Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ati napisał(a):
. Mozna ja juz na nowo oglaszac, chyba ze Kinga da jakies info- jak rozmowy. :)

ok, bedę się kontaktowała z panią z K., która wokół Ateny krążyła - czy krąży nadal, czy też walkowerem odpuszcza Atenę

ps: Ati, Kindze TEŻ mogłabyś podesłać nowe zdjęcia Ateny...(i tu powinna być umieszczona emotka z wywalonym jęzorem, ale za cholerę nie mogę się w nowej dogo doszukać emotek...:(

Posted

kinga napisał(a):
ok, bedę się kontaktowała z panią z K., która wokół Ateny krążyła - czy krąży nadal, czy też walkowerem odpuszcza Atenę

ps: Ati, Kindze TEŻ mogłabyś podesłać nowe zdjęcia Ateny...(i tu powinna być umieszczona emotka z wywalonym jęzorem, ale za cholerę nie mogę się w nowej dogo doszukać emotek...:(

Ha ha, jak piszesz post, na dole po lewej stronie jest do wyboru: opcja zaawansowana i tam są emotki :p:eviltong:;)

Ja nie mogłam znaleźć PW :evil_lol:

Posted

Ati napisał(a):
Kinga, masz zdjecia? Bardzo cie prosze o wstawienie reszty. Dzieki

Masz :)
Wstawię, ale wieczorkiem z domu., bo w pracy masakra.

Ati - Ty TAM u niej byłaś, u Ateny - poznaję po ... fragmentach Twoich nóg:) na zdjęciach.
Napisz nam, jaka ona - cudna?

Posted

bardzo przywiazana do opiekunki, wpada w swoje smuteczki, do dzieci jak widac na zalaczonym obrazku, suczka do rany przyloz, bardzo poddancza, spokojna, grzeczna, z innymi psami za pan brat, w domu polozy sie w kaciku, po przezyciach jeszcze lekliwa, ale bedzie dobrze

Posted

kurczę, znarowiłomi sie dogo - inie chciało umieścić komentarzy pod zdjęciami :-(

tak więc chciałam napisać, ze :

1. zdj. nr 1 - to Atena Tropiąca Jak Prawdziwy Wyżeł
2. zdj. nr 2 - Atena Laska, Z Talią :)
3. zdj. nr 3 - Atena Zrywająca Się Do Lotu
4. zdj. nr 4 - Atena Laska i Ciocia Ati Laska :)
5. zdj. nr 5 i 6 - Atena Zywa Reklama Że MOże Iść Do Dzieci I Ich Nie Pożre

Posted

tanitka napisał(a):
a Pani z Krakowa się angażuje dalej? Atenka taka piękna i kochana jest! :)

serce jedno, a życie - drugie.
Mimo wielkiej chęci przygarnięcia Ateny - Pani z Krakowa nie może dać jej domu, jednak.

czyli startujemy z ogłoszeniami ?

Posted

[quote name='kinga']
(no kurczę, GDZIE te emotki, bo ja bez nich to jak żołnierz bez karabinu :( )

Blondynka

Jak piszesz posta, masz po lewej stronie, na dole - wersja zaawansowana.
Jak klikniesz, to na górze masz formaty teksty i są emotki. Jak klikniesz na "szczałeczki: przy emotce, to się rozwija lista z emotkami

Już Ci raz tłumaczyłam :flaming:

Posted

tanitka napisał(a):
Kinga zrobiłaś sie na blond?
a u mnie nie ma nic w dolnym lewym rogu i nie mam emotków!

Ale Ty JESTEŚ blondynka ( a przynajmniej byłaś 3 lata temu) - i tu powinna być umieszczona emotka z czerwonym diabłem.

Karina - ja to niestety chyba mam tak, jak blondynka tanitka :( - że NIC w lewym dolnym rogu
mało tego - i za cholerę nie umiem pw wysyłać :( :(

Posted

sprawdzałam, wnikliwie i szczegółowo.
Po lewej stronie na dole mam jakieś perwersyjne żądanie:
"pokaż Twoją sygnaturę. "

po prawej, na dole, mam: opcje zaawansowane - ale jak tam wlezę, to mnie wywala w ogóle z wątku.

A ja bez tych diabłów nie mogę pisać, no - nie mogę ;(

Posted

[quote name='kinga']sprawdzałam, wnikliwie i szczegółowo.
Po lewej stronie na dole mam jakieś perwersyjne żądanie:
"pokaż Twoją sygnaturę. "

po prawej, na dole, mam: opcje zaawansowane - ale jak tam wlezę, to mnie wywala w ogóle z wątku.

A ja bez tych diabłów nie mogę pisać, no - nie mogę ;(

Aaaaa, to jest inna przyczyna - musicie wchodzić na dogo przez firefox-a :)
Na innych przeglądarkach nie działają ani opcje zaawansowane, ani PW - tak wyczytałam na innych wątkach, to se mogę się powymądrzać :)

U mnie na firefoxie działa.

I uwaga, ja blondynka - opcje zaawansowane są po prawej stronie na dole: są trzy opcje: wyślij odpowiedź, opcje zaawansowane, Anuluj

Posted

miałam pierwszy odzew z allegro - co prawda Pani szukała psa o zupełnie innym charakterze, więc nic z tego nie wyszlo - ale przy okazji miałam próbkę, co to znaczy wydawać psa, ktory jest paręset km od ciebie :)

dialog brzmiał mniej więcej tak:

ja: - ale Pani wie, ze pies na południu Polski? (w domyśle: "pies nie jest U MNIE, a pani pewnie dzwoni ODE MNIE, natomiast dla przeciętnego mieszkańca Pomorza wszystko, co na dole mapy Polski - to południe :-) :-) )

Pani, spanikowana: - na południu POlski?!!!

ja, dobrze poinformowana i wyrozumiała dla użytkowników allegro, którzy na ogół b. powierzchownie czytaja info dotyczące lokalizacji: - no niestety, wyżlica jest w okolicy Tarnowskich Gór.

Pani, z wielką ulgą: - no ja właśnie mieszkam w okolicy Tarnowskich Gór, i szukam psa, który byłby blisko, i dlatego do pani dzwonię...

ja, ucieszona, że moja komórka nie ma podłączonej kamerki, i nie widać mojej miny...

Posted

[quote name='tanitka']ale na allegro nie ma podanej innej chyba lokalizacji niż Tarnowskie Góry ....?[/QUOTE]

na allegro są Tarnowskie Góry, aż sprawdziłam.

tylko że dla mnie to na południu Polski, a dla Pani - pewnie gdzieś w centrum...

a przy okazji: ludzie naprawdę często nie doczytują tej lokalizacji, bo po kwadransie rozmowy, już-już umawiają sie na oględziny psa - i ja mimochodem wtrącam, że doczytali, iż pies jest w Koszalinie?
na co nierzadko w słuchawce zapada cisza, po czym słyszę: - jak to w Koszalinie? a ja dzwonie z południa Polski...