magda z. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Agaga bardzo mi przykro:( Beata mi właśnie opowiadała co i jak z tą właścicielką staruszka, a przy okazji powiedziała co u Ecci. Marek teraz czeka na psy z w-wy i Eccia cały czas za nim chodzi:) Mówi, ze jest coraz lepiej, a niunia kochana. Bardzo się cieszę, ze do neigo przyjechała, bo nam spokojnie dojdzie i fizycznie i psychicznie. Quote
agaga21 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 czy udało się skontaktować z tym babskiem, co ecie wywaliła?czy grożą jej jakieś konsekwencje? choćby głupi mandat? Quote
magda z. Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Eccia juz lata z Markiem i się wygłupia:) Bryza do wczoraj miała hotel zapłacony... Ja zaraz rozliczam bazara i dam znać ile mogę na panienkę przelać. Quote
andzia69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 już chcialam parę dni temu tu napisac...ale dogo dzialało, że normalnie odstrzelić... dogomaniaczka ze Starachowic byal na interwencji...wieś zakuta, chłopy se zakupili cc do rozmnażania...no i jakos nie bardzo im to szlo, została sunia 6 mies i dorosła sunia - matka...no i było tak : pani, one tyle chliba żreją, ze trza się ich pozbyć! no i Mrs.ka wzięła ze sobą tą szczeniorkę - bidula nawet nie wiedziała, ze ryż z mięsem słuzy do jedzenia:( na szczęście mała szybko znalazła fajowy domek u pana z radia, ktory zglaszal tą interwencję...została tam matka...sunia czarna - w razie gdyby ktoś się pytał...i nie mamy pomysłu do jej wzięcia:( jest lagodna...ech:(:9 Quote
lolka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 andzia69 napisał(a):już chcialam parę dni temu tu napisac...ale dogo dzialało, że normalnie odstrzelić... dogomaniaczka ze Starachowic byal na interwencji...wieś zakuta, chłopy se zakupili cc do rozmnażania...no i jakos nie bardzo im to szlo, została sunia 6 mies i dorosła sunia - matka...no i było tak : pani, one tyle chliba żreją, ze trza się ich pozbyć! no i Mrs.ka wzięła ze sobą tą szczeniorkę - bidula nawet nie wiedziała, ze ryż z mięsem słuzy do jedzenia:( na szczęście mała szybko znalazła fajowy domek u pana z radia, ktory zglaszal tą interwencję...została tam matka...sunia czarna - w razie gdyby ktoś się pytał...i nie mamy pomysłu do jej wzięcia:( jest lagodna...ech:(:9 o losie :( Quote
furciaczek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Anadzia ile lat suczysko ma, cos o zachowaniu, stosunku do zwierzakow, ludzi itd...i fota?? ja na szkoleniu cholera i dopiero wieczorami moge na necie siedziec, lolka gdyby cos to dzwon, dostalas moje PW?? Super ze Ecia juz lepiej, domagam sie nowych zdiec stanowczo!! Uprzedzcie Marka ze paczka przyjdzie dla naszych dziewczynek...ale niech uwaza i nie otwiera w domu bo strasznie smierdzaca hihi Ciasteczka watrobkowe od Rni...wysmienite, laski oszaleja na ich punkcie. Zaraz wkleje rozliczenie z konta, cos ponad 1000zl jest o ile mnie pamiec nie myli, jak odsapne i znajde zdrapke to przelewik zdrobie na hotel. Quote
magda z. Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Fur puść mi na maila swoje konto - pw nie działa;/ ja w ciągu kilku dni podeslę Ci parę groszy na panienki - bo my z lolką też zakręcone, jak słoiki;) [email protected] Quote
magda z. Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 oki, jak pw ruszy i spłynie mi cos z bazarów to podliczę zawrotna sumę i panienkom naszym odbiję ich dolę:) a jak pisałam GB ide na allegro ze szmatkami, bo tutaj ruch mały ostatnio, a kasa potzrebna. Quote
furciaczek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 A na wizyte przedadopcyjna do Bryzy jada dwie osoby i dwa CCty :D Madzia jakie szanse na nowe foty....?? Chetnie zobacze laseczki nasze :) Quote
