Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Madallena szefowa wątku chyba kryminał przeżywa z zepsutym komputerem :evil_lol:

A nieprawda...nie z komputerem! Teraz z dogo...

już zmieniam tytuł!!!Bibinko,ślicznaś,a Twój kolor jest fascynujący!Bardzom ciekawa jaka z Ciebie Panna wyrośnie! Powodzenia maleńka spryciulo!:loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
A nieprawda...nie z komputerem! Teraz z dogo...

już zmieniam tytuł!!!Bibinko,ślicznaś,a Twój kolor jest fascynujący!Bardzom ciekawa jaka z Ciebie Panna wyrośnie! Powodzenia maleńka spryciulo!:loveu:

Dogo wariuje nie moge dostac sie na watek Meli:mad::mad:wyszukiwarka nie dziala:roll:sama jestem ciekawa co z Bibi wyrosnie, nowa rodzinka:loveu:modli sie zeby wyrosla duuuuuza, za kolanko....:crazyeye::crazyeye:dr.Maciej powiedzial, ze tak bedzie miala ze 20kg, nie 14kg...:razz::razz:Nie wiem czy zauwazylyscie ale nasza Bibula troche zezowata (prawe oczko):cool3::cool3:kolorek to zosranie taki jaki jest...czyli cudny:multi::multi:brakuje mi tej Bibuni:placz::placz:

Posted

[quote name='zuzlikowa']
....Bibinko,ślicznaś,a Twój kolor jest fascynujący!.......[/QUOTE]

Ten cudny kolorek, [B]Zuzliku [/B]to chyba ecru :roll:
Też się stęskniłam ...

[quote name='coronaaj']Dogo wariuje .....wyszukiwarka nie dziala .....[/QUOTE]

Z wysłaniem PW miałam problem, wyszukiwarka nie działa a z drugiego komputera nie mogę się wcale zalogować...:shake:
Nie wiem, czy [B]Wtatara[/B] otrzymała w efekcie moją wiadomość:roll::roll:.
A [B]Bibi[/B] jest przepiękna, naprawdę Ci się nie dziwię, że tęsknisz za tym słodziakiem :loveu:.

• 1 month later...
Posted

Bibi jest na FaceBook, widzialam ja z Madallena...cudowna i wazy juz 6k...jest szczesliwa w nowym domku, tam ja kochaja ale oczywiscie rozrabia....zdjecia beda po swietach..wyjezdzam oczywiscie z kurduplami...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Bibi...wszystkiego dobrego...nie tylko na święta...na każdy dzień!!!!

Zuzlikowa i cioteczki Wesolych Swiat i Dosiego Roku zyczy wesoly autobus
Coronaaj...mialam dzisiaj wiesc dodatkowo 2 psiaki do Poznania ale nie maja szczepien i ryzyko bo jednak bylo Parvo

Posted

oj Bibi rosnie nam na duza pannice :)

Bibi miala byc honorowym dawca krwi dla szczeniaka od idusiek chorego na parwo. Ale krew nie byla zgodna :(

Wiozlysmy ja wtedy do kliniki. Rany! jaka ona duza! Oj, nie bedzie malym psem, nie bedzie. Bedzie raczej srednim w rozmiarze L.

Ciekawe jak George....wiesci mam takie sobie (tzn, malo opisowe, poza tym wszystko dobrze), zdjec jeszcze nie mam...

• 2 months later...
Posted

zuzlikowa napisał(a):
Hej, Alu...tak dawno się nie spotkałyśmy...a możesz wrzucić linka do Bibi na Face....?
Pozdrowionka!

Jestem dalej w Toruniu, nie mam codziennie dostepu do kompa...zaraz znajde link do Bibi na Facebook..

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Niestety nie otwiera mi się link mimo zalogowania...spróbuję jeszcze!
Powodzenia...czekam!

Musisz byc chyba moim znajomym na Facebook...zapros mnie ndo grona znajomych...

Posted

coronaaj napisał(a):
Musisz byc chyba moim znajomym na Facebook...zapros mnie ndo grona znajomych...

Pisze,że jesteś...już to zrobiłam zaczynając, ale jestem młody żgol na tym forum i może dlatego...

• 5 months later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
Posted

Jest nowa wiadomosc z emaila od DS

Kirie jest zdrowa, ciągle śpiaca i ma problemy z brzuchem szczególnie jak coś zje nie takiego.
Mamy tez drugie psa ( Sebek znalazł w drodze do pracy ) i szukaliśmy z Tobą kontaktu bo potrzebowalismy pomocy w znalezieniu jej domu. Dla nas dwa psy w naszym mieszkaniu to za dużo szczególnie ze ta nowa Hermiona sika na balkonie tylko i w domu a na spacerze nie...
Jak bedziesz odezwij się do nas prosze..
Fotek Kiryska nie ma na FB może poprosze Sebastiana to coś dla Ciebie doda :-)
Caluję
Monika

No problemy z brzyszkiem pozostalosci po Parvo ..zniszczylo troche jelita ale mlody piesek...

Tak wygladala jak byla u mnie..

Umnie w domu w Warszawie