Bejotka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ewkar napisał(a):Naprawdę cieszę się,że trwa walka o Kamyka, ale powoli tracę już nadzieję. A trwa walka o Kamyka? Quote
Basia1968 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/192501-Maluszek-Dino-Spajki-juz-nie-ma-dla-niego-ratunku.-Agresja-decyzja-o-uspieniu prosze zajrzyjcie :-(:-( Quote
ewkar Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Zobaczcie, jaki plakat.Wiem,że nie będzie akcji u nas, ale może chociaż plakaty dałoby się rozwiesić? http://www.rsoz.org/ Quote
ewkar Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 A ten 6 miesięczny szczeniaczek jutro jedzie do schronu.Był na łańcuchu, był bity, ale czy schron jest lepszy? Pani, która jest inspektorem TOZ-u go tam zawozi.Nie może mu dać DT. Quote
rita60 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Przypomnij sie skarbie. W niedziele akcja,ale ci, co zgotowali taki los tobie piesku,nie organizuja jej,ciekawe dlaczego:angryy: Quote
Olga7 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='ewkar']A ten 6 miesięczny szczeniaczek jutro jedzie do schronu.Był na łańcuchu, był bity, ale czy schron jest lepszy? Pani, która jest inspektorem TOZ-u go tam zawozi.Nie może mu dać DT. Czy już ktoś szuka pomocy temu maluchowi ? W schronie on prędko zginie ....:shake: W jakim schronie jest ten maluch jamniczek ?? Czy jest wątek tego malucha ?? A los Kamyka nadal mnie b. martwi i niepokoi -pamietam o Kamyku ciagle .Szukalam porad innej cioteczki w tym temacie ,ale ciezka ta sprawa teraz by poszlo po naszej myśli .Nadziei nie traćmy jednak ! Quote
aganela Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 a z tego ogłoszenia mogłoby być zdjęte następne zdjęcie do akcji zerwujmy łańcuchy...zdredzona,zaniedbana owczarka za 25zł...http://www.rzeszowiak.pl/czeka-na-nowy-dom-posiada-ksiazeczke-zdrowia-898876 Quote
ewkar Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Olga7, dzięki,że się zainteresowałaś jamniczkiem.Nie, nie ma wątku, korzystam z wątku podkarpackich psów i kotów.Tam o nim napisałam.Nie pojedzie do schronu. http://www.dogomania.pl/threads/186028-Podkarpacie..-psy-i-koty-ton%C4%85-zapomniane-przez-wszystkich.-B%C5%81AGAMY-O-POMOC/page80?highlight=ewkar Quote
rita60 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Ciekawe jak bawili sie członkowie Stowarzyszenia na akcji " Zerwijmy łańcuchy":roll: Quote
ewkar Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 A ja oglądałam migawki z akcji w Warszawie, a potem wypowiedzi tych, którzy trzymają psy na łańcuchach.Chyba lata świetlne miną zanim zmieni się mentalność ludzi.Przerażające. Quote
Jagoda1 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ja tez pamietam... w naszym schronisku jest podobna sunieczka do Kamyka. Quote
rita60 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Witaj moj piekny.........pamietam i bede pamietac.......... Quote
Olga7 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Wiele z nas pamięta o niedoli Kamyka i szuka wyjscia z tej sytuacji,ale sprawa jest trudna .. Quote
minia913 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/141354-Tarnobrzeski-wątek-ogólny Quote
Basia1968 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 warto przyłączyc sie do dyskusji - na wątku powyżej - ostatnia strona wątku tarnobrzeksiego. Krew mnie zalewa. Quote
rita60 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Basia1968 napisał(a):warto przyłączyc sie do dyskusji - na wątku powyżej - ostatnia strona wątku tarnobrzeksiego. Krew mnie zalewa. ŁASKA PANSKA NA PSTRYM KONIU JEZDZI:roll: Quote
Basia1968 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Rita60 - może człowieka trafić, że zamiast osiągać wspólny cel - dobro zwierząt, polepszenie ich bytu - to szuka się dziury w całym - zabraniając osobom zajmowania się psiakami, a samemu nie robi się nic w tym kierunku, aby pozyskać środki i nowe domy. Jak sie nastroję po południu to napisze co mi leży na wątrobie na wątku tarnobrzeskim. Czas z tym idiotyzmem skończyć Quote
majuska Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja już kiedyś bodajże u Murki na watku pisałam Wam, żeby na nich uważać, ( na podstawie tego jak wyadoptowano Kamyka i jak potraktowano sunie z nowotworem u p. Asi w hoteliku ) dogo mnie nauczyło dużej rezerwy do ludzi , którzy podobno mają pomagać zwierzętom.... Quote
Hotel KADIF Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dziewczyny! Bardzo mi leży na sercu los Kamyka. Zaglądam tu cały czas w nadziei, że coś się zmieniło w jego sytuacji, ale jak widać NIC. Wszyscy się tylko zastanawiają na losem "tego biednego psa". Nie ulega wątpliwości, że adopcja została po prostu spieprzona i tyle. Wypchnęli psa byle się go pozbyć a facet ma wszystkie atuty w ręku. Może naprawdę warto się zastanowić na wykupieniem Kamyka? Zaproponować facetowi ponętną sumkę której nie będzie się w stanie oprzeć.... Tylko w tym momencie nie wiem czy nie jest to przelewanie "pustego w próżne". Weźmie następnego psa .... Quote
Recommended Posts