Jump to content
Dogomania

Wars w basniowym domku,dziekujemy Wuniu za matkowanie i nauke.....:)

Recommended Posts

Posted

kamilawa napisał(a):
A foteczki są? :evil_lol:
:loveu:

Ja stara gamonica
nie wziełam aparatu na pole
tylko juz w schronie zrobilam Pudiemu i CZesi
ale w poniedzialek wezme na spacerek aby nie zapomniał
i zobaczysz Kama
Edi zrobi takie focie:eviltong:

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
Ja stara gamonica
nie wziełam aparatu na pole
tylko juz w schronie zrobilam Pudiemu i CZesi
ale w poniedzialek wezme na spacerek aby nie zapomniał
i zobaczysz Kama
Edi zrobi takie focie:eviltong:

Wyściskajcie go ode mnie :loveu:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Koniecznie musi miec zdjecia, te z izolatki nie oddaja uroku Warsika a ludzie szukaja oczami :shake:

Ciociu z Twoimi fotkami pierwszy będzie w domku :loveu:
Jaki masz aparat ? :eviltong:

Posted

Witajcie,

pilnie poszukuje osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości KOPACZÓW KOŁO BOGATYNII. Jeśli ktoś się zdecyduje, a będzie musiał tam daleko dojechać, to zwrócimy koszty paliwa. PILNA SPRAWA!!!!!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
A pewnie, ze tak. Gbyby bylo blizej, chetniebysmy pomogly :loveu:

wiem, wiem :loveu: no nic, poszukuję dalej :) :) :) ja z Warszawy to już w ogóle mam kawaaaaał drogi ;)

Posted

Tak Edi, ja cykam Nikonem :eviltong: Teraz czekam aż rodzice zakupią mi lepszy obiektyw :diabloti: Ja mam Nikona D40, koleżanka D60, ale z tego co wiem Kamila (jagódka) miała problem z zakupieniem takiego aparatu, już wyszły ze sklepu, mimo, że fajnie się nimi cyka :razz: Kamila ma Sony alfa 200 czy cuś takiego też fajny :diabloti:
A za to mój kuzyn ma Nikona D90 mmmm, też takiego chce :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Jak nasz Chlopak?
Gisus, a moze z niego robale nie wyszly??? Przeciez dostaje duzo jedzenia a poprawa nie wielka![/QUOTE]

sama odrobaczałam
ale wiesz co ja mysle:cool3:
on zestresowany to i jedzenie nie pomaga:shake:
a teraz po spacerkach on inny
wiesz jak dzisiaj skakał na mnie
co było nie mozliwe do niedawna.
Bedzie dobrze....bedzie:loveu:

Posted

Odrobaczymy ponownie
bo mi sie to nie podoba
psiak ma witaminy
tran ,je jak konik dobra karme
a chudy:-(
Dzisiaj po spacerku dałam jego do jedynkiale On chyba nie wie co to buda?:shake:
w budzi gruby koc
i dwie michy
puszka i sucha a to ciele stoi przy kracie i patrzy na mnie:-(
Jak nic sie nie zmieni to w poniedziałek na izolatke
bo sie boje o niego:crazyeye:

Posted

Cioteczki, Wars juz wybral sobie Pania...:-( Wodzi wzrokiem tylko za Gisellka!
Sprzatala w boksach obok, a On chcial wyskoczyc, zeby do Niej isc...a byla u niego przed sekunda :-(
Szybciutko pokochal dobre serce... Wlasciwie to dobrze, bo balysmy sie, ze nie pozbiera sie i nie zaufa czlowiekowi, a jednak wciaz umie kochac! Musimy mu dobre domek znalezc.
Dzisiaj mialam porobic zdjecia psiakom, zapomnialam karte pamieci wlozyc do aparatu :angryy:

Posted

Kurcze, znam to skądś... najgorzej jest wtedy wyjść ze schronu jak widzi się te oczy... oczy ciągle patrzące na ciebie i proszące...

Maleńki, Grażynka pewnie nie może cię wziąć do siebie, ale znajdzie ci wspaniały dom :loveu: a my troszeczkę pomożemy :razz:

Edi, Gis- czy mały ma gdzieś ogłoszenia? Jeżeli tak, to na jakich stronach? Dorobię :razz:

Posted

[quote name='kamilawa']Kurcze, znam to skądś... najgorzej jest wtedy wyjść ze schronu jak widzi się te oczy... oczy ciągle patrzące na ciebie i proszące...

Maleńki, Grażynka pewnie nie może cię wziąć do siebie, ale znajdzie ci wspaniały dom :loveu: a my troszeczkę pomożemy :razz:

Edi, Gis- czy mały ma gdzieś ogłoszenia? Jeżeli tak, to na jakich stronach? Dorobię :razz:[/QUOTE]

ALLEGRO WYGASŁO
ale zrobie nowe...a ogloszenia w gazetach :placz:

Posted

Wars, zmykaj do domu chłopaku:

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! (Nr aukcji: 101627, Czas zakończenia : 06 Dec. 2009 01:08:48) - Novacash - Darmowe Aukcje Internetowe

psy do adopcji Dolnośląskie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa

za0.pl: oddam "Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM!"

Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM!

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! / ogłoszenia dolnośląskie - Flora i fauna / Oddam za darmo dolnośląskie anonse - WarszawaCity.pl

Ogłoszenie Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! w Warszawie Warszawa - Adsy.pl

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! :: (S005226) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Oddam: Psy - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bojaźliwy WARS

Kielce: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! • Ogłoszenia Szerlok.pl

Wszystkie miasta >> Zwierzęta

Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM! - Offer.pl - ogłoszenia drobne

Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM!, Dzierżoniów, Dolnośląskie

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM! - Dzierżoniów - Zwierzęta

Wars jest młodym, około 1,5 rocznym, śli / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Ogłoszenia Sprzedam - Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM!

Ogloszenia

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Ogłoszenie: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM!

Ogłoszenie: Ślicznie umaszczony i posłuszny ale bardzo bojaźliwy WARS czeka na swoj DOM!Ślicznie umaszczony i posłuszny al...

Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń

Ślicznie umaszczony i posłuszny WARS czeka na DOM | i-Bazar.pl