fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 prosze bannerek, najprostszy bo u mnie zdolosci niewielkie :-( Quote
mmd Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dzisiaj wytłumaczę Wuni, jak się wkleja banerki. A tak swoją drogą: myślałyście o ogłoszeniu w metrze? To 48 złotych, można spróbować. Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 mozesz mi wytlumaczyc jak oglasza sie w metrze? potrzebne konto na cafeanimal? i co dalej? :oops: tam jeszcze nie oglaszalam i nie wiem jak sie za to zabrac :shake: Quote
Wunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ależ śliczny banerek :multi::loveu::loveu: Quote
Piromanka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Poczęstowałam się banerkiem z moja ślicznotą :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Poczekajcie zaraz beda fotki!! :eviltong: Quote
mmd Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 fiorsteinbock napisał(a):mozesz mi wytlumaczyc jak oglasza sie w metrze? potrzebne konto na cafeanimal? i co dalej? :oops: tam jeszcze nie oglaszalam i nie wiem jak sie za to zabrac :shake: Ja też dopiero przecieram sobie szlak, ale jak wleziesz w "Metro" to są biura ogłoszeń i trzeba zadzwonić i zapytać, co i jak, ale myślę, że trzeba się później do takiego biura przejść. I chyba warto. Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dzieki! na pewno, jest duzy odzew z metra, cioteczki chwala sobie. Quote
mmd Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Zaraz Ci wyślę PM namiary na Wrocław. Mogę zadzwonić i zapytać, jak działają, bo mam stacjonarne za free. Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ciocie, nowe zdjecia post #133 i #136 Quote
giselle4 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='fiorsteinbock'] prosze bannerek, najprostszy bo u mnie zdolosci niewielkie :-( banerek wziełam -dziekuje:evil_lol: Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Fotki boskie! Banerek też! Zaraz się poczęstuję :evil_lol: Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Tak, jest extra. Też chciałabym taki umieć robić :diabloti: cieszę sie, że mały już nie boi się tak jak na początku... Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dla tych, którzy chcieliby Warsika w całym swoim podpisie: Podlinkowany. :p Quote
Wunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='kamilawa']Dla tych, którzy chcieliby Warsika w całym swoim podpisie: Cudowna sprawa :multi::multi::multi: Piękna robota :multi::multi::multi: Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dzięki :oops::oops: Miło mi. To dopiero mój pierwszy banerek, mam nadzieje, ze kolejne będą lepsze. Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kamus i teraz napykalas sobie biedy! Bedziesz naszym nadwornym grafikiem!!! :eviltong: Pokazalas co umiesz, wykorzystamy Cie :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No dobra :diabloti: Mów tylko komu co i jak i już robię :eviltong: Nudziło mi się trochę- powstał kolejny banerek dla Warsika :loveu::loveu: Tym razem 100x300 także jeszcze coś się do podpisu zmieści :eviltong: Zaraz podlinkuję. Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 zaraz wrzuce zdjecia Atenki i dla niej poprosze piekny bannerek :loveu: Quote
giselle4 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Kamus i teraz napykalas sobie biedy! Bedziesz naszym nadwornym grafikiem!!! :eviltong: Pokazalas co umiesz, wykorzystamy Cie :cool3::cool3::cool3::cool3: wiesz ,co mowisz teraz to juz czy chora czy zdrowa tyraj hihih ukradłam banerek cuuudo:evil_lol::oops: Quote
kamilawa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 mówisz i masz :p:diabloti: jeżeli nie uda mi się dziś, to jutro będzie na pewno. ;) Quote
Recommended Posts