Jump to content
Dogomania

Wars w basniowym domku,dziekujemy Wuniu za matkowanie i nauke.....:)

Recommended Posts

Posted

Piromanka napisał(a):
Grażynko, przeklej proszę listę ogłoszeń na pierwszą stronę, bo jak trzeba będzie odnawiać ogłoszenia, to będę latać po stronach i szukać. I tracić czas, który można przeznaczyć np na robienie ogłoszeń.

Czy umknęło gdzieś? ;)

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Ciocia Wunia do szpitala zmierza, ale będę kablować na bieżąco.
I mam pilnować zeszyciku na bazarku też:)

Powiedz Wuni ze zycze jej zdrowka
i ze myslami jestem przy niej :oops:
a to łobuzica wczoraj nic nie napisała ze idzie do szpitała.....
tylko ze czeka na męza i psiaka

Oj Wuniu ,Wuniu
buzak Skrabie:loveu:

Posted

Grazynko, to sa linki ogloszen Warsika, zrobionych przez PIROMANKĘ,
o nie prosila abys wkleila do pierwszego postu.
Skopiuj i wklej, prosze, bedzie łatwiej monitorowac ogloszenia:

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! (Nr aukcji: 101627, Czas zakończenia : 06 Dec. 2009 01:08:4:cool: - Novacash - Darmowe Aukcje Internetowe

psy do adopcji Dolnośląskie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa

za0.pl: oddam "Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM!"

Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM!

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! / ogłoszenia dolnośląskie - Flora i fauna / Oddam za darmo dolnośląskie anonse - WarszawaCity.pl

Ogłoszenie Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! w Warszawie Warszawa - Adsy.pl

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! :: (S005226) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Oddam: Psy - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bojaźliwy WARS

Kielce: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! • Ogłoszenia Szerlok.pl

Wszystkie miasta >> Zwierzęta

Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! - Offer.pl - ogłoszenia drobne

Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM!, Dzierżoniów, Dolnośląskie

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! - Dzierżoniów - Zwierzęta

Wars jest młodym, około 1,5 rocznym, śli / bliżej nieokreślona ;-) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Ogłoszenia Sprzedam - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM!

Ogloszenia

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Ogłoszenie: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM!

Ogłoszenie: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM!Ślicznie umaszczony i posłuszny al...

Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń

Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM | i-Bazar.pl

Dom i Ogród Zwierzęta &raquo Żywe zwierzęta | Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl

TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia

Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse

Oddam za darmo - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl

Zwierzęta - Ogłoszenia

Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA

Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! - Adin.pl

Wybierz Miska!!! - Ogłoszenia

Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Dolnośląskie - Petsy

Ogłoszenia Najpewniej.pl - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na DOM - Pozostałe

[url=http://www.morusek.pl/ogloszenie/8737/podglad/]

Posted

Wróciłam :multi: to znaczy uciekłam :multi::razz:
Dziękuję Wam wszystkim za pozdrowienia i życzenia :loveu::loveu::loveu: wszystkie do mnie mmd przepaplała :razz:
Jestem jeszcze trochę znarkotyzowana po narkozie, ale już do netu dostęp mam :multi: więc wracam, przynajmniej na kilka dni , planowo powrót do szpitala 17-go, a sznurki z nogi wyjmą dopiero za 10 dni :-(
Buziaki dla wszystkich i Warsika wymiziać proszę :loveu: bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wunia napisał(a):
Wróciłam :multi: to znaczy uciekłam :multi::razz:
Dziękuję Wam wszystkim za pozdrowienia i życzenia :loveu::loveu::loveu: wszystkie do mnie mmd przepaplała :razz:
Jestem jeszcze trochę znarkotyzowana po narkozie, ale już do netu dostęp mam :multi: więc wracam, przynajmniej na kilka dni , planowo powrót do szpitala 17-go, a sznurki z nogi wyjmą dopiero za 10 dni :-(
Buziaki dla wszystkich i Warsika wymiziać proszę :loveu: bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu:

Pilnuj nóg Wuniu...i dbaj o siebie
reszta jest niczym w porownaniu z chodzeniem
nooo moze serce bijące jeszcze
buzak;):evil_lol:

Posted

Z sercem ok;) jeszcze dużo pisaków pomieści, serce, głowa i jęzor nie nawala :evil_lol: więc jeszcze coś działać mogę, a nogi? Mam nadzieję, że może za kilka lat te części będą wymienne :evil_lol:
Dzięki za ogłoszenie dla Warsika na aukcji zwierząt :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

...Wuniu
nie zrobilam ładnych fotek
bo samej ciężko
wszyscy pracowali solidnie
Wars zas latal i skakał na mnie

z buziakiem bedzie w poniedziałek

szczotkowany Pudi

Bidulka na spacerku
ale chodzic ciezko ...taka chuda.

Keri znalazł miejsce do spania

u ciotki na kolankach

Pyza po ciachaniu kudlow

sliczna panna

Florek zajęty jedzeniem

Wuniu to wszystkie fotki dla Ciebie i bedzie jeszcze wiecej i ciesz się
Skarbie:loveu:

Posted

ojej, ależ ryjki słodziutkie :multi::multi: tylko do całowania :multi:
Muszę Was zlokalizować na mapie, i jak się wygrzebię z tych szpitali to może zdążę ucałować sama :razz:
Za zdjęcia serdecznie dziękuję.:loveu::loveu::loveu:

Posted

mmd napisał(a):
Nawet o tym nie myśl. Pojedziesz i zaczniesz mi kojce pod domem klepać na zgraję, co ze sobą przywleczesz:evil_lol:

co fakt, to fakt:shake: Pod swoim nie bardzo mogę, ale u Ciebie jakieś możliwości widzę:diabloti:

Posted

Wunia napisał(a):
co fakt, to fakt:shake: Pod swoim nie bardzo mogę, ale u Ciebie jakieś możliwości widzę:diabloti:

Oj Wuniu
nasze mysli jednakie
Ja tez juz działke przerabiam na mały schron....:evil_lol: