Matakia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Psy młodzież NORTH POLE STAR Dwie Korony Suki championy PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS
NigdyNigdy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Stawka na KIELCE- dopisujemy ;) PSY kl.młodzieży NORTH POLE STAR Dwie Korony kl.otwarta MIESZEK z Coyoacan kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.pośrednia ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek kl.otwarta AZTECA z Coyoacan kl. championów PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS JAGIENKA z Coyoacan
Kida Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dopisuję :) PSY kl.młodzieży NORTH POLE STAR Dwie Korony kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta MIESZEK z Coyoacan kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.pośrednia ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek kl.otwarta AZTECA z Coyoacan kl. championów PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS JAGIENKA z Coyoacan
---------- Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 PSY kl.młodzieży NORTH POLE STAR Dwie Korony kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta MIESZEK z Coyoacan LAREDO de Ciukci kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.pośrednia ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek kl.otwarta AZTECA z Coyoacan kl. championów PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS JAGIENKA z Coyoacan Czy moze ktos z Warszawy albo okolic pisałby się na wspólną podróż?
Gosia & c.o. Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Słuchajcie czy wiecie coś o zmianach w sędziowaniu huskich w Poznaniu?? Doszły do nas potwierdzenia na których i psy i suki sędziowane są na 1 ringu. Czyżby Tino Pehar robił wszystko?? (oby :roll:)
Nitor-Nivalis Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Gosia i kropki napisał(a):Słuchajcie czy wiecie coś o zmianach w sędziowaniu huskich w Poznaniu?? Doszły do nas potwierdzenia na których i psy i suki sędziowane są na 1 ringu. Czyżby Tino Pehar robił wszystko?? (oby :roll:) No to mam dla Ciebie dobra wiadomosc :) Tak jest - tylko Tino Pehar bedzie sedziowal siberiany i psy i suczki :p
flashka-g Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):No to mam dla Ciebie dobra wiadomosc :) Tak jest - tylko Tino Pehar bedzie sedziowal siberiany i psy i suczki :p szkoda ze wczesniej nie bylo takije informacji zanim zamknieto katalog:roll:;)
Nitor-Nivalis Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 flashka-g napisał(a):szkoda ze wczesniej nie bylo takije informacji zanim zamknieto katalog:roll:;) Tez zaluje
galadria Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):No to mam dla Ciebie dobra wiadomosc :) Tak jest - tylko Tino Pehar bedzie sedziowal siberiany i psy i suczki :p Jako ,że zgłosiłam same sunie -bardzo mnie to cieszy
LOCZEK Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='ReiMar']PSY kl.młodzieży NORTH POLE STAR Dwie Korony kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta MIESZEK z Coyoacan LAREDO de Ciukci kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.pośrednia ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Arktogea QuEEN OF NIGHT kl.otwarta AZTECA z Coyoacan DONA Nektar Północy kl. championów PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS JAGIENKA z Coyoacan DOPISANE
nordic blue Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 KIELCE 2007 kl.młodzieżyNORTH POLE STAR Dwie Korony kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta MIESZEK z Coyoacan LAREDO de Ciukci kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.młodzieży Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR kl.pośrednia ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Arktogea QuEEN OF NIGHT kl.otwarta AZTECA z Coyoacan DONA Nektar Północy kl. championów PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS JAGIENKA z Coyoacan dopisałam !!!
kapka22 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 KIELCE 2007 kl.młodzieżyNORTH POLE STAR Dwie Korony kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta MIESZEK z Coyoacan LAREDO de Ciukci kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.młodzieży Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR kl.pośrednia ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Arktogea QuEEN OF NIGHT SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek:eviltong: kl.otwarta AZTECA z Coyoacan DONA Nektar Północy kl. championów PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS JAGIENKA z Coyoacan
LOCZEK Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 ....jeszcze Poznania nie zaliczyliśmy,a już nam w głowie Kielce!!!:cool3: My juz potwierdzenie na Poznań dostaliśmy i ufundowane przez nas pucharki (dla NDSwR,NDPwR i ZWYCIĘZCA RASY)odebraliśmy. Mamy nadzieje,że sie spodobają.
