HUSKYTEAM Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Gratulacje dla Kuby za BOB, a dla nas - Lipa. Jakieś fatum nad wystawiami w tym mieście dla nas ciąży: każdy pies, którego wystawialiśmy do tej pory zajmował 1 miejsce... ale żaden nie zaszedł wyżej. No ale nic, przynajmniej nie trzeba czekać :evilbat:
dachenoceras Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A nam wpadło II BEST PUPPY IN SHOW - chyba tak to sie nazywa
Cyraneczka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 HUSKYTEAM napisał(a):Gratulacje dla Kuby za BOB, a dla nas - Lipa. Jakieś fatum nad wystawiami w tym mieście dla nas ciąży: każdy pies, którego wystawialiśmy do tej pory zajmował 1 miejsce... ale żaden nie zaszedł wyżej. No ale nic, przynajmniej nie trzeba czekać :evilbat: No Jacek, nie przesadzaj, przypominam, ze jeszcze w tym roku na wystawie w kielcach Hera ostro dała czadu, * Wystawa Krajowa - Kielce 2005 klasa młodzieży: lokata I, Zw.Mł., I BIS Junior V gr. :lol:
HUSKYTEAM Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Aaaa no tak, ale to nie ja wystawiałem więc się nie liczy ;-) A nam wpadło II BEST PUPPY IN SHOW - chyba tak to sie nazywa Spoko, gratulacje! Dostajesz jednak zjebkę za niepojawienie się przy naszym stanowisku dowodzenia :)
Gosia & c.o. Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 No bo kto to widział tak ciągle wygrywać i wygrywać :wink: Mimo wszytsko gratuluje :) A jeszcze dodam że na finałach Vicky BOG Junior i III BOG :):)
Gosia & c.o. Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A z kim dała czadu no z kim ?? :D:D:D Hehe ;)
dachenoceras Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A bo postanowiłem nie łykać dodatkowej wiedzy przed pokazem - bo bym pewnie coś efektownego wymyślił, na co nie mam umiejętności i podstaw - ale nastepnym razem..... - zresztą tyle sławnych psów i ludzi onieśmiela. Wystarczy mi że musiałem biegać po kwadratowym ringu i wokoło słupa.
dachenoceras Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A w zasadzie to jeszcze dostaliśmy Junior Best of Group bo taki puchar nam wręczono - pomyłka albo oszczędność zwykła.
jolka11 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Oczywiście gratulacje dla wszystkic :buzi: Może ktoś poda całą stawkę?
Asdf Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ..... z wynikami.... Gartulacje dla zwyciezców!!!!
jolka11 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Stawka owszem jest ,ale chodziło mi o wyniki
rOOn7 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 www.husky.w.pl - tyle co pamietamy, czyli prawie nic... Pozdrawiam, Miśka
Monika R. Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 pytanko bedą jakies fotki?? 8) i jak ten piecho Zimowy ksiaze sie prezentowal?? widze ze sedzia nie szczedzil bdb ocen
rOOn7 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 my fotek nie mamy. Zimowy - podobny do Quintessence Fortunatus.
NigdyNigdy Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Gratuluję zwycięzcom i debiutantom z Kielc- wiem, że się działo, bo mi jaskółeczki doniosły :thumbs: A to ja w chwili obecnej: :morning: Tak własnie wygląda człowiek, który jak wariat gnał po zaśnieżonych drogach Europy Wschodniej :wink: Ale warto było :D Savannah napisał(a):Ja tylko nadmienie że Kasia z Bursztynkiem i Jagusia wraca z Rygi utytułowana :) ale to niech się Kasia chwali (ja tylko powiem że oba psiaki się spisały na medal! :)) No, to się chwalę :lol: Bursztynek- Najlepszy Weteran w Rasie (sędzia Tibor Havelka ze Słowacji) oraz Best in Show Weteranów (sędzia Brenda Banbury z Anglii) :angel: Jagienka - CAC, CACIB, BoB (sędzia Tobor Havelka) - ukończyliśmy Interchampionat no i zrobiliśmy (bo o kończeniu nie mogę pisać, skoro go nawet nie zaczęliśmy :roll: ) Championat Łotwy :smilecol: Na deser doszła jeszcze II Najlepsza Para Wystawy (sędzia Tivor Havelka). Ależ ja się cieszę! :Dog_run: --------------------- Pełna stawka i zarys wyników (wybaczcie kolejność, ale taka jest w katalogu i w takiej też odbywało się sędziowanie :roll: ): SUKI- kl. szczeniąt CAKET SNOW Stel' Tiger (Konuveres EUROPEAN TIGER x STELLA) - I WO PSY- kl. młodzieży Mł. Ch. Est. KARAI (Int. Ch., Ch. Est., Lv., Zw. Lv '02, Zw. Est, Lt '03 Kristari's RIRELITBYCHIPSAHOY x ZHOLLY) - I dosk., Zw. Młodzieży PSY- kl. otwarta Mł. Ch. PL SHAPALI de Ciukci ( VERMONT de Ciukci x A GRIPP IN A MOVIE STAR) - nieobecny PSY- kl. championów Ch. Can. Jalerran's Nanook LAST CRUSADE (Nanook's SILVERADO x Kristari's CONSPIRACY THEORY) - II dosk., res. CACIB Ch. Mol. VAYGACH (CHAR SAKULOVOY GORY x ELAN iz Volchego Loga) - I dosk., CAC, CACIB PSY - kl. Weteranów Ch. Pl BURSZTYN z Coyoacan FCI ( Ch. Pl Blaquejc's ERYK FORTUNATUS x Int. Ch, Ch. Pl. Mex. CHOCOLATE Lievanos)- I dosk. Najlepszy Weteran w Rasie, BiS Weteranów SUKI - kl. pośrednia Stephenwolfs FLORIDASUNSHINE (Stephenwolfs MOONRAKER x Stephenwolfs BUTTERFLY KISSES) - nie wiem, jaką dostała ocenę, ale do porównia nie weszła- była łysa i po szczeniakach SUKI kl. championów Ch. Pl, Mł. Ch. Pl JAGIENKA z Coyoacan FCI (Ch. Pl, Mł. Ch. Pl POOR LONESOME COWBOY of Baker Lake x Ch. Pl. WESOŁA z Coyoacan FCI) - I dosk. CAC, CACIB, BoB Ch. Est, Lt. Konuveres ARCTIC CHRYSTAL (Ch. Am. Seeonees HEPHAESTUS x Ch. Am. Wendonah's KRISTARI CRESCENDO) - II dosk., res. CACIB
jolka11 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Wielkie gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :laola: Ależ rudaski musiały się podobać serdecznie pozdrawiam
Cyraneczka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Wielkie gratulacje Kasiu dla Ciebie i piesków!!!! Konkurencja niewielka, ale pewnie mocna :) Ale najważniejsze, ze Ci się chciało jechać tak daleko i ze pokazałaś, że Polska to nie są białe niedzwiedze, chociaż na dalekiej północy nawet tak o nas myślą!!
