Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']to niech wsiadają w pociąg i jazda do Koszalina! chcesz powiedzieć, ze poza Tobą i bezdomnymi psami nikt w zach- pom. więcej już nie mieszka? ;)[/QUOTE]

kochana - czy Ty widzialaś przez te lata JAKIEGOKOLWIEK wyżła, który znalazł dom w zach.- pom. ?

Posted

Atencia po sterylce, na razie czuje sie dobrze, jak zajechala do domu po zabiegu, to sama wyskoczyla z samochodu. Sterylke miala robiana na narkoze dla ludzi, gdyz po niej o wiele szybciej psy dochodza do siebie. Teraz byle do przodu.

Posted

najwazniejsze, ze juz nikt jej nie wykorzysta do rozrodu i zarabiania na jej szczeniakach
a wyjatkowo plodna byla wyzelka
zabeczki Atenka ma bialutkie na kaczce u Agi, co prawda lekko starte, ale nie wiem co tam w schronie i w tej pseudo dostawala do jedzenia
wiec po zabkach trudno w pelni ocenic prawdziwy jej wiek
nadal przepada za jedzonkiem , i znajdzie kazdy skitrany przez inne psy kawalek:)

a teraz czary mary domku cudny przybywaj

Posted

wczorajsza Pani z Bytomia, która Atene wypatrzyla na allegro, pytała co prawda o owe 1 zł, ale wytłumaczyłam, że to pro forma, i kazałam się z Agą kontaktować, celem dokładnych relacji i ew. odwiedzin w hotelu - więc nie wiem, czy to ona?

Posted

[quote name='tanitka']to jest jakiś mężczyzna, no ale może to być mąż?[/QUOTE]

nie mam bladego pojęcia :(

Ati, a ta kobieta dzwoniła w ogóle do Agi?

Posted

Atenka w nowym domu, bez problemu zaakceptowala Pania i dzieci. Troche gorzej bylo z Panem, ale powoli sie przyzwyczaja do jego glosu. Boi sie jednak nieznanych mezczyzn i ich glosu. Jest nadal plocha i powoli zapoznaje sie z otaczajacym ja swiatem: co to inni ludzie, samochody i inne rzeczy zdarzajace sie jak wychodzi na spacery.
Spasowalo jej miejsce pod stolem- czyli z daszkiem nad glowa, bo Atenka najbezpieczniej czula sie w budzie. Ale juz zaczyna sie ladowac na lozko:) Na poczatku nawet nie chciala wychodzic na dwor i zalatwiala sie w domu, ale po dwoch dniach dala sie przekonac i juz zostawia wszystko na polu. Je bezproblemowo- zawsze miala apetyt:)
Rodzina w Atence zakochana:)) Uf, dziewczynko trzymaj sie.

Posted

cudne wieści :-)
Atenko - wszystkiego naj na nowej drodze życia :-), należy ci się po tych latach poniewierki - jak psu kośc.

Ati - czy mam przez to rozumieć, że, hmmmmm... masz wolne miejsce na wyżła? :-P
(ode-mnie-wyżła?)