SYLWIA:) Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 KIELCE 2007 kl.młodzieży NORTH POLE STAR Dwie Korony kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta MIESZEK z Coyoacan LAREDO de Ciukci kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.młodzieży Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR kl.pośrednia ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Arktogea QuEEN OF NIGHT SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek kl.otwarta AZTECA z Coyoacan DONA Nektar Północy Arktogea QUEEN of SNOW - debiut w otwartej:eviltong: kl. championów PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS JAGIENKA z Coyoacan Arktogea VIXEN
zpr Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A ja właśnie otrzymałam kalendarz z naszymi psiakami, z fotami które wysyłaliśmy, polecam na prawde warto go mieć, jest super!!!:bigcool:
mortikia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Kielce- Bójka Haiditarod, z tego, co pamiętam w klasie otwartej;)
Daniel ED Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='SYLWIA:)']KIELCE 2007 kl.młodzieży NORTH POLE STAR Dwie Korony kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta MIESZEK z Coyoacan LAREDO de Ciukci kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.młodzieży Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR kl.pośrednia ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Arktogea QuEEN OF NIGHT SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek kl.otwarta AZTECA z Coyoacan DONA Nektar Północy Arktogea QUEEN of SNOW - debiut w otwartej:eviltong: kl. championów PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS JAGIENKA z Coyoacan Arktogea VIXEN Kielce c.d. PSY: TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek-kl.szczeniąt TAROT Eskimoski Domek-kl.otwarta SUKI: TINA'S BLACK QUEENE Eskimoski Domek-kl.szczeniąt WHISKY RIVER Eskimoski Domek-kl.młodzieży ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek-kl.pośrednia HAPPY HILARY Eskimoski Domek-kl.otwarta :lol:
NigdyNigdy Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Czekajta, bo nam się bajzel robi ;) KIELCE 2007 PSY kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek kl.młodzieży NORTH POLE STAR Dwie Korony kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta MIESZEK z Coyoacan LAREDO de Ciukci TAROT Eskimoski Domek kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.szczeniąt TINA'S BLACK QUEENE Eskimoski Domek kl.młodzieży Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR WHISKY RIVER Eskimoski Domek kl.pośrednia ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Arktogea QuEEN OF NIGHT SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek kl.otwarta AZTECA z Coyoacan DONA Nektar Północy Arktogea QUEEN of SNOW HAPPY HILARY Eskimoski Domek BÓJKA Haiditarod kl. championów PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS JAGIENKA z Coyoacan Arktogea VIXEN
flashka-g Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 KIELCE 2007 PSY kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek kl.młodzieży NORTH POLE STAR Dwie Korony kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta MIESZEK z Coyoacan LAREDO de Ciukci TAROT Eskimoski Domek kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.szczeniąt TINA'S BLACK QUEENE Eskimoski Domek kl.młodzieży FULL OF ENERGY Potęga Naturalności Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR WHISKY RIVER Eskimoski Domek kl.pośrednia ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Arktogea QuEEN OF NIGHT SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek kl.otwarta AZTECA z Coyoacan DONA Nektar Północy Arktogea QUEEN of SNOW HAPPY HILARY Eskimoski Domek BÓJKA Haiditarod PENNYROYAL TEA Fortunatus kl. championów PRECIOUS PEPPER Of Nordica Innisfree FLEUR DE LIS JAGIENKA z Coyoacan Arktogea VIXEN
ewka122 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 mam pytanie czy ktoś nie zgubi grzebienia dla psów na wystawie w łodzi bo ja przez przypadek włożyłam do mojej torby za co bardzo przepraszam ja będę w kielcach więc jeśli właściciel grzebienie też tam będzie to oddam
Bajon Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ewka122 napisał(a):mam pytanie czy ktoś nie zgubi grzebienia dla psów na wystawie w łodzi bo ja przez przypadek włożyłam do mojej torby za co bardzo przepraszam ja będę w kielcach więc jeśli właściciel grzebienie też tam będzie to oddam o rany ja zgubiłam.....ale nie wiem czy Ty byłaś pod naszym namiotem, taki średnio długi metalowy,
flashka-g Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ja tez zgubilam w Łodzi:) ale krotki, mały metalowy:eviltong:;) wylamalam w nim przy okazji klubowki z 2 ząbki.
