Florka_xyz Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [SIZE="7"]OGROMNE GRATULACJE [SIZE="3"]dla [SIZE="5"]KOCHANEJ [SIZE="7"]QUEENI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE="4"]Oczywisice nie zapominajac o p.Darku i p.Beatce.[SIZE="5"]GRATULACJE!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i oczywisice dla Kasi za MP ;-)
Coffee&Nera Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Asiu gratki dla Ciebie i Aldanka :multi::multi::multi:... Ile jeszcze CWC wam trzeba do Championka :cool3: ! P.S Macie moze jakies fotki :lol:
Kida Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Nerul napisał(a):Asiu gratki dla Ciebie i Aldanka :multi::multi::multi:... Ile jeszcze CWC wam trzeba do Championka :cool3: ! P.S Macie moze jakies fotki :lol: jeszcze jedno duże CWC :cool1: ;) Mamy parę fotek, mamy.. ale tylko te psiaki, które były "po" nas- więc nie mam kl. szczeniąt psów i kl. młodzieży psów :p
J.J.K. Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Wielkie GRATULACJE dla Loczków za całokształt i dla Queeni za uzyskanie tytułu Championa Polski!!! :smilecol::laola::smilecol: Gratulacje dla Kasi za sukcesy w Młodym Prezenterze !!! :loveu::loveu::loveu:
ewka122 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Trochę wieści z Rybnika od pani Tereski: kl.młodzieży ADVENTURER ED- dos.1 NJwR BIS JUNIOR Gratulacje i uściski łapek dla tego piękna :) ROMA DE ESTRELLA POLAR- dos.1 NWwR(NIE WIEM CZY NAPISAŁAM DOBRY SKRÓT) 2 BIS WETERAN HAPPY HILATY ED-dos.1 NDSwR BOB)NIE WIEM JAK POSZŁO NA GRUPIE ALE MAM NADZIEJĘ ŻE DOBRZE) Ogromne gratulację dla Pani Tereski i Daniela za tak wspaniałą prezentację swoich psiaków(jak zawsze) Oraz gratuluję zwycięzcom w Nowym Dworze Mazowieckim a przede wszystkim dla Queeni, p. Darka i p. Beatki, Aldana i Aśki,oraz Justynie i jej wszystkim psiakom P.S.Zapomniałabym o Fortunatusach i także gratuluję. :)
---------- Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Kida'] Psy kl.szczeniąt LOVELY FORD Śnieżna Rakieta - wo, lok. 1 -> obiecujący kl.młodzieży BALI SONA FROM Chandu - dosk, lok. 1, Zw.Mł. kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue - dosk, lok. 1, CWC, NDPwR :loveu: kl.otwarta JOURNEY Fortunatus - dosk, lok. 2 LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki - dosk, lok. 1, CWC Suki kl.młodzieży PARADISE APPLE Fortunatus - dosk? -> bez oceny - niestety nie dala sie obejrzec PINACOLADA Fortunatus - dosk, lok. 1, Zw.Mł, NJwR ;) TAŃCZĄCA MALLORCA Eskimoski Domek - dosk, lok. 2 (korzystajac z okazji przypominam wlascicielom tej suczki, ze wzorzec wyraznie mowi o tym, ktore fragmenty futra mozna przycinac nozyczkami - ogon do nich nie nalezy) kl.pośrednia BÓJKA Haiditarod - dosk, lok. 2 Arktogea QUEEN OF NIGHT - dosk, lok.1, CWC, NDSwR, BOB, BOG :loveu: - Ukończony Championat Polski :multi: kl.otwarta ANCHORAGE Fortunatus - dosk, lok. 1, CWC ;) Sasquehanna PARADA - dosk, lok 2 kl.championów POCAHONTAS Fortunatus - dosk, lok. 1, CWC kl.weteranów ONCE FOR ALL Fortunatus - dosk, lok. 1, CWC A mi bardzo podobala sie moja nowa rola na wystawie - fajnie bylo byc po tej drugiej stronie i zobaczyc, jak to wszystko dziala ;):p
guina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :loveu:Ogromne Gratulacje dla Queeni!!!!:loveu: :multi::multi::multi::multi: Gratulacje Beatko i Darku !!!
