Dana i Muszkieterowie Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No to słodziak Bibi już w domku, Coronaaj tęskni, a George chciałby też taką Mamusię jak Bibi, czemu wcale się nie dziwię:lol:. Bibi, bądź grzeczna :loveu::loveu: Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Tola']Przeczytałam list i rowniez poplakałam się; myslę, ze to będzie dla suni własnie TEN dom. ja także po tym liście Pani Moniki się poryczałam jak bóbr:placz::oops: ale tak, ak i inni tu obecni jestem pewna, że to będzie TEN domek - najlepszy dla Bibi:multi::loveu::multi: i jeszcze te referencje z lecznicy - wspaniale:multi::lol: Bibi już w nowym domku - super wiadomość i wielka radość, warto było czekać na taki domek z prawdziwego zdarzenia:multi::loveu::multi::loveu: bo jak sobie przypomnę tych wszystkich świrusów co dzwonili to:mad: Coronaaj - gratulacje:loveu: widzisz jak z Ciebie super - ciotka:cool3: Nie dość, że psiaki po całej Polsce transportuje, wspomaga fiansowo, sama daje biedaczkom DS lub DT, to jeszcze i domki odpowiedzialne i kochające znaleźć dla psiakow potrafi:Rose::Rose::Rose: Zuzlikowa, zmieni tytuł wątku, tylko niestety ma ona awarię całego kompa i musi czekać aż go naprawią spece od tego;) Quote
__Lara Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Gratuluję coronaaj! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
coronaaj Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='dana']No to słodziak Bibi już w domku, Coronaaj tęskni, a George chciałby też taką Mamusię jak Bibi, czemu wcale się nie dziwię:lol:. Bibi, bądź grzeczna :loveu::loveu: Codziennie mam relacje z domeczku:multi::multi:Bibunia czuje sie w nowym domku jak pani na wlosciach :evil_lol::evil_lol:no dzisiaj rano czy w nocy narobila 7-8 kupek, cala noc przespala spokojnie ale nad ranem piszczala (jak i u mnie) do rodzicow...cwany piesek..:shake::shake:bardzo dobrze je ale przechodza tylko na sucha karme zeby kupki zagescic...bardzo sie przywiazuje do Sebastiana i Macka nie mowiac o Monice Mamuni ...zreszta ona towarzyska...:shake::shake: Z Tata Sebastiana czyli dziadkiem za pan brat...dziadek ma "reke do psow " jak Sebastian zauwazyl...:roll::roll: Bibi z Sebastianem...ladna para...:cool3::cool3: Bibi rozciagnieta na brzuszku jak rasowy pies (slowa Sebastiana):crazyeye::crazyeye: Quote
coronaaj Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='__Lara']Gratuluję coronaaj! :loveu::loveu::loveu::loveu: No , robilysmy selekcje....:evil_lol::evil_lol:ale nam sie suuuuuperrr ludzie trafili , anyway:crazyeye::crazyeye:a jeden to mnie adwokatami straszy, ze mu Bibi nie dalam :mad::mad::mad:Georga mu tez nie damy, cwaniak jeden , niech mi....sorry..:angryy::angryy: Na brzusiu z dziadkiem Bibusia ochrzcila mieszkanko a za mopem juz lata (u mnie tez) Bibi chyba z ciocia Ewa... Mamunia Georga Quote
coronaaj Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Bibi wyicaga lapke na zgode..... Chyba troche caluskow bedzie. Czego chcesz grubasny braciszku Georgu Quote
Lu_Gosiak Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 super:multi::multi::multi: domek marzenie dla każdego psiaka a mój Roko tez jutro jedzie do domku:sweetCyb::sweetCyb: Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ala, dobrze, że u Ciebie i Bibi takie wspaniale wieści:) ale jak tak patrzę i czytam, to co się dzieje dookoła, to mam wrażenie, że świat zmierza po równi pochyłej do samozagłady... Tylko spójrzcie..."Sezon" kościotrupów zaczęty:(:(:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149219 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149048 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149094 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148487 Zajrzycie tam proszę, trudno uwierzyć w to wszystko:( Quote
Madallena Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kurde, ale wysyp chudzielcow... :( A najgorsze to jest to, ze znam niektore osobiscie :angryy: Quote
fizia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Bardzo się cieszę, że Bibi znalazła tak wspaniały Domek!!:loveu::multi::multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 bico napisał(a):............... Coronaaj - gratulacje:loveu: widzisz jak z Ciebie super - ciotka:cool3: Nie dość, że psiaki po całej Polsce transportuje, wspomaga fiansowo, sama daje biedaczkom DS lub DT, to jeszcze i domki odpowiedzialne i kochające znaleźć dla psiakow potrafi:Rose::Rose::Rose: ............ Bico, ujęłaś wszystko to, o czym myślałam :loveu::loveu: Coronaaj jest po prostu do sklonowania :loveu::loveu: Quote
__Lara Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dana napisał(a):Bico, ujęłaś wszystko to, o czym myślałam :loveu::loveu: Coronaaj jest po prostu do sklonowania :loveu::loveu: Też się zgadzam z tym :loveu::loveu::loveu: Quote
leni356 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nie było mnie chwilę na wątku, a tu taaaaaakie super wieści :multi: Alicja :loveu: Quote
