kamilawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Takze ja na fotki czekam :diabloti::diabloti: Quote
fiorsteinbock Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Beda, beda..tylko aura pogodowa nam nie dopisuje! Ostatnim razem z Ciocia Grazynka bylysmy gotowe do sesji ;) no moze bardziej pieski :evil_lol: ale moja pusta glowa zapomniala wlozyc karte pamieci do aparatu :diabloti: Quote
kamilawa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 U nas też brzydko... śpiąca ciągle chodzę :shake: Ale jutro psów sesja u nas nie ominie, oj nie! :diabloti: Hopsaj piękny! :loveu: Quote
giselle4 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 ...u nas bardzo zimno i wczoraj padał deszcz ze sniegiem brrrrrr Dzisiaj szykuje kocyki i kołderki,wszystkie dostaniecie,zobaczymy czy juz grzeje centralne schroniskowe,zrobimy fotki..... Quote
obraczus87 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Przepraszam za OFF. Prosze wejdźcie, może macie jakis GROSIK na zbyciu aby zasilić Nasza Skarbonkę. Juz 3 psiakowi zaraz pomożemy! Być może kiedyś i Wy będziecie chciały aby skarbonka pomogła Waszym podopiecznym :) http://www.dogomania.pl/forum/f402/kundelkowa-skarbonka-mamy-121zl-pomoz-147660/ Quote
giselle4 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='obraczus87']Przepraszam za OFF. Prosze wejdźcie, może macie jakis GROSIK na zbyciu aby zasilić Nasza Skarbonkę. Juz 3 psiakowi zaraz pomożemy! Być może kiedyś i Wy będziecie chciały aby skarbonka pomogła Waszym podopiecznym :) http://www.dogomania.pl/forum/f402/kundelkowa-skarbonka-mamy-121zl-pomoz-147660/ wysłane od naszych psiaków dla Waszych:eviltong::oops: Quote
lucySxy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Wszedzie bardzo zimno!!!! Jak sobie radza Wasze maluszki? i te gladkowłose? Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 lucySxy napisał(a):Wszedzie bardzo zimno!!!! Jak sobie radza Wasze maluszki? i te gladkowłose? Te gładkowłose są w boksach ogrzewanych ale pare psiaków [te w jedynkach]-Rambo,Biko i Dobis musza miec kolderki i wczoraj zostały wlozone do bud. Na izolatkach jeszcze zimno[wstawiany jest duzy piec a mały grzeje tylko na ogolnym]ale kace i kołderki ,nawet swetry wczoraj zawiozłam.Spokojnie damy rade ciociu:loveu:;) Mam 2 kubraki i 2 kubraczki to najbardziej potrzebujacym załozymy z EDI:eviltong: Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Wars daje sie fgłaskac ale na spacerek jeszcze nie jest gotowy. Chciaslam jego wziąc ale tak bez stresu i ciągniecia za szyjke nie chciał połozył sie w kojku i patrzał.... jeszcze wyjdzie a fotki wstawi Edytka...piekne :loveu: Quote
kamilawa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ...ma jeszcze czas, na siłę nie ma sensu ;) Widać postępy, super! Oby tak dalej! :happy1: Quote
fiorsteinbock Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Spojrzcie Cioteczki na Warsika. Cudenko z wielkimi uszkami i maslanymi oczkami. Do kochania i miziania. Boi sie troszke, ale dzisiaj i do mnie ogonkiem zamachal, wiec powoli powoli do przodu. Quote
giselle4 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 :loveu:...Widzicie jakie ma piekne oczy juz pozwala sie dotknąc ale tylko na chwilke:cool3: bedzie dobrze..... ma allegro,moze ktos pokocha Quote
giselle4 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 ...Warsiku dzisiaj sie znowu zobaczymy ale juz polecimy na spacerek:eviltong: Quote
lucySxy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Cudny ten Wasz Warsik :loveu: Jaki ma piekny, duzy łepek!! Ta glowa chyba jest 2x wieksza od całości:crazyeye: Albo takie zdjecie.. Quote
giselle4 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 ...ciopciuuuu głowke ma piekna dzisiaj juz sie pierwszy raz przytulilam pogłasialam ,mordke:oops: a co moj chłopak....:multi: Quote
kamilawa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Grażynko! Zazdroszczę ! :loveu::loveu::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 dzisiaj Warsik pomachal i do mnie ogonkiem :eviltong: Quote
kamilawa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 fiorsteinbock napisał(a):dzisiaj Warsik pomachal i do mnie ogonkiem :eviltong: No proszę! :loveu: Otwiera się !! Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Maluszku zero telefonów ...komu ja Cibie oddam?:-( Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Będzie dobrze :loveu: Jeszcze chwila i telefony będą się urywać do tego pięknisia :loveu: Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 ..wars dał sie wyprowadzic na specer na przykulonych nogach z ogonem pod brzuchem szedł zastaraszony, to bylo okropne.Bał sie auta i ludzi i psiaków.....okręcil mnie smycza bo nie bardzo wie do czego sluzy ale nie uciekał nie rwał do przodu Dziewczyny wzięły Mela i Atenka a Wars w srodku bez agresji ,spokojnie powoli ogon poczedł jak antenka do gory i łapki sie wyprostowały i smigał po polu z panienkami az milo nie jest agresywny,nie dominuje swietnie sie dogaduje z suczkami dziewczyny widział pierwszy raz i dał sie pogłaskac... [pewnie napisza relacje ze schronu.]To kochany psiak,w czerwonej obrozy wygląda jak kawaler....suuuper gosc.:evil_lol::eviltong: ludzie biegiem po adopcje...Wars prawie gotowy..... Quote
Recommended Posts