nordic blue Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ogromne gratulacje dla wszystkich zwycięzców i pozostałych uczestników którzy wspaniale zaprezentowali swoje pociechy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR MLODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA KLUBU, NAJLEPSZY JUNIOR W RASIE
galadria Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Miśka napisał(a):[FONT=Arial]Dyskwalifikacje Amona i Special'a były za wędrujące jajka. [/FONT] [FONT=Arial]Sędzina stwierdziła, że na wystawie muszą byc oba w mosznie i nieważne ze to baby...zaznaczyłam, które psy były wystawiane, ale zeszły z ringu wcześniej i nie wiem z jaką oceną...[/FONT] [FONT=Arial]Również proszę uprzejmie o fotki ([email protected]), może uda się złożyc jakiś pokaźny fotoreporaż na stronie..[/FONT] [FONT=Arial]kl.baby[/FONT] [FONT=Arial]SPECIAL ONE of Wolf Point - dysk.[/FONT] [FONT=Arial]KORTIZ Eskimoski Domek - I wo, BIS BABY[/FONT] [FONT=Arial]Haukenn AMON SUL - dysk.[/FONT] [FONT=Arial]Nordic Blue KRON - II wo[/FONT] [FONT=Arial]OMRI de Ciukci - III wo[/FONT] [FONT=Arial]kl.szczeniąt [/FONT] [FONT=Arial]TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek IV dosk.[/FONT] [FONT=Arial]Nordic Blue COSMO - I[/FONT] [FONT=Arial]EL MEJOR Eskimoski Domek - II[/FONT] [FONT=Arial]FERDINAND NAVY BLUE Bricassart - III[/FONT] [FONT=Arial]kl.młodzieży [/FONT] [FONT=Arial]ARKADIUS Galladria-Novitaris - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]ARCTIC Freedome Choice (FCI) - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]ADVENTURER Eskimoski Domek - dosk, IV[/FONT] [FONT=Arial]DON'T BE LONG Eskimoski Domek - dosk, I, Zw.Mł[/FONT] [FONT=Arial]BALI SONA from Chandu[/FONT] [FONT=Arial]CALVADOS Silver Screen[/FONT] [FONT=Arial]kl.pośrednia [/FONT] [FONT=Arial]MAKS Pieroth Blue - dosk, IV[/FONT] [FONT=Arial]Oumiak's BAY OF PASSION - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]HAWK Seven Heaven - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]LUCK Hoo Doo- chyba dosk[/FONT] [FONT=Arial]PARADISE Eskimoski Domek- dosk[/FONT] [FONT=Arial]KASZMIR Songo- dosk, I, CWC[/FONT] [FONT=Arial]kl.otwarta [/FONT] [FONT=Arial]JOURNEY Fortunatus - dosk[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea OTHELLO - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]A'CHICAGO Eskimo-River [/FONT] [FONT=Arial]SWIFT WOLF Fortunatus - dosk, IV[/FONT] [FONT=Arial]TAROT Eskimoski Domek - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]LAREDO de Ciukci - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]MIESZEK z Coyoacan - dosk, I, CWC[/FONT] [FONT=Arial]BUDYŃ Luks Torpeda[/FONT] [FONT=Arial]DEXTER z Dębickiej Kępy[/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - dosk[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna FANTASTIC[/FONT] [FONT=Arial]kl.championów [/FONT] [FONT=Arial]UNTIL THE TOP of Baker Lake - dosk[/FONT] [FONT=Arial]GREENLAND Hydrargium - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]EXPLORER BEAR Hydrargium - dosk, IV[/FONT] [FONT=Arial]Explorer's TRADE MARK - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]Ebonyshadow N Shapali's DRAGON - dosk, I, CWC, NDPwR, Zw. Kl, BOB, Zw. Sekcji[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna ON MY MIND[/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]PUSHMATAHA Fortunatus[/FONT] [FONT=Arial]kl.weteranów [/FONT] [FONT=Arial]BEST z Babimostu - dosk, I[/FONT] [FONT=Arial]BURSZTYN z Coyoacan - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]SUKI [/FONT] [FONT=Arial]kl.baby [/FONT] [FONT=Arial]Haukenn ANDROMEDA - wo, II[/FONT] [FONT=Arial]CLEOPATRA Gidelskie Sanie - ob[/FONT] [FONT=Arial]SECRET STAR of Wolf Point - wo, IV[/FONT] [FONT=Arial]Winterfrost's