Jump to content
Dogomania

Moja pani umarła a mnie oddano do schroniska - 10 letni Uzi MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co??On jest naprawde sliczny...dobry tymczas- kapiel, czesanko i pies na wystawę....przypuszczam, ze domek by sie znalazl blyskawicznie....trzeba zrobic dobre ogloszenia...kurczed..zeby mial go kto zabrac do domku i doprowadzic do "stanu używalności"....On jest wykastrowany??Pewnie nie...:razz:

Posted

mikoada napisał(a):
jejku jaki smutny pyszczek :(

SMutny..ale taki mądry wzrok....oczekuje....na..??na co???Na nasza pomoc....na domek...na serce...Uzi....pieseczku....dasz radę i my damy radę...tylko sie nie poddawaj...musisz czuc przeciez ze bedziesz mial niedlugo nowe życie....:roll:

Posted

Podobno Uzi teraz chętniej podchodzi do znanych mu osób, merda nawet do nich ogonkiem. :) Ma swoją ulubioną pracownice do której zawsze bardzo się cieszy. :) Do obcych osób nie chce podchodzić. Uzik nie jest wykastrowany.

Posted

Uzi jest przepiękny. Ale te oczka takie przygaszone, smutne:-( Własny domek, miłość, kąpiel, czesanie, dobre jedzenie, spanie w łóżku i będzie szczęśliwy tak jak Miki na fotkach:-) Te buźki mają podobne do buźki mojej suńki z Palucha.

Posted

odnośnie Uziego....nie jest to typowy pies przylepa,który od każdego domaga się czułości i głaskania,jest to ostrożny piesek,który musi dobrze poznać osobę zanim jej zaufa.Na początku bardzo trudno było mu odnaleźć się w schronisku,były problemu ze smyczą,gdyż nigdy na niej nie chodził,teraz jest już lepiej.Uzi poniekąd oswoił się z miejscem w którym przebywa,poznał i zaakceptował pracowników (w tym mnie najbardziej :) ) stał się bardziej ufny,przez co skory do głaskania.
Jest bezkonfliktowym psiakiem,dlatego może zamieszkać w domu gdzie są inne zwierzęta.Bardzo lubi jeść,praktycznie ciągle mu mało i domaga się przysmaków;)
Myślę,że jeśli ktoś dał by temu psiakowi odrobinę serca z czasem napewno odwdzięczył by się tym samym

Posted

mondea napisał(a):
odnośnie Uziego....nie jest to typowy pies przylepa,który od każdego domaga się czułości i głaskania,jest to ostrożny piesek,który musi dobrze poznać osobę zanim jej zaufa.Na początku bardzo trudno było mu odnaleźć się w schronisku,były problemu ze smyczą,gdyż nigdy na niej nie chodził,teraz jest już lepiej.Uzi poniekąd oswoił się z miejscem w którym przebywa,poznał i zaakceptował pracowników (w tym mnie najbardziej :) ) stał się bardziej ufny,przez co skory do głaskania.
Jest bezkonfliktowym psiakiem,dlatego może zamieszkać w domu gdzie są inne zwierzęta.Bardzo lubi jeść,praktycznie ciągle mu mało i domaga się przysmaków;)
Myślę,że jeśli ktoś dał by temu psiakowi odrobinę serca z czasem napewno odwdzięczył by się tym samym

No to sporo o nim juz wiemy i sa to dosc mile slowa...wiec teraz konieczne ogloszenia....ktos tu wczoraj oferowal pomoc w ogloszeniach????Taki dobry tekst by sie przydalo "sklecic" i ruszac z ogloszeniami..a jeszzce gdyby sie udalo go na kilka dni wczesniej do domku jakiegos zabrac i doprowadzic do "ladu"...byloby cudownie- to aprawde maly piękniś....mysle ze nie powinien dlugo czekac na domek....tylko jakon tu nie wzbudza zainteresowania- co bedzie- nie wiem...no tak czasem jest.....i to jest najsmutnejsze....:-(:-(:-(

Posted

mikoada napisał(a):
Ja chętnie zrobię kilka ogłoszeń tylko proszę o pomoc jeżeli chodzi o tekst, bo to niestety nie jest moja mocna strona :)

Kto napisze piękny tekst dla Uziego??potrzebny wyciskacz łez..pliiissssssssssss