Jump to content
Dogomania

Bryza odeszla za TM...badz szczsliwa tam kochana...Ecia bezpieczna w cudnym DS!

Recommended Posts

Posted

dzisiaj Bryza miała gości ;) ......była tez przy tym Beata :)....ludzie ci , młode męczeństwo z dwójką 9letnich dziewczynek sprawiają baaardzo pozytywne wrażenie....oczywiście pokochali juz Bryzę, mieli wcześniej bernardyna ale kupili go z ciężką wadą genetyczną i mimo walki po 2 latach im umarł......mimo, że mieszkaja w bloku chcą psa dużego do takiego się po prostu przyzwyczaili.....obok ich domu są pola i łąki tak, że przestrzeni do biegania mnóstwo, poza tym babeczka nie pracuje i jest w domu
są z Bogatyni :)......czeka ich jeszcze kilka spotkań, tzn maja przyjeżdżać do Bryzy w odwiedziny i pod czujnym okiem Marka będą obserwowani......jeśli nadal będą podchodzić do niej tak entuzjastycznie to możemy szykować się na wydanie glizdusi:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
czy będą jakieś zdjęcia eci z nowego domu?

a widzisz zupełnie wypadło mi to z glowy, poproszę Beatę aby zrobiła albo niech babeczka pstryknie kilka ładnych fotencji
a tak wogóle to Beata widzi Ecię co najmniej dwa razy w tygodniu, akurat tuz przy oknach gdzie pracuje jest tor Eciowej rodzinki....sunia chodzi dumna jak paw ze swoja panią i wszystkich ma gdzieś, Beatę kompletnie ignoruje :)

Posted

przepraszam, ja troszke spozniona, ale chcialam zapytac co z deklaracjami hotelowymi? ja obiecalam 60 zl co miesiac, ale do dzis nie dostalam nru konta, a na dogo bywam bardzo rzadko, bo mam ograniczony dostep do internetu...

Posted

AniaB napisał(a):
przepraszam, ja troszke spozniona, ale chcialam zapytac co z deklaracjami hotelowymi? ja obiecalam 60 zl co miesiac, ale do dzis nie dostalam nru konta, a na dogo bywam bardzo rzadko, bo mam ograniczony dostep do internetu...

Strasznie przepraszam, widocznie wylecialo mi z glowy.
Juz wysylam i bardzo dziekuje :)

Posted

Eccia się rozbestwiła - grzebie nawet po szafkach;) Zjadła pędzel do makijażu pańciuni - z torebki zakosiła, ostatnio zrobiła rewizję w słodyczach - podobno za nimi szaleje- teraz wszystko chowają. W ostatnich dniach skorzystała z oczka wodnego, bo uznała, ze kąpiel jej się przyda. Ponieważ nie uznaje końca zabaw, to wtedy jej włascicielka wychodzi z pokoju i zakańcza szlaleństwa - kochaja ja szalenie. Z Bryzuchna szczerze mówiąc trochę jestem w plecy z informacjami...

Posted

lolka napisał(a):
a zapomniałaś Magda dodać, że Ecia uwielbia wysiadywać na pańci....kolankach:-D:-D

Chcialabym to zobaczyc :D

A co z Bryzunia?? Wiadomo juz cos w sprawie tych ludzi ktorzy byli w niedziele??
I kiedy za nastepny miesiac przelewac??

Posted

furciaczek napisał(a):
Chcialabym to zobaczyc :D

A co z Bryzunia?? Wiadomo juz cos w sprawie tych ludzi ktorzy byli w niedziele??
I kiedy za nastepny miesiac przelewac??

Jutro zapytam kiedy następne spotkanie :)
a co do opłaty to tradycyjnie nie pamietam ....Fur a jak to wyszło po wyjeżdzie Eci, tam została jakaś nadpłata i na kogo poszła?.......

Posted

lolka napisał(a):
Jutro zapytam kiedy następne spotkanie :)
a co do opłaty to tradycyjnie nie pamietam ....Fur a jak to wyszło po wyjeżdzie Eci, tam została jakaś nadpłata i na kogo poszła?.......

Mialo isc na Bryze ale moglo tez poleciec na Oscara, jutro dopytam i dam znac :)

Posted

furciaczek napisał(a):
Mialo isc na Bryze ale moglo tez poleciec na Oscara, jutro dopytam i dam znac :)

Fur właśnie dostałam maila od Marka, że Bryza miała do 15 opłacony hotel.....pewnie na Oskara poszło ale dopytaj Fur aby nie było, że gdzieś tam przepadło :)

Fur proszę pyknij na tą Bryzuchnę i napisz nam tu proszę jak stoją jej finanse , czy zbierać na niunię?

Magda wpłaciła mi 50 zł na sterylkę Eci ale jeszcze termin nie ustalony...więc trzymam grzecznie ....

Posted

A ja donosze, że Eccia była wczoraj widziana u fryzjera. Towarzyszyła pańciuni swojej:) Grzeczna bestyja z niej chyba, skoro tak chodzi wszędzie, a przy okazji to ma socjalizację, bo ona przecież całe życie za kratami przesiedziała.

Posted

Ojj ja tez bardzo chetnie zobacze Eciowe zdiecia z nowego domku:)

To co zostalo z hotelowania Eci powinno przejsc na konto Bryzy, tak chyba prawie dwa tygodnie zostalo.
Jutro bedzie Kaska u Oscara to dokladnie dopyta jak tam wyglada to nasze konto corsiakowe i ile trzeba doplacic do nastepnego miesiaca za Bryze i wtedy od razu przelew zrobie.

Posted

furciaczek napisał(a):
Tluszczak to jest...swietne masz oko :)

najpierw chciałam napisać o tłuszczaku właśnie...no ale potem zmieniłam na gulkę coby nie wypasć głupio jeśli mam zwidy:)