giselle4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 kamilawa napisał(a):A foteczki są? :evil_lol: :loveu: Ja stara gamonica nie wziełam aparatu na pole tylko juz w schronie zrobilam Pudiemu i CZesi ale w poniedzialek wezme na spacerek aby nie zapomniał i zobaczysz Kama Edi zrobi takie focie:eviltong: Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 giselle4 napisał(a):Ja stara gamonica nie wziełam aparatu na pole tylko juz w schronie zrobilam Pudiemu i CZesi ale w poniedzialek wezme na spacerek aby nie zapomniał i zobaczysz Kama Edi zrobi takie focie:eviltong: Wyściskajcie go ode mnie :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Koniecznie musi miec zdjecia, te z izolatki nie oddaja uroku Warsika a ludzie szukaja oczami :shake: Quote
kamilawa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Koniecznie musi miec zdjecia, te z izolatki nie oddaja uroku Warsika a ludzie szukaja oczami :shake: Ciociu z Twoimi fotkami pierwszy będzie w domku :loveu: Jaki masz aparat ? :eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witajcie, pilnie poszukuje osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości KOPACZÓW KOŁO BOGATYNII. Jeśli ktoś się zdecyduje, a będzie musiał tam daleko dojechać, to zwrócimy koszty paliwa. PILNA SPRAWA!!!!! Quote
fiorsteinbock Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Obraczus, Kochana od nas do Bogatynie to 160km :-( Kamilko, cyfrowka robie fuji s7000 - technicznie przezytek. TZ chce lustrzanke kupic, ktoras z polki Nikona. Ty chyba cykasz Nikonem, czy pomylilam cioteczki? :lol: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ale zawsze wolę napisać, a noż widelec :) Quote
fiorsteinbock Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A pewnie, ze tak. Gbyby bylo blizej, chetniebysmy pomogly :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 fiorsteinbock napisał(a):A pewnie, ze tak. Gbyby bylo blizej, chetniebysmy pomogly :loveu: wiem, wiem :loveu: no nic, poszukuję dalej :) :) :) ja z Warszawy to już w ogóle mam kawaaaaał drogi ;) Quote
kamilawa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Tak Edi, ja cykam Nikonem :eviltong: Teraz czekam aż rodzice zakupią mi lepszy obiektyw :diabloti: Ja mam Nikona D40, koleżanka D60, ale z tego co wiem Kamila (jagódka) miała problem z zakupieniem takiego aparatu, już wyszły ze sklepu, mimo, że fajnie się nimi cyka :razz: Kamila ma Sony alfa 200 czy cuś takiego też fajny :diabloti: A za to mój kuzyn ma Nikona D90 mmmm, też takiego chce :eviltong::eviltong: Quote
giselle4 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 ...Warsiku,przytyj aniołku troszke;) Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jak nasz Chlopak? Gisus, a moze z niego robale nie wyszly??? Przeciez dostaje duzo jedzenia a poprawa nie wielka! Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Jak nasz Chlopak? Gisus, a moze z niego robale nie wyszly??? Przeciez dostaje duzo jedzenia a poprawa nie wielka![/QUOTE] sama odrobaczałam ale wiesz co ja mysle:cool3: on zestresowany to i jedzenie nie pomaga:shake: a teraz po spacerkach on inny wiesz jak dzisiaj skakał na mnie co było nie mozliwe do niedawna. Bedzie dobrze....bedzie:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Pani Doktor z Bielawy mowila mi, ze czasem trzeba powtorzyc odrobaczenie. Robale nie zawsze po jednej tabletce wychodza :shake: Moze sprobujemy? przeciez nie zaszkodzimy :razz: Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Odrobaczymy ponownie bo mi sie to nie podoba psiak ma witaminy tran ,je jak konik dobra karme a chudy:-( Dzisiaj po spacerku dałam jego do jedynkiale On chyba nie wie co to buda?:shake: w budzi gruby koc i dwie michy puszka i sucha a to ciele stoi przy kracie i patrzy na mnie:-( Jak nic sie nie zmieni to w poniedziałek na izolatke bo sie boje o niego:crazyeye: Quote
