Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bico']Coronaaj, to gdzie w końcu zamieszka Bibi?:cool3: Są już jakieś decyzje i faworyci?:cool3:

Jest jedna faworytka p. Joanna M z Ochoty, przyjedzie zobaczyc Bibi:loveu::loveu:Pamietaj, Bibi nie jest jeszcze gotowa do adopcji, kupki nie za ladne , dzisiaj idzie na powtorzenie surowicy (10 dni po pierwszej dawce), musi miec szczepienia, nastepne odrobaczenie.:cool3::cool3:

:evil_lol::evil_lol:Bibi rozrabia, dobrze je , pije, bawi sie , gryzie zabawki, wchodzi do koszyka z tasmami, pod biurko, etc...drze sie wnieboglosy jak mnie slyszy w innym pokoju, nie moze jeszcze miec kontaktu z innymi psami.

Bibi dostaje 2 razy dziennie, zawiesine Alugastrin 1ml, jest to na uszkodenie blony sluzowej , nadkwasnosci soku zoladkowego, wrzodow, etc...

To jedyne lekarstwo jakie dostaje...i kupeczki troche lepsze..

Posted

Bibi dostala wczoraj druga dawke surowicy, znowu 10ml. Darla sie OK, jest zywa, je za duzo, kupki prawie OK, wazy 1.88kg - super, wet zadowolony.

Za tydzien drugie odrobaczanie i po 7 dniach szczepienia...

Kupowalam w sklepiku jedzenia dla moich psow , Bibi byla na rekach u zaprzyjaznionej pani..i co ...zaczela strasznie piszczec, ze odeszlam, nie ma mnie w poblizu...ludzie byli zaskoczeni, ze juz za mna popiskuje w tym wieku..

Posted

[quote name='coronaaj']Bibi dostala wczoraj druga dawke surowicy, znowu 10ml. Darla sie OK, jest zywa, je za duzo, kupki prawie OK, wazy 1.88kg - super, wet zadowolony.

Za tydzien drugie odrobaczanie i po 7 dniach szczepienia...

Kupowalam w sklepiku jedzenia dla moich psow , Bibi byla na rekach u zaprzyjaznionej pani..i co ...zaczela strasznie piszczec, ze odeszlam, nie ma mnie w poblizu...ludzie byli zaskoczeni, ze juz za mna popiskuje w tym wieku..

No i mamy dowód inteligencji Bibuni...gdzie i u kogo bedzie jej lepiej i bezpieczniej niż u Ciebie!

Trzymam kciuki za dzisiaj...powodzenia!:loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']No i mamy dowód inteligencji Bibuni...gdzie i u kogo bedzie jej lepiej i bezpieczniej niż u Ciebie!

Trzymam kciuki za dzisiaj...powodzenia!:loveu:

Coronaaj, czy Bibi zostaje u Ciebie:crazyeye: ?
Jak wesoły autobus, to wesoły autobus na całego ;) :evil_lol:
Czy dzisiaj jest przewidziana jakaś arcyważna wizyta:crazyeye: ?

Posted

[quote name='dana']Coronaaj, czy Bibi zostaje u Ciebie:crazyeye: ?
Jak wesoły autobus, to wesoły autobus na całego ;) :evil_lol:
Czy dzisiaj jest przewidziana jakaś arcyważna wizyta:crazyeye: ?

Niestety nic o czymś takim nie wiem...i chyba byłoby to nie możliwe:oops:,ale...Bibi może myśleć inaczej!:lol:

Dano...ważna dla coronaaj...dlatego mocno trzymam kciuki!Mocno!

Posted

coronaaj napisał(a):
Za co trzymasz kciuki? Nic nie kapuje:shake::shake:

Ja trzymałam kciuki za Twoje wizyty u stomatologa,dana przyłączyła się do trzymania kciuków za Ciebie!:loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Ja trzymałam kciuki za Twoje wizyty u stomatologa,dana przyłączyła się do trzymania kciuków za Ciebie!:loveu:

Dzieki cioteczki kochane ale teraz trzymajcie kciuki za moj tel kom, sprawka slodkiej :loveu::loveu:Bibuni, zaczela sie bawic sznurkiem, tel spadl z biurka na ziemie i sie zablokowal perfidnie...nie dziala ....
Skaranie Boskie z ta psina ciagle cos napsoci...ale to znak, ze zdrowieje wiec jej odpuszczam i mam nadzieje, ze nie trzeba kupowac nowego...:-o:-o:-onawet jej zdjecia nie moge kom zrobic bo spi teraz nie w lozku ale na szmatach ale slodko...wyglada jak pod baldachimem tylko nogi i pupe jej widac...

Posted

[quote name='dana']Bibi to słodziak - rozrabiaka :loveu::loveu:.
Co z telefonem ? :crazyeye::crazyeye:

Dzieki za tego slodziaka, raz juz zrzucila aparat fotograficzny ale z mniejszej wysokosci , jest OK.:shake::shake:telefon jakos naprawilam, odblokowalam ale malo calego nie zdemolowalam, dziala...na szczescie nie bylo telefonow od "klientow" ;);)albo popaprancy dzwonili..ha,:mad::mad:

Posted

giselle4 napisał(a):
...jestem
szkoda ze wczesniej tutaj mnei nie bylo
Jest sliczna:loveu:

Witamy Grazynko:loveu::loveu:dziekuje teraz tylko zeby dobry domek znalesc..:multi::multi:

Posted

Dobrze, że telefon działa ;).
Domek dla słodkiej Bibi się znajdzie, jest prześliczna:loveu:.
Coronaaj, z psimi maluchami tak już jest, rozrabiają i są słodkie;).
Nasz psiak obrobił nam prześlicznie, prawie jak bóbr;), drewniane nogi od stołu i czterech krzeseł:evil_lol:.
A potem robił takie słodkie minki w ramach przeprosin :evil_lol:.
Przecież nie mogliśmy się gniewać....

Posted

[quote name='dana']Dobrze, że telefon działa ;).
Domek dla słodkiej Bibi się znajdzie, jest prześliczna:loveu:.
Coronaaj, z psimi maluchami tak już jest, rozrabiają i są słodkie;).
Nasz psiak obrobił nam prześlicznie, prawie jak bóbr;), drewniane nogi od stołu i czterech krzeseł:evil_lol:.
A potem robił takie słodkie minki w ramach przeprosin :evil_lol:.
Przecież nie mogliśmy się gniewać....

kochana juz nie daje rady tak rozrabia:shake::shake:wlazi pod biurko od dawna ale nie moze wylesc bo utyla wiec sie drze, z wielka bida jakos wylazi:cool3::cool3:
za drzwiami Pakus sie drze bo chce wejsc czasami meksykany wtoruja wiec istny dom wariatow na Dolnej:multi::multi:

Posted

jestem i ja;)przeczytalam watek i bardzo sie ciesze za mała zdrowieje:multi: a o takie rozrabiające cudo ludzie powinni sie bic:loveu::loveu:
gdzies (kilka stron wczesniej ) byla mowa o rodzinie co chcieli Bibi z bratem, nie wypalilo??