coronaaj Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 leni356 napisał(a):Nie było mnie chwilę na wątku, a tu taaaaaakie super wieści :multi: Alicja :loveu: Kom nie dzialala 2-3 dni , sorry cioteczki :loveu:Monika oczywisie dzwonila pare razy...:loveu::loveu: Bibi rozrabia, zaczela ciagnac siatke z zakupami, chce sie wszystkim i ze wszystkimi bawic...towarzyski piesek, a taki maly, zreszta braiszek George taki sam moze jeszcze bardziej rozrabia :evil_lol::evil_lol: Quote
leni356 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 coronaaj napisał(a):Kom nie dzialala 2-3 dni , sorry cioteczki :loveu:Monika oczywisie dzwonila pare razy...:loveu::loveu: Bibi rozrabia, zaczela ciagnac siatke z zakupami, chce sie wszystkim i ze wszystkimi bawic...towarzyski piesek, a taki maly, zreszta braiszek George taki sam moze jeszcze bardziej rozrabia :evil_lol::evil_lol: To może tytuł zmienić? :cool2: Quote
bico Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 leni356 napisał(a):To może tytuł zmienić? :cool2: wcześniej pisała, że zuzlikowa, zmieni tytuł, jak tylko jej komp z poważnej naprawy wróci:roll: zawsze można jeszcze moda o to poprosić;) Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 coronaaj napisał(a):No to super...chyba pomagalam Nince odzyskac forse od niejakiej Zenobiusz Flores (...czekam na wiesci.. Ja mialam bardzo fajny telefon z Konstancina od dziewczyny , mieszkaja w blizniaku, obok rodzice, jak maz sie zgodzi to moze adoptuja 2 szczeniaki, Georga i Bibi...Wizyta przedadopcyjna w przyszlym tygodniu, ma rozmawiac z mezem o 2 psach, wizycie kiedy???? Przeszla moje pytania bez szwanku...no nic to tylko telefon...ale moze???? Dalej kupki za rzadkie ale je , pije i rozrabia.Ide wieczorkiem do kliniki i moze cos sie dowiem o Meli....dam natychmiast znac... Mam konsultacje o 15 ... Caluski i badz dobrej mysli, nie damy Meli zginac ciotki beda walczyc... Ala coronaj, co u maleństwa? jestesm dobrej mysli :) Quote
coronaaj Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 :razz:_ogonek_ napisał(a):coronaj, co u maleństwa? jestesm dobrej mysli :) Dzisiaj nie wiem bo bylysmy z ciotkami w Glownie kolo Lodzi na przedadopcyjnej dla Georga...jutro Bibi ma pierwsze szczepienia:placz::placz:beda kluc:shake:mysle, ze wszystko dobrze ale to maly rozrabiaka tak jak kochaniutki braiszek George..:loveu::loveu:zuzlikowa zmieni jak komp jej do zycia wroci:razz::razz: Quote
coronaaj Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 leni356 napisał(a):To może tytuł zmienić? :cool2: Tak zmienimy tytul ale mamy 4-5 przepieknych kudlaczy , benki i pare innych wlazajac jamniki typu Pakus wypatrzonych w Glownie w schronie, jeden jasniutki kudlacz przepiekny, dosyc duzy ..wyglada na rasowego. Mamy kupe zdjec, Madallena robila, trzeba je umiescic na Kudlaczach, potrzebujemy pomocy... Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 coronaj, ogloszenia? jestem ochotnikiem ;P Quote
Madallena Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 _ogonek_ napisał(a):coronaj, ogloszenia? jestem ochotnikiem ;P SUPER! Powstawiam zdjecia wieczorem na benkach i kudlaczach. ogonek, zajmiesz sie benkami, co ;) A ogonek,. Galla mozesz pooglaszac? Quote
_ogonek_ Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Madallena napisał(a):SUPER! Powstawiam zdjecia wieczorem na benkach i kudlaczach. ogonek, zajmiesz sie benkami, co ;) A ogonek,. Galla mozesz pooglaszac? chodzi i wątki cz yjak? :oops: ja muszę mieć jak do glupiego tlumaczone :oops: Quote
coronaaj Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 BIBI Wiadomosci z nowego domku; :-(.Cytat ......."Bibi jest pełna energii, już wie gdzie jest lodówka najwazniejszy sprzet w domu. JUak jemy to nas obszczekuje dopominając się ze ona też tu jest i oczywiście cierpi katusze spowodowane ogromnym głodem. Wprowadziłam jej biały ser ( je ze smakiem ( narazie malutkie ilości oraz w weekend dostała mieloną cielecine z marchewką i płatkami ryżowymi. Oczywiście było to tak pyszne ze suchej karmy traz nie bardzo chce jeść. Zadomowiła się na dobre, wita nas od progu merdajac ogonkiem kółka i dopraszając się przywitania. Kupy są lepsze w tym tygodniu ..... Była próba chodzenia na smyczy - oj bedzie ciężko bo jej się wcale to nie podoba i nie chce chodzić po mieszkaniu na smyczy :-( ale powoli bedziemy ja uczyć.. Całujemy Cię mocno Monika, Sebastian i Maciuś Sa 3 zdjecia ale musze wkleic.... Quote
Madallena Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 _ogonek_ napisał(a):chodzi i wątki cz yjak? :oops: ja muszę mieć jak do glupiego tlumaczone :oops: No tak :) Gall jest do oglaszania, Emilka, Milord. O! Bibi mala rozrabiara, ciekawe co u Georgea i ciekawe kiedy szefowa watku zmieni tylul :) Quote
Recommended Posts