zpr Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cyraneczka napisał(a):Ja poproszę o zdjecia, jesli ktoś już ma :) [email protected] Również gratuluję wygranym i tym którym się nie powiodło tym razem i czekam na fotki [email protected] z góry serdeczne dzięki! ;)
NigdyNigdy Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cyraneczka napisał(a):Ps. NigdyNigdy, proszę, nie zapomnij ich zabrać :modla: Nie zapomniałam ;) Miśka napisał(a):nie zrobili porównania o Best Baby i Puppy?? Szczeniąt się nie porównuje tak samo, jak i weteranów ;) O baby regulamin nic nie wspomina. kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point -dysk. KORTIZ Eskimoski Domek - I wo Haukenn AMON SUL - dysk. Nordic Blue KRON - II wo OMRI de Ciukci - III wo kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek Nordic Blue COSMO - I EL MEJOR Eskimoski Domek FERDINAND NAVY BLUE Bricassart - III kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris - dosk, II ARCTIC Freedome Choice (FCI) - dosk, III ADVENTURER Eskimoski Domek - dosk, IV DON'T BE LONG Eskimoski Domek - dosk, I, Zw.Mł BALI SONA from Chandu CALVADOS Silver Screen kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue - dosk, IV Oumiak's BAY OF PASSION - dosk, III HAWK Seven Heaven - dosk, II LUCK Hoo Doo- chyba dosk PARADISE Eskimoski Domek- dosk KASZMIR Songo- dosk, I, CWC kl.otwarta JOURNEY Fortunatus - dosk Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus - dosk, IV TAROT Eskimoski Domek - dosk, II LAREDO de Ciukci - dosk, III MIESZEK z Coyoacan - dosk, I, CWC BUDYŃ Luks Torpeda DEXTER z Dębickiej Kępy DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - dosk Husqvarna FANTASTIC kl.championów UNTIL THE TOP of Baker Lake - dosk GREENLAND Hydrargium - dosk, II EXPLORER BEAR Hydrargium - dosk, IV Explorer's TRADE MARK - dosk, III Ebonyshadow N Shapali's DRAGON - dosk, I, CWC, NDPwR, Zw. Kl, BOB, Zw. Sekcji Husqvarna ON MY MIND PUSHMATAHA Fortunatus kl.weteranów BEST z Babimostu - dosk, I BURSZTYN z Coyoacan - dosk, II SUKI kl.baby Haukenn ANDROMEDA - wo, II CLEOPATRA Gidelskie Sanie - ob SECRET STAR of Wolf Point - wo, IV Winterfrost's EXCLUSIVE - wo, I Haukenn ARIADNA - wo, III SUGARFREE Equanimity - wo kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek AFERA Freedome Choice (FCI) - dosk ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek CHIMERA Husky Team - IIIdosk SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - dosk Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - dosk, I, Zw. Mł, NJwR BELA CHITI of Chandy FCI - dosk, II CAIPIRINHA Silver Screen Cayamarca SPEEDY - db TAŃCZĄCA MALLORCA Eskimoski Domek Husqvarna XSARA Husqvarna WINTER LOVE - dosk, IV ? FULL OF ENERGY Potęga Naturalności ELEKTRA Mountain Stream kl.pośrednia HAPPY HILARY Eskimoski Domek - dosk, III Arktogea QUEEN OF NIGHT - dosk, I, CWC, NDSwR, Zw.Kl MISS SHAYANE Eskimoski Domek - dosk Arktogea QUEEN OF SNOW - dosk, II WICHITA GIRL Eskimoski Domek - dosk COLUMBIA Połanieckie Wzgórze DIVA Eskimo River DREAM'S SERENGETTI Bricassart Husqvarna TIARA kl.otwarta AZTECA z Coyoacan - I dosk, CWC Arktogea OCEANIA DE ESTRELLA Eskimoski Domek FAMA Sądeckie Pieszczochy III Dosk DONA Nektar Północy - dosk Latrans ALL FOR YOU - IIdosk ANCHORAGE Fortunatus - dosk DAFFY z Dębickiej Kępy DUTCHESS Arktyczna Piękność - dosk. TIFFANI Eskimoski Domek Husqvarna HAWANA OF ARKTOGEA kl. championów JAGIENKA z Coyoacan - dosk, III Arktogea TSUNAMI - dosk, IV Arktogea VIXEN - dosk, II TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek- dosk Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - niewystawiona BLUE MERLE SIBERIA Bricassart - I dosk, CWC kl.weteranów BAIA MARE Samcanka - dosk, I Tak sobie patrzę, że największym wygranym tej wystawy, oprócz Eskimoskiego Domka była chyba Florka ;) Było wczoraj wszystko- ciacho (ciacha), szampan, uśmiechy, gratulacje i przemiła atmosfera za co Wam wszystkim dziękujemy :multi: Aha! "Cześć" wymieniane z niektórymi sześć razy też było (ale to być może z powodu tego szampana :razz:) :p kapka22 napisał(a):odbijemy sobie w przyszlym roku:eviltong: kapka22, my tak sobie obiecujemy już od trzech lat :lol:
