importy pozostały w tyle.....

:razz:

pozdrowienia dla wszystkich

[b]pmmazz /pavka/ i nieokiełznany KOJOT[/b]

Posted

Tyle znalazłam na innym temacie, prosze o uzupełnienie :)

psy klasa baby :
ICE T'EDDY Eskimoski Domek
NANOOK Szalejący Wicher
Winterfrost's PEGASO

mlodziez psy
Agat C'est La Vie
Arctic Gold Eskimoski Domek
A'Durango Eskimo River
Budyń Lux Torpeda
Demon z Dębickiej Kępy
Laredo de Ciukci
Prince Śnieżna Rakieta
Shamrock Fortunatus
Swift Wolf Fortunatus

psy posrednia
Latrans Aware of Victory
First Express Dwie Korony
Kasdan de Ciukci
Arktogea Othello
Talizman for Fortunatus Eskimoski Domek

psy klasa championow :smile:
EASY RIDER Hydrargium
EXPLOERE BEAR Hydrargium
FUTURE KING Eskimoskie Doemk
GREENLAND Hydrargium
PUSHMATAHA Fortunatus
SWEET Arktogea

weterany
BURSZTYN z Coyoacan
NEW YORK RANGER Innisfree

suczki klasa baby:
HAPPY HILARY Eskimoski Domek
ICE TOFFE Eskimoski Domek
ICE Tea Eskimoski Domek

suki szczeniaki
fama sadeckie pieszczochy
maggie may db arctic
sasquehanna rossa

suki pośrednia
Arctic Champions American Beauty
Husqvarna Favorita
Arktogea Oceania
Penny Royal ?
Piękna Eskimoski Domek
? De Ciukci
? Śnieżna Rakieta
Tina Turner Eskimoski Domek
Arktogea Tsunami
Tiki Tiki Eskimoski Domek

Posted

[quote name='sh_maniak']Tyle znalazłam na innym temacie, prosze o uzupełnienie :)

psy klasa baby :
ICE T'EDDY Eskimoski Domek- 3 w.o
NANOOK Szalejący Wicher- 2 w.o
Winterfrost's PEGASO- 2 BIS BABY

mlodziez psy
Agat C'est La Vie
Arctic Gold Eskimoski Domek- nb?
A'Durango Eskimo River
Budyń Lux Torpeda- Mł.Zw.Kl
Demon z Dębickiej Kępy
Laredo de Ciukci - 3 dosk
Prince Śnieżna Rakieta
Shamrock Fortunatus
Swift Wolf Fortunatus

psy posrednia
Latrans Aware of Victory - 3 dosk
First Express Dwie Korony
Kasdan de Ciukci- 2 dosk
Arktogea Othello- dosk
Talizman for Fortunatus Eskimoski Domek- 1 CWC

otwarta
Arktogea Black Diamond - 1 CWC
DUSTIN Sądeckie Pieszczochy- 2 chyba?

psy klasa championow :smile:
EASY RIDER Hydrargium- 3 dosk
EXPLOERE BEAR Hydrargium - 2 dosk
FUTURE KING Eskimoskie Doemk- dosk
GREENLAND Hydrargium - dosk
PUSHMATAHA Fortunatus-4 dosk
SWEET Arktogea - Zw.Kl

weterany
BURSZTYN z Coyoacan- 1 dosk, Best Weteran, nie wiem chyba też cosik na BIS:cool3:
NEW YORK RANGER Innisfree- nb
MINUK Sivudelek - 2 dosk.

suczki klasa baby:
HAPPY HILARY Eskimoski Domek
ICE TOFFE Eskimoski Domek
ICE Tea Eskimoski Domek

suki szczeniaki
fama sadeckie pieszczochy- 1 BIS Puppy
maggie may db arctic- 3 wo
sasquehanna rossa - 2 wo

suki pośrednia
Arctic Champions American Beauty- dosk
Husqvarna Favorita- dosk
Arktogea Oceania- 4 dosk
Penny Royal Fortunatus- dosk
Piękna Eskimoski Domek- dosk
SEIBA De Ciukci czycos w tym stylu- nb
? Śnieżna Rakieta
Tina Turner Eskimoski Domek- I CWC, ZW.KL+BOB
Arktogea Tsunami- 2 dosk
Tiki Tiki Eskimoski Domek[/quote]
Suki championy

Snowy Grove's Blisfull Brownie- 1 CWC
EAGLE RIVER Hydrargium- 2 dosk
Arktogea Chrystal Mountain - 3 dosk
Arktogea ANDALUSIA Dosk.
JAGIENKA z Coyoacan- 4 dosk

Posted

[quote name='HUSKYTEAM'] Słowa uznania dla Arktogea VIXEN (pieprzyć psa, brawa dla wystawczyni!) za dokończenie Mł.Ch. w pięknym stylu i w mocnej konkurencji.