Cyraneczka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To ja jeszcze raz Poznań przywracam i dopisuję: kl.szczeniat - 2 TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek kl.młodziezy - 5 ARKADIUS Galladria-Novitaris ADVENTURER Eskimoski Domek Don't Be Long Eskimoski Domek kl.posrednia - 6 MAKS Pieroth Blue Hawk Seven Heaven Arktogea QUICK DEMON kl.otwarta - 4 TAROT Eskimoski Domek Arktogea TRAJAN kl.championow - 5 Greenland Hydrargium Ebonyshadow N Shapali's Dragon Arktogea SWEETY kl.weteranow - 2 BURSZTYN z Coyoacan Best z Babimostu SUKI kl.szczeniat - 3 SECRET STAR of Wolf Point TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek kl.mlodziezy - 6 WHISKY RIVER Eskimoski Domek Husqvarna WINTER LOVE kl.posrednia - 4 Arktogea QUEEN of SNOW ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek Arktogea QUEEN OF NIGHT Husqvarna TIARA kl.otwarta - 9 HAPPY HILARY Eskimoski Domek Arktogea OCEANIA DONA Nektar Północy Arktogea QUEEN OF DREAMS kl.championow - 5 Arktogea VIXEN JAGIENKA z Coyoacan PIĘKNA Eskimoski Domek kl.weteranow - 1
efra-husky Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jest katalog na Kielce :p PSY kl. szczeniąt - 2 OMRI de Ciukci TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek kl. młodzieży - 5 BALI SONA FROM Chandu (FCI) Nordic Blue COSMO LIBERTIN Fortunatus NORTH POLE STAR Dwie Korony TOP TRENDY Marakaje FCI kl. pośrednia - 4 MAKS Pieroth Blue (FCI) CANIS C'est La Vie Arktogea QUICK DEMON SILVER SHINE Marakaja FCI kl. otwarta - 6 ATAMAN Ninsun LAREDO DE CIUKCI LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki MIESZEK z Coyoacan (FCI) TAROT Eskimoski Domek UBIK Lights of North kl. championów - 3 EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON Nordic Blue MONTE CARLO PUSHMATAHA Fortunatus kl. weteranów - 1 BURSZTYN z Cayoacan (FCI) SUKI kl. szczeniąt - 3 TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek SUGARFREE Equanimity FCI SWEETHEART Equanimity FCI kl. młodzieży - 6 BAJECZKA Gidelskie Sanie Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR FULL OF ENERGY Potęga Naturalności PINACOLADA Fortunatus WHISKY RIVER Eskimoski Domek Husqvarna (FCI) WINTER LOVE kl. pośrednia - 7 BÓJKA Haiditarod SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek DORA Połanieckie Wzgórze Discovery POISON Arktogea QUEEN OF NIGHT kl. otwarta - 19 DONA Nektar Północy WIKI z Tarnawskiej Riviery TIKI-TIKI Eskimoski Domek Arktogea QUEEN OF SNOW PENNYROYAL TEA Fortunatus PARADA Sasquehanna MIRA CETI Srebro Północy KOALA Eskimoski Domek HAPPY HILARY Eskimoski Domek FATIMA Sądeckie Pieszczochy DAPHNE PHOENIX Lupinus DAISY PHOENIX Lupinus CAPRI Połanieckie Wzgórze BIANKA C`Est La Vie BESI Snowstorm AZTECA z Coyoacan FCI ALASKA Śnieżna Watacha AJMARA z Coyoacan FCI FINKA Sądeckie Pieszczochy kl. championów - 4 PRECIOUS PEPPER OF NORDICA JAGIENKA z Coyoacan (FCI) Innisfree FLEUR DE LIS Arktogea VIXEN kl. weteranów - 1 ONCE FOR ALL Fortunatus
Recommended Posts