mortikia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Rashi']GRATULACJE:D!!! No to ja wkleje pare fotek z Chorzowa.... ten jest cudaczny..ale straszne chudy!!!Nawet sedzina powiedziala ze zero miesni i wyglada jak anorektyk,a taki slodziuchny..... co to za psiak?
Bajon Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ....aż się płakać chce jak się takie fotki ogląda....:shake: bo wg mnie to jest Arktogea Othello...ale chciałabym się mylić....
Savannah Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Bajon napisał(a):....aż się płakać chce jak się takie fotki ogląda....:shake: bo wg mnie to jest Arktogea Othello...ale chciałabym się mylić.... Niestety nie myslisz sie:shake::roll:
karlaaa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 On jest w hodowli Gidelskie Sanie tak? nie myle sie? Straaaaasznie chudy!!! :crazyeye:
Cyraneczka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Bajon napisał(a):....aż się płakać chce jak się takie fotki ogląda....:shake: bo wg mnie to jest Arktogea Othello...ale chciałabym się mylić.... Biedak nie ma szczęścia. Podobno tak na cieczki reaguje, że nic nie chce jeść i chudnie. A tam gdzie mieszka sporo suczek i pewnie sporo cieczek. Widocznie niektóre psy tak mają. Nasze też przeżywają cieczki, ale jedzenia nigdy nie odmówią. Miłość miłością, a micha michą :)
Rashi Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Na zywo jeszcze chudszy sie wydaje...widac mu zebra jak chodzi.....:placz: ale jestem zakochana w nim po uszy,bo jest piekny:loveu: Myslalam ze to suczka na poczatku,bo taka figure ma.....
flashka-g Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 karlaaa napisał(a):On jest w hodowli Gidelskie Sanie tak? nie myle sie? Straaaaasznie chudy!!! :crazyeye: teraz tak wyglada o wiele lepiej
Rashi Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 teraz tak wyglada o wiele lepiej To wygladal gorzej:-o??? Ja sobie go bardziej wychudzonego nie wyobrazam:placz: On az taki niejadek?Czy moze chorowal?Bo to chyba nie jest naturalne....:roll:
Cyraneczka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 flashka-g napisał(a):teraz tak wyglada o wiele lepiej Jak go widziałam ostatnio, jakieś półtora roku temu to wyglądał bardzo ładnie, nie był chudy. Jednak mieszkał całe życie na wsi, gdzie nie miał kontaktu z ludźmi i z innymi odgłosami cywilizacji, przez co stał się strasznie nieśmiały i niepewny siebie jak opuszczał własne stado. Generalnie na wystawach nie chciał wychodzić z klatki a jak już wyszedł, to jedyne o czym myslał, to był powrót do klatki i do domu. Strasznie niezsocjalizowany. Bardzo mnie to przybiło, bo jako szczenie 7-tygodniowe był pewnym siebie rozrabiaką i bardzo wesołym pieskiem. Widać jak bardzo środowisko moze wpłynać na psa! Teraz z socjalizacja jest lepiej, ale ma problem z jedzeniem i z "miłością". Nie wiem kiedy go Flashka widziałaś w gorszym stanie, moze na początku, kiedy to GS zaczęli go wystawiać. Nie dość że wypłoszony, to jeszcze zestresowany i wychudzony przez całą sytuację. Othello to bardzo wrażliwy pies jak widać. I bardzo piękny. Mam nadzieję, że wkrótce dojdzie do formy. Widać, że ma już ładne futerko, a więc teraz trochę masy powinien nabrać. Jego pierwszy właściciel miał doświadczenie z husky i jego psy były w świetnej formie, na wystawach tez sie doskonale prezentowały. Wszystko sie zmieniło, kiedy przeprowadzili sie na wieś. Na to już nie miałam wpływu. na to, kto go odkupi też nie miałam. Moze lepiej by było, gdyby trafił do kogoś, kto nie ma hodowli skoro taki wrażliwy. Ale jest jak jest, i należy tylko mieć nadzieję, że te cieczki go nie wykończą ;)
flashka-g Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 widzialam go w styczniu w Głogowie, z reszta po ktorej to wystawie pisałam ze jestem zawiedziona kondycją tegoa psiaka, jednak widze znaczącą róznice pomiedzy tamta wystawa a Chorzowem. Niestety przy cieczkach czesto mozna zauwazyc problem z głodzeniem sie psów:roll:
guina Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 kto sie wybiera na Wrocław? jakas staweczka? :cool3: Psy kl. młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris [FCI] Suki kl.otwarta Arktogea OCEANIA
LOCZEK Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='guina']kto sie wybiera na Wrocław? jakas staweczka? :cool3: Psy kl. młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris [FCI] Suki kl.posrednia Arktogea QUEEN OF NIGHT kl.otwarta Arktogea OCEANIA DONA Nektar Północy W tej samej chwili pisałysmy to samo pytanie-byłaś pierwsza!