Florka_xyz Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No to i na mnie przyszła pora : [SIZE="5"]OGROMNE GRATULACJE DLA QUEENI I P.DARKA:loveu::loveu::multi::multi::multi:(to trzeba przyzac ze z wystawy na wystawe wasze zgranie i prezentacja jest coraz lepsza :loveu:a moim zdaniem w tym momencie jest SUPER:multi:)[SIZE="3"][SIZE="2"]oczwywiscice nie mozna zapomniec o Wilekim Sukcesie [SIZE="3"]GOSI I DRAGONA :multi::multi::multi: [/SIZE]OGROMNE GRATKI:lol: GRATULUJE POZOSTAŁYM a w szczegolnosci P.Magdzie , Lucjanowi i Bestowi oraz Jarkowi i Asi no i nie zapominajac o ESKIMOSKIM DOMKU :multi::multi::multi::multi:
Miśka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 NigdyNigdy napisał(a): Szczeniąt się nie porównuje tak samo, jak i weteranów ;) O baby regulamin nic nie wspomina. aaaaa widzisz... to zmylił mnie ten "wyciąg" z regulaminu zamieszczony w katalogu na temat tytułów, gdzie wymienili BEST PUPPY (3-6m-cy) i BEST PUPPY jako przyznawane między innymi na wystawie. Myślałam, że to ten "inny" regulamin wystaw klubowych o którym tu Illamar wspomniała...
LOCZEK Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ....i tak się zaczęło............ ESKIMOSKI DOMEK LOKATA I-NAJLEPSZA HODOWLA KLUBOWEJ WYSTAWY V GRUPY-ŁÓDŻ 2007 EXPLORER BEAR Hydrargium nie dał sie pokonać-NAJLEPSZY REPRODUKTOR ....a co tam maluszkom też sie należy I LOKATA ESKIMOSKI DOMEK i III LOKATA dla PIOTRA z EXCLUSIVE Dla TERESKI i DANIELA OGROMNE GRATULACJE!!! Dla PIOTRA i EXCLUSIVE WIELKIE BRAWA
kapka22 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Wkradlo sie niestety kilka bledow :roll:... [FONT=Arial]kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point KORTIZ Eskimoski Domek - I wo, BIS BABY:loveu: Haukenn AMON SUL - dysk. Nordic Blue KRON - II wo OMRI de Ciukci - III wo kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek IV dosk. Nordic Blue COSMO - I EL MEJOR Eskimoski Domek - II FERDINAND NAVY BLUE Bricassart - III kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris - dosk, II ARCTIC Freedome Choice (FCI) - dosk, III ADVENTURER Eskimoski Domek - dosk, IV DON'T BE LONG Eskimoski Domek - dosk, I, Zw.Mł BALI SONA from Chandu CALVADOS Silver Screen kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue - dosk, IV Oumiak's BAY OF PASSION - dosk, III HAWK Seven Heaven - dosk, II LUCK Hoo Doo- chyba dosk PARADISE Eskimoski Domek- dosk KASZMIR Songo- dosk, I, CWC (cudowny debiut):multi: kl.otwarta JOURNEY Fortunatus - dosk Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus - dosk, IV TAROT Eskimoski Domek - dosk, II LAREDO de Ciukci - dosk, III MIESZEK z Coyoacan - dosk, I, CWC BUDYŃ Luks Torpeda DEXTER z Dębickiej Kępy DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - dosk Husqvarna FANTASTIC kl.championów UNTIL THE TOP of Baker Lake - dosk GREENLAND Hydrargium - dosk, II EXPLORER BEAR Hydrargium - dosk, IV Explorer's TRADE MARK - dosk, III Ebonyshadow N Shapali's DRAGON - dosk, I, CWC, NDPwR, Zw. Kl, BOB, Zw. Sekcji Husqvarna ON MY MIND PUSHMATAHA Fortunatus kl.weteranów BEST z Babimostu - dosk, I BURSZTYN z Coyoacan - dosk, II SUKI kl.baby Haukenn ANDROMEDA - wo, II CLEOPATRA Gidelskie Sanie - ob SECRET STAR of Wolf Point - wo, IV Winterfrost's EXCLUSIVE - wo, I Haukenn ARIADNA - wo, III SUGARFREE Equanimity - wo kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie - II TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek - III TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek - I kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek AFERA Freedome Choice (FCI) - dosk ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek CHIMERA Husky Team - IIIdosk SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - dosk IV lok. Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - dosk, I, Zw. Mł, NJwR BELA CHITI of Chandy FCI - dosk, II CAIPIRINHA Silver Screen Cayamarca SPEEDY - db TAŃCZĄCA MALLORCA Eskimoski Domek Husqvarna XSARA Husqvarna WINTER LOVE FULL OF ENERGY Potęga Naturalności ELEKTRA Mountain Stream kl.pośrednia HAPPY HILARY Eskimoski Domek - dosk, III Arktogea QUEEN OF NIGHT - dosk, I, CWC, NDSwR, Zw.Kl MISS SHAYANE Eskimoski Domek - dosk Arktogea QUEEN OF SNOW - dosk, II WICHITA GIRL Eskimoski Domek - dosk COLUMBIA Połanieckie Wzgórze DIVA Eskimo River DREAM'S SERENGETTI Bricassart Husqvarna TIARA kl.otwarta AZTECA z Coyoacan - I dosk, CWC Arktogea OCEANIA DE ESTRELLA Eskimoski Domek FAMA Sądeckie Pieszczochy III Dosk DONA Nektar Północy - dosk Latrans ALL FOR YOU - IIdosk ANCHORAGE Fortunatus - dosk DAFFY z Dębickiej Kępy DUTCHESS Arktyczna Piękność - dosk. TIFFANI Eskimoski Domek Husqvarna HAWANA OF ARKTOGEA kl. championów JAGIENKA z Coyoacan - dosk, III Arktogea TSUNAMI - dosk, IV Arktogea VIXEN - dosk, II TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek- dosk Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - niewystawiona BLUE MERLE SIBERIA Bricassart - I dosk, CWC kl.weteranów BAIA MARE Samcanka - dosk, I[/FONT] no teraz uzupelniona (to co pamietam) i poprawiona wkoncu:evil_lol::cool3:
LOCZEK Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Darasek z Sylwią , Jolką i suniami też pokazali na co ich stać....Dla ARKTOGEI i ALPINY wywalczyli tytuł NAJLEPSZA SUKA HODOWLANA KLUBOWEJ WYSTAWY V GRUPY-ŁÓDŻ 2007 BRAWO!!!!
galadria Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :loveu:JEDNA WIELKA SZCZĘŚLIWA RODZINKA-AŻ MIŁO POPATRZEĆ:evil_lol:
LOCZEK Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jarek,Hawk i Shayane spisali sie jak zwykle na medal- I LOKATA NAJLEPSZA PARA HODOWLANA SIBERIAN HUSKY Dla Asi i Jarka OGROMNE GRATULACJE!Dla piesków buziak w nochale!
LOCZEK Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 EBONYSHADOW SHAPALI'S DRAGON -ZWYCIĘZCA KLUBU i ZWYCIĘZCA RASY pieknie prezentowany przez GOSIACZKA GRATULACJE dla JOLKI!!!
NigdyNigdy Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Miśka napisał(a):Myślałam, że to ten "inny" regulamin wystaw klubowych o którym tu Illamar wspomniała... Wspominał ;) Swoją drogą, tak krzyczał i krzyczał, a wrócił obłowiony po uszy: - Najlepsza Para Alaskan Malamute - Najlepsza Para Wystawy Klubowej - Młodzieżowy Zwycięzca Klubu- Pies - Młodzieżowy Zwycięzca Klubu- Suka - Zwycięzca Rasy Widziałam, jak próbował załadować wszystkie puchary- z trudem :evil_lol: A wracając do tematu- czy LOCZKI dysponują jeszcze większą ilością zdjęć, którymi mogliby nas uraczyć? :razz: Pliz:modla:
LOCZEK Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkim wystawcom mniej i bardziej utytułowanym serdecznie gratulujemy i dziękujemy ![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Podziękowania równiez dla FUNDATORÓW pięknych pucharków i nagród rzeczowych-Eskimoski Domek Arktogea,Nigdy-Nigdziaków,Tanana oraz Basenji Family.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dzięki Wam przyjemniej było rywalizować.[/FONT]
Cyraneczka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Brakuje nam jeszcze lokat 4 w suczkach w klasie pośredniej i otwartej. Czy ktoś coś wie na ten temat?????