HUSKYTEAM Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 A rOOn7 powinien dostać po głowie za tekst wypowiedziany na widok naszego białasa: "O, Twój też jest zółty".... najgorsze jest to, że chwilę wcześniej przeżyłem (tradycyjnie zresztą) załamkę po tym, jak koło Jokera stanęła Anka Jaśkiewicz ze swoimi samojedami. Naprawdę białymi :( Kurcze: 3 godziny prania/wybielania/czyszczenia na marne... KASIA Gratulacje!!! Chciaż ja już zostałem wtajemniczony przez rodziców w Kielcach.
sh_maniak Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 HUSKYTEAM napisał(a):A rOOn7 powinien dostać po głowie za tekst wypowiedziany na widok naszego białasa: "O, Twój też jest zółty".... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobre dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gratulacje pieknych wyników w Kielcach i w Rydze :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Śnieżna-Rakieta Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Kasia, Wielkie Gratulacje!!! Na pewno jesteś dumna z psiaków. :D
rOOn7 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 HUSKYTEAM napisał(a):A rOOn7 powinien dostać po głowie za tekst wypowiedziany na widok naszego białasa: "O, Twój też jest zółty"..... To niby mialo byc pocieszenie :lol: ale, ze kiepski w tym jestem to..... A ten txt pamietasz 8) : Jacek chcesz zrypkre ?? co to za "poznacie nas po 3 miejscu w klasie pośredniej psów" hehehehhe
dachenoceras Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Żółty pies :D zasłanie przysłania tabliczkę z ne 1 :D :D :D no i mój psiak w szczeniakach no i jeszcze raz Demon
NigdyNigdy Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Pięknie dziękujemy wszystkim za gratulacje :modla: jolka11 napisał(a):Ależ rudaski musiały się podobać Powiem szczerze, choć bardzo nieskromnie, że Bursztyn zrobił na obu sędziach duże wrażenie. Najpierw pan Tibor Havelka, zobaczywszy Bursztyna w ruchu, powiedział "THAT's a Siberian Husky!", po czym entuzjastycznie zaczął klaskać i krzyczeć do publiczności, że to weteran :lol: Potem, pani sędzia Brenda Banbury odniosła się do Bursztyna niemniej entuzjastycznie, kiedy stojąc obok nas na podium i czochrając Bursztyna po grzbiecie wypytywała o jego dotychczasowe sukcesy, bo "He's a lovely boy" :D No urocza kobieta :gent: Cyraneczka napisał(a):Konkurencja niewielka, ale pewnie mocna :) Tak sobie zerkam w katalog i widzę, że tylko jeden ze zgłoszonych dorosłych Husky nie miał tytułu championa :roll: Mam wrażenie, ze wszyscy przyjechali do Rygi po tego wymarzonego CACIB’a, z nami włącznie ;-) Na BiS’e Weteranów pojawiło się natomiast 13 psów i powiem uczciwie, że tylko kilka z nich wyglądało, jak weterany :o Par natomiast stawiło się 17. Nie mam pojęcia, jak wyglądały, bo byłam zbyt zaaferowana, żeby mi się moje własne bąble nie poplątały :silly: Cyraneczka napisał(a):Ale najważniejsze, ze Ci się chciało jechać tak daleko i ze pokazałaś, że Polska to nie są białe niedzwiedze, chociaż na dalekiej północy nawet tak o nas myślą!! No, białe niedźwiedzie to nie- raczej rude Husky :lol: Podróż może do najwygodniejszych nie należała, ale nie narzekam- i tak było bardzo OK. 8) HUSKYTEAM napisał(a):KASIA Gratulacje!!! Chciaż ja już zostałem wtajemniczony przez rodziców w Kielcach. Ah! Ci rodzice! :lol: No ucieszyli się bardzo- w końcu to ich „produkty” ;-) Śnieżna-Rakieta napisał(a):Na pewno jesteś dumna z psiaków. :D Oh! Bosz…. Bardzo jestem z nich dumna, ale nie dlatego, że wygrały tę, czy inną wystawę :D Są kochaniuśkie i to chyba dla tego tak lubię je pokazywać. No, a że owoce tego są takie, a nie inne, to oczywiście bardzo gilga moją próżność :lol:
Recommended Posts