lolka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 dzisiaj Bryza miała gości ;) ......była tez przy tym Beata :)....ludzie ci , młode męczeństwo z dwójką 9letnich dziewczynek sprawiają baaardzo pozytywne wrażenie....oczywiście pokochali juz Bryzę, mieli wcześniej bernardyna ale kupili go z ciężką wadą genetyczną i mimo walki po 2 latach im umarł......mimo, że mieszkaja w bloku chcą psa dużego do takiego się po prostu przyzwyczaili.....obok ich domu są pola i łąki tak, że przestrzeni do biegania mnóstwo, poza tym babeczka nie pracuje i jest w domu są z Bogatyni :)......czeka ich jeszcze kilka spotkań, tzn maja przyjeżdżać do Bryzy w odwiedziny i pod czujnym okiem Marka będą obserwowani......jeśli nadal będą podchodzić do niej tak entuzjastycznie to możemy szykować się na wydanie glizdusi:) Quote
magda z. Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Fajnie się zapowiada, dobrze, ze blisko i można na spokojnie poobserwować Quote
lolka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 agaga21 napisał(a):czy będą jakieś zdjęcia eci z nowego domu? a widzisz zupełnie wypadło mi to z glowy, poproszę Beatę aby zrobiła albo niech babeczka pstryknie kilka ładnych fotencji a tak wogóle to Beata widzi Ecię co najmniej dwa razy w tygodniu, akurat tuz przy oknach gdzie pracuje jest tor Eciowej rodzinki....sunia chodzi dumna jak paw ze swoja panią i wszystkich ma gdzieś, Beatę kompletnie ignoruje :) Quote
AniaB Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 przepraszam, ja troszke spozniona, ale chcialam zapytac co z deklaracjami hotelowymi? ja obiecalam 60 zl co miesiac, ale do dzis nie dostalam nru konta, a na dogo bywam bardzo rzadko, bo mam ograniczony dostep do internetu... Quote
furciaczek Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 AniaB napisał(a):przepraszam, ja troszke spozniona, ale chcialam zapytac co z deklaracjami hotelowymi? ja obiecalam 60 zl co miesiac, ale do dzis nie dostalam nru konta, a na dogo bywam bardzo rzadko, bo mam ograniczony dostep do internetu... Strasznie przepraszam, widocznie wylecialo mi z glowy. Juz wysylam i bardzo dziekuje :) Quote
magda z. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Eccia się rozbestwiła - grzebie nawet po szafkach;) Zjadła pędzel do makijażu pańciuni - z torebki zakosiła, ostatnio zrobiła rewizję w słodyczach - podobno za nimi szaleje- teraz wszystko chowają. W ostatnich dniach skorzystała z oczka wodnego, bo uznała, ze kąpiel jej się przyda. Ponieważ nie uznaje końca zabaw, to wtedy jej włascicielka wychodzi z pokoju i zakańcza szlaleństwa - kochaja ja szalenie. Z Bryzuchna szczerze mówiąc trochę jestem w plecy z informacjami... Quote
lolka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 a zapomniałaś Magda dodać, że Ecia uwielbia wysiadywać na pańci....kolankach:-D:-D Quote
furciaczek Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 lolka napisał(a):a zapomniałaś Magda dodać, że Ecia uwielbia wysiadywać na pańci....kolankach:-D:-D Chcialabym to zobaczyc :D A co z Bryzunia?? Wiadomo juz cos w sprawie tych ludzi ktorzy byli w niedziele?? I kiedy za nastepny miesiac przelewac?? Quote
GameBoy Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 dziewczyny beda jakies fotki? siadanie na kolnkach moje malenstwo tez uwielbia ;) Quote
lolka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 furciaczek napisał(a):Chcialabym to zobaczyc :D A co z Bryzunia?? Wiadomo juz cos w sprawie tych ludzi ktorzy byli w niedziele?? I kiedy za nastepny miesiac przelewac?? Jutro zapytam kiedy następne spotkanie :) a co do opłaty to tradycyjnie nie pamietam ....Fur a jak to wyszło po wyjeżdzie Eci, tam została jakaś nadpłata i na kogo poszła?....... Quote
furciaczek Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 lolka napisał(a):Jutro zapytam kiedy następne spotkanie :) a co do opłaty to tradycyjnie nie pamietam ....Fur a jak to wyszło po wyjeżdzie Eci, tam została jakaś nadpłata i na kogo poszła?....... Mialo isc na Bryze ale moglo tez poleciec na Oscara, jutro dopytam i dam znac :) Quote
lolka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 furciaczek napisał(a):Mialo isc na Bryze ale moglo tez poleciec na Oscara, jutro dopytam i dam znac :) Fur właśnie dostałam maila od Marka, że Bryza miała do 15 opłacony hotel.....pewnie na Oskara poszło ale dopytaj Fur aby nie było, że gdzieś tam przepadło :) Fur proszę pyknij na tą Bryzuchnę i napisz nam tu proszę jak stoją jej finanse , czy zbierać na niunię? Magda wpłaciła mi 50 zł na sterylkę Eci ale jeszcze termin nie ustalony...więc trzymam grzecznie .... Quote
magda z. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 A ja donosze, że Eccia była wczoraj widziana u fryzjera. Towarzyszyła pańciuni swojej:) Grzeczna bestyja z niej chyba, skoro tak chodzi wszędzie, a przy okazji to ma socjalizację, bo ona przecież całe życie za kratami przesiedziała. Quote
BoUnTy Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ciesze sie, że Eciulka dobrze trafiła i Państwo się nia dobrze opiekują i poświęcają jej tyle czasu i wycieczek ;) Quote
GameBoy Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 dziewczyny co ze zdjeciami? moze chociaz z komorki? Quote
magda z. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 To ja do Beaty uderzę, bo ona ma Eccię obok, ja około 100km. Miała teraz się do niej wybrać jakoś. Poślę sms'a;) Quote
GameBoy Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 bardzo Ci dziekuje, wyjatkowo one mi na sercu leza Quote
furciaczek Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Ojj ja tez bardzo chetnie zobacze Eciowe zdiecia z nowego domku:) To co zostalo z hotelowania Eci powinno przejsc na konto Bryzy, tak chyba prawie dwa tygodnie zostalo. Jutro bedzie Kaska u Oscara to dokladnie dopyta jak tam wyglada to nasze konto corsiakowe i ile trzeba doplacic do nastepnego miesiaca za Bryze i wtedy od razu przelew zrobie. Quote
magda z. Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Beata jutro będzie to Bryzuchnę wyściska. Już ją molestuję o foty - ona dużo pracuje, a później jesczze na interwencje jeździ. Quote
furciaczek Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 A ja mam nowe fotki Bryzeldzi, zaraz wrzuce :) Pieknieje dziewczyna:loveu: Robie przelew 200zl bo 200 zostalo po Eci :) Quote
andzia69 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 fajowa babuszka:):):) czy ona ma gulkę na prawym udku? czy tylko mi się wydaje?.... Quote
furciaczek Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 andzia69 napisał(a):fajowa babuszka:):):) czy ona ma gulkę na prawym udku? czy tylko mi się wydaje?.... Tluszczak to jest...swietne masz oko :) Quote
andzia69 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 furciaczek napisał(a):Tluszczak to jest...swietne masz oko :) najpierw chciałam napisać o tłuszczaku właśnie...no ale potem zmieniłam na gulkę coby nie wypasć głupio jeśli mam zwidy:) Quote
Recommended Posts