Eskimoski Domek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wystawa w Rybniku była również dla nas bardzo udaną wystawą ADVENTURER Eskimoski Domek ZW.MŁ , BEST JUNIOR , BIS JUNIOR RICK DE CIUKCI CWC-ukończył Championat Polski ROMA DE ESTRELLA POLAR II BIS WETERAN i jej córeczka HAPPY HILARY Eskimoski Domek CWC , NDSwR , BOB , II BOG
Eskimoski Domek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 STAWKA RYBNIK 2007 ( 23 zgłoszonych ) PSY kl.szczeniąt MOONLIGHT Shaaktoolik-w.o lok II Ormi De CIUKCI-wo.lok I kl.młodzieży ADVENTURER Eskimoski Domek-zw.mł,best junior BIS JUNIOR TOP TRENDY Marakaja-lok.II kl.pośrednia KASZMIR Songo-lok.I CWC SILVER SHINE-lok II kl.otwarta Arktogea OTHELLO-lok II RICK de CIUKCI-lok I CWC kl.championów Ebonyshadow a Shapali's DRAGON-lok I CWC NDPwR SOCHI de CIUKCI-lok II Suczki kl.szcz. BAJECZKA Gidelskie Sanie-w.o kl.młodzieży Husqvarna WINTER LOVE-zw.mł kl.pośrednia Husqvarna TIARA lok I CWC ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek lok II SAZU Cheyenne FEATHER KAHAMI SOUND OF SPRING kl.otwarta HAPPY HILARY Eskimoski Domek-lok I CWC,NDSwR,BOB,II BOG FINKA Sądeckie Pieszczochy HYPIA Potomek Zorzy MAFIA Polny Myszołap NEVADA Lodowy Dotyk UNIA z Dziewiczej Góry kl.weteranów ROMA de ESTRELLA POLAR II BIS WETERAN
piotrjan Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gratki za Nowy Dwór i Rybnik wszystkim , szczególnie Beacie , Darkowi , Danielowi i pani Teresie .
LOCZEK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wielkie DZIĘKI!!!:B-fly: ...za trzymanie kciuków i miłe słowa Jak tak dalej pójdzie ..... to staniemy się jedną wielką rodziną HASKACZY:cool3:.Miło jest naprawde spędzić tyle godzin w dobrym towarzystwie-miło i wesoło!(chociaż placuszka tym razem nie było:placz:) ....a teraz może pare fotek LOVELY FORD Śnieżna Rakieta BALI SONA FROM Chandu MAKS Pieroth Blue JOURNEY Fortunatus LIDER NIKE'S Z Pierwszej Ręki ....i to by było na tyle CHŁOPCÓW
flashka-g Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Beatko,Darku oprocz gratulacji na zywo musze pogratulowac wam jeszcze tutaj!!! Quenni jest przesliczna krolewna:) oplacalo sie klaskac:loveu: Dziekuje za spotkanie i do zobaczenia za tydzien. Weteranka od Pani Ewy Stolarskiej III na BIS Weteran wczoraj:) bardzo ladnie sie pokazywala laleczka:loveu: Pani Ewa BOG z Owczarkiem:loveu:
zpr Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Loczki i Queeni oraz Sylwio i Vixen - serdecznie gratuluje zdobytych tytułów super!!! :multi::multi::multi: Gratki dla Rafała i Liderka - jeszcze jedno zwycięstwo i nowy Champion!!! :loveu:
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 GRATULACJE DLA QUEENI , DARKA I BEATY !!!:loveu::multi::multi::multi:
LOCZEK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 no to teraz panienki...... PINACOLADA Fortunatus [SIZE=4] TAŃCZĄCA MALLORCA Eskimoski Domek BÓJKA Haiditarod Arktogea QUEEN OF NIGHT ANCHORAGE Fortunatus Sasquehanna PARADA POCAHONTAS Fortunatus WETERANKA- ONCE FOR ALL Fortunatus
LOCZEK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 SIBERIANY na PODIUM w Nowym Dworze Mazowieckim Kasia z Queeni - Młody Prezenter-grupa starsza Najlepszy Weteran GRUPA V .....na tym KONIEC ,no chyba że ktoś zarzuci nas fotkami z Rybnika.......