A szczególne podziękowania kieruję do dziewczyn za to, że się wzajemnie nie zagryzły ;-)

Pzdr[/quote] Dzieki dzieki miło mi było pokazac Vixen :) :) chociaz mała z niej cholera :)

Posted

[quote name='Savannah']BURSZTYN i JAGIENKA z Coyoacan- 3 BIS Par Hod:multi:
Gratki dla Kasi;)[/quote]

Gratulacje dla Bursztynka i Jagienki i dla samego Bursztynka ktory jak mi sie zdaje wygrał BIs weteranow (albo byl na jakiejs lokacie). A dla Kasi big minus - wiesz Kasiu za to wyprzedzanie :) :) :)

Posted

[QUOTE]A dla Kasi big minus - wiesz Kasiu za to wyprzedzanie[/QUOTE]
Eee tam jak mnie Piotrek z Paco próbowali po zewnętrznej wyprzedzać, to ich na bandę spychałem ;-) Szkoda tylko, że się wygrac nie udało ale zabawa była przednia :-)

A co do zachowania na ringu to nie powiem, kogo miałem ochote kopnąć w d**ę ;-) za stawianie psa w odległości 10 cm od mojego. W każdym razie z Panem w czarnym graniturze sobie jeszcze kiedyś porywalizujemy :p
Jak dla mnie fajnie było, mimo wcale 'niefajnych' wyników.

Posted

Dla wszystkich zwyciezców we wszystkich klasach i konkurencjach gratulacje. :klacz: :laola:

Dla wszystkich obecnych na klubówce bardzo wielkie dzieki za wspaniałą atmosferę, stworzone widowisko i za wielki wkład pracy w przygotowanie psów. To show zasługuje w pełni na miano najważniejszej wystawy w sezonie. Pozdrowionka dla wszystkich i do zobaczenia.:kciuki: :thumbs:

Posted

[COLOR=black][FONT=Arial][quote name='Savannah'] [I]weterany [/I][/quote][/FONT][quote name='Savannah'][FONT=Arial][I]BURSZTYN z Coyoacan- 1 dosk, Best Weteran, nie wiem chyba też cosik na BIS [/I][/FONT][/quote]
[/COLOR][FONT=Arial][COLOR=black]Łoj…. Takie tam drobne „coś” ;-)[/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=black][quote name='Nitor-Nivalis']Gratulacje dla Bursztynka i Jagienki i dla samego Bursztynka ktory jak mi sie zdaje wygrał BIs weteranow (albo byl na jakiejs lokacie). [/quote][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=black]No, tak- na lokacie się znalazł :p [/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=black][quote name='Nitor-Nivalis']A dla Kasi big minus - wiesz Kasiu za to wyprzedzanie [/quote][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=black]No tak….:diabloti: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]Z tego miejsca chciałabym bardzo serdecznie przeprosić absolutnie wszystkich, którzy padli ofiarą mojego pseudo wyprzedzania, ale również tych, którzy padli ofiarą moich barbarzyńskich wyścigów po ringach, a w szczególności tych, którzy byli w mojej okolicy:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]- kiedy z Bursztynkiem zgarnialiśmy Najlepszego Weterana w Rasie, a potem Best in Show Weteranów[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]- kiedy biegliśmy we trójkę po Najlepszą Parę Husky, a chwilę później po III Najlepszą Parę Klubu[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]- kiedy wraz z Talizmanem lecieliśmy ile sił po tytuł Najlepszej Hodowli Klubu dla „Eskimoskiego Domka” oraz tytuł Najlepszego Reproduktora Klubu dla „Hydraulika”[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]Jest nam niezmiernie przykro, że niektórzy nie mogli za nami nadążyć.:cool3: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial]Cieszymy się jednak, że sędziowie byli na tyle kaloszowaci, że się dali nabrać na ten chytry trik mający na celu zamaskowanie niedoskonałości anatomicznych wystawianch psów, które wogóle nie potrafią się poruszać :hand: [/FONT]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Cieszę się również z tego, że znalazł się taki, co (zapewne również chcąc zamaskować wady swoich psów) poprosił mnie o wystawianie jego Wilczarzy, bo jak stwierdził „nikt nie ma takiego wykroku”, jak ja. :razz: [/FONT][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=black]Aha! No i pragnę również zauważyć, że swój błąd naprawiłam, kiedy wraz z Jagną biegliśmy spokojnym truchciczkiem po czwartą lokatę w klasie championek :p [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial]Tak, więc, Ewo, Gosiu- kajam się :grins: [/FONT]

