izzie1983 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Trzymajcie kciuki i czekajcie na Siekową :D Quote
Awit Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Trzymam kciuki i myślę o Uzim, on podobny do mojej Tereski. Może nie bardzo ale ten pysiaczek.... Quote
izzie1983 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Siekowa będzie mieć chyba jakieś dobre wieści dla nas :) Ale pisała, że bardzo późno będzie. Quote
bumel Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wygląda na to, że Uzi nie będzie potrzebował dłużej allegro, a zostały do końca 2 najbardziej odwiedzane dni. Dlatego zdecydowałam się na szybką podmiankę na azylowego Argusia, któremu śmierć również zabrała panią i dom: http://www.dogomania.pl/threads/147268-Argo-wspaniaA-y-10-letni-owczarek-oddany-do-schroniska-po-A-mieci-ukochanej-pani Wykorzystałam tekst napisany dla Uziego, mam nadzieję, że autor nie będzie miał mi tego za złe. Quote
Olu. Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Uzi pojechał do domku;D! Gdzieś w okolice Łodzi o ile zrozumiałam;]! Quote
Awit Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Oj! Pięknie, maleńki Uziczek, nareszcie znalazł go domeczek. Oby wszystko się im dobrze poukładało Quote
Awit Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Napiszcie coś więcej, to ta pani co miała byc w tym tygodniu? Gdzieś go wypatrzyła? Quote
siekowa Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Tak Uzi pojechał dziś do domku w Łodzi . :) Pani miała mieć od znajomych rodowodowego mopsa ale jak zobaczyła Uzika w gazecie metro to się w nim zakochała. Domek trafił mu się wspaniały. :multi::multi::multi::multi: Podobno kilka dni temu Uziego oglądała inna pani, pewnie z allegro. Quote
Awit Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Pani zrezygnowała z rasy i rodowodu, gdy ujrzała taka mordeczkę cudną:-) Quote
koosiek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Pamiętacie jeszcze Uziego? Bardzo podobny psiak pilnie potrzebuje pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/186422-POMOCY-DT-na-JU%C5%BB-%28-pies-na-ulicy-ma%C5%82y-po-wypadku-%28-BARDZO-PRZESZKADZA-ludziom-Wwa Quote
ihabe Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 co się dzieje z malym Uzi???? Dajcie znać... Quote
pumcia02 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 siekowa napisał(a):Tak Uzi pojechał dziś do domku w Łodzi . :) Pani miała mieć od znajomych rodowodowego mopsa ale jak zobaczyła Uzika w gazecie metro to się w nim zakochała. Domek trafił mu się wspaniały. :multi::multi::multi::multi: Podobno kilka dni temu Uziego oglądała inna pani, pewnie z allegro. Przydaloby sie kiedys zmienic tytul i dac go do adoptowanych Quote
siekowa Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Kiedyś był z tym problem, teraz dało rade :) Quote
ihabe Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 jakie super wieści!!!!!!!!!! uchuuuuuuuuuuuuu Quote
Pani od Uzika Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) Informuję,że pies Uzi,którego zaadaptowałam w 2009 roku,ma się dobrze-zdrowie mu dopisuje(przyjmuje leki zalecone przez weterynarza),jest pełen radości,animuszu i pogody ducha. Uzi jest wspaniałym przyjacielem. Jest psim"przylepą"-cały czas chciałby,aby go głaskać i jest strasznym łasuchem. Jest poza tym bardzo grzeczny i cechuje go duża emocjonalność,tzn.kiedy ja jem-Uzi też,kiedy śpię-Uzi też,kiedy idę na przykład do jadalni-Uzi idzie za mną itp. Wniósł do mojego życia wiele radości i miłości. Pozdrawiam. Pani od Uzika Ps)gdyby ktoś chciał zobaczyć aktualne zdjęcia Uzika,to proszę pisać do mnie na adres:[email protected] Chciałam dodać tutaj chociaż jedno do mojej wypowiedzi,ale niestety nie potrafię tego zrobić a załączyć do listu e-mail potrafię. Edited March 7, 2012 by Pani od Uzika dodanie informacji Quote
haliza Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 No i to jest ta wiadomość :multi::multi::multi:POWODZENIA;) Quote
siekowa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Bardzo Pani dziękujemy, kurcze aż mi łzy ze szczęścia pociekły po przeczytaniu :) Uwielbiam takie wspaniałe wiadomości (zwłaszcza kiedy chodzi o adopcje starszych psów), dają nam siłę do do działania. Wysłałam maila z prośbą o przesłanie zdjęć :) Quote
Gosiapk Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Pani od Uzika napisał(a):Informuję,że pies Uzi,którego zaadaptowałam w 2009 roku,ma się dobrze-zdrowie mu dopisuje(przyjmuje leki zalecone przez weterynarza),jest pełen radości,animuszu i pogody ducha. Uzi jest wspaniałym przyjacielem. Jest psim"przylepą"-cały czas chciałby,aby go głaskać i jest strasznym łasuchem. Jest poza tym bardzo grzeczny i cechuje go duża emocjonalność,tzn.kiedy ja jem-Uzi też,kiedy śpię-Uzi też,kiedy idę na przykład do jadalni-Uzi idzie za mną itp. Wniósł do mojego życia wiele radości i miłości. Pozdrawiam. Pani od Uzika Ps)gdyby ktoś chciał zobaczyć aktualne zdjęcia Uzika,to proszę pisać do mnie na adres:[email protected] Chciałam dodać tutaj chociaż jedno do mojej wypowiedzi,ale niestety nie potrafię tego zrobić a załączyć do listu e-mail potrafię. Dziękuję za nowe informacje :) Kto pomoże wkleić zdjęcia? :) Quote
Gosiapk Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dzięki za wstawienie zdjęć :) Uzi nie zjedz żółwia ;) Quote
Recommended Posts