Jump to content
Dogomania

Bryza odeszla za TM...badz szczsliwa tam kochana...Ecia bezpieczna w cudnym DS!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nowe info. Bryza, teraz Fiona, po wyjściu na spacer załatwia to co ma załatwić i siada obok ławki, na której znajduje się Marka żona. I tylko by się miziała, co oczywiście dostaje. Niunia kochana, przynajmniej teraz może sobie te wszystkie lata jakoś zrekompensować. Pani jest w kontakcie z Markiem, nawet była porada co do niejadka cc i poskutkowało:) Ogólnie to sielanka, nie zapeszając, bo tydzień nerwowy w innych tematach. szczepienia nie doszły...

Posted

Obawiam sie ze szczepienia juz nie dojda;/
Nie wiem co zalezy ludziom ;/ Moge nawet za znaczek oddac jak zal im tych paru groszy ehhh No nieodpowiedzialne to ale nic nie poradzimy pewnie.
Mam nadzieje ze cos pozytywnego wyniknie z tymi zainteresowanymi ludzmi.

Posted

[quote name='magda z.']http://www.dogomania.pl/threads/181231-Ubrania-firmowe-duA-e-i-maA-e-ksiAE-A-ki-na-Semira-katowanAE-LalkAE-i-cc-BryzAE-12-03-22-00
spam reklamowy
kroi nam się prawie zagryziony pies ze schronu, zaraz wątek założę.
http://www.dogomania.pl/threads/181237-zmasakrowany-przez-inn*****-ledwo-A-yjAE-cy-bA-aga-o-pomoc

Ok bazarek sobie zapisalam.

Psisko....biedaczyna ehhh

A ja dla odmiany...wiosenna glupawka czy cos...z motka na slonce...konia mi sie zachcialo ratowac....szalenstwo czyste szalenstwo, obled....

Posted

a masz miejsce, gdzie go umieścisz? mój małoletni brat ze szkołą też ratują - mają nauczyciela ekologa. Protestowali przeciw sprzedaży żywych karpi - brat prawie od handlarza dostał na targowisku. Masz stronę do konika, zawsze mozna poreklamować po znajomych.

Posted

Sa porozwieszane ogloszenia w duzej czesci Bytomia ale pewnie potrzeba wiecej, ogloszenia w lokalnych gazetach.
Wlascicielka z mama jezdza po miescie i szukaja.
Trzeba nam zrobic plakat, ja powysylam po lecznicach, sklepach zoo. Poszukam osob z Bytomia, poprosze o pomoc w plakatowaniu.

Trzeba po schronach podzownic i gdzie sie da....

Posted

Kilka dni temu, wlascicielka probowala sie ze mna skontaktowac ale nie mogla.
Dzisiaj odebralam wiadomosc, w ogloszeniach lecznicach podany jest rowniez kontakt do schroniska w Dluzynie.
Byla info o nagrodzie....

Posted

[quote name='malawaszka']jezu czemu takie pechowe te sunie :(

fur - sprawdzajcie też schron w Miedarach bo jak poszła poza miasto to mogą ją do Miedar odłowić[/QUOTE]

Jutro siade i obdzwonie wszystkie okoliczne schrony, powysylam foty gdzie sie da...zalamka

[quote name='wapiszon']O Boże:((( Sunie maja pecha:([/QUOTE]

Strasznego pecha :(

Posted

fur a masz może jakieś nowe foty jej z domu - ja zaraz obskoczę portale i dam ogłoszenia, ostatnio nauczyłam ise na wyborczą wrzucać i podobno stamtąd też drukują - do kogo namiar podawać?

Posted

Beata dzwoniła do schronu w Bytomiu - włascicielka do godziny tam będzie, bo wczoraj odłowioną chudą sukę - pracownicy mówią, że coś a'la mastiff lub cc, zaraz foto dodam, bo nawet nam przesłali - jak dla mnei to ona - oceniajcie