Piromanka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Piromanka napisał(a):Grażynko, przeklej proszę listę ogłoszeń na pierwszą stronę, bo jak trzeba będzie odnawiać ogłoszenia, to będę latać po stronach i szukać. I tracić czas, który można przeznaczyć np na robienie ogłoszeń. Czy umknęło gdzieś? ;) Quote
Piromanka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Wunia zapłacila za wyrożnienie na aukcjezwierzat.pl , a ja je zrobiłam. Proszę bardzo - oto efekt, Wars przez miesiąc zawsze na pierwszej stronie: Adopcje Oferty sprzedaży :: Kupuj Sprzedawaj zwierzęta na AukcjeZwierzat.pl Quote
mmd Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ciocia Wunia do szpitala zmierza, ale będę kablować na bieżąco. I mam pilnować zeszyciku na bazarku też:) Quote
giselle4 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Piromanka napisał(a):Czy umknęło gdzieś? ;) zaraz poszukam i to zrobie:evil_lol::loveu: Quote
giselle4 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 mmd napisał(a):Ciocia Wunia do szpitala zmierza, ale będę kablować na bieżąco. I mam pilnować zeszyciku na bazarku też:) Powiedz Wuni ze zycze jej zdrowka i ze myslami jestem przy niej :oops: a to łobuzica wczoraj nic nie napisała ze idzie do szpitała..... tylko ze czeka na męza i psiaka Oj Wuniu ,Wuniu buzak Skrabie:loveu: Quote
mmd Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Przekazałam. Jest w 1-os. sali bez neta i już chce wracać. Prosimy o trzymanie przez psy pazurków na szczęście, jutro ciężki dzień. Quote
giselle4 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 ...wszyscy trzymamy łapki za jej zdrowie:-( Quote
fiorsteinbock Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Grazynko, to sa linki ogloszen Warsika, zrobionych przez PIROMANKĘ, o nie prosila abys wkleila do pierwszego postu. Skopiuj i wklej, prosze, bedzie łatwiej monitorowac ogloszenia: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! (Nr aukcji: 101627, Czas zakończenia : 06 Dec. 2009 01:08:4:cool: - Novacash - Darmowe Aukcje Internetowe psy do adopcji Dolnośląskie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa za0.pl: oddam "Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM!" Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! / ogłoszenia dolnośląskie - Flora i fauna / Oddam za darmo dolnośląskie anonse - WarszawaCity.pl Ogłoszenie Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! w Warszawie Warszawa - Adsy.pl Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! :: (S005226) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Oddam: Psy - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bojaźliwy WARS Kielce: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! • Ogłoszenia Szerlok.pl Wszystkie miasta >> Zwierzęta Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! - Offer.pl - ogłoszenia drobne Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM!, Dzierżoniów, Dolnośląskie Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! - Dzierżoniów - Zwierzęta Wars jest młodym, około 1,5 rocznym, śli / bliżej nieokreślona ;-) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Ogłoszenia Sprzedam - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! Ogloszenia Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenie: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! Ogłoszenie: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM!Ślicznie umaszczony i posłuszny al... Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM | i-Bazar.pl Dom i Ogród Zwierzęta » Żywe zwierzęta | Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Oddam za darmo - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Zwierzęta - Ogłoszenia Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! - Adin.pl Wybierz Miska!!! - Ogłoszenia Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Dolnośląskie - Petsy Ogłoszenia Najpewniej.pl - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na DOM - Pozostałe [url=http://www.morusek.pl/ogloszenie/8737/podglad/] Quote
