Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od wczoraj na parkingu w olsztynie kolo czestochowy koczuje pies - nie znam sie na rasie ale wyglada na jakiegos doga (tyle ile udalo mi sie podpatrzec w necie)

Pies jest potulny i wystraszony - pod dotykiem ręki mężczyzny, który handluje obok - dygotał...

Jeszcze wczoraj miał kolczatkę - ale pewnie pjaczki z rynku zdjęli zeby bylo na wino....

Mam dzis tylko fotki koszmarne z kom. jutro podjade z aparatem - pies sie nie rusza z miejsca - spi na wycieraczce pod sklepem gdzie dostal jesc..

jest wielki - dobrze zbudowany i sporo ponad kolano.

Jest tak cholernie zimno a on tam zostal - nie mialam gdzie go zabrac...

Moze ma ktos tymczas dla biedaka??

więcej fotek strona 2

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo jak dla mnie to on wielki! Jest na pewno powyzej kolana, bardzo mocnej budowy - kurcze ale jak pislam nie znam sie..

bidulek zostal tam na parkingu bez niczego tylko wycieraczka a tak cholernie zimno....

Acha - pewnie nie widac na zdjeciach - ale jest taki pręgowany..?

Posted

agaga - olsztyn ma podpisana umowe z jamrozowizna - tam chyba tylko jedna wolontariuszka dziala... no i procedura.. - trzeba zglosci do gminy i dopiero wtedy przyjezdzaja po psa ze schroniska..
Ja juz w taki sposob przkazalam tam 2 psy i wiem ze ciagle kibluja w schronie - a to ponad 2-3 lata... temu..

Jezeli nie bedzie tymczasu do jutra to chyba tak musze zrobic bo psie zamarznie... noce sa koszmarnie zimne

Posted

furciaczek ja mialam taka nadzieje - ale nie ma ogloszen, nikt psa nie szuka... trzyma sie tego parkingu..
Olsztyn to mala wies - i jak komus zaginie zwierzak to widac ogloszenia

No i on taki przerazony i skulony w jednym miejscu..

Posted

dzwonilam gdzie tylko moglam - tylko dogo mi zostalo..

zarejstrowalam sie tez na molosy - ale tam napisze jutro - i tak nikt dzis biedakowi nie pomoze....

jest tak cholernie zimno nawet w domu - ja okutana po sam nos a on tam na wycieraczce.... chyba ze znalazl jakies schronienie - ale jakie? w trawie jeszcze gorzej. kurcze tam nie ma gdzie sie schowac..tylko ruiny zamku powyzej..

nie moglam go zabrac do siebie na podworko - jest wiele powodow....
u mnie na podworku z reszta tez mialby tylko wycieraczke pod drzwiami

Prosze o pomoc dla tego psiaka!!

Posted

Psiak jest w Olsztynie koło częstochowy - to taka mala wioska - jestem tutaj zupełnie sama. W Częstochowie brak tymczasów, wiem bo dzwoniłam. Psiak w tej chwili plącze się po tym parkingu i bliskiej okolicy, wczoraj tylko spał na wycieraczce przed sklepem.
Nie byłam w gminie bo cały czas mam nadzieję, że ktoś się nad nim ulituje - jest przepiękny!

Do jakiej rasy jest najbardziej podobny?? Moze zmienic tytul?

Posted

Magdziak napisał(a):
Psiak jest w Olsztynie koło częstochowy - to taka mala wioska - jestem tutaj zupełnie sama. W Częstochowie brak tymczasów, wiem bo dzwoniłam. Psiak w tej chwili plącze się po tym parkingu i bliskiej okolicy, wczoraj tylko spał na wycieraczce przed sklepem.
Nie byłam w gminie bo cały czas mam nadzieję, że ktoś się nad nim ulituje - jest przepiękny!

Do jakiej rasy jest najbardziej podobny?? Moze zmienic tytul?

aaa ja pomylilam z tym troche wiekszym Olsztynem:oops:on mi wyglada molosowato ale jak agaga21 pisala ta glowka taka "nie dopasowana":lol:moze napisz w tytule ze tymczas natychmiast potrzebny:roll: