J.J.K. Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Florka_xyz napisał(a):A moze ma ktoś wiesci z Zielonej Góry ? Zielona Góra 2007 BOB Queen of Night !!! Gratulacje dla Darasków I ogromne gratulacje dla Bajonków za NDPwR !!!
Florka_xyz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 SUPER :multi::multi::multi:OGROMNE GRATULACJE DLA P.DARKA I P.BEATKI :multi::multi::multi: Życzę powodzenia na grupie :D Trzymam kcuki ;-) i oczywisice OGROMNE GRATULACJE DLA LUCASA I P.MAGDY:multi::multi::multi:
Kida Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [SIZE=3]Brawa dla cudnej Queenie za BOB. :loveu: Pani Beatko, panie Darku- znów świetna robota :multi: Również trzymam kciuki za BOG.. no i BIS :p Gratki dla Lucasa i p. Magdy :) :multi: Za staweczkę z wynikami i zdjęcia będę baaardzo wdzięczna ;) [email protected] A jak tam Chorzów? :)
Cyraneczka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 J.J.K. napisał(a):Zielona Góra 2007 BOB Queen of Night !!! Gratulacje dla Darasków I ogromne gratulacje dla Bajonków za NDPwR !!! Gratulacje dla QUEENIE, Beatki, Dareczka i Kasi, którzy wspólnie walczyli o to zwycięstwo!!!
Cyraneczka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A w Chorzowie BOB dla DRAGONA!!! Husqvarna TIARA - NDSwR Husqvarna WINTER LOVE - Zw.Mł., NJwR Gratulacje dla zwycięzców!!! :multi::multi::multi:
Rashi Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 GRATULACJE:D!!! No to ja wkleje pare fotek z Chorzowa....do fotografa mi daleko,wiec niestety jakosc zdiec nie za dobra.... Dragon :D ten jest cudaczny..ale straszne chudy!!!Nawet sedzina powiedziala ze zero miesni i wyglada jak anorektyk,a taki slodziuchny..... Nastepny slodziak;) i jeszcze drakuś no i jeszcze te slicznosci :D jeszcze mam samojedy,wiec jak chcecie to moge wrzucic,ale troszke pozniej
Florka_xyz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [SIZE="3"] QUEEN OF NIGHT [SIZE="3"]BEST OF gr.V :multi::multi::multi::multi::multi::multi: KASIA 1 lok. w grupie starszej :multi::multi::multi: OGROMNE GRATULACJE :multi::multi::multi:
Savannah Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dragon w Chorzowie na Grupie niestety juz nic... :shake: Gratulacje dla DRAGONA, JOLI i GOSI !!! :):):) Gratulacje dla QUEENI, DARKA i BEATY !!! :):):)
Kida Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [SIZE=3]WIELKIE brawa dla Queenie! :loveu: :multi::multi::multi: Trzymanie kciuków się przydało :cool3: a jak na BISach? Dla Kasi też gratki! :multi: Gratulacje również dla Gosi i Dragona :multi: i dla całej Husqvarny bo w Chorzowie dziś pozgarniała ;)
Cyraneczka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gratki dla Queenie za GRUPĘ!!!:multi::loveu::multi::loveu: A co sie dziś działo w Przemyślu?? Czy ktoś coś wie???
jolka11 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Od nas również wielkie gratulacje dla walczących w Zielonej Gorze i Chorzowie :loveu::lol::loveu: Cyraneczka napisał(a): A co sie dziś działo w Przemyślu?? Czy ktoś coś wie??? [SIZE=3]Ja wiem co się działo :lol:.Właśnie wróciliśmy z Przemyśla. SZEJKURA - CWC, NDPwR , BOB, BOG :bigcool::bigcool::bigcool: MINI - ZW. Mł . NJwR i Grupie a tym samym w wieku 10 miesięcy ukończyła Młodzieżowy Championat Polski :iloveyou::iloveyou::iloveyou: FAMA -CWC NDSwR :multi::loveu::multi:
J.J.K. Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 jolka11 napisał(a):Od nas również wielkie gratulacje dla walczących w Zielonej Gorze i Chorzowie :loveu::lol::loveu: [SIZE=3]Ja wiem co się działo :lol:.Właśnie wróciliśmy z Przemyśla. SZEJKURA - CWC, NDPwR , BOB, BOG :bigcool::bigcool::bigcool: MINI - ZW. Mł . NJwR i Grupie a tym samym w wieku 10 miesięcy ukończyła Młodzieżowy Championat Polski :iloveyou::iloveyou::iloveyou: FAMA -CWC NDSwR :multi::loveu::multi: No no... [SIZE=6]GRATULACJE !!!
jolka11 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nerul napisał(a):Gratuluje ! Chyba was widzialam ;) Na pewno ,bo ja was też widziałam :lol:
Kida Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 jolka11 napisał(a):[SIZE=3]Ja wiem co się działo :lol:.Właśnie wróciliśmy z Przemyśla. SZEJKURA - CWC, NDPwR , BOB, BOG :bigcool::bigcool::bigcool: MINI - ZW. Mł . NJwR i Grupie a tym samym w wieku 10 miesięcy ukończyła Młodzieżowy Championat Polski :iloveyou::iloveyou::iloveyou: FAMA -CWC NDSwR :multi::loveu::multi: WOW! [SIZE=3]Wielkie brawa! Daliście dziś czadu! :multi: :multi: :multi:
Coffee&Nera Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Was? Ja sama byłam z aparatem i familią xD
jolka11 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nerul napisał(a):Was? Ja sama byłam z aparatem i familią xD Ups ,to może pomyłka . A jak miałaś aparat to może nas troszkę obfociłaś :razz:
Coffee&Nera Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Niestety nie a głupio mi bylo podejsc i zapytac czy mozna- w takich sytuacjach jestem troszke wstydliwa bo mam uprzedzenie- niektórzy hodowcy niezyczą sobie "niezapowiedzianych" zdjęć...
Cyraneczka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='jolka11'] [SIZE=4]SZEJKURA - CWC, NDPwR , BOB, BOG :bigcool::bigcool::bigcool: MINI - ZW. Mł . NJwR i Grupie a tym samym w wieku 10 miesięcy ukończyła Młodzieżowy Championat Polski :iloveyou::iloveyou::iloveyou: FAMA -CWC NDSwR :multi::loveu::multi: Wspaniały rezultat!!! Wielkie gratulacje dla Ciebie i wszystkich psiaków!!! Koniecznie je wyściskaj. Oj nie mogę się doczekać, żeby małą zobaczyc na żywo, może w poznaniu albo Kielcach się uda :)
Savannah Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 SUPER WYNIKI !!! GRATULACJE DLA MARIOLKI, SZEJKA, MINI i FAMY !!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
NigdyNigdy Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Serdeczne gratulacje dla Queenie, Dragona i Szejka! :multi: Oczywiście dla ich właścicieli i prezenterów również ;)
LOCZEK Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Comic Sans MS]I znowu dreszczyk emocji......[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dzięki wszystkim za gratki i miłe słowa,a BAJONKOM za kibicowanie do końca! :buzi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Arktogea QUEEN OF NIGHT I CWC,NDSwR [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] BOB BOG[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT]
Bajon Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 A tutaj już Quennie z wywalczonymi trofeami :loveu:
Bajon Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 to fotka z porównania o BoB I jeszcze jedna
Bajon Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Greenland Hydrargium również z Zielonej Góry Ja po raz kolejny dziękuję Dareczkowi za profesjonalną prezentację Lucjana na ringu :loveu:
Recommended Posts