karlaaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Również uśmiecham się o fotki [email protected] z góry dziękuje
illamar Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Miśka']Było porównanie szczeniąt? Drąże bo jeśli to jest regułą, jak NJwR, to w rankingu przydałoby się punktowac... [FONT=CentSchbookPL-Bold][FONT=CentSchbookPL-Bold][SIZE=2]"A. Konkurencje organizowane obowiązkowo:[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman]1. [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Bold]Najpiękniejszy Junior Wystawy[/FONT][/FONT] (NJW lub JBIS - ang. Junior Best in Show) - udział w wyborze biorą[FONT=CentSchbookPL-Bold] [SIZE=2][FONT=CentSchbookPL-Roman]psy oraz suki, które na danej wystawie otrzymały tytuł „Najlepszy Junior w Rasie”. Wybory dokonywane[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman]są na ringu honorowym, kolejno w grupach FCI przez tego samego sędziego.[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman]Z każdej grupy sędzia wybiera od 0 do 3 finalistów bez przyznawania im lokat. Po dokonaniu wyboru we[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman]wszystkich prezentowanych w tym dniu wystawy grupach, finaliści wracają na ring i spośród nich sędzia[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman]wybiera i ustawia na lokatach 3 psy. Jeżeli wystawa trwa dłużej niż jeden dzień, organizator może w ostatnim[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman]dniu wystawy zorganizować porównanie zwycięzców poszczególnych dni"[/FONT] "B. Konkurencje fakultatywne: [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]W ramach uatrakcyjnienia wystawy organizator może przeprowadzić również inne konkursy, jak np.:[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman]1. [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Bold]Najpiękniejsze Szczenię [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]- udział w wyborze biorą psy i suki, które na danej wystawie w klasie szczeniąt[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman]otrzymały ocenę „wybitnie obiecujący” oraz lokatę I.[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman][FONT=CentSchbookPL-Roman][SIZE=2]2. [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Bold]Najpiękniejszy Weteran [/FONT][FONT=CentSchbookPL-Roman]- udział biorą psy i suki, które na danej wystawie w klasie weteranów otrzymały[/FONT] [FONT=CentSchbookPL-Roman]ocenę doskonałą oraz lokatę I itd.[/FONT]" Tiaaaa:razz: W Klubie Alaskan Malamute do rankingu liczymy NSZwR oraz NWwR, jesli na danej wystawie takowy nie bedzie wybierany, co sie zdaza, to pkt dzielimy porowno miedzy psa i suke http://www.klubmalamuta.org/punktacja.htm [/FONT]
NigdyNigdy Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 I my się doczłapaliśmy :) Wystawa jak wystawa, ale atmosfera wokół ringu Husky GENIALNA :loveu: Dawno się tak nie uchachałam- w pewnym momencie zastanawiałyśmy się z Moniką czy nie przegapimy oceny w ringach- to byłaby chyba wystawowa wpadka roku :evil_lol: Dzięki serdeczne wszystkim tym, którzy tę atmosferę tworzyli- jesteście nieziemscy (dzień dobry, tak wogóle- pozdrowienia dla wtajemniczonego :diabloti:). LOCZKI, cycki Murzynki (skądinąd wytłumaczcie mi dlaczego "Murzynki", skoro one jak nic białe są :roll: No chyba, że ta Murzynka ma vitiligo :lol:) przepyszne- uratowaliście mój poziom glukozy wtedy, kiedy sięgnął niebezpiecznej granicy ;) Jeszcze raz gratulacje dla walczących, a szczególnie dla tych, który udało się conieco wywalczyć tudzież ukńczyć. To, co? Gdzie następna impreza? :razz: [quote name='gidelskie-psy']Zawsze jest porównanie w szczeniakach psa i suki (wyjątek wystawa Chorzów 2007)[/quote] Odsyłam do Regulaminu Wystaw, w którym wyraźnie jest napisane, że szczeniąt się NIE porównuje ;) (ale widzę, że illamar był pierwszy :))
J.J.K. Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Spóźnione gratulacje dla wszystkich wygranych i wszystkich walczących we Wrocławiu !!! Szczególne BRAWA dla Moniki i Nokii za BOB-a, Joli, Gosi i Dragonka, Mariolki i Famki, Teresy i jej załogi i Loczków
zpr Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ja jeszcze raz dziękuję za gratulacje i za miłe słowa :loveu: Atmosfera jak Kasia zauważyła była super, super by było gdyby na każdej wystawie wokół ringu SH było równie gwarno, wesoło i tak przyjacielsko :lol:
smile_24 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 czy ktoś ma może jakieś fotki ładne z wrocka :lol::lol::lol: śliczne dzięki z góry [email protected]
