Ati Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 a buda specjalnie dla niej , noweczka, ocieplana juz jedzie :) dostanie slome i dodatkowo spiwor bundeswery, buda chyba bedzie u konika, to na pewno nie zmarznie Quote
kinga Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Ati napisał(a):a buda specjalnie dla niej , noweczka, ocieplana juz jedzie :) Ati - od tej pory, słowo honoru, WSZYSTKIE wyżły z KOszalina i okolic - będę jechały do Ciebie :diabloti:, do tej budy...:p Quote
Ati Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 wyadoptujesz ta slicznotke, mozesz przysylac nastepnego:) Quote
tanitka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 dziewczyny, a na allegro jaką lokalizację przebywania psiny wpisać? woj. wlkp? Quote
Ati Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Czarkow< trasa Zawadzkie- Tworog, region Tarnowskie Gory/ Lubliniec> Quote
kinga Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 tanitka napisał(a):dziewczyny, a na allegro jaką lokalizację przebywania psiny wpisać? woj. wlkp? no i chyba niniejszym zmienimy namiary na osobę monitorującą adopcję? Quote
Ati Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kinga info o psie moze udzielac Aga, bo bedzie z nia na codzien, ale wolalabym , zebys nadal adopcje prowadzila. Quote
karina1002 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ati napisał(a):Kinga info o psie moze udzielac Aga, bo bedzie z nia na codzien, ale wolalabym , zebys nadal adopcje prowadzila. Hi hi hi, a Kinga już myślała, że nie będzie musiała prowadzić tych okropnych, psychologicznych rozmów, mających na celu wyeliminowanie niedobrych domków :evil_lol: Quote
kinga Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Ati napisał(a):Kinga info o psie moze udzielac Aga, bo bedzie z nia na codzien, ale wolalabym , zebys nadal adopcje prowadzila. czyli namiary zostawiamy na mnie? ( pewnie też tak macie: dzwoni telefon: - ja w sprawie psa, czy dobrze się dodzwoniłem? ja: dobrze, oczywiście, ale KTÓREGO psa? i w tym momencie następuje: - Oooo... - a potem kłopotliwa cisza, kiedy to interlokutor myśli sobie, ki czort, GDZIE on sie dodzwonił?) Quote
kinga Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 karina1002 napisał(a):Hi hi hi, a Kinga już myślała, że nie będzie musiała prowadzić tych okropnych, psychologicznych rozmów, mających na celu wyeliminowanie niedobrych domków :evil_lol: myślała :placz::placz::placz: - a tu, kurczę, psa nie będzie, a pańszczyznę nadal trzeba odrabiać :diabloti: Quote
Ati Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Atenka przyjechala do mnie. Jutro jedziemy do Hotelu. Sliczna, mila ,mlodziutka wyzelka. Tylko zapasiona, ze hej. Odchodzanie, przynajmniej kilka kg do zrzucenia. Quote
tanitka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 wspaniale Ati. Ateno będzie juz tylko lepiej (no poza tym odchudzeniem:eviltong:) Quote
Ati Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Atenka w Hotelu. Suczka jest przemila, zgodna, bardzo szybko sie przywiazuje. Super chodzi na spacer, prze do przodu i prowadzi-na lekko napietej smyczy, co jakis czas sie ogladajac, lub zwalniajac i traca glowa lub nocholem. Jutro jest wet, to badanka, planowane czipowanie z obowiazkowym wpisem do rejestru , oraz kastracja. Wszystko oplacone. Kinga wstawi te zdjecia , ktore bedzie uwazala- prosze:) Quote
kinga Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Ati'] Kinga wstawi te zdjecia , ktore bedzie uwazala- prosze:) Oto Atenka w szczytowej fazie dzielności :evil_lol: - czyli obwąchujaca MĘSKĄ rękę: Obowiązkowe buziaczki prosto... w buziaczek: ...i wcale się nie boi - stoi na PROSTYCH nogach, co w jej przypadku jest dużym osiągnięciem: każda okazja na buziaczek dobra ;): a tu Atena z ciocią Ati - jakby od zawsze chodziły razem na spacerki: Quote
kinga Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 tanitko - prośba - zmień w allegro lokalizację, za Boga - nie mam w zachodniopomorskiem JUZ Ateny :diabloti: Quote
mar.gajko Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='kinga']tanitko - prośba - zmień w allegro lokalizację, za Boga - nie mam w zachodniopomorskiem JUZ Ateny :diabloti: Kochana, nie martw się, zapewne JAKIŚ wyżel jeszcze gdzieś jest. Szukaj! Quote
Ati Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Kinga nie musi szukac, ona wie gdzie jest druga wyzlica, i pewnie glowka pracuje:) Quote
mar.gajko Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Ati']Kinga nie musi szukac, ona wie gdzie jest druga wyzlica, i pewnie glowka pracuje:) WIE i nic nie robi:shake: Nie dobrze, oj, niedobrze:-( Quote
Ati Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Sadze, ze robi robi i to bardzo duzo. Atenka wyjechala do Hotelu, to zapewne miejsce wykombinuje dla nastepnej. Trzeba jechac po psa, miec ulozona gadke, zeby wyciagnac z umieralnim i gotowe miejsce na jego przyjecie. Quote
mar.gajko Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ati napisał(a):Sadze, ze robi robi i to bardzo duzo. Atenka wyjechala do Hotelu, to zapewne miejsce wykombinuje dla nastepnej. Trzeba jechac po psa, miec ulozona gadke, zeby wyciagnac z umieralnim i gotowe miejsce na jego przyjecie. Myślisz???? Że, ona, ta Kinga to leniwa nie jest:roll: I coś robi?? Bo na przykład z tym Merlinem to WOGÓLE ale to WOGÓLE nie spaceruje.:placz: Quote
kinga Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 mar.gajko napisał(a):Kochana, nie martw się, zapewne JAKIŚ wyżel jeszcze gdzieś jest. Szukaj! :eek2: to moze jednak tanitka zmieni to województwo na allegro... jakoś łatwiej będzie :p - a ja przyjmę politykę zamkniętych oczu i uszu - bo ZA DUŻO się rozglądać - to niezdrowo :shake: Quote
Ati Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Atenka zaczipowana z wpisem do bazy- na razie na Age, zmieni sie jak pojdzie do adopcji. Sterylka za dwa tyg - na 07.11. Wspaniala do dzieci, Bartek Agi na nia usiadl, jak na kocyk, a ta nic. Boi sie mezczyzn. Quote
Ati Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Zapomnialam napisac , ze takze zgodna do kotow. Pies Aniol. Po paru godzinach u mnie , juz przez furtke lizala moje mlode wyzelkowate po pyszcziolach. Quote
Ati Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Atenka nam sie odstresowuje, ma kojec otwarty, chodzi sobie po calym wybiegu, deszcz jej nie przeszkadza, zadowolona, ma towarzystwo malych pieskow- chyba korzysta z wolnosci, ktorej do tej pory nie miala:) Quote
Recommended Posts