Ati Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ester u Agnieszki ,,sie wyzarl", nabral masy i pewnosci siebie, pilnuje terenu bo juz czuje sie jak u siebie i pokazuje innym psom, ze on tu mieszka:) Juz nie wyglada na zahukanego chudzielca , ale na pana na wlosciach. Zdjec nie mam bo byla parszywa pogoda. Quote
maciaszek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Jestem za kastracją! Myślę też, że można by go reklamować jako psa stróżującego. Bo chyba by się nadawał, prawda? :) Quote
Kisiaraf Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Esterek w biegu.... jak zawsze hihihih [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/247/5cbbfb0e46b2f699.jpg[/IMG][/URL] Quote
pietrucha204 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 no widzicie? on ciągle biega i biega i biega hehe Quote
maciaszek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ależ on jest piękny! Cudny. Poleciłam go dziś do jednego domku (nadaje się do domu z dzieckiem, prawda?). Zobaczymy. Quote
Kisiaraf Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Z tego co relacjonuje Aga z hotelu nadaje się w 100% do domu z dzieckiem :) Oby się udało, a skąd domek? Quote
zula131 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Przepraszam Esterku, zaspamuję: [url]http://www.dogomania.pl/threads/177527-ZAGA-ODZONY-MOZART-Z-ODLEA-YNAMI-Z-METROWEGO-A-AA-CUCHA-prosi-o-DT-i-wsparcie-finasowe[/url] Quote
Javena Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Przepraszam dziewczynki. Znalazłam Esterka na "Przygarnijzwierzaka" jest napisane ,ze ma dom.......... troche mi sie dziwne wydawało ,bo sledze watek i tu nadal szuka sie domu. To napewno ten sam pies bo jest zdjęcie z 58 str. Zreszta jest bardzo charakterystyczny ,wiec o pomyłce nie ma mowy.:shake: Quote
maciaszek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Niestety tamten domek zdecydował się na innego psiaka. Okazało się, że chcieli pieska znacznie mniejszego. Quote
Javena Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nie wiem,czy ja jestem już śpiaca,czy co .Pisalam posta i go wcięło ,ale nie bedę sie powtarzać. SZUKAMY DALEJ!!!! Quote
Aga Czarkowianka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Esterek biega sobie po śniegu szczęśliwy i kompletnie nieświadomy,że ktoś mu nadal szuka domku. On myśli,że tu jest jego domek i pilnuje,że ho ho.Poza tym Ester raczej nie jest psem którego nowy właściciel może spuścić od razu ze smyczy. Ma typową dla ras pierwotnych "głuchotę" jak kończy się spacer lub wybieg. Trzeba go brać na smakołyki bo inaczej bawi się w berka.Poza tym świetny psiak i super sportowiec. Dla kogoś kto lubi biegać idealny. Quote
Kisiaraf Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Javena jest taka możliwość, że znalazłaś Esterka w "opcji" mają swój dom ja co pewnien czas kasuje stare ogłoszenia i ogłaszam od nowa by był na pierwszych stronach ;) Niestety domku jeszcze brak. Co gorsza minął termin wpłaty za hotelik,a my nie mamy całych funduszy. Bardzo prosimy o wsparcie!!!!!! Niestety nie wszycy wywiązali się ze stałych deklaracji co pogmatwało nam plany. Obecnie jest bazarek na Esterka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177370-BIA-UTERIA-PORADNIKI-KSIAE-A-KI-KUCHARSKIE-TERMOMETRY-PORTFEL-na-Estera-do-24-01-20-00[/URL] narazie nazbierane koło 40 zł. Powysyłam nowe PW może znajdą się jakieś nowe osoby na wątku. Całe szczęście mamy dobre serduszko Maciaszek, która od razu odpowiedziała na mój apel na PW. Powiedziła, że brakującą kwote za ten miesiąc dorzuci ze schroniskowego konta. WIEKIE DZIĘKI :) wciąż jednak bardzo licze na pomoc dogomaniaków by jak najmniej "wybrać" z katowickiego konta.... Zmieniłam tytuł wątku i już zabieram się z PW. JUtro podlicze wszystko i napisze ile brakuje. Quote
bela51 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Fajny psiak, zostalam zaproszona, wiec jestem. Pomoge rozeslac wątek, ale finansowo na razie nie dam rady.Przykro mi. Quote
a.piurek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Kisiaraf prosze sprawdź czy coś więcej nie zalegam, deklarację za styczeń właśnie pchnęłam. Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Przyszlam powspierac Esterka moralnie :):) Quote
Kisiaraf Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Już wysłałam maila do naszej kochanej "skarbniczki" czekam na odzew ale Ty wpłaciłaś wszystko z moich wyliczeń. Dzięki za odwiedzinki :) Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Kisiaraf ja jestem nowa na watku :):) przyszlam po Twoim pw :):) Quote
Aga Czarkowianka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Esterek czeka na kokhający domek...Najleiej z panem , który tak samo uwielbia biegac jak on Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 To trzeba szukac jakiegos sportowaca :):) Quote
Aga Czarkowianka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Oj lubi biec :loveu:i to jak jasny gwint. Pies jest bardzo usportowiony Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Buziaczki dla Esterka - sprinterka :):) Quote
Recommended Posts