Eskimoski Domek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Pierwsze wieści z Torunia ZWYCIĘSTWO RASY NINA Eskimoski Domek NDPwR CEDAR DE CIUKCI NJwR PAWNY DE CIUKCI NSZwR ANDROMEDA Gidelskie Sanie
karlaaa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Cyraneczka napisał(a):Czy ktoś ma jakieś wieści z Torunia i z Rzeszowa?????? Rzeszów Psy Klasa młodzieży - Harnaś Sądeckie Pieszczochy - Klasa otwarta - Kamel z Pierwszej Ręki - Shamrock Fortunatus - Suki Klasa otwarta - Afrodyta Wilcze Dziedzictwo - lok 1 ocena doskonała Rilla Dotyk Północnego Wiatru - lok 2 ocena doskonała Niestety nie znam wyników psów i późniejszych konkurencji
ewka122 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Eskimoski Domek']Pierwsze wieści z Torunia ZWYCIĘSTWO RASY NINA Eskimoski Domek NDPwR CEDAR DE CIUKCI NJwR PAWNY DE CIUKCI NSZwR ANDROMEDA Gidelskie Sanie Gratki dla zwycięsców z torunia i rzeszowa, a zwłaszcza dla KOCHANEGO Pawny De Ciukci!!!:loveu: :loveu: :loveu: oraz dla pani Teresy,Daniela I CAŁE HODOLI ESKIMOSKI DOMEK:loveu: :loveu: :loveu: ORAZ DLA PSÓW Z TEJ HODOWLI I NIE TYLKO!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Desiderata Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Komplet wyników z ToruniaPsyKl. młodzieży575 - ARKADIUS Galladia-Novitarius - n/o576 - BASKERVILL Mountain Strea - II577 - PAWNY De Ciukci - I;Zw. Mł.;NJwRKl. pośrednia578 - ADMIRAŁ Śnieżna Sfora - I; CWC579 - CANIS C'est La Vie - n/oKl. otwarta580 - Cedar De Ciukci - I; CWC; NPwR581 - LOREDO De Ciukci - IISukiKl. szczeniąt582 - ANDROMEDA Gidelskie sanie - I583 - BAJECZKA Gidelskie sanie - III584 - BLACK LADY Gidelskie sanie - IIKL. młodzieży585 - CAIPIRINHA Silver Screen - I; Zw. Mł.Kl. pośrednia586 - BREAM'S SERENGETTI Bricassart - II587 - Arktogea QUEEN OF NIGHT - I; CWCKl. otwarta588 - BETA Błękitny Skarabeusz - n/o589 - DE ESTRELA Eskimoski Domek - II590 - DUTCHES Arktyczna Piękność - Bdb591 - NINA Eskimoski Domek - I; CWC; NSwR; BOB592 - ROSANA Eskimoski Domek - IV593 - TIFFANI Eskimoski Domek - IIIKl. championów594 - Arktogea VIXEN - I; CWCTo tyle na temat subiektywnej oceny sędziego nie będe dyskotował.Pozdrawiam i do zobaczenia.
Cyraneczka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Gratki dla NINY!!! Dawno jej na wystawach nie było, a jak się pojawiła, to z hukiem :) Gratki dla wszystkich zwycięzców klas!!! Szczególnie dla moich cudnych dziewczynek :loveu: :loveu: :loveu:
Cyraneczka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 karlaaa napisał(a):Rzeszów Psy Klasa młodzieży - Harnaś Sądeckie Pieszczochy - Klasa otwarta - Kamel z Pierwszej Ręki - Shamrock Fortunatus - Suki Klasa otwarta - Afrodyta Wilcze Dziedzictwo - lok 1 ocena doskonała Rilla Dotyk Północnego Wiatru - lok 2 ocena doskonała Niestety nie znam wyników psów i późniejszych konkurencji Czy to cała stawka?? Taka mizerna coś... Ciekawa jestem kto wygrał ;-)
guina Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Gratulacje dla Toruńczyków!!!! Nam niestety nie udało sie dojechać :placz: Jeśli ktoś, ma chętnie poproszę o zdjecia [email protected]
karlaaa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Cyraneczka napisał(a):Czy to cała stawka?? Taka mizerna coś... Ciekawa jestem kto wygrał ;-) Cała cała :)
LOCZEK Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 SUKI-KLASA POŚREDNIA P.s. Żeby było jasne wysyłam zdjęcia z Torunia
Florka_xyz Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Gratulacje dla Wszystkich z Torunia i Rzeszowa;) a w szczegolnosci gratki dla QUEENI i p.Darka :loveu: :loveu: :loveu:oraz dla p.Wojtak od Tiffani i Misi( ile nie pomysliłam tego 2 imienia) ;-)
Eskimoski Domek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 No rzeczywiście ale ta NINA wypaliła dzisiaj "z grubej rury" NINA ESKIMOSKI DOMEK NAJPIĘKNIEJSZY PIES ODDZIAŁU TORUŃ III BOG
LOCZEK Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 setImgWidth(); W całej okazałości ZWYCIĘZCA RASY-NINA Eskimoski Domek
---------- Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 a zdjecia psow..? :p znajdzie sie cos? :cool3:
Eskimoski Domek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 BEATKO OGROMNE PODZIĘKOWANIA ZA FOTKI !!!!
J.J.K. Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Gratulujemy zwycięzcom, pozdrawiamy wszystkich którzy walczyli :laola:
pmmazz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 karlaaa napisał(a):Rzeszów Psy Klasa młodzieży - Harnaś Sądeckie Pieszczochy - Klasa otwarta Kamel z Pierwszej Ręki Shamrock Fortunatus - CWC Suki Klasa otwarta - Afrodyta Wilcze Dziedzictwo - lok 1 ocena doskonała Rilla Dotyk Północnego Wiatru - lok 2 ocena doskonała ...minimalne uzupełnienie... ;)
LOCZEK Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Eskimoski Domek']BEATKO OGROMNE PODZIĘKOWANIA ZA FOTKI !!!! Cały czas sie ucze,a jeżeli coś sie podoba -to jestem w "skowronkach"
flashka-g Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='LOCZEK'] LAREDO de Ciukci PAWNY de Ciukci moje dwie pieknosci:loveu: :loveu: :loveu:
Nitor-Nivalis Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Gratulacje dla zwyciezcow i pozostalych walczacych w miniony weekend :multi: :multi: :multi:
Drabster Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Psy naprade piękne wyszykowanie niesamowicie. Ale mnie rozsmieszyła jedna rzecz w opisie mojej suki dostałem wpis treści słabo rozwinięta muskulatóra? No cóż lekka paranoja dla Suni która jest Liderka zaprzęgu w ciagłym treningu. i gratuluje konkurencji
Recommended Posts