EXCLUSIVE - wo, I[/FONT] [FONT=Arial]Haukenn ARIADNA - wo, III[/FONT] [FONT=Arial]SUGARFREE Equanimity - wo[/FONT] [FONT=Arial]kl.szczeniąt [/FONT] [FONT=Arial]BAJECZKA Gidelskie Sanie - II[/FONT] [FONT=Arial]TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek - III[/FONT] [FONT=Arial]TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek - I[/FONT] [FONT=Arial]kl.młodzieży [/FONT] [FONT=Arial]ANDROMEDA Gidelskie Sanie [/FONT][FONT=Arial]- bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek [/FONT][FONT=Arial]- bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]AFERA Freedome Choice (FCI) - dosk[/FONT] [FONT=Arial]ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek [/FONT][FONT=Arial]- bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]CHIMERA Husky Team - IIIdosk[/FONT] [FONT=Arial]SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - dosk IV lok. [/FONT] [FONT=Arial]Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - dosk, I, Zw. Mł, NJwR [/FONT] [FONT=Arial]BELA CHITI of Chandy FCI - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]CAIPIRINHA Silver Screen [/FONT][FONT=Arial]- bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]Cayamarca SPEEDY - db[/FONT] [FONT=Arial]TAŃCZĄCA MALLORCA Eskimoski Domek[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna XSARA[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna WINTER LOVE[/FONT] [FONT=Arial]FULL OF ENERGY Potęga Naturalności[/FONT] [FONT=Arial]ELEKTRA Mountain Stream[/FONT] [FONT=Arial]kl.pośrednia [/FONT] [FONT=Arial]HAPPY HILARY Eskimoski Domek - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea QUEEN OF NIGHT - dosk, I, CWC, NDSwR, Zw.Kl[/FONT] [FONT=Arial]MISS SHAYANE Eskimoski Domek - dosk[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea QUEEN OF SNOW - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]WICHITA GIRL Eskimoski Domek - dosk[/FONT] [FONT=Arial]COLUMBIA Połanieckie Wzgórze[/FONT] [FONT=Arial]DIVA Eskimo River[/FONT] [FONT=Arial]DREAM'S SERENGETTI Bricassart[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna TIARA[/FONT] [FONT=Arial]kl.otwarta [/FONT] [FONT=Arial]AZTECA z Coyoacan - I dosk, CWC[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea OCEANIA .dosk,(niestety zeszła z ringu przez kulenie,sunia została nadepnięta na łapkę pół godziny przed wyjściem na ring)-szkoda że nie mogliśmy powalczyć:shake:[/FONT] [FONT=Arial]DE ESTRELLA Eskimoski Domek [/FONT][FONT=Arial]- bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]FAMA Sądeckie Pieszczochy III Dosk[/FONT] [FONT=Arial]DONA Nektar Północy - dosk[/FONT] [FONT=Arial]Latrans ALL FOR YOU - IIdosk[/FONT] [FONT=Arial]ANCHORAGE Fortunatus - dosk[/FONT] [FONT=Arial]DAFFY z Dębickiej Kępy[/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]DUTCHESS Arktyczna Piękność - dosk.[/FONT] [FONT=Arial]TIFFANI Eskimoski Domek[/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna HAWANA OF ARKTOGEA[/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]kl. championów [/FONT] [FONT=Arial]JAGIENKA z Coyoacan - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea TSUNAMI - dosk, IV[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea VIXEN - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek- dosk[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - niewystawiona[/FONT] [FONT=Arial]BLUE MERLE SIBERIA Bricassart - I dosk, CWC[/FONT] [FONT=Arial]kl.weteranów [/FONT] [FONT=Arial]BAIA MARE Samcanka - dosk, I[/FONT] ...........ale mamy nadzieje że powalczymy we wrocławiu:evil_lol:
