Ati Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 mozna by pomyslec o tej wyzliczce czarnej z Ostrowa-Wysocko, zeby ja do Hoteliku wyciagnac Quote
kinga Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Ati napisał(a):. Mozna ja juz na nowo oglaszac, chyba ze Kinga da jakies info- jak rozmowy. :) ok, bedę się kontaktowała z panią z K., która wokół Ateny krążyła - czy krąży nadal, czy też walkowerem odpuszcza Atenę ps: Ati, Kindze TEŻ mogłabyś podesłać nowe zdjęcia Ateny...(i tu powinna być umieszczona emotka z wywalonym jęzorem, ale za cholerę nie mogę się w nowej dogo doszukać emotek...:( Quote
Ati Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 spoko, wieczorem bedziesz miala w swojej poczcie:) Quote
karina1002 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 kinga napisał(a):ok, bedę się kontaktowała z panią z K., która wokół Ateny krążyła - czy krąży nadal, czy też walkowerem odpuszcza Atenę ps: Ati, Kindze TEŻ mogłabyś podesłać nowe zdjęcia Ateny...(i tu powinna być umieszczona emotka z wywalonym jęzorem, ale za cholerę nie mogę się w nowej dogo doszukać emotek...:( Ha ha, jak piszesz post, na dole po lewej stronie jest do wyboru: opcja zaawansowana i tam są emotki :p:eviltong:;) Ja nie mogłam znaleźć PW :evil_lol: Quote
zula131 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Cudne zwłaszcza to ostatnie zdjęcie - Bartuś i Atenka :loveu::loveu::loveu: Quote
tanitka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Wyżeł z łysymi plackami prosi o pomoc-pilne Quote
Ati Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Kinga, masz zdjecia? Bardzo cie prosze o wstawienie reszty. Dzieki Quote
kinga Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Ati napisał(a):Kinga, masz zdjecia? Bardzo cie prosze o wstawienie reszty. Dzieki Masz :) Wstawię, ale wieczorkiem z domu., bo w pracy masakra. Ati - Ty TAM u niej byłaś, u Ateny - poznaję po ... fragmentach Twoich nóg:) na zdjęciach. Napisz nam, jaka ona - cudna? Quote
Ati Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 bardzo przywiazana do opiekunki, wpada w swoje smuteczki, do dzieci jak widac na zalaczonym obrazku, suczka do rany przyloz, bardzo poddancza, spokojna, grzeczna, z innymi psami za pan brat, w domu polozy sie w kaciku, po przezyciach jeszcze lekliwa, ale bedzie dobrze Quote
kinga Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 kurczę, znarowiłomi sie dogo - inie chciało umieścić komentarzy pod zdjęciami :-( tak więc chciałam napisać, ze : 1. zdj. nr 1 - to Atena Tropiąca Jak Prawdziwy Wyżeł 2. zdj. nr 2 - Atena Laska, Z Talią :) 3. zdj. nr 3 - Atena Zrywająca Się Do Lotu 4. zdj. nr 4 - Atena Laska i Ciocia Ati Laska :) 5. zdj. nr 5 i 6 - Atena Zywa Reklama Że MOże Iść Do Dzieci I Ich Nie Pożre Quote
tanitka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 a Pani z Krakowa się angażuje dalej? Atenka taka piękna i kochana jest! :) Quote
kinga Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 tanitka napisał(a):a Pani z Krakowa się angażuje dalej? Atenka taka piękna i kochana jest! :) serce jedno, a życie - drugie. Mimo wielkiej chęci przygarnięcia Ateny - Pani z Krakowa nie może dać jej domu, jednak. czyli startujemy z ogłoszeniami ? Quote
kinga Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 ... ciocia tanitka zrobi Atence piękne allegro? - zrobi !!! :) :-P (no kurczę, GDZIE te emotki, bo ja bez nich to jak żołnierz bez karabinu :( ) Quote
karina1002 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='kinga'] (no kurczę, GDZIE te emotki, bo ja bez nich to jak żołnierz bez karabinu :( ) Blondynka Jak piszesz posta, masz po lewej stronie, na dole - wersja zaawansowana. Jak klikniesz, to na górze masz formaty teksty i są emotki. Jak klikniesz na "szczałeczki: przy emotce, to się rozwija lista z emotkami Już Ci raz tłumaczyłam :flaming: Quote
