Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ester u Agnieszki ,,sie wyzarl", nabral masy i pewnosci siebie, pilnuje terenu bo juz czuje sie jak u siebie i pokazuje innym psom, ze on tu mieszka:) Juz nie wyglada na zahukanego chudzielca , ale na pana na wlosciach. Zdjec nie mam bo byla parszywa pogoda.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam dziewczynki. Znalazłam Esterka na "Przygarnijzwierzaka" jest napisane ,ze ma dom.......... troche mi sie dziwne wydawało ,bo sledze watek i tu nadal szuka sie domu. To napewno ten sam pies bo jest zdjęcie z 58 str. Zreszta jest bardzo charakterystyczny ,wiec o pomyłce nie ma mowy.:shake:

Posted

Esterek biega sobie po śniegu szczęśliwy i kompletnie nieświadomy,że ktoś mu nadal szuka domku. On myśli,że tu jest jego domek i pilnuje,że ho ho.Poza tym Ester raczej nie jest psem którego nowy właściciel może spuścić od razu ze smyczy. Ma typową dla ras pierwotnych "głuchotę" jak kończy się spacer lub wybieg. Trzeba go brać na smakołyki bo inaczej bawi się w berka.Poza tym świetny psiak i super sportowiec. Dla kogoś kto lubi biegać idealny.

Posted

Javena jest taka możliwość, że znalazłaś Esterka w "opcji" mają swój dom ja co pewnien czas kasuje stare ogłoszenia i ogłaszam od nowa by był na pierwszych stronach ;)
Niestety domku jeszcze brak. Co gorsza minął termin wpłaty za hotelik,a my nie mamy całych funduszy. Bardzo prosimy o wsparcie!!!!!! Niestety nie wszycy wywiązali się ze stałych deklaracji co pogmatwało nam plany. Obecnie jest bazarek na Esterka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177370-BIA-UTERIA-PORADNIKI-KSIAE-A-KI-KUCHARSKIE-TERMOMETRY-PORTFEL-na-Estera-do-24-01-20-00[/URL] narazie nazbierane koło 40 zł.
Powysyłam nowe PW może znajdą się jakieś nowe osoby na wątku.
Całe szczęście mamy dobre serduszko Maciaszek, która od razu odpowiedziała na mój apel na PW. Powiedziła, że brakującą kwote za ten miesiąc dorzuci ze schroniskowego konta. WIEKIE DZIĘKI :) wciąż jednak bardzo licze na pomoc dogomaniaków by jak najmniej "wybrać" z katowickiego konta....
Zmieniłam tytuł wątku i już zabieram się z PW. JUtro podlicze wszystko i napisze ile brakuje.