Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie obażaj się Orsini. nie chcę aby przezemnie wszyscy się pokłucili. Dobrze że mamy przeciwne zdania, bo przynajmniej możemy podyskutować. A możę ktoś potrafi kogoś przekonać i będzie coraz lepiej i nasze pieski też będą szczęśliwsze jak ich właściciele będą zadowoleni. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam - nie to byłó moją intencją. Po prostu jest nieżle, a ja bym chciała, aby było jeszcze lepiej. Ja Orsini nie znam prywatnego meila do Pana Adama

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Draczyn']Nie obażaj się Orsini. nie chcę aby przezemnie wszyscy się pokłucili. Dobrze że mamy przeciwne zdania, bo przynajmniej możemy podyskutować. A możę ktoś potrafi kogoś przekonać i będzie coraz lepiej i nasze pieski też będą szczęśliwsze jak ich właściciele będą zadowoleni. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam - nie to byłó moją intencją. Po prostu jest nieżle, a ja bym chciała, aby było jeszcze lepiej. Ja Orsini nie znam prywatnego meila do Pana Adama

wejdz na str : www.germanika.com , napewno bedzie mail !!

Posted

[quote name='flashka-g']

Dla mnie to jest super sedzia jeden z najlepszych, wiem ze u niego moge liczyc na obiektywna ocene (oczywiscie nie wstawiam buldozków :lol: )A gdy raz jakis sedzia mnie zraził do siebie to po prostu u niego nie wystawiam nawet gdy brakuje mi chocby ostatni CACIB do Intera.I nie pisze to w zadnym wzgledzie po to aby sie podlizac ....

I Ty śmiesz pisac o obiektywnej ocenie....????? :cunao: rozwaliłaś mnie tym tekstem.....

Posted

przeciez napisalam Angel czytac nie umiesz :D :lol: :lol: :lol: :lol:
zeby WQRZYC pare osob :lol: :lol: :lol: :lol:
prosta odpowiedz? :lol: :lol: :lol: :lol:
jak slonce:)))))))

Posted

a jesli opisuje na sznaucerach jakas wystawe to jest to zaraz PO tej wystawie jak tylko sie dorwe do kompa, a nie po poltorej roku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
z drugiej storny wspolczuje Draczyn, ze pisze to dopiero po TYLU miesiacach, a przez ten czas dusila to w sobie, w koncu mogla sie wypowiedziec:)))))ale przez 1,5 roku.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Dzięki Angel, ale chyba już zapóżno na ten prywatny mail, a pozatym prywatne maile też 3 razy wysyłałam do różnych osób w inne nieciekawej sprawie, ale pozostały one bez odpowiedzi, wiec po co miałabym niepotrzebnie tracić czas. A w tej konkretnej sprawie również moje pism zostały zlekceważone, wiec przynajmniej tu się wyżalilam. I naprawdę nie o mnie personalnie mi chodzi, bo ja tym razem nie przyjechałam do Opola, aby wygrać. Hodoowli nie wygrałam, bo przywieżliśmy tylko jednego psa i na bestach w ópolu w ubiegłym roku nie startowaliśmy. Hodowlę na klubówce 9ej grupy - tylko raz miałam 2-gie miejsce u sędziny ze szwecji. Dziękuję za poparcie w prywatnych mailach

Posted

[quote name='Anna33'][quote name='flashka-g']

Dla mnie to jest super sedzia jeden z najlepszych, wiem ze u niego moge liczyc na obiektywna ocene (oczywiscie nie wstawiam buldozków :lol: )A gdy raz jakis sedzia mnie zraził do siebie to po prostu u niego nie wystawiam nawet gdy brakuje mi chocby ostatni CACIB do Intera.I nie pisze to w zadnym wzgledzie po to aby sie podlizac ....

I Ty śmiesz pisac o obiektywnej ocenie....????? :cunao: rozwaliłaś mnie tym tekstem.....

nie moge :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

zaraz spadne z krzesla i moja pikna pucie sobie odbije :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Anna 33 dobrze napisane !!

Posted

Przykro mi Orsini, ale komputer mam dopiero od miesiąca, a do tej pory liczyłam na odpowiedż na moje pisma. Przeliczyłam się. Zlekceważono mnie całkowicie. Nie bardzo to rozumiem, wielokrotnie odznaczało się mnie rożnymi odznakami i dyplomami, a potem tak mnie zlekceważono. Poprostu byłam rozżalona i musiałam to z siebie ........itd

Posted

Draczyn napisał(a):
A w tej konkretnej sprawie również moje pism zostały zlekceważone, wiec przynajmniej tu się wyżalilam.