tanitka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kinga zrobiłaś sie na blond? a u mnie nie ma nic w dolnym lewym rogu i nie mam emotków! Quote
kinga Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 tanitka napisał(a):Kinga zrobiłaś sie na blond? a u mnie nie ma nic w dolnym lewym rogu i nie mam emotków! Ale Ty JESTEŚ blondynka ( a przynajmniej byłaś 3 lata temu) - i tu powinna być umieszczona emotka z czerwonym diabłem. Karina - ja to niestety chyba mam tak, jak blondynka tanitka :( - że NIC w lewym dolnym rogu mało tego - i za cholerę nie umiem pw wysyłać :( :( Quote
kinga Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 sprawdzałam, wnikliwie i szczegółowo. Po lewej stronie na dole mam jakieś perwersyjne żądanie: "pokaż Twoją sygnaturę. " po prawej, na dole, mam: opcje zaawansowane - ale jak tam wlezę, to mnie wywala w ogóle z wątku. A ja bez tych diabłów nie mogę pisać, no - nie mogę ;( Quote
tanitka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 KInga dokładnie tak samo jest u mnie, dogo się posypało..., a ja nadal blondyna.. Kciuki zaciśnięte? http://allegro.pl/item837046245_wyzel_niem_suka_3_4l.html Quote
karina1002 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='kinga']sprawdzałam, wnikliwie i szczegółowo. Po lewej stronie na dole mam jakieś perwersyjne żądanie: "pokaż Twoją sygnaturę. " po prawej, na dole, mam: opcje zaawansowane - ale jak tam wlezę, to mnie wywala w ogóle z wątku. A ja bez tych diabłów nie mogę pisać, no - nie mogę ;( Aaaaa, to jest inna przyczyna - musicie wchodzić na dogo przez firefox-a :) Na innych przeglądarkach nie działają ani opcje zaawansowane, ani PW - tak wyczytałam na innych wątkach, to se mogę się powymądrzać :) U mnie na firefoxie działa. I uwaga, ja blondynka - opcje zaawansowane są po prawej stronie na dole: są trzy opcje: wyślij odpowiedź, opcje zaawansowane, Anuluj Quote
kinga Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 miałam pierwszy odzew z allegro - co prawda Pani szukała psa o zupełnie innym charakterze, więc nic z tego nie wyszlo - ale przy okazji miałam próbkę, co to znaczy wydawać psa, ktory jest paręset km od ciebie :) dialog brzmiał mniej więcej tak: ja: - ale Pani wie, ze pies na południu Polski? (w domyśle: "pies nie jest U MNIE, a pani pewnie dzwoni ODE MNIE, natomiast dla przeciętnego mieszkańca Pomorza wszystko, co na dole mapy Polski - to południe :-) :-) ) Pani, spanikowana: - na południu POlski?!!! ja, dobrze poinformowana i wyrozumiała dla użytkowników allegro, którzy na ogół b. powierzchownie czytaja info dotyczące lokalizacji: - no niestety, wyżlica jest w okolicy Tarnowskich Gór. Pani, z wielką ulgą: - no ja właśnie mieszkam w okolicy Tarnowskich Gór, i szukam psa, który byłby blisko, i dlatego do pani dzwonię... ja, ucieszona, że moja komórka nie ma podłączonej kamerki, i nie widać mojej miny... Quote
tanitka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ale na allegro nie ma podanej innej chyba lokalizacji niż Tarnowskie Góry ....? Quote
kinga Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='tanitka']ale na allegro nie ma podanej innej chyba lokalizacji niż Tarnowskie Góry ....?[/QUOTE] na allegro są Tarnowskie Góry, aż sprawdziłam. tylko że dla mnie to na południu Polski, a dla Pani - pewnie gdzieś w centrum... a przy okazji: ludzie naprawdę często nie doczytują tej lokalizacji, bo po kwadransie rozmowy, już-już umawiają sie na oględziny psa - i ja mimochodem wtrącam, że doczytali, iż pies jest w Koszalinie? na co nierzadko w słuchawce zapada cisza, po czym słyszę: - jak to w Koszalinie? a ja dzwonie z południa Polski... Quote
Recommended Posts