[COLOR=black][FONT=Arial][quote name='Cyraneczka']Tu są pełne wyniki, nie mogę ich wkleić, bo konputer mi odrzuca ;-(.[/quote][/FONT][/COLOR][quote name='Cyraneczka']
[COLOR=black][URL="http://www.arktogea.huskies.pl/polskie/wystawy/klubowa2006_wyniki.htm"][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]http://www.arktogea.huskies.pl/polskie/wystawy/klubowa2006_wyniki.htm [/COLOR][/FONT][/URL][/COLOR][/quote]
[COLOR=black][FONT=Arial]To my poprosimy o dopisanie jeszcze Najlepszego Weterana w Rasie i Best in Show Weteranów :evil_lol: [/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=black][quote name='HUSKYTEAM']Jak dla mnie fajnie było, mimo wcale 'niefajnych' wyników.[/quote][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=black]....napisał ten, co dostał I lokatę i CWC na wystawie klubowej…. :mad: [/COLOR][/FONT]

Posted

ja tez sie przylaczam do gratulacji ;) mi jakos tez ta wystawa nie przypadla... ale przynajmniej Lesiu sie wyhasal. Mam sporo fotek tylko musze pomniejszyc. No i kolega jeszcze robil ze 100 napewno bedzie :p .
PS.jak ktos bedzie mial juz jakies fotki to poprosze

Posted

[quote name='NigdyNigdy'][FONT=Arial][COLOR=black]No tak….:diabloti: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]Z tego miejsca chciałabym bardzo serdecznie przeprosić absolutnie wszystkich, którzy padli ofiarą mojego pseudo wyprzedzania, ale również tych, którzy padli ofiarą moich barbarzyńskich wyścigów po ringach, a w szczególności tych, którzy byli w mojej okolicy:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]- kiedy z Bursztynkiem zgarnialiśmy Najlepszego Weterana w Rasie, a potem Best in Show Weteranów[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]- kiedy biegliśmy we trójkę po Najlepszą Parę Husky, a chwilę później po III Najlepszą Parę Klubu[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]- kiedy wraz z Talizmanem lecieliśmy ile sił po tytuł Najlepszej Hodowli Klubu dla „Eskimoskiego Domka” oraz tytuł Najlepszego Reproduktora Klubu dla „Hydraulika”[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]Jest nam niezmiernie przykro, że niektórzy nie mogli za nami nadążyć.:cool3: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial]Cieszymy się jednak, że sędziowie byli na tyle kaloszowaci, że się dali nabrać na ten chytry trik mający na celu zamaskowanie niedoskonałości anatomicznych wystawianch psów, które wogóle nie potrafią się poruszać :hand: [/FONT][/quote]

Dlaczego Kasiu zdradzasz swoje tajmnice pokonywania przeciwników :)
I zapomniałas wymienić basenji ktore "galopujac" przez ring prawie statowałas :) :) :)

[COLOR=black][quote name='NigdyNigdy']Cieszę się również z tego, że znalazł się taki, co (zapewne również chcąc zamaskować wady swoich psów) poprosił mnie o wystawianie jego Wilczarzy, bo jak stwierdził „nikt nie ma takiego wykroku”, jak ja. :razz: [/quote][/COLOR]

Nawet wiem jaki :)

[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Verdana][quote name='NigdyNigdy'][/FONT]Aha! No i pragnę również zauważyć, że swój błąd naprawiłam, kiedy wraz z Jagną biegliśmy spokojnym truchciczkiem po czwartą lokatę w klasie championek :p [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial]Tak, więc, Ewo, Gosiu- kajam się :grins: [/FONT][FONT=Verdana][/quote][/FONT]

Zostało ci wybaczone :grins: (nie wiem jak Gosia ale przynajmniej z mojej strony napewno :))

Posted

[quote name='Asia i Yuki']Wielkie gratulacje dla Dogomaniaków, a w szczególności dla małego Pegaza. No i podziękowania dla jego pani za cenne rady :)[/quote]

Dzieki dzieki w imieniu Pegaskowego Muminka :) i nie ma za co :)

Posted

[quote name='Izka.w']Ja rowniez gratuluje!:multi: w szczegolnosci "rodzinie" i przyjaciolom czyli slicznemu Pegazkowi:loveu: oby tak dalej![/quote]

Dziekuje w imieniu Muminka jest zachwycony :) choc wystawa mu tak raczej wisi to najadl sie kiełbasy parówki i kabanosów jak nigdy :lol: wiec chyba mu sie podobało :)

Posted

nie śledziłam wyników taki pilnie jak w Łodzi, bo mogłam juz łazić, i sledziłam glównie japończyki, ale to co jescze wiem oprócz tego co wstawiłyście:

Savannah, Arctic Gold był z tego co wiem - dostał bdb

w młodziezy była jeszcze
Kobra z Banciarni - dosk (ostatnia)

a w otwartej
Husqvarna Havana of Arktogea - dosk

aha, no i Jacek - u ciebie na stronie jest napisane ze Wenus na IV lokacie w młodziezy, a u Cyraneczki w wynikach jest napisane, że na IV była Mira Ceti Srebro Północy? :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...