NigdyNigdy Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Dziewczyny, piękne dzięki za zdjęcia. Z niecierpliwością będę czekać na publikację pozostałych :D Nitor-Nivalis napisał(a):SHE IS NOT ANGEL Explorer Ależ mi się ta suka podobała!!!! :roll: .... do momemtu, kiedy nie zrobiła pierwszego kroku.... :-? Idę dalej próbować zgłosić psy do Poznania- życzcie mi powodzenia, bo jak na razie efekty żadne :motz:
Nitor-Nivalis Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Miśka napisał(a):ja dzisiaj zbieram wszystko do kupy i beda foty na SH World. Ewa rozumiem ze moge wykorzystac te co dostalam na skrzynke, Andrzeja i Zanny nie pytam bo wiem ze moge na pozwolenie liczyc :P. Jesli ktos ma jeszcze jakies i chce sie podzielic (allleeee bedzie fotoreportaz :D) to prosze o przeslanie na [email protected] Juz kiedys mowilam ze mozesz :)))
Nitor-Nivalis Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Internecik odpukac na razie mi dziala to moge jeszcze cosik dodac kolej na Zw. Rasy
Nitor-Nivalis Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 no i na cala staweczke o BOB
Nitor-Nivalis Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 To by bylo na tyle (przyznam sie ze wiecej nie chce mi sie wstawic) reszta u mnie na www.
Miśka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 na www.husky.w.pl rowniez jest juz fotoreportaz z wynikami ;-) jeszcze dojdzie pare zdjec zapewne, ale zeby juz nie przedluzac...
SZAMAN Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 NigdyNigdy napisał(a): Nitor-Nivalis napisał(a):SHE IS NOT ANGEL Explorer Ależ mi się ta suka podobała!!!! :roll: .... do momemtu, kiedy nie zrobiła pierwszego kroku.... :-? Coś jak mnie, ale myślałam aż do tej chwili, że jednak mam coś z oczami. 8)
flashka-g Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 to fakt... Jagienka była moja zdecydowana faworytka z trójki o Zw.Klubu i bardzo sie ciesze ze mogłam rywalizowac z Albanka;] Z Reszta z jagną to nie pierwszy raz;]
NigdyNigdy Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 flashka-g napisał(a):to fakt... Jagienka była moja zdecydowana faworytka z trójki o Zw.Klubu i bardzo sie ciesze ze mogłam rywalizowac z Albanka;] Z Reszta z jagną to nie pierwszy raz;] Dzięki serdeczne za pozytywne słowa :D Mam nadzieję, że do zdrowej rywalizacji staniemy jeszcze nie raz :lol: No, ale wiadomo- nasi faworyci naszymi faworytami, a wszystko zależy i tak od sędziego. Ja tam się nie wypowiadam, bo się trochę w ocenie suczek pogubiłam (choć przyznam, że po ocenie psów, myślałam, że wiem, o co chodzi) :wink: Trudno- był czas przywyknąć przecie :sweetCyb:
Malvina Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 jak można to ja też uśmiechnę się o fotki na [email protected]
Monika R. Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ja tez poprosze o fotki 8) [email protected] hmmm troche mi zal ze z Lubli kogos nie wyslalam(.nawet zeby sie troche .zaklimatyzowala).. wypadl mi nagly wyjazd w piatek i wczoraj dopiero wrocilam :roll: niby lysa byla ale jak teraz looknelam na te fotki to nawet bez siersci by sobie poradzila-jakby zechciala w ogole na ring wejsc :lol: Gratuluje wszystkim
efra-husky Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 w niedzielę Wrocław. Jak tam przygotowania? Będziemy trzymać kciuki za wszystkich :thumbs:
flashka-g Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ja to sie tylko musze psychicznie nastawic...ale z reszta od kilku tygodni jestem w trasie w weekend tak wiec musze tylko teraz pamietac gdzie jade na wystawe....zeby nie pojechac gdzie indziej;]
efra-husky Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 flashka-g napisał(a):musze tylko teraz pamietac gdzie jade na wystawe....zeby nie pojechac gdzie indziej;] :lol: Za tydzień Asiu widzimy się w Rybniku Ćwiczymy cały czas. Może tym razem będzie jeszcze lepiej :wink:
flashka-g Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Efra jest bardzo posluszna wiec nie wiem co ty chcesz z nia cwiczyc;] hehehehe
efra-husky Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 przecież nie zaszkodzić poćwiczyć :wink: A teraz przez to, że się ochłodziło i już się fajniejsza pogoda zrobiła to i psisko odżyło :lol: i znowu wstępuje w nią jakiś mały diabełek :wink:
NigdyNigdy Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 efra-husky napisał(a):w niedzielę Wrocław. Jak tam przygotowania? Nasze niestety nijak- musimy z tej wystawy zrezygnować :roll: Cóż, czasem trzeba w życiu zrobic coś wiecej oprócz oddawania się niewątpliwie próżnej przyjemności latania z psami po ringu :wink: Przerwa bedzie jednak krótka- 02.10- Legionowo, a 09.10- Zabrze. Yahoooo! :Dog_run:
Nitor-Nivalis Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Szkoda Kasia ze sie nie wybieracie :( ja zamierzam do Wrocławia dotrzec, nie wiem tylko czy bede mogla biegac po ringu bo z mojanoga jeszcze chyba dobrze nie jest - ale moja sunia zdolna jest to moze sama pobiegnie :)
efra-husky Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 NigdyNigdy napisał(a): 09.10- Zabrze. NigdyNigdy my też jedziemy do Zabrza :) W jakiej klasie się będziecie wystawiali?
NigdyNigdy Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Szkoda Kasia ze sie nie wybieracie :( Cóż zrobić....? :niewiem: Są sprawy, które trzeba załatwić, a nijak nie da się tego zrobić w tygodniu- weekend jest wtedy, jak zbawienie :black: efra-husky napisał(a):NigdyNigdy my też jedziemy do Zabrza W jakiej klasie się będziecie wystawiali? No, my to tak stanadrdowo już- Bursztynek w klasie weteranów, a Jagienka w klasie championów :wink:
efra-husky Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 w takim razie będziemy kibicować weteranom i championom oraz robić dużo fotek :D
Monika R. Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 DO Jacka SZ. Sorka ze nie dalam odpowiedzi ale tego maila nie sprawdzalam :oops: myslalam ze dostane wiadomosc na dogo. albo na drugiego maila . Bardzo przepraszam ze tylko glowe zawracalam :oops:
HUSKYTEAM Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 No problem! W końcu jechaliśmy rano w niedzielę a nie w sobotę, bo jak zwykle praca zweryfikowała plany... Z Wrockiem też miało być "na luzie" a jedziemy na zasadzie "6 godzin w autku+2 godziny biegania po ringu+6 godzin powrotu" ;-) czyli norma... Pzdr
sh_maniak Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ja juz jutro we Wrocławiu jestem :wink: relaxuje sie na terierkach :wink:
agacia Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ja tez bede jutro na wystawie,ale nie wiem czy od 10 :wink: Haszczakow ma byc 57 podobno.
Recommended Posts