zuzlikowa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Madalena wstawiła foteczki Bibi u małego Georga C....przekleiłam je do pierwszego postu! A tu na smaczekwstawiam oba ciudne pycha!:loveu: Quote
Madallena Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Pomieszaly mi sie watki :) Tytuły są podobne no. :) Bibi :) podoba mi się ;) Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Hihihi...tytuły podobne,bo Wesoły autobus tylko jeden i aż trzy psy!:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Fotki jeszcze z podróży...oba maluchy...to w pionowym ustawieniu,to w poziomym...tylko czemu maleńka BIBI jest jakby nieco wyżej?:cool3: I już u cioteczki coronaaj...cicho,spokojnie bezpiecznie...no,chyba,że chłopaki zajrzą i sprawdzą co robię...albo ja zajrzę:cool3::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 No i dla regeneracji sił...do zaglądania... Rośnij zdrowo maleńka! Szukamy najlepszego z możliwych domków! Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 zuzlikowa wsta prosze tą fote co robiłą coronaaj pieseczkom w schronisku (ja i Eve trzymamy dwa jasne piesiule) Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']zuzlikowa wsta prosze tą fote co robiłą coronaaj pieseczkom w schronisku (ja i Eve trzymamy dwa jasne piesiule)[/quote] Coronaaj zdążyła mi przesłać jedynie fotki z telefonu...tylko te,które wstawiłam. Jak tylko da radę, prześle mi potem na maila inne zdjęcia i zaraz wstawię!!! A warto...:loveu:...a o jasnych piesiulach będę pamiętać!:cool3: Quote
zuzlikowa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Bazarek dla benków... http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro_i-piasek-pustyni_i-kolczyki-nie-tylko-dla-4-bernardynow-tylko-do-3-10-09-a-147452/ Zapraszamy... Quote
Jo37 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ale dziewczyny się postarały.Wspaniale ,że tyle psiaków udało się wyrwać zw schronu. Quote
coronaaj Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Jo37']Ale dziewczyny się postarały.Wspaniale ,że tyle psiaków udało się wyrwać zw schronu. Tylko, ze z tego miotu chyba bylo 6-8 szczeniakow,widze na jednym zdjeciu siostrzyczke lub braciszka w kolorze ecru, lekko braz i troche czarnego, takich chyba bylo ze dwa..conajmniej ...niestety z laptopem mam klopot ze zdjeciami z karty na notebook, moze Madallena cos pomoze , jak nie to musze zrobic dysk..i wtedy moze pojdzie...mam nadzieje. Pirania i cioteczki z Zamoscia, trzeba zrobic wiecej zdjec z tego kojca co byly te dwa biale, tam sa maciupkie bidy...rozne ..sporo siedzi w budzie , stloczone razem.. Quote
leni356 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ale cuda tu macie :-o Słodziaki :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 coronaaj te które zabrałyśmy (ty jasną BIBI , Eve szarego Georga, ja jasnego Karmelka) to jest jeden miot...trafiły do schroniska razem, reszta jest z innych miotów...ale jest ich dużo jak widziałaś:roll: ja jadę dziś z Karmelkiem na wizytę komtrolną do weta i potem do DS go odwożę:multi: Quote
coronaaj Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']coronaaj te które zabrałyśmy (ty jasną BIBI , Eve szarego Georga, ja jasnego Karmelka) to jest jeden miot...trafiły do schroniska razem, reszta jest z innych miotów...ale jest ich dużo jak widziałaś:roll: ja jadę dziś z Karmelkiem na wizytę komtrolną do weta i potem do DS go odwożę:multi:[/quote] :multi::multi:Super, ze Karmelek ma DS, my szukamy, jedno mialam ale juz nieaktualne...jak cos macie to dajcie znac...dobrze, ze tylko 3 szczeniaczki, mnie pracownik powiedzial, ze jest wiecej...porobcie te zdjecia bo jeden podobny do naszych (3 kolory) Quote
leni356 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Czy jest jakiś tekst do ogłoszeń? Maluch cudny, domek szybko znajdzie Quote
Madallena Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Teksty do ogloszeń trzeba napisać. Ja dla szczeniorów nie potrafię ...:( Quote