nordic blue Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 uzupełniłam wyniki [FONT=Arial]kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point - dysk. KORTIZ Eskimoski Domek - I wo, BIS BABY Haukenn AMON SUL - dysk. Nordic Blue KRON - II wo OMRI de Ciukci - III wo kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek IV dosk. Nordic Blue COSMO - I WO, III BIS PUPPY :multi: EL MEJOR Eskimoski Domek - II FERDINAND NAVY BLUE Bricassart - III [/FONT][FONT=Arial]kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris - dosk, II ARCTIC Freedome Choice (FCI) - dosk, III ADVENTURER Eskimoski Domek - dosk, IV DON'T BE LONG Eskimoski Domek - dosk, I, Zw.Mł BALI SONA from Chandu CALVADOS Silver Screen [/FONT][FONT=Arial]kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue - dosk, IV Oumiak's BAY OF PASSION - dosk, III HAWK Seven Heaven - dosk, II LUCK Hoo Doo- chyba dosk PARADISE Eskimoski Domek- dosk KASZMIR Songo- dosk, I, CWC kl.otwarta JOURNEY Fortunatus - dosk Arktogea OTHELLO - bez lokaty, nie wiem jaka oc. A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus - dosk, IV TAROT Eskimoski Domek - dosk, II LAREDO de Ciukci - dosk, III MIESZEK z Coyoacan - dosk, I, CWC BUDYŃ Luks Torpeda DEXTER z Dębickiej Kępy - bez lokaty, nie wiem jaka oc. DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - dosk Husqvarna FANTASTIC kl.championów UNTIL THE TOP of Baker Lake - dosk GREENLAND Hydrargium - dosk, II EXPLORER BEAR Hydrargium - dosk, IV Explorer's TRADE MARK - dosk, III Ebonyshadow N Shapali's DRAGON - dosk, I, CWC, NDPwR, Zw. Kl, BOB, Zw. Sekcji Husqvarna ON MY MIND - bez lokaty, nie wiem jaka oc. PUSHMATAHA Fortunatus kl.weteranów BEST z Babimostu - dosk, I BURSZTYN z Coyoacan - dosk, II [/FONT][FONT=Arial]SUKI kl.baby Haukenn ANDROMEDA - wo, II CLEOPATRA Gidelskie Sanie - ob SECRET STAR of Wolf Point - wo, IV Winterfrost's EXCLUSIVE - wo, I Haukenn ARIADNA - wo, III SUGARFREE Equanimity - wo kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie - II TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek - III TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek - I kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie - bez lokaty, nie wiem jaka oc. ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek - bez lokaty, nie wiem jaka oc. AFERA Freedome Choice (FCI) - dosk ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek - bez lokaty, nie wiem jaka oc. CHIMERA Husky Team - IIIdosk SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - dosk IV lok. Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - dosk, I, Zw. Mł, NJwR BELA CHITI of Chandy FCI - dosk, II CAIPIRINHA Silver Screen - bez lokaty, nie wiem jaka oc. Cayamarca SPEEDY - db TAŃCZĄCA MALLORCA Eskimoski Domek Husqvarna XSARA Husqvarna WINTER LOVE FULL OF ENERGY Potęga Naturalności ELEKTRA Mountain Stream kl.pośrednia HAPPY HILARY Eskimoski Domek - dosk, III Arktogea QUEEN OF NIGHT - dosk, I, CWC, NDSwR, Zw.Kl MISS SHAYANE Eskimoski Domek - dosk Arktogea QUEEN OF SNOW - dosk, II WICHITA GIRL Eskimoski Domek - dosk COLUMBIA Połanieckie Wzgórze DIVA Eskimo River DREAM'S SERENGETTI Bricassart Husqvarna TIARA [/FONT][FONT=Arial]kl.otwarta AZTECA z Coyoacan - I dosk, CWC Arktogea OCEANIA DE ESTRELLA Eskimoski Domek - bez lokaty, nie wiem jaka oc. FAMA Sądeckie Pieszczochy III Dosk DONA Nektar Północy - dosk Latrans ALL FOR YOU - IIdosk ANCHORAGE Fortunatus - dosk DAFFY z Dębickiej Kępy - bez lokaty, nie wiem jaka oc. DUTCHESS Arktyczna Piękność - dosk. TIFFANI Eskimoski Domek - bez lokaty, nie wiem jaka oc. Husqvarna HAWANA OF ARKTOGEA - bez lokaty, nie wiem jaka oc. kl. championów JAGIENKA z Coyoacan - dosk, III Arktogea TSUNAMI - dosk, IV Arktogea VIXEN - dosk, II TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek- dosk Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - niewystawiona BLUE MERLE SIBERIA Bricassart - I dosk, CWC kl.weteranów BAIA MARE Samcanka - dosk, I[/FONT]
