Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

No to zacznę nietypowo od suczek z młodzieży :wink:

Lokata 1 - Tsunami - Jacek, sorry za "obcięcie" głowy

Lokata 2 - All For You

Lokata 3 - Meghan

Lokata 4 - Asanpi

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to inaczej powiem. Chcialam zeby Jagienka wziela Zw.Klubu bo to moja ulubienica. Prawie sie udalo...

(tam gdzie greenland byl jeden rudy, z przekreconym ogonem, a chyba na szczescie po klasie mlodziezy sedzia sie zrehabilitowal). A Albany za bardzo odstawala od stawki zeby nie wygrac.

Gratuluje wszystkim udanego, lub troche mniej wystepu. Zwlaszcza Agnieszce z Shapem, odbili sobie te wszystkie srebrne lokaty, Jackowi i Herze (ktory najwiecej marudzil chyba ze wszystkich marudzil ze po co on na ta klubowke przyjechal :D ), no ale fenomen rozowej pantery dziala ;-) Ani i Albany (mowilam ze bedzie Isza), no i Kasi i Jagience, choc tutaj zero elementu zaskoczenia :).

Chcialam dac upust mojemu zdegustowaniu wystawa, a moze raczej wystawa Lodzka. Ale lista bedzie dluga wiec moze potem...

Posted

A tera słodkie baby'sy :loveu:

Laredo - przystojny chłopczyk w ruchu

A tutaj z pucharkiem i rozetą

Siberia i Princessa - "bliźniaczki" po tatusiu Shapalim

Już na lokatach...

Lepsza z nich, Princessa, jako BIS baby

Posted

Miśka napisał(a):
Asanpi nie jest ruda (...) na czwartym zdjeciu to chyba sunia z Wegier.

Masz rację to raczej jest ta "węgierka".
W takim razie nie mam fotki Asanpi :(

Posted

Miśka napisał(a):
Chcialam zeby Jagienka wziela Zw.Klubu bo to moja ulubienica.

Moja też :thumbs:
:laugh2_2:

Miśka napisał(a):
Prawie sie udalo....

Eh, no nie zawsze się wygrywa- wiadomo :roll:
Dobrze, że walka szła o dorosłe zwycięstwo klubu, więc mam nadzieje, ze jeszcze niejedna okazja do powalczenia o ten tytuł się nadarzy :sweetCyb:

Miśka napisał(a):
Gratuluje wszystkim udanego, lub troche mniej wystepu. Zwlaszcza Agnieszce z Shapem, odbili sobie te wszystkie srebrne lokaty, Jackowi i Herze (ktory najwiecej marudzil chyba ze wszystkich marudzil ze po co on na ta klubowke przyjechal :D ), no ale fenomen rozowej pantery dziala ;-) Ani i Albany (mowilam ze bedzie Isza), no i Kasi i Jagience, choc tutaj zero elementu zaskoczenia :)

Heh, no przestań, bo się czerwienię :cunao:
Cała ocena miała w sobie "element zaskoczenia" i tak, jak zwykłam po ocenie pierwszych klas typować, co nas może czekać, tak wchodząc z Jagną, zastanawiałam się, czy damy radę wejśc do pierwszej czwórki (bo jakoś oceny bdb nie brałam pod uwage, chociaż to mogło świadczyć o mojej słabej czujności) :crazyeye:
Ale dziwnie się jakoś tak czuje, bo zupełnie nie mam wrażenie, żeśmy cokolwiek przegrali.
Pewnie dlatego, ze ta wystawa była jakaś taka.... dziwna? :silly:

P.S. SH, dzieki za zdjęcia.
Gi'me more! Gi'me more! :angel:

Posted

Byli najmłodsi, więc pora na najstarszych :wink:

Panowie weterani - ujęcie pierwsze

i ujęcie drugie

I jakoś tak brzydko się złożyło, że nie mam weteranki :oops:

Więc teraz panie championki doskonałe :wink:

oraz championki bardzo dobre :wink:

Posted

SH napisał(a):
Byli najmłodsi, więc pora na najstarszych :wink:
Panowie weterani - ujęcie pierwsze

SH napisał(a):
i ujęcie drugie

SH napisał(a):
Więc teraz panie championki doskonałe :wink:

Pięknie dziękuję, SH :gent:

Posted

A teraz coś specjalnie dla ewaki :D
Dobry husky - Gaspar solo

oraz Gaspar na tle wycinka stawki (na prawo od niego zwycięzca klasy pośredniej Greenland, dalej kolejny dobry, czyli Fantastic, a obok niego Misza, który zajął lokatę 2)

NigdyNigdy - naprawdę nie ma za co :D
Cała przyjemność była bowiem po mojej stronie - nie wystawiając własnych psów mogłam choć raz nacieszyć oczy widokiem "cudzych" haszczaków i obfotografować je sobie do woli 8)

Niesty na dziś już koniec tych wstawek :(
Moje dzieciaki wróciły ze szkół i żadają dostępu do kompa :evilbat:
Brakujące klasy postaram sie wstawić jutro.

Acha... jeszcze dzięki wszystkim za pomoc, w tym opiekę nad moimi tobołkami, cierpliwe pozowanie i miłe pogaduchy oraz sympatyczny bezalkoholowy :wink: starter przed rozpoczęciem (to ostatnie szczególnie w stronę Cyraneczki).

Posted

SH napisał(a):
Acha... jeszcze dzięki wszystkim za pomoc, w tym opiekę nad moimi tobołkami, cierpliwe pozowanie i miłe pogaduchy oraz sympatyczny bezalkoholowy :wink: starter przed rozpoczęciem (to ostatnie szczególnie w stronę Cyraneczki).

Spoko, :new-bday: na klubówce to coś niesamowitego, każdemu takich życzę! A pyszny :tort: to też prezent, tak więc nie tylko moja zasługa. ja się cieszę, że się wszystkim podobało, dla mnie też było to maleńkie znieczulenie przed kopniakiem w tyłek, ale szybko się podniosłam :BIG:

A jakby ktoś chciał organizować wystawę w sylwestra, to nasza drużyna służy cateringiem :drinking:

Posted

ja dzisiaj zbieram wszystko do kupy i beda foty na SH World. Ewa rozumiem ze moge wykorzystac te co dostalam na skrzynke, Andrzeja i Zanny nie pytam bo wiem ze moge na pozwolenie liczyc :P.
Jesli ktos ma jeszcze jakies i chce sie podzielic (allleeee bedzie fotoreportaz :D) to prosze o przeslanie na [email protected]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...