a wiec jednak mialam racje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chodzi o to , zeby sobie ulzyc:)))no bo jesli nie zdenerwowac kogos, to zostaje tylko ta druga ewentualnosc :lol: :lol: :lol: :lol:
aaaa w kazdym katalogu odnosnie skladania protestow na wystawie jest napisane, ze mozna skladac protesty w kazdej sprawie tylko nie jesli to dotyczy oceny sedziowskiej:))))))wiec po co pisac takie protesty skoro wiadomo, ze nie zostana one rozpatrzone a wyladuja w koszu???forma pieniactwa czy tez wyzalenia sie organizatorom????co w tym konstruktywnego???dla mnie tylko proba wymuszenia na organizatorach, albo i na potencjalnych organizatorach patrz pismo do Psa-ogolnopolskiej gazety, zeby tego sedziego nie zapraszano. A po co???nie jedz tam i po problemie!!!najprostsze rozwiazania sa najlepszymi zarazem! :lol: :lol: :lol:

Posted

flashka-g napisał(a):
Annna 33 jak masz jakis problem to wal prosto na priv bo widocznie masz zaburzenia własnej świadomosci.

Angel a ty sie nie odzywaj bo kazdy wie ze lubisz zjezdzac Adama.

ja nigdy go nie zjechalem , mi sie jego psy podobaja nie mam nic do niego :lol: :lol: :lol: :lol: i dlaczego kazesz pisac na priv przeciez po to jest forum :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

bo nie rozumiem o co chodzi naszemu nowicjuszowi???ale widac ze przemawia przez niego zazdrosc...hmm tylko do czego?? Przeciez w zyciu nie wygrałam z psem u tego sedziego :o nastepna opętana osoba własnymi cięzkimi życiowymi przezyciami :roll: przykro mi ale nie wiem jak wam pomóc;]

Posted

nie nadazam....
w warszawie moja suka dostala caciba-wygrala z mlodziezowa zwyciezczynia europy i vice zw.europy-tak sedzia zadecydowal...
tydzien wczesniej inny sedzia zadecydowal, ze suka kwalifikuje sie na ocene bdb. I co?z tego powodu mam protesty pisac, ze po co sie zaprasza takiego sedziego????juz wiem, ze np. na klub na slowacje nie pojade, bo sedziuje ta pani i tyle, protesty nic nie dadza, conajwyzej ze mnie by sie ludzie smiali, ze wariatka jakas pisze, ze dostala bdb na wystawce :lol: :lol: :lol:

Posted

flashka-g napisał(a):
bo nie rozumiem o co chodzi naszemu nowicjuszowi???ale widac ze przemawia przez niego zazdrosc...hmm tylko do czego?? Przeciez w zyciu nie wygrałam z psem u tego sedziego :o nastepna opętana osoba własnymi cięzkimi życiowymi przezyciami :roll: przykro mi ale nie wiem jak wam pomóc;]

hihihihihi
pieknie to ujelas:)))))))))))))))))))))

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
to dlaczego napisalas , ze zawsze mozesz liczyc na obiektywna ocene :wink: :wink: :wink:

moze liczyc tryb przypuszczajacy czy inne g..:))nie wypowiadam sie w tej materii nie wiem co to:)))ale to nie to samo, z tym, ze zawsze dostala obiektywna ocene chyba, prawda? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

flashka-g napisał(a):
osrini bo zapewne wygrałas po znajomosci..jak to zwykle bywa :lol:

to to juz norma:)))))))))))))))))))))
masz racje, a babka z zagranicy byla i jej nie znalam, stad ta bdb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini, chyba szoda naszego czasu. Ty uażasz, że ZKP jest święty i niewolno go krytykować, a ja uważam, że krytyka prowadzi ku lepszemu, nasze drogi myślenia są calkowicie rozbieżne. Na wystawy będę jeżdzić tam gdzzie mi się podoba, a co do zarządzeń czy regulaminów nie musisz mnie pouczać - mam je w jednym palcu. Zapominasz kotku, że ta cala zabawa jest za nasze pieniądze.

Posted

Angel bo jezeli przegram z lepszym psem,który lepiej wyglada lub sie pokazuje to chyba oczywiste ze jest to obiektywna ocena???Moze dla was jedynie obiektywna jest jak sie wygrywa po znajomosci...dlatego jak przegracie to potem wielka histeria.

Posted

nie, zwiazek nie jest swiety i jak najbardziej mozna krytykowac to co jest zle!!!ale pisac protesty z powody zlej oceny sedziowskiej?????po co pytam????co to da????i CO SIE CHCE PRZEZ TO OSIAGNAC?????
bo moja teoria jest taka, ze sie chce danej osobie zaszkodzic, ale osiagnie sie wrecz odwrotny skutek-bo KAZDY kto by taki protest przeczytal od razu by chcial znac autora listu i wiadomo po co :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pisac protest z powodu zlej oceny hahahahaha
no mi by w zyciu do glowy to nie wpadlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: