Magdziak Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 zaraz wrzucam obiecane fotki -przepraszam ze tak pozno.. Quote
Magdziak Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 nie ma szans dac nowych fotek - nie wiem o co chodzi z dogo.. Quote
agaga21 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Magdziak napisał(a):nie ma szans dac nowych fotek - nie wiem o co chodzi z dogo.. dodajesz tak samo jak na starym dogo, tylko musisz do postu oprócz zdjęć, wstawić jakiś tekst(10 znaków) Quote
Magdziak Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 molos ............................................................................................. Quote
furciaczek Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kurcze a ja myslalam ze on juz w nowym domu ehhh Quote
Magdziak Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 tutaj tez nikt nie pomoze bo mam taki podpis?? Quote
Magdziak Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 podniose - ida mrozy a pies na ulicy!! Quote
agaga21 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 czy na molosach wiedzą o piesku? a może do jakiegoś schroniska można go zawieźć? Quote
furciaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Aga tak psisko ma watek na FM ale cisza tam... Magda skopiowalam zdiecia z molosow zeby i tu mozna bylo popodziwiac :) Quote
Magdziak Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 dzieki!! widac na jednej fotce ze ma slady po pogryzieniach ..chyba? Ja mu tylko preparat na pchly dalam bo sie bardzo drapal a dokarmia go kobieta ze sklepu... ja tez czasem cos podrzuce ..ale dokarmiam tez inna sunie, ktora ma dom!! ale tam straszna bieda - mam juz 120 na jej sterylke tylko nie wiem gdzie przetrzymac - ona mieszka w komorce na weglu... bosz znowu gmatwam.... to temat molosowatego przeciez Quote
Szarotka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 O jaka bida:-(:-(:-(:-(:shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz::placz:, zeby chociaz mial co jesc i gdzie spac.:-(:-(:-( Quote
Karilka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ale on chyba jest wielkości amstaffa wnioskując ze zdjęć. Wiadomo jaki on do innych psów? Quote
Magdziak Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Jest wyższy niż amstaff... o ile sie orientuje na tej rasie...- jest ponad kolano - taki wielgachny z niego psiak. Inne wioskowe psy go w ogóle nie interesują - on jest takim ciapkiem.... w miejscu gdzie jest dokarmiany stoi też miska dla kociaka - jak go zobaczył to kilka razy zaszczekał - ale ZERO agresji Quote
Cajus JB Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Zaglądam do psiaka. Ogłoszenia powinienem niedługo zrobić. Quote
tazbuch Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Co u psa?? Cos sie dzieje?? Ma gdzie spac?? Quote
Olga7 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Magdziak-może na Forum GW Cz-wa założ temu psu wątek ..? Moze ktoś go szuka albo ktoś pozna jako psa swych znajomych ? To piękny ,duży pies . Ma juz ślady pogryzienia /blizny/ na glowie -w schronie może nie pożyć dlugo -jeśli jest potulny .Nie da sobie rady .Ale zima na ulicy - to też bardzo złe rozwiązanie .Gdyby ktoś z miejscowych okazał serce i przygarnął tego psa..To pies do domu- ma krotką sierść -może spać choćby w korytarzu ,na werandzie -byle nie na dworze-na golej ziemi i zimnie. Schron nie jest najlepszym wyjściem-ale ulica też.:shake: Quote
Magdziak Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Psina w ciągu dnia ma schronienie w knajpce pod którą stoi buda. Na noc muszą go wypuszczać bo włączają alarm... nie wiem jak radzi sobie ze spaniem w tej budzie. Na pewno chodzi głodny bo każdego dnia melduje sie pod drogerią gdzie go dokarmiają..... Quote
Magdziak Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 na forum gw go nie oglosze, bo nie wiadomo kto moze sie zglosic.... tzn przyjechac i zabrac... na pewno nikt tam gdzie jest pies nie mialby nic przeciwko.... a wtedy nie wiadomo gdzie trafi... Quote
Olga7 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Magdziak napisał(a):na forum gw go nie oglosze, bo nie wiadomo kto moze sie zglosic.... tzn przyjechac i zabrac... na pewno nikt tam gdzie jest pies nie mialby nic przeciwko.... a wtedy nie wiadomo gdzie trafi... Tez prawda -nie wiadomo kto i w jakim celu psa zabierze .Z drugiej strony -ze schronu też byle kto może go zabrać -a to duży ,piękny pies ..Ale ostatnio na forum byl oglaszany wypasiony ,duży bokser -i okazalo się ,ze szukają do wlaściele -no i pies odzyskal dom . No i w żadny wypadku -nie zwracamy się na naszego oddzialu FFA Cz-wa - choć ty chyba jesteś z nimi związana. Dość już innym psom zaszkodzily .One nie pomogą -a tylko pies zaginie . Quote
Olga7 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kto tylko może -niech pyta i rozsyla wątek tego psa -prosimy !!!! podnośmy choc wątek psa ...:shake: Quote
Odi Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Magdziak, ten gość, o którym mówił Ci mój TZ miał do dzisiaj dać odpowiedź, ale niestety nie odezwał się dzisiaj. Rozmawialiśmy z nim w poniedziałek i powiedział że w środę da odpowiedź. Poczekam jeszcze ze dwa dni i będą go dopytywać. Odezwę się, gdy ta rodzina podejmie ostateczną decyzję. Quote
Olga7 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/145811-grabie-kije-deski-czy-kamienie-KASA-POTRZEBNA-STRASZNIE/page29 http://www.dogomania.pl/threads/149302-Tosiek-prawie-UTONAE-A-W-RZECE-nowy-dom-pilnie-poszukiwany/page5 http://www.dogomania.pl/threads/148195-stary-brzydki-wyA-ysiaA-y-gA-uchy-i-A-lepy-pies-po-wypadku-bez-szans-prawda/page76 Zaznaczalam już dziś wczesniej ,że choć Madziak jest z FFA Czwa chyba -to w żadnym wypadku nie chcemy by tym psem zajęly się "dzialaczki " FFA Czwa jak Florida_blue czy inne. Nie mamy zaufania do tych osob -nie pomagają one bezdomnym psom ,lecz sprawiają ,że po zebraniu sporych funduszy na takie psy - psy te niemal zawsze gina gdzies potem -w rozny sposob.Tak bylo już z psami z okolo 30 wątków Floridy . damy sobie radę bez Floridy_blue - ona sama niech lepeij zajmie się wyjasnieniami i tlumaczeniami oraz udowadnianiem nam wszystkim -GDZIE PODZIALY SIE TE PSY -OK.30 PSOW -NA KTORE ZBIERALY PIENIĄDZE ?? Wiem też ,że będzie byc może szansa pomocy temu psu z Olsztyna k/Czwy /-to jest miejscowość gminna/miasteczko /- może uda się znależć temu psu w najbliższych dniach dom lub choc DT . Quote
Recommended Posts