ania z poznania Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Nie dosyć, że miałam zatoki czyszczone to jeszcze od koleżanki syna grypę złapałam, czuję się tak, że nie wiem jak się nazywam. Jak tylko się pozbieram to Biska zawiozę. Pomysł z fryzjerem super, ja i tak przed podróżą chciałam go chociaż wykąpać,jednak kilka godzin spędzę z nim w samochodzie :evil_lol:. Quote
snuszak Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 I jak ktoś kontaktował się z rodzinką? Wiadomo co oni na ten pomysł? Rozumiem, że wiedzą o przedłużającym się transporcie i cały czas czekają? Aniu jak zdrówko? Quote
snuszak Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Bis w weekend taplał sie w schroniskowym błotku, wygląda jak postrach psów :diabloti: Quote
snuszak Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 wiem że Ania kontaktowała się z Państwem , ja mam sprawdzić ile kosztuje fryzjer u nas, ale dziś nie dałam rady podjechać a telefonu w necie znaleźć nie mogę, jutro mam wolne to sprawdzę wszystko. Mam nadzieję, że Bis już w przyszłym tygodniu pojedzie. Dziś był na dłuższym mokrym spacerze, zadowolony bardzo, ale wygląda coraz gorzej z tym błockiem, humoru jednak nie traci :diabloti: Quote
snuszak Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 koszt kąpieli, wycięcia, czyszczenia uszu, pazurki generalnie full serwis to 80 złotych, chłopak ma jechać pod koniec tego tygodnia, tylko moga być problemy z zapisami bo terminu trochę pozajmowane tzn czwartek już cały, w piątek tylko 2 godziny 11 i 13 sa wolne, ale zobaczymy Quote
malawaszka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 trzymam :kciuki: i mam nadzieję, że ania pamięta o nas i suni, którą obiecała wziać do Poznania w drodze powrotnej :oops: Quote
snuszak Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 z tego co wiem chłopak pojedzie z kimś innym, to musicie się dogadać czy da radę zabrać innego psa w drodze powrotnej Quote
malawaszka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 o kurcze :placz: pisałam do ani pw, ale nie odpisała:placz: Quote
supergoga Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Piesek jedzie chyba w sobotę, więc fryzjer dopadnie go w piątek. I trudno, ogolony jedną noc w schronie przeczeka. Zabiera go chyba ktoś kto jedzie na Śląsk. Nie wiem tylko kiedy wraca. Piszcie do Ani, w końcu pewnie odpisze. Może musi tez się skontaktować. Quote
snuszak Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 tak myśle ze może gdyby Maskocia w piatek pojechałą to przetrzymam jakoś tego wariata do soboty co by świezej fryzurki nie wytaplał :eviltong: Quote
snuszak Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 plany zmienione po raz N-ty :crazyeye: no nic Bis jechać ma za tydzień mam fotki po wyjściu od fryzjera i z dzisiejszego pobytu w schronisku zaraz po odebraniu psiaka z salonu gdzie przebyl 2,5 godziny, no i odstawial niezle jajca, bo szalony chyba nigdy nie był kąpany, zjadł porcję ciastek, pobawił się z innym sznupem :) mimo całego zamieszania jakie zrobił koło siebie bis, fryzjerka stwierdziła że będzie z niego super psiak, tylko typowo sznupkowa fryzurkę będzie można zrobić gdy sierść troszkę odrośnie bo teraz prawie nic nie udało się uratować, no i cholera zapomniałam w drodze do zabrać aparatu bo by było porównanie :D dziś w schronie Quote
snuszak Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Bis ma domek zapewniony, tylko ten transport... wiec zapraszam do Bostona Piękny mix sznaucera - Boston szuka domku! - Dogomania Forum Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 kochany psiulek tyle czasu musi w schronie siedzieć jak mógłby w domku no - oby za tydzień już sie udało :kciuki: ślicznotek z niego:loveu: Quote
Lilmo Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jaki śmieszny taki ogolony :lol: Zupełnie inny pies! Jednak wkońcu widać jaką on ma prześliczną mordkę :loveu: Na tym drugim zdjęciu ma minę takiego małego zadziorka :evil_lol: Quote
rytka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 jak by znowu nie wypalilo mam propozycje transportu za zwrot kosztow paliwa-250zł. w niedziele przyszłą. Quote
snuszak Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 dzięki rytka, mamy nadzieję że teraz transport się uda Quote
snuszak Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 coś sie zapowiada, że i tym razem Bis nie pojedzie :roll: mnie to już szczerze denerwuje, a dziś byliśmy na spacerku, on tak słodko wygląda obcięty i wariuje jak taki mały konik :loveu: Quote
snuszak Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 może uda mi się załatwić transport do Katowic w przyszłym tygodniu dla Bisa, nie ma co czekac na innych, tylko kto przechwyci psiaka i odda przyszłym właścicielom? Malawaszka masz kogoś w Katowicach? Bo ktoś by go musiał z tego transportu odebrać Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 o jezu jak to??!!! :mdleje: wyczytałam na innym wątku, że jutro Ola la i BoUnTy jadą do Poznania ze śląska - może wzięłyby Bisa z powrotem????? tel do Oli 509-692-206 Quote
snuszak Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tylko, że jak dowiedziałam się że Bis jutro nie pojedzie to nie dałam info w biurze więc stróz psa nie wyda, tym bardziej nie będzie książeczki zdrowia bo jest w biurze zamknięta.... szkoda cholera, dzięki za czujność a masz kogoś w katowicach kto by mógl ewentualnie odebrać Bisa i przekazać go w katowicach nowym włascicielom albo podwieźć do tych, bo umowe trzeba spisać, kase umowiona wczesniej za fryzjera odebrac - mam rachunek Quote
malawaszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 zalezy kiedy to będzie to ja mogę to zrobić jak nikt bliżej się nie znajdzie chętny - tylko w zasadzie pasuje mi kazdy termin oprócz przyszłego weekendu bo wyjezdżam od piątku do niedzieli i muszę jechać niestety chociaż nie chcę, ale muszę dla TZ to zrobić bo jemu bardzo zależy :shake: Quote
Recommended Posts