fiorsteinbock Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cioteczki, Wars juz wybral sobie Pania...:-( Wodzi wzrokiem tylko za Gisellka! Sprzatala w boksach obok, a On chcial wyskoczyc, zeby do Niej isc...a byla u niego przed sekunda :-( Szybciutko pokochal dobre serce... Wlasciwie to dobrze, bo balysmy sie, ze nie pozbiera sie i nie zaufa czlowiekowi, a jednak wciaz umie kochac! Musimy mu dobre domek znalezc. Dzisiaj mialam porobic zdjecia psiakom, zapomnialam karte pamieci wlozyc do aparatu :angryy: Quote
kamilawa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Kurcze, znam to skądś... najgorzej jest wtedy wyjść ze schronu jak widzi się te oczy... oczy ciągle patrzące na ciebie i proszące... Maleńki, Grażynka pewnie nie może cię wziąć do siebie, ale znajdzie ci wspaniały dom :loveu: a my troszeczkę pomożemy :razz: Edi, Gis- czy mały ma gdzieś ogłoszenia? Jeżeli tak, to na jakich stronach? Dorobię :razz: Quote
giselle4 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='kamilawa']Kurcze, znam to skądś... najgorzej jest wtedy wyjść ze schronu jak widzi się te oczy... oczy ciągle patrzące na ciebie i proszące... Maleńki, Grażynka pewnie nie może cię wziąć do siebie, ale znajdzie ci wspaniały dom :loveu: a my troszeczkę pomożemy :razz: Edi, Gis- czy mały ma gdzieś ogłoszenia? Jeżeli tak, to na jakich stronach? Dorobię :razz:[/QUOTE] ALLEGRO WYGASŁO ale zrobie nowe...a ogloszenia w gazetach :placz: Quote
kamilawa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 W takim razie zaraz przysiądę do ogłoszeń :razz: pewnie dużo dziś nie zrobię, bo wolny net, ale zawsze kilka będzie... ;) Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kamilko, jakbys jakies ogloszenia zredagowala to cyknij nam gdzie umiescilas, ja mam jeszcze innych do ogloszneia i nie wyrabiam :shake: Pomocy Kochana! Quote
Piromanka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wars, zmykaj do domu chłopaku: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! (Nr aukcji: 101627, Czas zakończenia : 06 Dec. 2009 01:08:48) - Novacash - Darmowe Aukcje Internetowe psy do adopcji Dolnośląskie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa za0.pl: oddam "Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM!" Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! / ogłoszenia dolnośląskie - Flora i fauna / Oddam za darmo dolnośląskie anonse - WarszawaCity.pl Ogłoszenie Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! w Warszawie Warszawa - Adsy.pl Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! :: (S005226) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Oddam: Psy - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bojaźliwy WARS Kielce: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! • Ogłoszenia Szerlok.pl Wszystkie miasta >> Zwierzęta Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! - Offer.pl - ogłoszenia drobne Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM!, Dzierżoniów, Dolnośląskie Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! - Dzierżoniów - Zwierzęta Wars jest młodym, około 1,5 rocznym, śli / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Ogłoszenia Sprzedam - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! Ogloszenia Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenie: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! Ogłoszenie: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM!Ślicznie umaszczony i posłuszny al... Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM | i-Bazar.pl Quote
Piromanka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 I jeszcze trochę: Dom i Ogród Zwierzęta » Żywe zwierzęta | Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Oddam za darmo - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Zwierzęta - Ogłoszenia Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! - Adin.pl Wybierz Miska!!! - Ogłoszenia Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Dolnośląskie - Petsy Ogłoszenia Najpewniej.pl - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na DOM - Pozostałe [url=http://www.morusek.pl/ogloszenie/8737/podglad/] Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ...bardzo dziekuje na kolanach:crazyeye: Quote
Recommended Posts