Nitor-Nivalis Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 No no dzialo sie przez ten weekend :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: GRATULACJE OGROMNE DLA WSZYSTKICH WYSTAWIAJACYCH SIE :):):):) Nie chcialam wymieniac bo nie chce nikogo pominac :evil_lol: ale ... nie ktorym nalezy sie bardziej :) Gosia, Jola i Dragon- super bardzo sie ciesze :multi: Loczki i Quenni - swietny wynik :multi: Eskimoski Domek - jak zwykle niezawodny w konkurencjach hodowlanych :) Brawo dla Piotra i Zorki :loveu: i dla wszystkich pozostalych raz jeszcze :) a czy ktos wie za co byly dyskwalifikacje ? a jak wrazenia z samego sedziowania ?
Cyraneczka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 LOCZEK napisał(a):Darasek z Sylwią , Jolką i suniami też pokazali na co ich stać....Dla ARKTOGEI i ALPINY wywalczyli tytuł NAJLEPSZA SUKA HODOWLANA KLUBOWEJ WYSTAWY V GRUPY-ŁÓDŻ 2007 BRAWO!!!! A ja chciałam bardzo, bardzo podziękować Joli, Sylwii oraz Beatce i Darkowi, że pomimo naszej nieobecności zebrali swoje słodkie skarby, żeby wywalczyc dla ich mamusi tytuł Najlepszej Suki Hodowlanej :loveu::loveu::loveu:. Buziaki i brawa!!! W przyszłym roku mam nadzieję, że bedziemy obecni na klubówce :eviltong:
Nitor-Nivalis Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Ja tez prosze o fotoski :loveu::loveu: [email protected]
Gosia & c.o. Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 I oczywiście my :cool3: Może być na [email protected]
Manu Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No a mnie sie udało nawet przeżyć... ;) Emocje i stres mnie roznosiły, ale moje czarne diabły poradziły sobie świetnie i mówią, że całkiem fajnie na ringu wyglądaliśmy...:lol: Ani razu nie udało mi sie normalnie, po ludzku odebrać papiery i pucharki, moje roztrzepanie sięgnęło zenitu chyba wtedy :shake: No, ale już coś tam przeszłam w praktyce i mam pojęcie, co i jak mam z nimi robić, by się lepiej prezentowały. Cieszę sie bardzo ze spotkania z Mariolką :loveu: i równie bardzo ze spotkania z NigdyNigdy (jesteś wprost niesamowita :loveu: ). Z tych emocji i wszystkiego nawet aparatu nie wyciągnęłam... :shake:
Manu Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Aha, gdyby sie okazało, że ktoś mi tam przy okazji jakieś zdjęcie cyknął (dwa młode czarne grenlandy, ja w spodniach khaki, czarna koszulka bez rękawów i kucyk)), to ja bardzo poproszę o przesłanie...
NigdyNigdy Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 agacia napisał(a):A jak wam poszlo? :) Pytanie! :lol: Oba powędrowały na BiS'a :loveu: Manu, mi również miło było Was poznać- fajne stworzonka Wam się trafiły, będziecie mieć z nich pociechę.... i trochę rozgardiaszu, ale w końcu nie po to kupiliście sobie Grenlandy, żeby było lekko ;)
flashka-g Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 i ja poprosze slicznie o zdjątka:) z gory bardzo dziękuje!:loveu: [email protected]
asia40 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Bardzo przyjemnie spędziliśmy dzień :) Dziekujemy za różne smakołyki ;) Gratulacje dla wszystkich!!! I poprosze o fotki bo ja nie mam nic :( bateria siadła.