giselle4 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 ...wars dziekuje cioci Piromance i cioci Wuni za wyroznione ogloszenie....:crazyeye::eviltong::loveu: Quote
kamilawa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Podniosę Warsika :loveu: I oczywiście proszę ode mnie pozdrowić Wunię, również trzymam kciuki. Quote
giselle4 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 EWuniu,jutro masz obiecane fotki;) Quote
kamilawa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='giselle4']EWuniu,jutro masz obiecane fotki;) To ja razem z Wunią będę podziwiać :diabloti: Quote
Wunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Wróciłam :multi: to znaczy uciekłam :multi::razz: Dziękuję Wam wszystkim za pozdrowienia i życzenia :loveu::loveu::loveu: wszystkie do mnie mmd przepaplała :razz: Jestem jeszcze trochę znarkotyzowana po narkozie, ale już do netu dostęp mam :multi: więc wracam, przynajmniej na kilka dni , planowo powrót do szpitala 17-go, a sznurki z nogi wyjmą dopiero za 10 dni :-( Buziaki dla wszystkich i Warsika wymiziać proszę :loveu: bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Wunia napisał(a):Wróciłam :multi: to znaczy uciekłam :multi::razz: Dziękuję Wam wszystkim za pozdrowienia i życzenia :loveu::loveu::loveu: wszystkie do mnie mmd przepaplała :razz: Jestem jeszcze trochę znarkotyzowana po narkozie, ale już do netu dostęp mam :multi: więc wracam, przynajmniej na kilka dni , planowo powrót do szpitala 17-go, a sznurki z nogi wyjmą dopiero za 10 dni :-( Buziaki dla wszystkich i Warsika wymiziać proszę :loveu: bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Pilnuj nóg Wuniu...i dbaj o siebie reszta jest niczym w porownaniu z chodzeniem nooo moze serce bijące jeszcze buzak;):evil_lol: Quote
Wunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Z sercem ok;) jeszcze dużo pisaków pomieści, serce, głowa i jęzor nie nawala :evil_lol: więc jeszcze coś działać mogę, a nogi? Mam nadzieję, że może za kilka lat te części będą wymienne :evil_lol: Dzięki za ogłoszenie dla Warsika na aukcji zwierząt :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kamilawa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Wuniu, wróciłaś :loveu: Dbaj o siebie kochana. :razz: Warsiku, skaczemy. :lol: Quote
kamilawa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 giselle4 napisał(a):...z rana na gore:multi:;) I z takiego późniejszego też :diabloti: Witaj Warsiku. Ciotki Cię dziś wymiziają? :razz: Quote
giselle4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 ...Wuniu nie zrobilam ładnych fotek bo samej ciężko wszyscy pracowali solidnie Wars zas latal i skakał na mnie z buziakiem bedzie w poniedziałek szczotkowany Pudi Bidulka na spacerku ale chodzic ciezko ...taka chuda. Keri znalazł miejsce do spania u ciotki na kolankach Pyza po ciachaniu kudlow sliczna panna Florek zajęty jedzeniem Wuniu to wszystkie fotki dla Ciebie i bedzie jeszcze wiecej i ciesz się Skarbie:loveu: Quote
Wunia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ojej, ależ ryjki słodziutkie :multi::multi: tylko do całowania :multi: Muszę Was zlokalizować na mapie, i jak się wygrzebię z tych szpitali to może zdążę ucałować sama :razz: Za zdjęcia serdecznie dziękuję.:loveu::loveu::loveu: Quote
mmd Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nawet o tym nie myśl. Pojedziesz i zaczniesz mi kojce pod domem klepać na zgraję, co ze sobą przywleczesz:evil_lol: Quote
Wunia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 mmd napisał(a):Nawet o tym nie myśl. Pojedziesz i zaczniesz mi kojce pod domem klepać na zgraję, co ze sobą przywleczesz:evil_lol: co fakt, to fakt:shake: Pod swoim nie bardzo mogę, ale u Ciebie jakieś możliwości widzę:diabloti: Quote
giselle4 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Wunia napisał(a):co fakt, to fakt:shake: Pod swoim nie bardzo mogę, ale u Ciebie jakieś możliwości widzę:diabloti: Oj Wuniu nasze mysli jednakie Ja tez juz działke przerabiam na mały schron....:evil_lol: Quote
Recommended Posts