magda z. Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ja do Marka telefonu nie mam, a sama jestem uzalezniona od pogody i znajomego - w gre wchodzi opcja motorowa, bo ja mam kawałek. Lolka z Beatą muszą zadziałać w tym względzie. Ja wiem tylko tyle, że Eccia humorek odzyskała i już lata i zaczepia do zabawy:) Quote
furciaczek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Oby wiecej tak dobrych wiesci, super ze dziewczyna dochodzi do siebie. Madzia masz ty gg?? O pewnych sprawach na dogo nie moge pisac a musza z Toba badz Lolka pogadac dluzej Quote
andzia69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 postaram się wstawic zdjęcia tych cc, o których pisałam...jak mi się uda;) matka z córcią: niestety tylko takie na razie mam:( Quote
lolka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 rozmwiałam z Markiem....nasz Ecia wróciła :) .......jest szczęśliwa, zachowuje się dosłwonie jak szczeniak, bidula nadrabia te swoje podłe 4.5 roku życia, czyli jej całe w sumie.....Marek mówił, że Bryza zrobiła na nim piorunujące wrażenie, jako psi ideał , ale Ecia to zupełnie go na kolana powaliła, ... jutro powinnam mieć jej fotki Quote
furciaczek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Andzia a ktora to ktora?? Dowiedz sie kochana jak najwiecej o nich, porobie ogloszenia, na strone rzuce...DT jeden zajety a drugi tylko dla samcow, na hotel dla kolejnego mnie nie stac ehhh koszmar Lolka a wez zapytaj czy nie chce ich adoptowac?? Juz mu nawet odpuszcze wizyte przedadopcyjna i testy psychologiczne hihi:D Super ze dziewczynki sie dobrze tam czuja...a to co czytam o Eci...no lzy w oczach ze wkoncu troszke szczescia i ciepla zaznala...sie rozkleilam no Quote
andzia69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ta czarna cała z białą krawatką została...z tego co Mrs.ka mówiła to łagodna sunia, ok. 2 letnia...ta mała przerażona znalazła dom dzięki facetowi z radia, który zgłosił do Mrs.ki problem u tych ludzi - był tam coś kęcić i się o tym dowiedział i jakos tak się to potoczyło. Małą zabrała Mrs.ka od razu i po przegladzie weta, sterylce poszła do domu (mała miała ok. 6 mies chyba). Duża sunia tam została...szkoda, ze nie ma lepszych zdjęć na razie bo można by ogłaszać sunię...moze ktoś by się znalazł o obeszło by sie szukanie jej dt czy hotelu...jak tylko bedę miała więcej zdjęc to dam znać dzięki i sorki za zaśmiecanie tematu suniek:) Quote
furciaczek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Dobra, narazie wrzuce na NK i strone z wiadomoscia ze wiecej informacji o dziewczynce za jakis czas...moze ktos ja dojzy ehhh Allegro od razu tez skrobne...nie zaszkodzi... Quote
andzia69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 furciaczek napisał(a):Dobra, narazie wrzuce na NK i strone z wiadomoscia ze wiecej informacji o dziewczynce za jakis czas...moze ktos ja dojzy ehhh Allegro od razu tez skrobne...nie zaszkodzi... dzięki Fur:loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 andzia69 napisał(a):dzięki Fur:loveu::loveu::loveu: No goopia no:eviltong: Quote
AniaB Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Czy mogę dostać numer konta do przelewu mojej deklaracji comiesięcznej? Chyba ze jest gdzieś na watku - to powiedzcie mi proszę gdzie szukać..:) Quote
magda z. Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 fur dośle, ja też czekam:) Dzięki Aniu za przypomnienie. Pw mi umarło, więc może być na gg Quote
magda z. Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 fur lepiej nie wrzucaj swojego konta, swego czasu chyba BajkaB miała sprawę o takie sprawy - ktoś uprzejmy doniósł o nielegalnej zbiórce;/ Ja adres jescze potzrebuję do przelewu:) Quote
lolka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ja też potrzebuję nr konta...co prawda muszę pieniązki z bazarku podzielić na trzy ogony ale zawsze coś...40 zł tylko Quote
Recommended Posts