galadria Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Droga Beatko, serdecznie ci dziękujemy za to ,że z takim poświęceniem i zapałem robisz zdjątka naszych psiaków i reportarze z wystaw. Aż miło popatrzeć jeszcze raz wielkie dzięki :Rose:
LOCZEK Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 galadria napisał(a):Droga Beatko, serdecznie ci dziękujemy za to ,że z takim poświęceniem i zapałem robisz zdjątka naszych psiaków i reportarze z wystaw. Aż miło popatrzeć jeszcze raz wielkie dzięki :Rose: [FONT=Comic Sans MS]Ślicznie dziękuje !:calus:[/FONT]
efra-husky Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 SPÓŹNIONE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW :multi: ze szczególnym uwzględnieniem ślicznej VIVY :loveu: (Nordic Blue [FONT=Arial]BRILLIANT SHOOTING STAR) - Młodzieżowej Zwyciężczyni Klubu i NJwR :laola: [FONT=Verdana]Aguś, jeszcze raz gratulacje[/FONT] :p[/FONT] Bardzo proszę o podesłanie zdjęć z wystawy na email: [email protected] Z góry bardzo dziękuję :)
gidelskie-psy Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 nordic blue napisał(a):uzupełniłam wyniki [FONT=Arial]kl.baby [/FONT] [FONT=Arial]SPECIAL ONE of Wolf Point - dysk.[/FONT] [FONT=Arial]KORTIZ Eskimoski Domek - I wo, BIS BABY[/FONT] [FONT=Arial]Haukenn AMON SUL - dysk.[/FONT] [FONT=Arial]Nordic Blue KRON - II wo[/FONT] [FONT=Arial]OMRI de Ciukci - III wo[/FONT] [FONT=Arial]kl.szczeniąt [/FONT] [FONT=Arial]TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek IV dosk.[/FONT] [FONT=Arial]Nordic Blue COSMO - I WO, III BIS PUPPY :multi:[/FONT] [FONT=Arial]EL MEJOR Eskimoski Domek - II[/FONT] [FONT=Arial]FERDINAND NAVY BLUE Bricassart - III[/FONT] [FONT=Arial]kl.młodzieży [/FONT] [FONT=Arial]ARKADIUS Galladria-Novitaris - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]ARCTIC Freedome Choice (FCI) - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]ADVENTURER Eskimoski Domek - dosk, IV[/FONT] [FONT=Arial]DON'T BE LONG Eskimoski Domek - dosk, I, Zw.Mł[/FONT] [FONT=Arial]BALI SONA from Chandu[/FONT] [FONT=Arial]CALVADOS Silver Screen[/FONT] [FONT=Arial]kl.pośrednia [/FONT] [FONT=Arial]MAKS Pieroth Blue - dosk, IV[/FONT] [FONT=Arial]Oumiak's BAY OF PASSION - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]HAWK Seven Heaven - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]LUCK Hoo Doo- chyba dosk[/FONT] [FONT=Arial]PARADISE Eskimoski Domek- dosk[/FONT] [FONT=Arial]KASZMIR Songo- dosk, I, CWC[/FONT] [FONT=Arial]kl.otwarta [/FONT] [FONT=Arial]JOURNEY Fortunatus - dosk[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea OTHELLO - bez lokaty, nie wiem jaka oc. niestety niewystawiony[/FONT] [FONT=Arial]A'CHICAGO Eskimo-River [/FONT] [FONT=Arial]SWIFT WOLF Fortunatus - dosk, IV[/FONT] [FONT=Arial]TAROT Eskimoski Domek - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]LAREDO de Ciukci - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]MIESZEK z Coyoacan - dosk, I, CWC[/FONT] [FONT=Arial]BUDYŃ Luks Torpeda[/FONT] [FONT=Arial]DEXTER z Dębickiej Kępy - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - dosk[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna FANTASTIC[/FONT] [FONT=Arial]kl.championów [/FONT] [FONT=Arial]UNTIL THE TOP of Baker Lake - dosk[/FONT] [FONT=Arial]GREENLAND Hydrargium - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]EXPLORER BEAR Hydrargium - dosk, IV[/FONT] [FONT=Arial]Explorer's TRADE MARK - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]Ebonyshadow N Shapali's DRAGON - dosk, I, CWC, NDPwR, Zw. Kl, BOB, Zw. Sekcji[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna ON MY MIND - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]PUSHMATAHA Fortunatus[/FONT] [FONT=Arial]kl.weteranów [/FONT] [FONT=Arial]BEST z Babimostu - dosk, I[/FONT] [FONT=Arial]BURSZTYN z Coyoacan - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]SUKI [/FONT] [FONT=Arial]kl.baby [/FONT] [FONT=Arial]Haukenn ANDROMEDA - wo, II[/FONT] [FONT=Arial]CLEOPATRA Gidelskie Sanie - ob:lol:[/FONT] [FONT=Arial]SECRET STAR of Wolf Point - wo, IV[/FONT] [FONT=Arial]Winterfrost's EXCLUSIVE - wo, I[/FONT] [FONT=Arial]Haukenn ARIADNA - wo, III[/FONT] [FONT=Arial]SUGARFREE Equanimity - wo[/FONT] [FONT=Arial]kl.szczeniąt [/FONT] [FONT=Arial]BAJECZKA Gidelskie Sanie - II wo;)[/FONT] [FONT=Arial]TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek - III[/FONT] [FONT=Arial]TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek - I[/FONT] [FONT=Arial]kl.młodzieży [/FONT] [FONT=Arial]ANDROMEDA Gidelskie Sanie - bez lokaty, nie wiem jaka oc.dosk:roll:[/FONT] [FONT=Arial]ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]AFERA Freedome Choice (FCI) - dosk[/FONT] [FONT=Arial]ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]CHIMERA Husky Team - IIIdosk[/FONT] [FONT=Arial]SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - dosk IV lok. [/FONT] [FONT=Arial]Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - dosk, I, Zw. Mł, NJwR [/FONT] [FONT=Arial]BELA CHITI of Chandy FCI - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]CAIPIRINHA Silver Screen - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]Cayamarca SPEEDY - db[/FONT] [FONT=Arial]TAŃCZĄCA MALLORCA Eskimoski Domek[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna XSARA[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna WINTER LOVE[/FONT] [FONT=Arial]FULL OF ENERGY Potęga Naturalności[/FONT] [FONT=Arial]ELEKTRA Mountain Stream[/FONT] [FONT=Arial]kl.pośrednia [/FONT] [FONT=Arial]HAPPY HILARY Eskimoski Domek - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea QUEEN OF NIGHT - dosk, I, CWC, NDSwR, Zw.Kl[/FONT] [FONT=Arial]MISS SHAYANE Eskimoski Domek - dosk[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea QUEEN OF SNOW - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]WICHITA GIRL Eskimoski Domek - dosk[/FONT] [FONT=Arial]COLUMBIA Połanieckie Wzgórze[/FONT] [FONT=Arial]DIVA Eskimo River[/FONT] [FONT=Arial]DREAM'S SERENGETTI Bricassart[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna TIARA[/FONT] [FONT=Arial]kl.otwarta [/FONT] [FONT=Arial]AZTECA z Coyoacan - I dosk, CWC[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea OCEANIA [/FONT] [FONT=Arial]DE ESTRELLA Eskimoski Domek - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]FAMA Sądeckie Pieszczochy III Dosk[/FONT] [FONT=Arial]DONA Nektar Północy - dosk[/FONT] [FONT=Arial]Latrans ALL FOR YOU - IIdosk[/FONT] [FONT=Arial]ANCHORAGE Fortunatus - dosk[/FONT] [FONT=Arial]DAFFY z Dębickiej Kępy - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]DUTCHESS Arktyczna Piękność - dosk.[/FONT] [FONT=Arial]TIFFANI Eskimoski Domek - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna HAWANA OF ARKTOGEA - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT] [FONT=Arial]kl. championów [/FONT] [FONT=Arial]JAGIENKA z Coyoacan - dosk, III[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea TSUNAMI - dosk, IV[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea VIXEN - dosk, II[/FONT] [FONT=Arial]TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek- dosk[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - niewystawiona[/FONT] [FONT=Arial]BLUE MERLE SIBERIA Bricassart - I dosk, CWC[/FONT] [FONT=Arial]kl.weteranów [/FONT] [FONT=Arial]BAIA MARE Samcanka - dosk, I[/FONT] Od nas również gratulacje dla wszystkich zwycięzców .
