Jump to content
Dogomania

Moja pani umarła a mnie oddano do schroniska - 10 letni Uzi MA DOM!

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam Uziemu ogłoszenie w Metrze - mam nadzieję, ze pojawi się w przyszłym tygodniu:

Uzi

To niewielki piesek, ma około 10 lat, po śmierci jego pani oddano go do schroniska. Na początku był bardzo wycofany i nieufny. Teraz to się zmienia - powoli szuka kontaktu z ludźmi. Niestety bardzo źle znosi schroniskowe warunki. Nie ma osoby, która go pokocha i którą on będzie mógł pokochać. Pilnie szukamy osoby, która się nim zaopiekuje.

501-258-303
502-385-252
[email][email protected][/email]

może byc? :)

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę, zajrzyjcie tutaj: pomoc potrzebna na cito!!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-ma-szanse-jutro-wyrwac-sie-z-szydlowskiego-piekla-na-cito-potrzebne-deklaracje-172964/[/url]

Posted

Siek, ja przysiądę do allegro.

Chyba mi się coś pomerdało, ale wydawało mi się, że jeszcze przed moim wyjazdem była mowa o tym, że Uziego odebrali jego właściciele...

Posted

Podobno jest jakaś Pani bardzo zainteresowana Uzim, ma przyjechać w tym tygodniu. :) Nie wiem jeszcze gdzie go wypatrzyła, może właśnie z bumelkowego allegro? :loveu:

Uzik ma się dobrze. Miło jest patrzeć na chłopaka, który tak się zmienił. :loveu:

Posted

Awit napisał(a):
Oj, trzymam kciuki za Panią i Uziego. A czemu Uzi sie zmienił? On nadal jest w schronisku, tak? Czy czegoś nie doczytałam?

Uzi się zmienił w tym sensie, że zaczął się otwierać na ludzi, ufać im na nowo...i niestety dalej jest w schronisku, ale, ale mam nadzieję, że taki superoski psiak długo tam miejsca nie zagrzeje:)
Na allegro ma b. dużo wejść no i jednego obserwatora.

Posted

[quote name='bumel']Banerki Uziego po tych wszystkich zmianach są nie podlinkowane...kto mnie nauczy, jak to się robi?

Najpierw wklejasz gdzieś banerki Uziego w jakąś odpowiedź, albo edytujesz ten post gdzie już są.

Potem Klikasz na adres pierwszej strony Uziego - czyli na to:
http://www.dogomania.pl/threads/147253-Moja-pani-umarA-a-a-mnie-oddano-do-schroniska-10-letni-Uzi-ALLEGRO-POTRZEBNE
i kopiujesz do pamięci (ctrl+c), potem podświetlasz banerek do podlinkowania (najeżdżasz na niego klikniętą myszką. Klikasz ikonkę z kulą ziemską i łańcuchem jest wyżej nad oknem odpowiedzi i w okienku, które wyskakuje wklejasz adres pierwsze strony (ctrl+v). Gotowe. Niżej podlinkowane banerki.