Miśka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Arial]Dyskwalifikacje Amona i Special'a były za wędrujące jajka. Sędzina stwierdziła, że na wystawie muszą byc oba w mosznie i nieważne ze to baby...zaznaczyłam, które psy były wystawiane, ale zeszły z ringu wcześniej i nie wiem z jaką oceną... Również proszę uprzejmie o fotki ([email protected]), może uda się złożyc jakiś pokaźny fotoreporaż na stronie.. kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point - dysk. KORTIZ Eskimoski Domek - I wo, BIS BABY Haukenn AMON SUL - dysk. Nordic Blue KRON - II wo OMRI de Ciukci - III wo kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek IV dosk. Nordic Blue COSMO - I EL MEJOR Eskimoski Domek - II FERDINAND NAVY BLUE Bricassart - III kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris - dosk, II ARCTIC Freedome Choice (FCI) - dosk, III ADVENTURER Eskimoski Domek - dosk, IV DON'T BE LONG Eskimoski Domek - dosk, I, Zw.Mł BALI SONA from Chandu CALVADOS Silver Screen kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue - dosk, IV Oumiak's BAY OF PASSION - dosk, III HAWK Seven Heaven - dosk, II LUCK Hoo Doo- chyba dosk PARADISE Eskimoski Domek- dosk KASZMIR Songo- dosk, I, CWC kl.otwarta JOURNEY Fortunatus - dosk Arktogea OTHELLO - bez lokaty, nie wiem jaka oc. A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus - dosk, IV TAROT Eskimoski Domek - dosk, II LAREDO de Ciukci - dosk, III MIESZEK z Coyoacan - dosk, I, CWC BUDYŃ Luks Torpeda DEXTER z Dębickiej Kępy[/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT][FONT=Arial] DUSTIN Sądeckie Pieszczochy - dosk Husqvarna FANTASTIC kl.championów UNTIL THE TOP of Baker Lake - dosk GREENLAND Hydrargium - dosk, II EXPLORER BEAR Hydrargium - dosk, IV Explorer's TRADE MARK - dosk, III Ebonyshadow N Shapali's DRAGON - dosk, I, CWC, NDPwR, Zw. Kl, BOB, Zw. Sekcji Husqvarna ON MY MIND[/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT][FONT=Arial] PUSHMATAHA Fortunatus kl.weteranów BEST z Babimostu - dosk, I BURSZTYN z Coyoacan - dosk, II SUKI kl.baby Haukenn ANDROMEDA - wo, II CLEOPATRA Gidelskie Sanie - ob SECRET STAR of Wolf Point - wo, IV Winterfrost's EXCLUSIVE - wo, I Haukenn ARIADNA - wo, III SUGARFREE Equanimity - wo kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie - II TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek - III TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek - I kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie [/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT][FONT=Arial] ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek [/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT][FONT=Arial] AFERA Freedome Choice (FCI) - dosk ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek [/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT][FONT=Arial] CHIMERA Husky Team - IIIdosk SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - dosk IV lok. Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - dosk, I, Zw. Mł, NJwR BELA CHITI of Chandy FCI - dosk, II CAIPIRINHA Silver Screen [/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT][FONT=Arial] Cayamarca SPEEDY - db TAŃCZĄCA MALLORCA Eskimoski Domek Husqvarna XSARA Husqvarna WINTER LOVE FULL OF ENERGY Potęga Naturalności ELEKTRA Mountain Stream kl.pośrednia HAPPY HILARY Eskimoski Domek - dosk, III Arktogea QUEEN OF NIGHT - dosk, I, CWC, NDSwR, Zw.Kl MISS SHAYANE Eskimoski Domek - dosk Arktogea QUEEN OF SNOW - dosk, II WICHITA GIRL Eskimoski Domek - dosk COLUMBIA Połanieckie Wzgórze DIVA Eskimo River DREAM'S SERENGETTI Bricassart Husqvarna TIARA kl.otwarta AZTECA z Coyoacan - I dosk, CWC Arktogea OCEANIA DE ESTRELLA Eskimoski Domek [/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT][FONT=Arial] FAMA Sądeckie Pieszczochy III Dosk DONA Nektar Północy - dosk Latrans ALL FOR YOU - IIdosk ANCHORAGE Fortunatus - dosk DAFFY z Dębickiej Kępy[/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT][FONT=Arial] DUTCHESS Arktyczna Piękność - dosk. TIFFANI Eskimoski Domek[/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT][FONT=Arial] Husqvarna HAWANA OF ARKTOGEA[/FONT][FONT=Arial] - bez lokaty, nie wiem jaka oc.[/FONT][FONT=Arial] kl. championów JAGIENKA z Coyoacan - dosk, III Arktogea TSUNAMI - dosk, IV Arktogea VIXEN - dosk, II TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek- dosk Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - niewystawiona BLUE MERLE SIBERIA Bricassart - I dosk, CWC kl.weteranów BAIA MARE Samcanka - dosk, I[/FONT]
Recommended Posts