LOCZEK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Comic Sans MS]:new-bday:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]10-lecie ARKTOGEI[/FONT] :Dog_run::Dog_run: [FONT=Comic Sans MS]Nie pozostaje nic innego ,jak tylko pogratulować wytrwałosci,osiągnięć i wielu sukcesów!!!:laola:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT]
HUSKYTEAM Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gratulacje dla wszystkich bohaterów z Łodzi. Przy okazji pozdrowienia dla PiotraJana, który moim zdaniem zrobił doskonały zabieg taktyczny sprowadzając znakomitą suczkę. Mała jest świetną podstawą dla Waszej hodowli i macie szansę wprowadzić nową jakość na nieco "skostniały" rynek. To się chwali i tak trzymać!
Gosia & c.o. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :Rose::Rose::Rose::Rose: [FONT=Arial]I zyczyc jeszcze wielu wielu!!!! Zanetko zrobiliscie kawal dobrej roboty tak trzymac!!!![/FONT]:painting::tort: :BIG: Buziaczki od Waszych czworonożnych dzieciaczków i ich przeszczęśliwych właścicieli :buzi:
Savannah Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ARKTOGEI oraz dla Hodowczyni - Zanety! Zycze jeszcze wielu, wielu kolejnych tak udanych miotow! Bo mniejszym sukcesem jest zdobywanie super osiagniec z kupionymi psami, a nizeli z tymi ktore sie wychoduje!! Brawo! Wlasciciele sa faktycznie przeszczesliwi z posiadania takich psow! I ciesze sie ze jestem jednym z nich:loveu: :new-bday::tort:
LOCZEK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 HUSKYTEAM napisał(a):Gratulacje dla wszystkich bohaterów z Łodzi. Przy okazji pozdrowienia dla PiotraJana, który moim zdaniem zrobił doskonały zabieg taktyczny sprowadzając znakomitą suczkę. Mała jest świetną podstawą dla Waszej hodowli i macie szansę wprowadzić nową jakość na nieco "skostniały" rynek. To się chwali i tak trzymać! [FONT=Comic Sans MS]Oj Jacku!!!:motz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie uważam ,aby" nasz rynek był skostniały"Wbrew temu co napisałeś śmiem twierdzić,że mamy równie dobre psy,co potwierdza się w sukcesach wystawowych.Sam wiesz,że wymaga to troche czasu i serca![/FONT]
zpr Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 LOCZEK napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]:new-bday:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]10-lecie ARKTOGEI[/FONT] :Dog_run::Dog_run: [FONT=Comic Sans MS]Nie pozostaje nic innego ,jak tylko pogratulować wytrwałosci,osiągnięć i wielu sukcesów!!!:laola:[/FONT] Również gratulacje za 10-lat owocnej pracy dla ARKTOGEII :multi::multi::multi: Ha ha właśnie u mnie też przy okazji mija okrągła dziesiątka :evil_lol::p
LOCZEK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] :tort: :new-bday: :BIG: :drink1:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Moniu WSZYSTKIEGO NAJ..NAJ..NAJLEPSZEGO !!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dla Ciebie i Twoich milusińskich!!!:laola:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Ps......i tak bez niczego???????:evil_lol:[/FONT]
zpr Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 LOCZEK napisał(a): [FONT=Comic Sans MS]:tort: :new-bday: :BIG: :drink1:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Moniu WSZYSTKIEGO NAJ..NAJ..NAJLEPSZEGO !!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dla Ciebie i Twoich milusińskich!!!:laola:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ps......i tak bez niczego???????:evil_lol:[/FONT] Beatko ślicznie dziękuję, no jak bez niczego ... coś się wymyśli :diabloti::loveu:
galadria Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 LOCZEK napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Oj Jacku!!!:motz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie uważam ,aby" nasz rynek był skostniały"Wbrew temu co napisałeś śmiem twierdzić,że mamy równie dobre psy,co potwierdza się w sukcesach wystawowych.Sam wiesz,że wymaga to troche czasu i serca![/FONT] Zgadzam sie z tobą Beatko. Mamy w Polsce sporo dobrych psów. i jACKU CHYBA BARDZIEJ POWINIENEŚ DOCENIAĆ TO CO NASZE "POLSKIE" Zresztą sam w hodowli masz psy wyhodowane w Polsce i jak myśle jesteś nich zadowolony.:lol: Oczywiście fajnie że do naszych hodowli sprowadzane są psy z zagranicy bo urozmaicamy i powiększamy różnorodność genów i linii hodowlanych,sama zresztą zdecydowałam sie na to posunięcie. ...ale nie twierdze od razu ze nasze polskie jest ble.. i skostniałe ,bo to nieładnie.:shake:
