DK Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Kilka fotek - tylko tyle... Wyniki husky psy: I lokata w kl. pośredniej - FIRST EXPRESS Dwie Korony I lok. w otwartej DJ RED DAWID COPERFIELD Potęga Naturalności I lok. w championów EASY RIDER Hydrargium EASY RIDER porównanie BOB EASY RIDER QUINITESENCE
efra-husky Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 :klacz: gratulacje dla wszystkich. Super zdjątka. My jedziemy jutro walczyć pierwszy raz do Chorzowa. Trzymajcie kciuki za nas.
ktrebor Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Następnym razem będziemy lepiej współpracować z Hayne, ja będę notował a ona bedzie robić zdjęcia:)
Atomic Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Mam pytanie do autorów zdjec :) Moglibyscie mi je przesłac na meila z podpisem ( imieniem i nazwiskiem autora ) abym mogła je umiescic na stronie z wynikami wystaw SH ? :)
Nitor-Nivalis Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Mam wiesci z Zielonej Góry BLACK WIZARD Arktogea - CWC, NPwR, BOB (czeka na finały) ukonczony Championat Polski ROSANA Eskimoski Domek - NSwR Arktogea OCEANIA - Zw.Mł. Villarica SANTIAGO - Najlepsze Szczenie w Rasie Gratulacje
Nitor-Nivalis Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Czy ktos juz ma wiesci z Chorzowa
Atomic Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Mam wiesci z Zielonej Góry BLACK WIZARD Arktogea - CWC, NPwR, BOB (czeka na finały) ukonczony Championat Polski ROSANA Eskimoski Domek - NSwR Arktogea OCEANIA - Zw.Mł. Villarica SANTIAGO - Najlepsze Szczenie w Rasie Gratulacje Gratulacje Lidka ;)
ktrebor Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Atomic napisał(a):Mam pytanie do autorów zdjec :) Moglibyscie mi je przesłac na meila z podpisem ( imieniem i nazwiskiem autora ) abym mogła je umiescic na stronie z wynikami wystaw SH ? :) Może być mały problem, zdjęć jest ponad 240 i zajmują razem ok 60MB :)
Atomic Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 A mogłabym proscic o wybranie tych najładniejszych ? :)
HUSKYTEAM Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Heloł, LIDKA Gratulacje!!! To się nazywa mieć dobry dzień ;-) Tak trzymać (a tak nawiasem: ci nasi bracia chyba nigdy nie zaczną gubić włosa, co? Może za dobrze karmimy czy jak...)
Savannah Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Hej dziękuje za gratulacje! :) Zaraz przepisze stawke całą, oraz wkleje zdjęcia. Dodatkowo Dżeki na BOG zajął II lokate :angel: Pzdr
Cyraneczka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Lidka GRATULACJE !!!! :angel: Wieści z Chorzowa niekompletne: Młodzież suki 1 Tiki Tiki Eskimoski Domek - Zw. Mł. 2 Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA Najlepsza Suka w Rasie - Husqvarna FAWORYTA Najlepszy pies w Rasie, BOB - Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA
Savannah Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Krajowa Wystawa Psów ZIELONA GÓRA 11.09.2005 SĘDZIA: Katarzyna Boryczko Psy klasa szczeniąt: Villarica SANTIAGO - w.o, Best Puppy in Breed Psy klasa młodzieży MOONBEAR Seven Heven dosk. Psy klasa otwarta Arktogea BLACK WIZARD - CWC, NPwR, BOB, II BOG SKOŃCZONY CHAMPIONAT POLSKI!!! YUKI Z Grodzkiego Zakątka- dosk. II Suki klasa młodziezy Arktogea OCENIA- Zw.Mł, NJwR Suki klasa pośrednia: ROSANA Eskimoski Domek - CWC, NSwR AMI Fast Paws - III dosk PIĘKNA Eskimoski Domek - II dosk. Suki klasa otwarta: TONAUK Ślężąnski Niedźwiedź - CWC TOOTENAY Ślężański Niedźwiedź - II dosk ARICA moro-No-Kimi- III dosk. Suki klasa weteranów: HYDRA Cień Wilka - Best Weteran in Breed
Savannah Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 CWC, NPwR, BOB, II BOG ARKTOGEA BLACK WIZARD- CH.PL!!! Z Sędzią Katarzyna Boryczko
Gosia & c.o. Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Dorzucam cos od siebie z wieści z Chorzowa ;) Husqvarna FLAMENCO kl. otw. 1, CWC DUSTIN Sądeckie Pieszczochy kl. pośrednia 1, CWC A SH napewno bedzie miała całą resztę ;) A Happy End dodatkowo v-ce BOG :) Gratuluje wszystkim!!
AdrianY Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Savannah napisał(a):Psy klasa młodzieży MOONBEAR Seven Heven - Zw.Mł MOONBEAM - bez Zw Ml Przy okazji gratulacje dla wszystkich :) Pozdrawiamy
efra-husky Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 No w końcu dotarłyśmy do domciu. Nam udało się zdobyć brąz w klasie młodzieży suczki - Evening Falls (nie źle jak na pierwszy występ)
Gosia & c.o. Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 A i jeszcze Oumiak's AMBASADEUR DE FRANCE 1 w.o i II na BIS Puppy- serdeczne gratulacje dla tego prześlicznego, świetnie zapowiadającego się maluszka :)
Savannah Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Gosia i kropki napisał(a):A i jeszcze Oumiak's AMBASADEUR DE FRANCE 1 w.o i II na BIS Puppy- serdeczne gratulacje dla tego prześlicznego, świetnie zapowiadającego się maluszka :) domyślam się że ambasador jest ładny, widziałam jego dwóch braci we Francji, wyparli na mnie bardzo pozytywne wrażenie :)
rOOn7 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Savannah napisał(a):Gosia i kropki napisał(a):A i jeszcze Oumiak's AMBASADEUR DE FRANCE 1 w.o i II na BIS Puppy- serdeczne gratulacje dla tego prześlicznego, świetnie zapowiadającego się maluszka :) domyślam się że ambasador jest ładny, widziałam jego dwóch braci we Francji, wyparli na mnie bardzo pozytywne wrażenie :) Lidka chyba wywarli :lol: Ty nie pij tyle :wink:
Savannah Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 rOOn7 napisał(a):Savannah napisał(a):Gosia i kropki napisał(a):A i jeszcze Oumiak's AMBASADEUR DE FRANCE 1 w.o i II na BIS Puppy- serdeczne gratulacje dla tego prześlicznego, świetnie zapowiadającego się maluszka :) domyślam się że ambasador jest ładny, widziałam jego dwóch braci we Francji, wyparli na mnie bardzo pozytywne wrażenie :) Lidka chyba wywarli :lol: Ty nie pij tyle :wink: ok, cos dzisiaj taka jestem :)
Savannah Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Zielona Góra Arktogea BLACK WIZARD - CWC, NPwR, BOB, II BOG Foto: Beata Jasińska
Śnieżna-Rakieta Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Cyraneczka napisał(a):Lidka GRATULACJE !!!! :angel: Wieści z Chorzowa niekompletne: Młodzież suki 1 Tiki Tiki Eskimoski Domek - Zw. Mł. 2 Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA Najlepsza Suka w Rasie - Husqvarna FAWORYTA Najlepszy pies w Rasie, BOB - Husqvarna HAPPY END OF ARKTOGEA Dodam jeszcze. Psy - młodzież PRINC Śnieżna Rakieta – Zw.Mł Psy - pośrednia DUSTIN Sądeckie Pieszczochy – 1 lokata, CWC
Recommended Posts