coronaaj Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Madallena']Teksty do ogloszeń trzeba napisać. Ja dla szczeniorów nie potrafię ...:([/quote] Ja tez nie potrafie, moze ktoras z cioteczek nam pomoze... Quote
Madallena Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Maleńkie istotki brutanie zabrane matce podrzucone do schroniska. Schroniska gdzie nie ma adopcji... Skazane na schroniskowy żywot za kratami. Maleńkie bezbronne uzależnione od człowieka doczekały się szcześliwego dnia! Zabrane przez wspaniałych ludzi do domów tymczasowych przejechały 300 km i .... SZUKAJĄ domów! Szukają ludzi, którzy nigdy ich nie skrzywdzą. One nie rozumieją, nie wiedzą co okrutny czlowiek jest w stanie zrobić zwierzeciu. One nie mogą tego doznac, dlatego DT zastrzega sobie prawo do wyboru Domu stałego. Bibi to sunia w wieku 5 tyg. Maleńka, rozrywkowa puchata kuleczka. Odrobaczona, nie zaszczepiona, na chwilę obecną nie może jeszcze wychodzić na dwór. Całymi dniami wariuje z innym psiakiem, uwielbia bawić się zabawkami. Zmęczona, bezpiecznie zasypia na kolankach. Docelowo będzie sunia wazaca 10-14 kg. (ani ojciec ani matka nie sa znane) Czeka na dom, ten jedyny, wspaniały, wyśniony. Na dom, gdzie właściciele nie będa traktowac jej jak zabawki, będą zdawać sobie z tego, że pies to obowiązek, koszty i uzależnienie. KONTAKT: 0505 960 270 Geroge to jej brat. Maleńki, płowy chłopczyk uwielbia obgryzać kanapę :) Dzieciak bardzo tęskni za człowiekiem. Zostawiony sam w domu daje "koncert". Jest jednak mądrym psiakiem i nauczy się co wolno a czego nie. Zabawy z dziećmi to jego ulubione zajęcie. Kocie zabawki, piszczałki tez przypadly mu do gustu. Bedzie kawalerem wazacym max 10 -14 kg. WARUNKIEM ADOPCJI OBYDWU PSIAKÓW jest wizyta przedadopcyjna, umowa (a w niej OBOWIAZEK KASTRACJI) oraz wizyty poadopcyjne. kontakt : 0 783 274 926 Napisałam podwójne bo chyba lepiej bedzie oglaszac je razem... Quote
coronaaj Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Madalleno ...Dziekujemy za sliczny tekst o naszych kruszynkach... KONTAKT o Bibi do Alicji/Bibi 022 841-0686 505 960 270 Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jak dzisiaj czuje się BIBI? jej braciszka dziś odwiozłam do DS:multi: Quote
coronaaj Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']jak dzisiaj czuje się BIBI? jej braciszka dziś odwiozłam do DS:multi:[/quote] Czuje sie dobrze, duzo pije , szczeka, lata za psiurkami po calej chalupie i na taras ale sraczke ma dalej.:crazyeye::crazyeye:coprawda nie czesto , nie jest sama woda widac zarcie...nie chce juz jesc samego ryzu, co mu dodac bo dalam przetarta marchewke , troche mieska, je suche jedzenie rozwodnione z ryzem ...nawet lubi..plus cos musi byc... Nie robi pod siebie, wychodzi z lozeczka lub gdziekolwiek lezy na dywanikach (ktore zawziecie gryzie) i siada na gazety, pieluszki lub ..gdzie sie trafi. Zlapalam i wynioskam na taras, zrobila tam...interesuje sie tarasem, obwachuje, spaceruje... Co dawalas swojemu swojemu Karmelkowi? Quote
coronaaj Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']jak dzisiaj czuje się BIBI? jej braciszka dziś odwiozłam do DS:multi:[/quote] :crazyeye::crazyeye:To bierz nastepnego szczeniorka ze schronu..tam byl taki identico jak te nasze ale 3 kolorowy, siedzial ze szczeniorami w tym osobym kojcu:evil_lol::evil_lol:e sliczny:cool3::cool3: Quote
coronaaj Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Zdjecie to schronisko w Zamosciu i bidne kruszyny z kojca w ktorym byla Bibi i George Bibi potrzebuje ogłoszeń!!! Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 u mnie wet kazal dawac tylko jednorodne jedzenie zeby sie trochę uregulowało to trawienie po tym schroniskowym zarciu kazal mi albo gotować ryż, kurczaka i marchewkę (wszytsko gotowane) albo dawac suchą karmę junior dla psów z problemami trawiennymi w związku z tym że mi sie gotowac nie chciało kupiłam karmę, początkowo ją namaczałam w wodzie z lakcidem a poźniej już jadł samą suchą karmę nie namaczaną. Nie moge na razie wziąć na dt nic bo kasy nie mam:oops: na tego szczyla wydałam u weta w sumie 70zł, tak to jest z dt właśnie;) Quote
Recommended Posts