matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 ten husky to Blaquejaks Jurney? Pytanie oczywiście do Flashki :D Chyba się nie mylę Quote
flashka-g Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 moze dlatgeo ze dostalam wteyd tego hasiorka na zamianie;]wYGRALAM WTEDY SWOJA GRUPE..ale przegralam porównanie o BOD Quote
Gośka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Flashka a może Ty byłaś z yorkiem mutantem :wink: Albo Aggel miał papillony takie malutkie że nawet york mu się wydawał olbrzymem :wink: :lol: :lol: Quote
flashka-g Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Tak to jest Blaquejack`s Aesir JOURNEY;] Gośka raczej nie bo ten yorczek jest malutki;] Quote
matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 mieszka jeszczce w Nadzarzynie Journey? A trzeciego miejsca nie było i stanęła tam sobie sędzina ? :) Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 Gośka napisał(a):Flashka a może Ty byłaś z yorkiem mutantem :wink: Albo Aggel miał papillony takie malutkie że nawet york mu się wydawał olbrzymem :wink: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: moje papillny nie sa takie male :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
AnkaW Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 A ja się właśnie zastanawiałam co za kurczak tam stoi na III że go wcale nie widać :lol: :lol: :oops: Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 ale flashka naprawde bardzo ladnie psa prowadzila i powinna wygrac Quote
matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 AngelOfDeath napisał(a):Gośka napisał(a):Flashka a może Ty byłaś z yorkiem mutantem :wink: Albo Aggel miał papillony takie malutkie że nawet york mu się wydawał olbrzymem :wink: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: moje papillny nie sa takie male :evilbat: :evilbat: :evilbat: w górnej granicy wzrostu są czy przerosły ją ? :D Quote
flashka-g Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Journey jest w stanach...pozniej był jego syn Uncle Fritz. ale takze jest juz w USA Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 matrix..... napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):Gośka napisał(a):Flashka a może Ty byłaś z yorkiem mutantem :wink: Albo Aggel miał papillony takie malutkie że nawet york mu się wydawał olbrzymem :wink: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: moje papillny nie sa takie male :evilbat: :evilbat: :evilbat: w górnej granicy wzrostu są czy przerosły ją ? :D sa w idealnym wzroscie 28 cm :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 dostałam twoją wiadomość. Dzięki a wsparcie. No i co Pan Sędzia się odezwał i dyskusja ucichła i kto tu reaguje histerycznie? Quote
matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 AngelOfDeath napisał(a):ale flashka naprawde bardzo ladnie psa prowadzila i powinna wygrac a może sędzinie bardziej podobał się husky od yorka i wcale nie sposób prowadzenia psa był ostatecznym kryterium wyboru zwycięzcy? Quote
matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 tak Fritza to zanm bardzo dobrze, właściwie wiele osób go zna nie tylko z wystaw ale i z reklamy Quote
flashka-g Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 wiesz duzo razy było tak ze myslalam ze wygram..ale nic z tego..ale przegrywac z Agusią to przyjemnosc :D Ale za kazdym arzem starałam sie uszanowac zdanie sedziego..nawet jak wydawało mi sie ze jest bezpodstawne. Quote
matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 AngelOfDeath napisał(a):matrix..... napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):Gośka napisał(a):Flashka a może Ty byłaś z yorkiem mutantem :wink: Albo Aggel miał papillony takie malutkie że nawet york mu się wydawał olbrzymem :wink: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: moje papillny nie sa takie male :evilbat: :evilbat: :evilbat: w górnej granicy wzrostu są czy przerosły ją ? :D sa w idealnym wzroscie 28 cm :lol: :lol: :lol: :lol: faktycznie maleńkie :-? , bo ja do Matrixa porównuję :D jest tez idealnie wg wzorca i ma 76 w kłębie :o Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 matrix..... napisał(a):AngelOfDeath napisał(a):ale flashka naprawde bardzo ladnie psa prowadzila i powinna wygrac a może sędzinie bardziej podobał się husky od yorka i wcale nie sposób prowadzenia psa był ostatecznym kryterium wyboru zwycięzcy? wiesz ale to nie psy sie ocenia w tej konkurencjii tylko prezenterow!! Quote
matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 wiem ale jak dwóch prezenterów było idealnie doskonałych to jakieś inne kryteria musiały spowodowac taki a nie inny werdykt :) Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 matrix..... napisał(a):wiem ale jak dwóch prezenterów było idealnie doskonałych to jakieś inne kryteria musiały spowodowac taki a nie inny werdykt :) ja postawil bym inaczej !! Quote
matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 to koniecznie rób uprawnienia na sędziego ! Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 no no latwo powiedziec 8) 8) 8) Quote
Draczyn Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 zupełnie co innego jest sędziowanie młodego prezentera, a zupełnie co innego ocenianie psa na wystawie. Konkurs na młodego prezentera jest to takie Best in Shaw. Oceny mogą tu być bardziej subiektywne. Nigdy nie przyszłoby mi do głowy mieć pretensję do sędziego, za to że nie wybrał mojego psa do czwórki najlepszych w 9-ce Quote
matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 staż w związku, egzamin asystencki, cztery lata asystentury minimum i egzamin sędziowski. Potem oceniasz wg wzorca, własnego gustu i sumienia, a jesli się to paru osobom nie spodoba to najwyżej napiszą o tym na dogomanii np. Jeszcze nie słyszałem żeby jakiś sędzia idealnie każdemu wystawcy odpowiadał. :( W sumie droga do sędziowania nie jest aż tak ciężka. Quote
flashka-g Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 jasne ze w konursie trzeba startowac z ładnym psem..najlepiej jak najpiekniejszym...ale czasmai nie ma sie takiej mozliwosci. Quote
AngelOfDeath Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 matrix..... napisał(a):staż w związku, egzamin asystencki, cztery lata asystentury minimum i egzamin sędziowski. Potem oceniasz wg wzorca, własnego gustu i sumienia, a jesli się to paru osobom nie spodoba to najwyżej napiszą o tym na dogomanii np. Jeszcze nie słyszałem żeby jakiś sędzia idealnie każdemu wystawcy odpowiadał. :( W sumie droga do sędziowania nie jest aż tak ciężka. a ja nie lubie tylko jednego sedziego - Bertold Peterburs reszta u ktory wystawialem byla ok Quote
Recommended Posts