_ogonek_ Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Madallena szefowa wątku chyba kryminał przeżywa z zepsutym komputerem :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 _ogonek_ napisał(a):Madallena szefowa wątku chyba kryminał przeżywa z zepsutym komputerem :evil_lol: A nieprawda...nie z komputerem! Teraz z dogo... już zmieniam tytuł!!!Bibinko,ślicznaś,a Twój kolor jest fascynujący!Bardzom ciekawa jaka z Ciebie Panna wyrośnie! Powodzenia maleńka spryciulo!:loveu: Quote
_ogonek_ Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 zuzlikowa!!! aj low ju stesknilam sie!!! wpadne jeszcze o 19 ;) w dzierzoniowie jest nowy benek!!! u giselle4 Quote
coronaaj Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 zuzlikowa napisał(a):A nieprawda...nie z komputerem! Teraz z dogo... już zmieniam tytuł!!!Bibinko,ślicznaś,a Twój kolor jest fascynujący!Bardzom ciekawa jaka z Ciebie Panna wyrośnie! Powodzenia maleńka spryciulo!:loveu: Dogo wariuje nie moge dostac sie na watek Meli:mad::mad:wyszukiwarka nie dziala:roll:sama jestem ciekawa co z Bibi wyrosnie, nowa rodzinka:loveu:modli sie zeby wyrosla duuuuuza, za kolanko....:crazyeye::crazyeye:dr.Maciej powiedzial, ze tak bedzie miala ze 20kg, nie 14kg...:razz::razz:Nie wiem czy zauwazylyscie ale nasza Bibula troche zezowata (prawe oczko):cool3::cool3:kolorek to zosranie taki jaki jest...czyli cudny:multi::multi:brakuje mi tej Bibuni:placz::placz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='zuzlikowa'] ....Bibinko,ślicznaś,a Twój kolor jest fascynujący!.......[/QUOTE] Ten cudny kolorek, [B]Zuzliku [/B]to chyba ecru :roll: Też się stęskniłam ... [quote name='coronaaj']Dogo wariuje .....wyszukiwarka nie dziala .....[/QUOTE] Z wysłaniem PW miałam problem, wyszukiwarka nie działa a z drugiego komputera nie mogę się wcale zalogować...:shake: Nie wiem, czy [B]Wtatara[/B] otrzymała w efekcie moją wiadomość:roll::roll:. A [B]Bibi[/B] jest przepiękna, naprawdę Ci się nie dziwię, że tęsknisz za tym słodziakiem :loveu:. Quote
coronaaj Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Bibi jest na FaceBook, widzialam ja z Madallena...cudowna i wazy juz 6k...jest szczesliwa w nowym domku, tam ja kochaja ale oczywiscie rozrabia....zdjecia beda po swietach..wyjezdzam oczywiscie z kurduplami... Quote
emilak Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 przepraszam za off'a, ale bez waszej pomocy nie damy rady...brakuje nam 170 zł deklaracji...nie chcemy żeby wrócili na ulicę...http://www.dogomania.pl/threads/1741...-zA-deklaracji Quote
zuzlikowa Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Bibi...wszystkiego dobrego...nie tylko na święta...na każdy dzień!!!! Quote
coronaaj Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 zuzlikowa napisał(a):Bibi...wszystkiego dobrego...nie tylko na święta...na każdy dzień!!!! Zuzlikowa i cioteczki Wesolych Swiat i Dosiego Roku zyczy wesoly autobus Coronaaj...mialam dzisiaj wiesc dodatkowo 2 psiaki do Poznania ale nie maja szczepien i ryzyko bo jednak bylo Parvo Quote
Madallena Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 oj Bibi rosnie nam na duza pannice :) Bibi miala byc honorowym dawca krwi dla szczeniaka od idusiek chorego na parwo. Ale krew nie byla zgodna :( Wiozlysmy ja wtedy do kliniki. Rany! jaka ona duza! Oj, nie bedzie malym psem, nie bedzie. Bedzie raczej srednim w rozmiarze L. Ciekawe jak George....wiesci mam takie sobie (tzn, malo opisowe, poza tym wszystko dobrze), zdjec jeszcze nie mam... Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 coronaaj napisał(a):Bibi jest na Facebook..... Hej, Alu...tak dawno się nie spotkałyśmy...a możesz wrzucić linka do Bibi na Face....? Pozdrowionka! Quote
coronaaj Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 zuzlikowa napisał(a):Hej, Alu...tak dawno się nie spotkałyśmy...a możesz wrzucić linka do Bibi na Face....? Pozdrowionka! Jestem dalej w Toruniu, nie mam codziennie dostepu do kompa...zaraz znajde link do Bibi na Facebook.. Quote
coronaaj Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 coronaaj napisał(a):Jestem dalej w Toruniu, nie mam codziennie dostepu do kompa...zaraz znajde link do Bibi na Facebook.. link Bibi Curie http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1318146547130#!/album.php?aid=5491&id=100000501378632 jak umiesz to zamiesc na tym watku....bede wdzieczna, jak wroce do w-wy po niedzieli to zadzwonie... Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 coronaaj napisał(a):link Bibi Curie http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1318146547130#!/album.php?aid=5491&id=100000501378632 jak umiesz to zamiesc na tym watku....bede wdzieczna, jak wroce do w-wy po niedzieli to zadzwonie... Niestety nie otwiera mi się link mimo zalogowania...spróbuję jeszcze! Powodzenia...czekam! Quote
coronaaj Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 zuzlikowa napisał(a):Niestety nie otwiera mi się link mimo zalogowania...spróbuję jeszcze! Powodzenia...czekam! Musisz byc chyba moim znajomym na Facebook...zapros mnie ndo grona znajomych... Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 coronaaj napisał(a):Musisz byc chyba moim znajomym na Facebook...zapros mnie ndo grona znajomych... Pisze,że jesteś...już to zrobiłam zaczynając, ale jestem młody żgol na tym forum i może dlatego... Quote
coronaaj Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 zuzlikowa napisał(a):Pisze,że jesteś...już to zrobiłam zaczynając, ale jestem młody żgol na tym forum i może dlatego... No i widzialas??? Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Bibi OK!!!!! Sa zdjecia na Facebooku..caly czas sledze zycie Kiri bo tak sie teraz nazywa... Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 mam kontakt z domkiem Kiri (Bibi) wszystko jest super sa zdjecia na FB sprobuje je sciagnac ale nie mialam prawa.... Quote
coronaaj Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Czekam na dojscie do nowych fotek z FB....wszystko jest OK!!!! Quote
coronaaj Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jest nowa wiadomosc z emaila od DS Kirie jest zdrowa, ciągle śpiaca i ma problemy z brzuchem szczególnie jak coś zje nie takiego. Mamy tez drugie psa ( Sebek znalazł w drodze do pracy ) i szukaliśmy z Tobą kontaktu bo potrzebowalismy pomocy w znalezieniu jej domu. Dla nas dwa psy w naszym mieszkaniu to za dużo szczególnie ze ta nowa Hermiona sika na balkonie tylko i w domu a na spacerze nie... Jak bedziesz odezwij się do nas prosze.. Fotek Kiryska nie ma na FB może poprosze Sebastiana to coś dla Ciebie doda :-) Caluję Monika No problemy z brzyszkiem pozostalosci po Parvo ..zniszczylo troche jelita ale mlody piesek... Tak wygladala jak byla u mnie.. Umnie w domu w Warszawie Quote
coronaaj Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bibi w akcji z braciszkiem Georgem ma DS w Glownie Quote
Recommended Posts