Cyraneczka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ho, ho, widzę, że nasz jubileusz został zauważony :multi::multi: Bardzo Wam wszystkim dziękuję, szczególnie właścicielom wyhodowanych przez nas piesków - gdyby nie Wy, nie było by Arktogei i naszych sukcesów :eviltong:. Ale rówie duży wpływ na sukcesy ma nasza konkurencja :diabloti: - dzięki niej możemy konkurować na ringach w równej walce i cieszyć się sukcesami naszych i Waszych psiaków. Bardzo wszystkim dziękujemy!!!! :cunao::cunao::cunao::cunao:
illamar Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Miśka napisał(a): Myślałam, że to ten "inny" regulamin wystaw klubowych o którym tu Illamar wspomniała... Skad ten pomysl, ze ja to ona???? Poza tym jak juz z Kaska rozmawialem nie ma tzw. sztywnego dokumentu ktory jasno i precyzyjnie okreslalby zasady organizowania wystaw klubowych. Osobiscie zglaszajac psiaki na wystawe wykorzystalem pewne zmiany w regulaminie (od stycznia tego roku), niestety sa pewne niescislosci w regulamine i nie wszystkim przypadla do gustu moja interpretacja pewnych przepisow, choc jest ona calkiem logiczna, nie tylko moim zdaniem:diabloti:, jak to ktos trafnie okreslil: "miales pecha". Myslalem, ze po klubowce bede madrzejszy o pewne wiadomosci, ale niestety...
Cyraneczka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 zpr napisał(a):Ha ha właśnie u mnie też przy okazji mija okrągła dziesiątka :evil_lol::p Pamiętam, pamiętam, zaczynałysmy razem i tłukłyśmy sie na tych samych wystawach :cool1:. Ale to były fajne czasy... Gratulacje Monika!!!! Życzę wytrwałości i wielu, wielu sukcesów, conajmniej tak wspaniałych jak dotychczasowe :multi::multi::multi:
zpr Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dzięki Żanetka, no ty wyprzedziłaś mnie o sto lat świetlnych :p, no ale kto wie ... może jeszcze kiedyś się odkuję :diabloti: A tak na serio cieszę się, że Ci sie udało :razz:, wyhodowałaś piękne psy, masz swój typ, oby tak dalej, trzymam mocno kciuki, wiesz że zawsze dobrze Ci życzyłam :multi:
illamar Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Wspominał ;) Swoją drogą, tak krzyczał i krzyczał, a wrócił obłowiony po uszy Serdecznie dziekuje, jasne ze krzyczal !!!!!, ale podobno trzeba walczyc o swoje:mad:, choc co do sukcesow, to dopiero dzis doatrlo do mnie czego dokonalismy:evil_lol:. Miska, wracajac do spraw regulaminowych, to nawet w regulaminie zkwp jest napisane ze porownuje sie tylko juniory. Ja zglaszajac psy na wystawe na nim opieralem swoje racje. Osoba ktora zajmowala sie koordynacja konkurencji hodowlanych usilnie mnie przekonywala, ze regulamin klubowy istnieje, mialem go nawet zobaczyc:crazyeye:. Swoja droga zabawne byloby gdyby nikt z was o istnieniu takiego dokumentu nie wiedzial, a on by byl, no ale...nie czas aby sie nad tym rozwodzic, ja z pewnoscia za jakis czas do tego wroce bo jestem uparty i nie lubie jak mi ktos ciemnote wciska.
illamar Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Chciałbym jeszcze złożyć OGROMNE GRATKI DLA ZWYCIĘÓW I ZWYCIĘŻONYCH !!!!!!!
Gosia & c.o. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Monika a ja życze Ci kolejnych 10 potem nastepnych 10 i następnych :p I tak do 100 :evil_lol:
zpr Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gosia i kropki napisał(a):Monika a ja życze Ci kolejnych 10 potem nastepnych 10 i następnych :p I tak do 100 :evil_lol: Gosiu dziękuję :loveu::loveu::loveu:
jolka11 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ja również cudownym"WETERANKOM" życzę wszystkiego dobrego w następnych dziesięcioleciach :Rose::Rose::Rose::Rose:
Recommended Posts