Jump to content
Dogomania

Wars w basniowym domku,dziekujemy Wuniu za matkowanie i nauke.....:)

Recommended Posts

Posted

Piromanko
ani jednego telefonu:(
jestem zalamana
Wuniu,worek karmy,koc,pare puszek i pere groszy
smycz i obroze oraz witaminy...sorry tylko tyle moge.
Szkoda ze nikt nie zaglada i nie wspomoze piątakiem-5zl
to juz jeden dzien w dobrobycie

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten śliczny Pysiolek nie daje mi o sobie zapomnieć.... Macie dziewczyny ode mnie 40 zł. Warsik jest śliczny, nie mogę uwierzyć, że nikt nie chce takiego psiaka :(

Posted

Pewnie do Wuni, ale jak już będzie wiadomo na pewno co i jak. Na razie każdy się określa, ile daje.

Gdzie te ciotki polazły, jak tu kasę chcą dawać;)

Posted

spać poszłam wczoraj :) padłam znaczy się :) Dziękuję wszystkim w imieniu Warsika :) Czekamy na telefon jak na szpilkach, mój chłop też już kocha Warsa :) konto będę podawała na PW

Posted

Ok to ja jednorazowa wpłata 50 zł, a w styczniu co miesiąc mogę płacić po 20 zł jak na razie:D To forum zaczyna uzależniać:) Mogę prosić konto na priv? Już zaczynamy wpłaty czy to deklaracje, póki nie zbierze się sumka? Jestem nowa, nie wiem jak to wszystko wygląda, wybaczcie, ale przy okazji Młody skacze w góre;P

Posted

giselle4 napisał(a):
Wuniu ,Ty sie nie smiej ze mnie

a przecież ja się nie śmieję :) pogodnego usposobienia jestem dziewczyna i już :) Kasa dochodzi, super, dziękuję, chylę czoła :) jak wszystko będzie poukładane to wtedy podam konto, na razie deklaracje :) Buziaki

Posted

giselle4 napisał(a):
ana-40zł
nicky71-50zł

Giselle kochana, czy możesz do postu #310 dorzucić deklaracje Nicky71 na dalsze miesiące (po 20 zł.)? Będą wtedy wszystkie w jednym miejscu :)