Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie dosyć, że miałam zatoki czyszczone to jeszcze od koleżanki syna grypę złapałam, czuję się tak, że nie wiem jak się nazywam. Jak tylko się pozbieram to Biska zawiozę.
Pomysł z fryzjerem super, ja i tak przed podróżą chciałam go chociaż wykąpać,jednak kilka godzin spędzę z nim w samochodzie :evil_lol:.

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jak ktoś kontaktował się z rodzinką? Wiadomo co oni na ten pomysł? Rozumiem, że wiedzą o przedłużającym się transporcie i cały czas czekają?

Aniu jak zdrówko?

Posted

wiem że Ania kontaktowała się z Państwem , ja mam sprawdzić ile kosztuje fryzjer u nas, ale dziś nie dałam rady podjechać a telefonu w necie znaleźć nie mogę, jutro mam wolne to sprawdzę wszystko.

Mam nadzieję, że Bis już w przyszłym tygodniu pojedzie. Dziś był na dłuższym mokrym spacerze, zadowolony bardzo, ale wygląda coraz gorzej z tym błockiem, humoru jednak nie traci :diabloti:

Posted

koszt kąpieli, wycięcia, czyszczenia uszu, pazurki generalnie full serwis to 80 złotych, chłopak ma jechać pod koniec tego tygodnia, tylko moga być problemy z zapisami bo terminu trochę pozajmowane tzn czwartek już cały, w piątek tylko 2 godziny 11 i 13 sa wolne, ale zobaczymy

Posted

Piesek jedzie chyba w sobotę, więc fryzjer dopadnie go w piątek. I trudno, ogolony jedną noc w schronie przeczeka.
Zabiera go chyba ktoś kto jedzie na Śląsk. Nie wiem tylko kiedy wraca.
Piszcie do Ani, w końcu pewnie odpisze. Może musi tez się skontaktować.

Posted

plany zmienione po raz N-ty :crazyeye: no nic Bis jechać ma za tydzień
mam fotki po wyjściu od fryzjera i z dzisiejszego pobytu w schronisku

zaraz po odebraniu psiaka z salonu gdzie przebyl 2,5 godziny, no i odstawial niezle jajca, bo szalony chyba nigdy nie był kąpany, zjadł porcję ciastek, pobawił się z innym sznupem :) mimo całego zamieszania jakie zrobił koło siebie bis, fryzjerka stwierdziła że będzie z niego super psiak, tylko typowo sznupkowa fryzurkę będzie można zrobić gdy sierść troszkę odrośnie bo teraz prawie nic nie udało się uratować, no i cholera zapomniałam w drodze do zabrać aparatu bo by było porównanie :D

dziś w schronie

Posted

Jaki śmieszny taki ogolony :lol: Zupełnie inny pies! Jednak wkońcu widać jaką on ma prześliczną mordkę :loveu: Na tym drugim zdjęciu ma minę takiego małego zadziorka :evil_lol:

Posted

coś sie zapowiada, że i tym razem Bis nie pojedzie :roll:

mnie to już szczerze denerwuje, a dziś byliśmy na spacerku, on tak słodko wygląda obcięty i wariuje jak taki mały konik :loveu:

Posted

może uda mi się załatwić transport do Katowic w przyszłym tygodniu dla Bisa, nie ma co czekac na innych, tylko kto przechwyci psiaka i odda przyszłym właścicielom?
Malawaszka masz kogoś w Katowicach? Bo ktoś by go musiał z tego transportu odebrać

Posted

Tylko, że jak dowiedziałam się że Bis jutro nie pojedzie to nie dałam info w biurze więc stróz psa nie wyda, tym bardziej nie będzie książeczki zdrowia bo jest w biurze zamknięta.... szkoda cholera, dzięki za czujność

a masz kogoś w katowicach kto by mógl ewentualnie odebrać Bisa i przekazać go w katowicach nowym włascicielom albo podwieźć do tych, bo umowe trzeba spisać, kase umowiona wczesniej za fryzjera odebrac - mam rachunek

Posted

zalezy kiedy to będzie to ja mogę to zrobić jak nikt bliżej się nie znajdzie chętny - tylko w zasadzie pasuje mi kazdy termin oprócz przyszłego weekendu bo wyjezdżam od piątku do niedzieli i muszę jechać niestety chociaż nie chcę, ale muszę dla TZ to zrobić bo jemu bardzo zależy :shake: