Bajon Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Cyraneczka']Hejka, Śpieszę donieść iż wczoraj o godz. 10,00 przyszedł na świat nowy mały człowieczek Kozina junior. Waga 3,7 kg. długość 56 cm. Maluszek i Żanetka czują się dobrze. Pozdrawiam Piotrek Kozina Wielkie gratulacje dla rodziców!!!!:loveu: Całuski dla maluszka!!!!:loveu: Niech się chłopak zdrowo chowa , żebyście mieli z niego wiele pociechy!!! Pzdr
NigdyNigdy Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 I ja dołączam do gratulacji- właśnie podejrzanym mi się dzisiaj wydało, że mi Arktogea na GG mrygnęła :p Czekamy na zdjęcia Juniora! (jakieś imię chyba ma, czy jeszcze nie? :razz:)
Matakia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Serdeczne gratulacje!!! :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Najlepsze życzenia dla świeżo upieczonych rodziców i maleństwa. Same wielkie wydarzenia w tym roku u Was :loveu:
Florka_xyz Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [SIZE="4"]GRATULACJEniech Maluszek chowa sie dobrze ;););):multi:
Savannah Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Serdeczne gratulacje dla szczesliwych rodzicow i malenstwa !:loveu:
Kida Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [SIZE=2]Dołączam się do gratulacji :) dla świeżo upieczonych rodziców i nowego członka rodziny :loveu:
Asiaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Wszystkiego dobrego dla Całej Rodziny!!! I szczególne ucałowania dla Żanety i Juniora. Ale właściwie to i Tatus tez powinien byc wycałowany szczególnie, prawda? Uściski i ucałowania dla Całej Trójki!:loveu::loveu::loveu: Pzdr.
J.J.K. Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :lilangel::angel::lilangel::angel::lilangel: Serdeczne gratulacje z okazji narodzin waszego maleństwa zyczą Asia Jarek i Marika. :BIG::BIG::BIG:
SYLWIA:) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jeszcze raz :lol:Serdeczne Gratulacje dla ŻANETIK,PIOTRKA i MAŁEGO JUNIORA :multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi:
Agappe Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 LOCZEK napisał(a): GRUPA V .....na tym KONIEC ,no chyba że ktoś zarzuci nas fotkami z Rybnika....... Czy mogłabym to zdjęcie w rozmiarze oryginalnym i ewentualnie inne z BOG V dostać na @??? ( [email protected] ) z możliwością umieszczenia go na mojej stronie www??:roll::roll: proooszzzeee :)
Nitor-Nivalis Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Serdeczne Gratulacje dla Żanetki i małego Juniorka :) i całej rodzinki :)
LOCZEK Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Agappe napisał(a):Czy mogłabym to zdjęcie w rozmiarze oryginalnym i ewentualnie inne z BOG V dostać na @??? ( [email protected] ) z możliwością umieszczenia go na mojej stronie www??:roll::roll: proooszzzeee :) .....nie moge wysłać meila na ten adres-poczta mnie odrzuca:shake:,może masz innego meila?
guina Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Cyraneczka napisał(a):Hejka, Śpieszę donieść iż wczoraj o godz. 10,00 przyszedł na świat nowy mały człowieczek Kozina junior. Waga 3,7 kg. długość 56 cm. Maluszek i Żanetka czują się dobrze. Pozdrawiam Piotrek Kozina Ale fajnie!!! :multi::multi::multi: Gratulacje!!!!
jolka11 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Co tu tak cicho :mad: Chwalić się Kto był w Zabrzu :roll: ?Jakie wyniki ?:cool3:
flashka-g Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ja nie dojechałam, wygrzewam w łózku choróbsko:roll:
Gosia & c.o. Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Zw.Mł,NJwR,BOB- Nordic Blue Brillant Shooting Star :loveu::loveu::loveu: jak dalej nie wiem, ale trzymaliśmy mocno kciuki;) NDSwR - Royal Lovely Sun ED NDPwR - Ebonyshadow N Shapali's Dragon :loveu::loveu:
Coffee&Nera Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Mozna prosic o staweczke Huskych z Zabrza ;)?
Savannah Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 SUPER !!! dobrze ze namowiłam Age na ta wystawe!!! :loveu: GRATULACJE DLA AGI, VIVY i KUBY !!!:loveu::loveu::loveu: GRATULACJE DLA DRAGONA, GOSI i JOLI !!!:loveu::loveu::loveu:
Savannah Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR BOB, BIS JUNIOR, BOG i BIS !!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO BRAWO BRAWO!!! Bardzo sie ciesze ! GRATULACJE DLA AGI, VIVY, RAFAŁA i KUBY !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Gosia & c.o. Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 WOW WOW WOW!!!!! [SIZE=4]A nie mówiłam!!! Ona naprawde miała swój dzień!!! [SIZE=5]Jeszcze raz ogromne gratki :):):):multi:
piotrjan Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Savannah']Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR BOB, BIS JUNIOR, BOG i BIS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Wooooooowww !!! Gratki ! Bardzo się cieszę !!!
Eskimoski Domek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 OGROMNE GRATULACJE !!!!!!! DLA PIĘKNEJ,ZNIEWALAJĄCEJ,CUDOWNEJ ZWYCIĘŻCZYNI Z ZABRZA SKŁADA Eskimoski Domek i tatuś BALTUŚ :-)
jolka11 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Brawo AgA !!!:loveu: Wielkie Gratulacje !!:multi::multi::multi::multi:
Recommended Posts