PapryczkaChili Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Zrobiłam Uziemu ogłoszenie w Metrze - mam nadzieję, ze pojawi się w przyszłym tygodniu: Uzi To niewielki piesek, ma około 10 lat, po śmierci jego pani oddano go do schroniska. Na początku był bardzo wycofany i nieufny. Teraz to się zmienia - powoli szuka kontaktu z ludźmi. Niestety bardzo źle znosi schroniskowe warunki. Nie ma osoby, która go pokocha i którą on będzie mógł pokochać. Pilnie szukamy osoby, która się nim zaopiekuje. 501-258-303 502-385-252 [email][email protected][/email] może byc? :) Quote
koosiek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Proszę, zajrzyjcie tutaj: pomoc potrzebna na cito!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-ma-szanse-jutro-wyrwac-sie-z-szydlowskiego-piekla-na-cito-potrzebne-deklaracje-172964/[/url] Quote
siekowa Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 PapryczkoChili :loveu:, Mart :loveu: dzięki. Quote
izzie1983 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 O, Siekowa na necie :mad: Zajrzyj lepiej do tematu o Ineczce i pozostaw tam swoją skromną opinię :-( Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Przepraszam za OT, ale liczy sie każdy dzień, każda złotówka!!! 3 szczeniaki, 2 matki...zaraz zamarzna, suki zaczna cieczkowac, a wtedy nastepne szczeniaki czeka tylko MORBITAL!! Potrzebne ZŁOTÓWKI!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/3-szczeniaki-2-matki-blagaja-o-deklaracje-inaczej-pewna-smierc-pomocy-172103/ Quote
izzie1983 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Uch, odkopałam w końcu wątek Uzika. Zaraz się biorę za ogłaszanie, ale dużo dziś nie dam rady, bo do niczego się czuję :angryy: Quote
izzie1983 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Odświeżone gumtree Warszawa bono-polska ojej.pl animalia.pl vetmozga.com mammisia.pl e-zwierzak.pl (teoretycznie z konta Azylowego... Eee spoko, z konta Azylu, Warszawa jest w województwie śląskim :evil_lol:) morusek.pl Na razie tyle, potem jeszcze postaram się dorobić. Quote
siekowa Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Mart jeszcze raz dzięki za ogłoszenia. Wcześniej tyle osób tu zaglądało a teraz cichutko na wątku Uzika. :( Quote
izzie1983 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nie ma za co. Ja do Uzika zaglądam, ale coś ostatnio nie mam weny do pisania :-( Quote
siekowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Tyle wejść w ogłoszeniach i nic :( Czy ktoś może zrobić Uziemu wyróżnione allegro? Quote
bumel Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Siek, ja przysiądę do allegro. Chyba mi się coś pomerdało, ale wydawało mi się, że jeszcze przed moim wyjazdem była mowa o tym, że Uziego odebrali jego właściciele... Quote
siekowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Dzięki :loveu: Niestety to nie Uziego odebrali właściciele lecz Mirusia seniorka. Quote
Bjuta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wsadziłam go na wątek Śnieżki STAREŃKA ŚNIEŻKA....odebrana przez właściciela - Strona 8 - Dogomania Forum Quote
Bjuta Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 No co ty Uzi, przez 2 dni nikt tu nie zajrzał? :mad: Quote
bumel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Allegro dla Uziego: Śmierć zabrała mu panią i dom, pomóż! (820110818) - Aukcje internetowe Allegro Jeśli macie sugestie, żeby coś zmienić, to walcie:p Quote
siekowa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Podobno jest jakaś Pani bardzo zainteresowana Uzim, ma przyjechać w tym tygodniu. :) Nie wiem jeszcze gdzie go wypatrzyła, może właśnie z bumelkowego allegro? :loveu: Uzik ma się dobrze. Miło jest patrzeć na chłopaka, który tak się zmienił. :loveu: Quote
Awit Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Oj, trzymam kciuki za Panią i Uziego. A czemu Uzi sie zmienił? On nadal jest w schronisku, tak? Czy czegoś nie doczytałam? Quote
bumel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Awit napisał(a):Oj, trzymam kciuki za Panią i Uziego. A czemu Uzi sie zmienił? On nadal jest w schronisku, tak? Czy czegoś nie doczytałam? Uzi się zmienił w tym sensie, że zaczął się otwierać na ludzi, ufać im na nowo...i niestety dalej jest w schronisku, ale, ale mam nadzieję, że taki superoski psiak długo tam miejsca nie zagrzeje:) Na allegro ma b. dużo wejść no i jednego obserwatora. Quote
bumel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Banerki Uziego po tych wszystkich zmianach są nie podlinkowane...kto mnie nauczy, jak to się robi? Quote
Bjuta Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='bumel']Banerki Uziego po tych wszystkich zmianach są nie podlinkowane...kto mnie nauczy, jak to się robi? Najpierw wklejasz gdzieś banerki Uziego w jakąś odpowiedź, albo edytujesz ten post gdzie już są. Potem Klikasz na adres pierwszej strony Uziego - czyli na to: http://www.dogomania.pl/threads/147253-Moja-pani-umarA-a-a-mnie-oddano-do-schroniska-10-letni-Uzi-ALLEGRO-POTRZEBNE i kopiujesz do pamięci (ctrl+c), potem podświetlasz banerek do podlinkowania (najeżdżasz na niego klikniętą myszką. Klikasz ikonkę z kulą ziemską i łańcuchem jest wyżej nad oknem odpowiedzi i w okienku, które wyskakuje wklejasz adres pierwsze strony (ctrl+v). Gotowe. Niżej podlinkowane banerki. Quote
bumel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dzięki wielkie Bjuta za lekcję podlinkowywania:) postaram się zapamiętać raz na zawsze. Quote
Awit Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Co z Uzim? Nadal nikt chętny by mieć takiego pięknego pieseczka? Quote
Recommended Posts