tanitka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 to niech wsiadają w pociąg i jazda do Koszalina! chcesz powiedzieć, ze poza Tobą i bezdomnymi psami nikt w zach- pom. więcej już nie mieszka? ;) Quote
kinga Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='tanitka']to niech wsiadają w pociąg i jazda do Koszalina! chcesz powiedzieć, ze poza Tobą i bezdomnymi psami nikt w zach- pom. więcej już nie mieszka? ;)[/QUOTE] kochana - czy Ty widzialaś przez te lata JAKIEGOKOLWIEK wyżła, który znalazł dom w zach.- pom. ? Quote
tanitka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 no nie mów, Zelda chyba zamieszkala w Koszalinie ;) Quote
Ati Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Atencia po sterylce, na razie czuje sie dobrze, jak zajechala do domu po zabiegu, to sama wyskoczyla z samochodu. Sterylke miala robiana na narkoze dla ludzi, gdyz po niej o wiele szybciej psy dochodza do siebie. Teraz byle do przodu. Quote
Ati Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 najwazniejsze, ze juz nikt jej nie wykorzysta do rozrodu i zarabiania na jej szczeniakach a wyjatkowo plodna byla wyzelka zabeczki Atenka ma bialutkie na kaczce u Agi, co prawda lekko starte, ale nie wiem co tam w schronie i w tej pseudo dostawala do jedzenia wiec po zabkach trudno w pelni ocenic prawdziwy jej wiek nadal przepada za jedzonkiem , i znajdzie kazdy skitrany przez inne psy kawalek:) a teraz czary mary domku cudny przybywaj Quote
tanitka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ktoś zalicytował Atenkę na allegro .... czy Kinga coś na temat tego wiesz, bo inaczej powinnam ofertę odrzucić, żeby afery nie było? Quote
Ati Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tatiana , najlepiej sie skontaktowac z Kinga telefonicznie, zeby bylo jak najszybciej z reka na pulsie:) Quote
kinga Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 wczorajsza Pani z Bytomia, która Atene wypatrzyla na allegro, pytała co prawda o owe 1 zł, ale wytłumaczyłam, że to pro forma, i kazałam się z Agą kontaktować, celem dokładnych relacji i ew. odwiedzin w hotelu - więc nie wiem, czy to ona? Quote
tanitka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 to jest jakiś mężczyzna, no ale może to być mąż? Quote
kinga Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='tanitka']to jest jakiś mężczyzna, no ale może to być mąż?[/QUOTE] nie mam bladego pojęcia :( Ati, a ta kobieta dzwoniła w ogóle do Agi? Quote
tanitka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Czy ktoś sie na poważnie zaintresował Ateną? Quote
Ati Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Zobaczymy, czy Panstwo ponownie przyjada zapoznawac sie z Atenka, i jak bedzie po wizycie przedadopcyjnej. Quote
Ati Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 trzymajcie kciuki za Atencie Kinga skontaktuj sie ze mna, bo dzwonie i nico:) Quote
kinga Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 tanitka napisał(a):Atenka w domku? Miała dziś - tj. w Wigilię - jechać :) Quote
tanitka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 to życze sobie, Wam i Atence dobrych Świąt w DOMU :) Quote
Ati Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Atenka w nowym domu, bez problemu zaakceptowala Pania i dzieci. Troche gorzej bylo z Panem, ale powoli sie przyzwyczaja do jego glosu. Boi sie jednak nieznanych mezczyzn i ich glosu. Jest nadal plocha i powoli zapoznaje sie z otaczajacym ja swiatem: co to inni ludzie, samochody i inne rzeczy zdarzajace sie jak wychodzi na spacery. Spasowalo jej miejsce pod stolem- czyli z daszkiem nad glowa, bo Atenka najbezpieczniej czula sie w budzie. Ale juz zaczyna sie ladowac na lozko:) Na poczatku nawet nie chciala wychodzic na dwor i zalatwiala sie w domu, ale po dwoch dniach dala sie przekonac i juz zostawia wszystko na polu. Je bezproblemowo- zawsze miala apetyt:) Rodzina w Atence zakochana:)) Uf, dziewczynko trzymaj sie. Quote
kinga Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 cudne wieści :-) Atenko - wszystkiego naj na nowej drodze życia :-), należy ci się po tych latach poniewierki - jak psu kośc. Ati - czy mam przez to rozumieć, że, hmmmmm... masz wolne miejsce na wyżła? :-P (ode-mnie-wyżła?) Quote
Ati Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Kingus miejsce bedzie od 16.01- jezeli decydujesz to je zarezerwuje. Quote
kinga Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Ati napisał(a):Kingus miejsce bedzie od 16.01- jezeli decydujesz to je zarezerwuje. zadzwonię dzis wieczorem to pogadamy, ok? Quote
Recommended Posts