Cyraneczka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='smile_24']czy ktoś ma może jakieś fotki ładne z wrocka :lol::lol::lol: śliczne dzięki z góry [email protected] Ja też poproszę. Dostałam już troszkę od Loczków (wielkie dzieki :loveu:), ale chętnie obejrzę więcej. [email protected]
TANANA Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='NigdyNigdy'] LOCZKI, cycki Murzynki (skądinąd wytłumaczcie mi dlaczego "Murzynki", skoro one jak nic białe są :roll: No chyba, że ta Murzynka ma vitiligo :lol:) przepyszne- uratowaliście mój poziom glukozy wtedy, kiedy sięgnął niebezpiecznej granicy ;)taaaaaaaa cycki pychotka :loveu: LOCZKI dziekuje za poczęstunek ;) Gratulacje dla Zwycięzców i wszystkich zadowolonych my też mamy sie czym pochwalić Norton II BIS Weteran a Unkasa synowie Manook CWC,res. CACIB ;Yupik CWC, CACIB ,BOB- skonczył Ch.Pl Jesteśmy dumni i bladzi bo to juz 7 dziecko Unkasika :)
smile_24 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Cyraneczka']Ja też poproszę. Dostałam już troszkę od Loczków (wielkie dzieki :loveu:), ale chętnie obejrzę więcej. [email protected] to może mi prześlesz - podziel się :lol:
efra-husky Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 jesli można to ja też bardzo proszę o fotki z Wrocławia :modla: ([email protected])
husky_strzegom Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witam! Informuje że na www.kora.ovh.org znajdują się fotki z Wrocławia z 30.09.2007r. Pozdrawiam Gratulancie dla wszystkich, którzy wystawiali swoje piękności ;):p:loveu:
Miśka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Na stronie http://www.eurodogshow2008.hu znajdują się informacje na temat przyszłorocznej europejskiej wystawy w Budapeszcie. w skrócie: V grupa oceniana jest 04.10.2008 (sobota) sędziowie: Psy - Paul Willhauck (USA) Suki (+BOB) - Carlos-Fernandex Renau (E) terminy i opłaty: do 15.04.2008 - 60 euro za I psa, 50 za IIgo do 15.06.2008 - odpowiednio 70/60 do 15.08.2008 - odpowiednio 80/70
SYLWIA:) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ktoś ma wieści z Legionowa? czarna Queenia ma ukończyć Ch.Pl.:eviltong::loveu:
Florka_xyz Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 SYLWIA:) napisał(a):Ktoś ma wieści z Legionowa? czarna Queenia ma ukończyć Ch.Pl.:eviltong::loveu: Napewno sie Queeni uda:loveu: :loveu:Trzymam za nich mocno kcuki ;)
Bajon Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Florka_xyz']Napewno sie Queeni uda:loveu: :loveu:Trzymam za nich mocno kcuki ;) I z tego co już wiem wzięła RASĘ!!!!! GRATKI!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
---------- Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Queenie BOB, Aldan NDPwR, Pinacolada Fortunatus NJwR, jej miotowa siostra bez oceny Jak ktos wrzuci stawke to dopisze dokladne wyniki.
SYLWIA:) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Bajon']I z tego co już wiem wzięła RASĘ!!!!! GRATKI!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: podwójne gratki dla QUEEN of NIGHT za wygranyn BOB i ukończenie Ch.Pl.:loveu::multi::loveu:
Bajon Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 QUENNIE -BOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi: WIELKIE GRATKI!!!!!
galadria Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='SYLWIA:)']podwójne gratki dla QUEEN of NIGHT za wygranyn BOB i ukończenie Ch.Pl.:loveu::multi::loveu: :multi::multi::multi:Beatko,Darku ogromne gratulacje:multi::multi::multi:
Kida Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Bajon']QUENNIE -BOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi: WIELKIE GRATKI!!!!! Brawa panie Darku i pani Beato! Queenie.. :loveu::loveu::loveu: Staweczka :razz: Psy kl.szczeniąt LOVELY FORD Śnieżna Rakieta - wo, lok. 1 kl.młodzieży BALI SONA FROM Chandu - dosk, lok. 1, Zw.Mł. kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue - dosk, lok. 1, CWC, NDPwR :loveu: kl.otwarta JOURNEY Fortunatus - dosk, lok. 2 LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki - dosk, lok. 1, CWC Suki kl.młodzieży PARADISE APPLE Fortunatus - dosk? PINACOLADA Fortunatus - dosk, lok. 1, Zw.Mł, NJwR ;) TAŃCZĄCA MALLORCA Eskimoski Domek - dosk, lok. 2 kl.pośrednia BÓJKA Haiditarod - dosk, lok. 2 Arktogea QUEEN OF NIGHT - dosk, lok.1, CWC, NDSwR, BOB, BOG :loveu: - Ukończony Championat Polski :multi: kl.otwarta ANCHORAGE Fortunatus - dosk, lok. 1, CWC ;) Sasquehanna PARADA - dosk, lok 2 kl.championów POCAHONTAS Fortunatus - dosk, lok. 1, CWC kl.weteranów ONCE FOR ALL Fortunatus - dosk, lok. 1, CWC Gratki dla wszystkich wystawiających się, zwłaszcza Loczków :loveu: no i p. Stolarskich, bo Fortunatusy też się dziś spisały :happy1:
Recommended Posts