Guest Karmel Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 kto sie wybiera na Wrocław? jakas staweczka? Psy kl. młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris [FCI] kl.pośrednia ALDEBARAN de Ciukci :) Suki kl. młodzieży OKSANA Srebro Północy :) kl pośrednia Arktogea QUEEN OF NIGHT kl.otwarta Arktogea OCEANIA
SYLWIA:) Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 WROCŁAW 2007 sędzia: E. Szeliga-Szeremeta Psy kl. młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris kl.pośrednia ALDEBARAN de Ciukci Suki kl.młodzieży OKSANA Srebro Północy kl.pośrednia Arktogea QUEEN of NIGHT Arktogea QUEEN of SNOW kl.otwarta Arktogea OCEANIA DONA Nektar Północy kl.championów Arktogea VIXEN :loveu:
efra-husky Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='SYLWIA:)']WROCŁAW 2007 sędzia: E. Szeliga-Szeremeta Psy kl. młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris kl.pośrednia ALDEBARAN de Ciukci Suki kl.młodzieży OKSANA Srebro Północy FULL OF ENERGY Potęga Naturalności (zgłoszona ale nie wiem czy się wystawimy ;) ) kl.pośrednia Arktogea QUEEN of NIGHT Arktogea QUEEN of SNOW kl.otwarta Arktogea OCEANIA DONA Nektar Północy kl.championów Arktogea VIXEN [quote]
NigdyNigdy Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 WROCŁAW 2007 sędzia: E. Szeliga-Szeremeta Psy kl. młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris kl.pośrednia ALDEBARAN de Ciukci kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan Suki kl.młodzieży OKSANA Srebro Północy FULL OF ENERGY Potęga Naturalności kl.pośrednia Arktogea QUEEN of NIGHT Arktogea QUEEN of SNOW kl.otwarta Arktogea OCEANIA DONA Nektar Północy kl.championów Arktogea VIXEN JAGIENKA z Coyoacan ;)
jolka11 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='NigdyNigdy']WROCŁAW 2007 sędzia: E. Szeliga-Szeremeta Psy kl. młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris kl.pośrednia ALDEBARAN de Ciukci Oumiak's BAY OF PASSION kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan Suki kl.młodzieży OKSANA Srebro Północy FULL OF ENERGY Potęga Naturalności HESPEROS Sądeckie Pieszczochy kl.pośrednia Arktogea QUEEN of NIGHT Arktogea QUEEN of SNOW kl.otwarta Arktogea OCEANIA DONA Nektar Północy FAMA Sadeckie Pieszczochy kl.championów Arktogea VIXEN JAGIENKA z Coyoacan ;) My w komplecie :lol:
efra-husky Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 WROCŁAW 2007 sędzia: E. Szeliga-Szeremeta Psy kl. młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris kl.pośrednia ALDEBARAN de Ciukci Oumniak's BAY OF PASSION kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan Suki kl.młodzieży OKSANA Srebro Północy FULL OF ENERGY Potęga Naturalności HESPEROS Sądeckie Pieszczochy kl.pośrednia Arktogea QUEEN of NIGHT Arktogea QUEEN of SNOW kl.otwarta Arktogea OCEANIA DONA Nektar Północy FAMA Sądeckie Pieszczochy kl.championów Arktogea VIXEN JAGIENKA z Coyoacan TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek
LOCZEK Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stawka ilościowa na Wrocław jest już na stronce oddziału.Chyba zmienili nam sędziego!? Może ktoś ma przeciek???[/FONT]
Bajon Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Wrocław stawka ilościowa . Co by nie trzeba było szukać ;) Z tego co widać w planie sędziowania to nadal jako sędzia widnieje pani Szeremeta Siberian Husky godz. 11.00 psy szczeniąt 1 1866 psy młodzieży 4 1867-1870 psy pośrednia 5 1871-1875 psy otwarta 8 1876-1883 psy championów 1 1884 psy weteranów 1 1885 Wybór Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie suki szczeniąt 3 1886-1888 suki młodzieży 13 1889-1901 suki pośrednia 5 1902-1906 suki otwarta 10 1907-1916 suki championów 5 1917-1921 suki weteranów 2 1922-1923 Wybór Najlepszej Dorosłej Suki w Rasie Wybór Zwycięzcy Rasy
LOCZEK Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Bajon']Wrocław stawka ilościowa . Co by nie trzeba było szukać ;) Z tego co widać w planie sędziowania to nadal jako sędzia widnieje pani Szeremeta Chyba mnie troche zakręciło.......żle zrozumiałam!SORKI!
NigdyNigdy Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Bajon']Z tego co widać w planie sędziowania to nadal jako sędzia widnieje pani Szeremeta [quote name='LOCZEK']Chyba mnie troche zakręciło.......żle zrozumiałam!SORKI! W sumie, to sędziego nam zmienili ;) Ja zgłaszałam do Uwe Fischer'a :p
flashka-g Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ponoc Zk Łodz ma dac dzisiaj jakies dodatkowe informacje na strone nie wiem czy sam plan sedziowania czy takze stawke cos takiego wyczytalam w wystawach;) WROCŁAW 2007 sędzia: E. Szeliga-Szeremeta Psy kl. młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris ARCTIC Freedome Choice kl.pośrednia ALDEBARAN de Ciukci Oumniak's BAY OF PASSION kl.weteranów BURSZTYN z Coyoacan Suki kl.młodzieży OKSANA Srebro Północy FULL OF ENERGY Potęga Naturalności HESPEROS Sądeckie Pieszczochy AFERA Freedome Choice kl.pośrednia Arktogea QUEEN of NIGHT Arktogea QUEEN of SNOW kl.otwarta Arktogea OCEANIA DONA Nektar Północy FAMA Sądeckie Pieszczochy kl.championów Arktogea VIXEN JAGIENKA z Coyoacan TIWAYE ASANPI FOR POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek
flashka-g Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ktos wie moze o ktorej zaczyna sie sedziowanie na klubowce w Lodzi? Bo pierwsze te konkurencje hodowlane tylko o ktorej sie zaczynaja. O 9 czy 10?
Asiaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 flashka-g napisał(a):Ktos wie moze o ktorej zaczyna sie sedziowanie na klubowce w Lodzi? Bo pierwsze te konkurencje hodowlane tylko o ktorej sie zaczynaja. O 9 czy 10? Przyjmowanie psów jest do 9:30, tak więc myślę,że konkurencje hodowlane zaczną się o 10. Pzdr.
Recommended Posts