mortikia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Na wystawie atmosfera była bardzo przyjemna, co mnie ogromnie cieszy :loveu::loveu::loveu: Pani Ewo, Agnieszka- jesteśmy umówione :loveu: P. Beatce i panu Darkowi serdecznie dziękuję za pomoc i cieple słowa :) Kasia, dzięki za wskazówki. Asia, znow nie bylo czasu, żeby pogadać :razz: Reimar, ledwo powstrzymywalam się, żeby trzymać język za zębami (i do konca się nie udalo;)), gdy sędzina oceniala moje husky :lol: A ja się pochwalę ;) Oprócz Journeya i Sno, którzy mieli oceny doskonale i lokaty II (szkoda, że nie są spasione, bo wtedy pani Szpunar bylaby szczęśliwa:evil_lol:), wystawialam malamuta SHERYFA Z Wioski Inuitów w klasie otwartej- skonczyl Reproduktora, zaczął Championat:loveu: (lokata 1, oc. doskonala, CWC) i labradora HAKERA w klasie szczeniąt - nasz debiut a wynik świetny- lokata 1, oc. WO, Naj. Szczenię w Rasie, III Naj. Szczenię Wystawy:multi::multi::loveu:! Następne Kielce i Katowice :cool3: Pierwszy raz wzięłam udzial w konkurencji Młodego Prezentera z Toffi :) - na moje nieszczęście oceniala pani Maria:roll:, ktora sędziowala husky, więc na nic nie liczylam ale... pierwsze koty za płoty ;) I jeszcze gratulacje:p dla Fortunatusow - za wyniki, ciepłe słowa i...za wszystko :-) dla Loczków - Quennie jak zwykle niezawodna i pięknie prezentowana:) dla Artura - idzie Wam coraz lepiej!:-) dla Kasi - za wynik w konkurencji Młody Prezenter:) dla Asi - za Aldankowe cwc ;) dla Agaty i Mariusza - za miłe towarzystwo i zwycięstwo Elbrosa ;) Trochę zdjęć mam, więc niedlugo wstawię. Serdeczne pozdrowienia !! :p
LOCZEK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Justynko a ja Cie mam na PODIUM...................GRATULUJE:multi: ....i panią Ewe z ARMIDĄ na I lokacie-GRATULACJE My także gratulujemy wszystkim walczącym na ringach w ostatnich dniach,ale nie zapomnielismy także o walczącej w szpitalu Żanetce -już niedługo powita nas "młody prezenter" z ARKTOGEI:multi: TRZYMAMY KCIUKI!!!
moon_light Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A ma ktoś może zdjęcie z BIS szczeniąt ??? Albo moze chociaż wiecie jakie rasy stanely na pudle??
Cyraneczka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Hejka, Śpieszę donieść iż wczoraj o godz. 10,00 przyszedł na świat nowy mały człowieczek Kozina junior. Waga 3,7 kg. długość 56 cm. Maluszek i Żanetka czują się dobrze. Pozdrawiam Piotrek Kozina
jolka11 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Cyraneczka']Hejka, Śpieszę donieść iż wczoraj o godz. 10,00 przyszedł na świat nowy mały człowieczek Kozina junior. Waga 3,7 kg. długość 56 cm. Maluszek i Żanetka czują się dobrze. Pozdrawiam Piotrek Kozina :loveu::loveu:GRATULACJE !!!!:loveu::loveu: Całuski dla maluszka i mamy :multi::multi::multi:
zpr Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Cyraneczka']Hejka, Śpieszę donieść iż wczoraj o godz. 10,00 przyszedł na świat nowy mały człowieczek Kozina junior. Waga 3,7 kg. długość 56 cm. Maluszek i Żanetka czują się dobrze. Pozdrawiam Piotrek Kozina SUPER PROSZĘ UCAŁOWAĆ ODEMNIE JUNIORA I ŻONKĘ :loveu: :Cool!:
galadria Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Cyraneczka']Hejka, Śpieszę donieść iż wczoraj o godz. 10,00 przyszedł na świat nowy mały człowieczek Kozina junior. Waga 3,7 kg. długość 56 cm. Maluszek i Żanetka czują się dobrze. Pozdrawiam Piotrek Kozina :multi::multi::multi:Ogromne Gratulacje:multi::multi::multi: Grono małych wystawców się powiększa............:evil_lol:
Recommended Posts